Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Haagse_Aad

Dennis72 schreef:

Denk het niet, dat is geen persconferentie waard

Denk meer aan een trainer met naam of een Buly en Sno
Inderdaad denk ook eerder een trainer... Misschien Ron Jans terug... of misschien toveren ze wel Co of Louis uit de hoge hoed...
0
Dinsdag 22 mei 2012 om 12:23 uur

Dennis72

Bert schreef:

Betekend dit dat Holla komt:

FC Groningen kondigt `spectaculaire persconferentie` aan
FC Groningen heeft nieuws te melden. De Trots van het Noorden heeft voor dinsdagmiddag 160 uur de media bij elkaar geroepen en maakt op de website van de club bekend dat er een `spectaculaire persconferentie` op het programma staat.

Groningen geeft verder nog niet veel prijs: in een kort statement laat de club alleen weten dat er een `aantal mededelingen wordt gedaan omtrent de invulling van de selectie voor het komende seizoen`. De nummer veertien van het afgelopen seizoen moet nog een nieuwe hoofdtrainer aanstellen, na het vertrek van Pieter Huistra. Ook is het mogelijk dat er een nieuwe speler wordt gepresenteerd.

Denk het niet, dat is geen persconferentie waard

Denk meer aan een trainer met naam of een Buly en Sno
0
Dinsdag 22 mei 2012 om 12:20 uur

070

DaveDH schreef:

Ja bij Excelsior waar het allemaal mocht en niet hoefde... bij 010 heeft die he-le-maal niets gepresteerd, hij heeft het nooit laten zien daar waarom zou die het bij Den Haag wel goed gaan doen, zeker met onze supporters die je na 2 slechte wedstrijden helemaal met de grond gelijk maken...
Bruins is een topper mits je een trainer hebt die de juiste snaar weet te raken.
0
Dinsdag 22 mei 2012 om 11:54 uur

pajam

ff genieten

PETER VAN VOSSEN (EX-ANDERLECHT) ZIET ZIJN VRIENDOVERSTAP NAAR PAARS-WIT MAKEN

Anderlecht mag blijven hopen dat John van den Brom er volgend seizoen trainer is. Technisch directeur van Vitesse, Ted van Leeuwen, zei eerder dat Van den Brom in Arnhem blijft. Peter van Vossen, ex-speler van Anderlecht en een goede vriend van de succescoach, denkt dat het anders zal lopen.

‘Wij staan er niet voor open om hem te laten gaan. Wat ons betreft, blijft Van den Brom hier.’ Ted van Leeuwen, technisch directeur bij Vitesse, toonde zich eergisteren strijdvaardig toen hij werd uitgehoord over de mogelijke overgang van zijn trainer John van den Brom naar Anderlecht.

In de nabije omgeving van de Nederlandse coach gelooft men minder in een verlengd verblijf in Arnhem. ‘Ik denk niet dat John bij Vitesse blijft’, zegt Peter van Vossen, de ex-voetballer van Anderlecht die jaren met Van den Brom speelde en nadien zijn assistent was.

Probleem met voorzitter

Voor de wedstrijd tegen RKC op zondagavond voedde Van den Brom de geruchten over een mogelijk vertrek door zeer vaag te blijven over zijn toekomst. Op de vraag of hij volgend seizoen nog trainer zal zijn bij Vitesse, antwoordde hij aarzelend aan de NOS: ‘Weet je wat het is? Als je ja zegt, dan word je er later op aangesproken. Als je nee zegt, is het precies hetzelfde. Ik weet dat Anderlecht interesse heeft. Maar ik heb nog een contract van twee jaar en het is niet alleen aan mij om te beslissen over mijn toekomst.’

Met die laatste zin wou Van den Brom aangeven dat voorzitter Merab Jordania een grote stem heeft in zijn toekomst bij Vitesse. Precies daar knelt het schoentje. De plannen van de trainer en die van de voorzitter komen niet bepaald overeen. Terwijl Jordania zijn spelers meer als koopwaar ziet waarop winst moet worden gemaakt, stelt Van den Brom de ploeg op ongeacht het prijskaartje rond de nek van de spelers. De Nederlander vindt bovendien dat hij te weinig inspraak krijgt bij transfers.

