Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

DaveDH

janjazz37 schreef:

Kun jij nou nooit eens normaal discussieren?


ik ga ophouden want je bent onzin aan het uitslaan
en daarmee klaar
je bent de laatste die wat over Steijn mag zeggen

Heb best respect voor je shouts, maar kom dit soort dooddoeners
veel te veel tegen naar mijn zin.

Pas dat een beetje aan svp
Ohw wacht ff dus als ik vind dat iemand die zeg dat een trainer na 8 wedstrijden nog niet kan zien of een speler geschikt/ongeschikt is onzin is dan is niet een normale manier van discussiëren? ok Jan wat jij wil....

Als je mijn shouts dooddoeners vind raad ik je aan ze niet meer te lezen, dat doe ik ook bij sommige (zoals Bert) en bevalt uitstekend...

Prettige Zondag verder.
0
Zondag 20 mei 2012 om 18:47 uur

Kees

Wat een onzin zeg dat een trainer al na weken training kan zien of iemand er komt. Nooit van ontwikkelen gehoord of wat dan ook. Wel kun je mogelijk zien of iemand bepaalde kwaliteiten heeft maar of die ze op een ander niveau ook kan laten zien is een heel ander verhaal.

Zelfs de allergrootste clubs op aarde met de beste trainers/scouts zitten er regelmatig naast.

Dat betekent dus nooit meer een miskoop. Je laat voortaan iemand 8 weken meetrainen of zelf meespelen. Weet je meteen, ga je dus met eenzijdige opties werken, of je gaat verlengen of niet.

Zo`n trainer kan een miljoenencontract krijgen.
0
Zondag 20 mei 2012 om 15:08 uur

marcellino

Thijs schreef:

Ik zat precies hetzelfde te tikken....
Ja een trainer kan na 8 wedstrijden al zien of iemand functioneerd
Hou toch op je hebt spelers die op de training helemaal niets laten zien
Heb je immers wel eens zien trainen als het zo is dat je het op de training moet laten zien had hij geen wedstrijd gespeelt
0
Zondag 20 mei 2012 om 14:43 uur

DaveDH

marcellino schreef:

En dat kan je al na 8 wedstrijden constateren dat vind ik knap
Ik ben zeker niet tevreden met spelers waar we voor het rechter rijtje gaan
Maar ik ben wel zo realistisch dat ik niet meer in de mooie worden trap van ADO want dat doe ik al 39 jaar

En ik citeer volgend jaar tussen plek 14 t/m 18
Of er moet een suikeroom opstaan
Als een trainer die elke dag met iemand werkt niet na 8 wedstrijden kan zien of die goed genoeg is of niet moet een ander vak gaan kiezen....
0
Zondag 20 mei 2012 om 14:30 uur

Thijs

Pfff en omdat hij nu scoort is iedereen die dramatische kut wedstrijd van hocher afgelopen donderdag alweer vergeten en is het bestuur weer kut en de trainer en de materiaalman en het stoeltje in Hey stadion....
Hou toch op pffff
0
Zondag 20 mei 2012 om 13:20 uur

fcdenhaag75

Poemba99 schreef:

Dus blijft het een goed verhaal. Je inderdaat niet iemand vergelijken. Maar de structuur zou er niet slechter door worden. En daar gaat het om. En ik denk (velen met mij) trainers maken spelers maar spelers maken ook trainers dat moet je niet vergeten.
Voor de structuur zou het wel goed wezen(alleen trainer voor 10 jaar slaat natuurlijk nergens op),alleen vind ik dat niet meer dan logisch(bij een profcub) en had die structuur er allang(jaartje of 30)moeten staan.
0
Zaterdag 19 mei 2012 om 13:18 uur

fcdenhaag75

Poemba99 schreef:

Bedankt,

Ik vind het een goed verhaal
Nu maar hopen of het goed ingevuld gaat worden
Sorry hoor een trainer voor 10 jaar vastleggen goed verhaal?En ook met F. de Boer vergelijken is hetzelfde als appels met peren.
0
Zaterdag 19 mei 2012 om 12:56 uur

pajam

v/d Brom kost 1 miljoen
Anderlecht én zijn kandidaat-trainer(s) kijken vanavond met klamme handjes naar de finale van de Champions League. Bij Duitse winst kunnen de Brusselaars winkelen in een hoger prijssegment. Vitesse-coach John van den Brom lijkt hoe dan ook haalbaar: tussen 800.000 en 1miljoen euro.


Anderlecht ligt in de knoop met Chelsea. Een dubbele om precies te zijn. Een eerste knoop ligt gebonden in de Allianz Arena van Bayern München waar de club uit Londen vanavond de beker met de grote oren kan winnen. Omdat het in Engeland geen beslag kon leggen op een rechtstreeks Champions League-ticket, zou Chelsea daarmee Anderlecht de pas naar het kampioenengoud afsnijden.

Een tweede knoop ligt in Arnhem waar de voorzitter van Vitesse, de Georgiër Merab Jordania, als een vazal wordt gezien van Chelsea-eigenaar Roman Abramovich. Anderlecht heeft zijn oog laten vallen op Vitesse-coach John van den Brom maar zal zwaar moeten onderhandelen met de Chelsea-getrouwe om de Nederlander naar het Astridpark te leiden. Van den Brom ligt nog tot 2014 onder contract in Arnhem.

Terwijl zowel Van den Brom als de Vitesse-supporters hun wederzijdse liefde voor elkaar uitschreeuwen –de 45-jarige coach staat na de 1-3-zege op RKC op een zucht van Europees voetbal–, wordt er achter de schermen wel degelijk met een exit-scenario rekening gehouden.

Een prijskaartje is er ondertussen ook. Van den Brom moet tussen de 800.000 en de 1miljoen euro kosten en die prijs lijkt niet onoverkomelijk voor Anderlecht. Zeker niet als Bayern de Champions League wint en Anderlecht volgend jaar miljoenen mag rapen op het kampioenenbal.

Claude Puel

Als Bayern de Champions League, wint beginnen de trainingen op 25 juni. Als Chelsea wint, moet Anderlecht voorrondes spelen en beginnen de trainingen een week eerder, op 18 juni.

Volgende week moet er nog geen doorbraak met Van den Brom worden verwacht omdat de trainer samen met de spelers op vakantie gaat in Suriname. Zondag speelt Vitesse zijn laatste wedstrijd waarin het allicht rekenkundige zekerheid verwerft over Europees voetbal, voor het eerst sinds het tien jaar geleden met Bob Peeters aantrad in de UEFA Cup.

De supporters van Vitesse doen er intussen alles aan Van den Brom in Arnhem te houden. Na afloop van de 1–3-zege in Waalwijk zongen ze minutenlang John moet in Arnhem blijven en John heeft een geel-zwart hart.

Van den Brom is een oud-speler en boegbeeld van de club maar heeft ook een zekere ‘Leekens-reputatie`. Toen hij