‘Eigenlijk is het simpel’, zegt Van Vossen daarover. ‘Geen van beiden zal veranderen. Jordania is de grote baas en wil het beleid bepalen, terwijl John net meer inspraak wil. Een vertrek is daarom de beste optie voor de twee partijen. Ik denk dat ze daar allebei ook voor open staan.’Bron: Sportwereld 22-5-2012

Van den Brom in ongewisse

ARNHEM - John van den Brom verkrijgt voorlopig nog geen duidelijkheid van Merab Jordania over zijn status als trainer bij Vitesse. De coach vertrok gisteren met zijn ploeg voor een week naar Suriname zonder de Georgische clubeigenaar te hebben gesproken. „Dat is er nog niet van gekomen. Hoe het nu verder gaat? Ik heb geen idee. Ted (van Leeuwen, technisch directeur, red.) gaat mee naar Paramaribo, dus zal ik in ieder geval wel met hem praten.”

Van den Broms contract bij Vitesse werd automatisch met twee jaar verlengd tot 2014. De coach voelt zich gestreeld door de belangstelling van Anderlecht, maar stelde na het behalen van Europees voetbal ten koste van RKC dat partijen binnen Vitesse samen dienen te werken om de club naar een hoger niveau te tillen. De vraag is of de Georgische clubeigenaar Jordania hierin mee wil, of dat hij Van den Brom wel kwijt wil aan Anderlecht. Beiden ontkennen dat ze een slechte relatie met elkaar hebben. „Het woord is aan Jordania”, stelde Van den Brom zondag.

Aanvoerder Guram Kashia drong namens de spelers andermaal aan op het aanblijven van de trainer. „Dankzij John hebben wij Europees voetbal binnengehaald. Hij heeft het dit seizoen uitstekend gedaan. Naar mijn en onze mening móet hij blijven.”

Vitesse vertrok zonder negen internationals naar Suriname, omdat zij voor hun verschillende landen nog verplichtingen hebben. De ploeg speelt in Suriname om de Parbo Cup tegen Guyana en de Suriprofs. Vitesse werkt verder een clinic af en gaat ook nog de binnenlanden in. De Arnhemmers keren volgende week dinsdag terug. Op 1 juli staat de eerste training van het nieuwe seizoen op het programma, waarna de Arnhemmers op 19 en 26 juli zullen deelnemen aan de tweede voorronde van de Europa League.

Binnen Anderlecht is nog geen definitieve beslissing genomen over de opvolger van Ariël Jacobs. Sinds zaterdag is de situatie voor de Brusselse club wel veranderd. Door het verlies van Bayern München in de finale van de Champions League is Anderlecht niet rechtstreeks geplaatst voor het kampioenenbal. De Belgische kampioen speelt eind augustus als reekshoofd in de derde voorronde. Anderlecht weet dus nog lang niet of de kassa nog hevig gaat rinkelen. Dat is nodig voor versterkingen en mogelijk ook voor een afkoopsom voor de nieuwe trainer, zoals bij Van den Brom het geval zou zijn.

Bron: De Telegraaf 22-5-2012
0
Dinsdag 22 mei 2012 om 09:32 uur

Vincent

BLEISWIJK-1 schreef:

Nou een heel kleintje dan. Holla heeft bij VVV afscheid genomen. Toch naar ADO?

Danny Holla‏@DannyHolla
Lunchen met het team #afscheid
Hij is gehuurd, seizoen is voorbij , dus hij gaat terug
Ik zou er niet teveel achter zoeken.
Nog een jaar huren zal niet gebeuren omdat ie dan daarna gratis is.holla wil op nieuwe trainer wachten en groningen zegt dat ie uit kan kijken naar een andere club.
Hoe de kansen voor ado liggen kan ik echt niet inschatten.
geen idee hoe graag hij naar ons wilt komen
0
Dinsdag 22 mei 2012 om 01:27 uur

DaveDH

Bert schreef:

Dave,

Ik moet deze week examen doen dus heb heel weinig tijd om te reageren.

Ga je gang zou ik zeggen. Steijn een wereldtrainer en Höcher bagger.... Het mag allemaal ik heb geen tijd om te reageren.

Ons verschil van inzicht over voetbal wordt toch nooit opgelost.

Duscussie liep gisteren te hoog op. Laat je niet weerhouden door mij.
Maak je niet druk Bert... Ik heb het zelf ook druk, het werken is weer begonnen hé? De vakantie zit er weer op dus ik zal veel zieltjes blij maken door minder aanwezig te zijn.... er is ook geen nieuws om op te reageren en het draaien in het zelfde cirkeltje is ook maar zolang vermakelijk...

Höcher vind ik nog steeds bagger en ik vind het verbazingwekkend dat mensen nu voor Höcher pleiten tegelijkertijd een speler als Poepon en/of Boymans afwijzen.

En als je ze er op wijs dan vinden ze zichzelf een voetbal orakel gevuld met kennis vinden omdat ze bij een één of andere amateurclub in de marge voetballen, ach ja...

En Steijn is geen wereld trainer, heb ik ook nooit beweerd, ik zeg alleen dat het kut seizoen niet alleen op hem kan worden afgeschoven, wat hier wel gebeurde... alles was zo`n beetje Steijn zijn schuld de afgelopen dagen en ik vond/vind dat onredelijk.

Veel succes met je examen....

0
Maandag 21 mei 2012 om 19:55 uur

rien1

Uitspraak:. "Als hij me liever kwijt dan rijk is weet ik het wel". Of deze trainer in juli nog op de bank zit valt te betwijfelen.
Uitspraak in deze avond van.........
0
Maandag 21 mei 2012 om 00:04 uur

CrazieD

Waar haalt tie t lef vandaan?!

Super onbetamelijk. Dat verwacht je niet van een club met zo`n reputatie", vertelde Van Leeuwen tegenover NUsport. Een dag voor het eerste duel met RKC Waalwijk in de play-offs om Europees voetbal werd Van Leeuwen op de hoogte gesteld van de belangstelling. "Je zou het bijna een vijandige overname kunnen noemen."

"Ik vind dat drie keer niks. Ons seizoen hing af van die play-offs. Dan moet je geen trainer buiten ons om benaderen, zeker niet een coach wiens contract eerder deze maand automatisch met twee jaar is verlengd. Maar ja, in de voetballerij is helaas veel mogelijk", besloot de technisch directeur zijn relaas.

Lees verder: http://www.soccernews.nl/news/156273/Van_Leeuwen_laakt_handelswijze_Anderlecht:_Drie_keer_niks#ixzz1vRrSCsdV
0
Zondag 20 mei 2012 om 23:39 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

Ik zit Studio Voetbal te kijken en daar wordt de situatie vd.Brom/Vitesse uitgelegd. Daar zit geen toekomst meer in. Los dat die man ons genaaid heeft blijft het een goede trainer. Ik zie hem niet naar Anderlecht gaan. Maar als ik FC Groningen een tip mag geven. Leg 8 ton voor vd.Brom neer en het verdient zich vanzelf terug. Of zie ik dit verkeerd?
0
Zondag 20 mei 2012 om 23:10 uur

DaveDH

Thijs schreef:

Geen idee, ik heb nergens gelezen of gehoord dat er een andere club is geweest.
Zou me niks verbazen als er deze Week een aantal clubs bij hem aankloppen waaronder Zwolle en W2
Voor Sno hetzelfde verhaal zal ook vanaf vandaag bezig gaan met zijn toekomst en Roda zit in cat 1 dus kunnen niet veel bieden
Ja maar Sno wil graag met zijn oude trainer werken dus die komt sowieso niet, en laten we eerlijk zijn Zwolle en WII hebben ook niet veel te bieden, als dat de concurrenten zijn dan zie ik echt nog wel kansen, het wordt anders als NEC/Heerenveen/Utrecht op de markt komen, dan kun je het wel schudden voor gebruik.
0
Zondag 20 mei 2012 om 21:16 uur

Nu online

Erba1, wiegah070, The Hague FC, grijze gek, Bleek, Rob2002, wijstaanboven, Alle ballen op Jort, Ran1972, Haagsekoerd, opper, DH070, Brian en 160 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 6 - 9
10 FC Dordrecht 7 - 9
11 Jong Ajax 6 - 8
12 FC Eindhoven 6 - 8
13 FC Emmen 7 - 8
14 TOP Oss 6 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 MVV Maastr. 6 - 6
17 Roda JC 6 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2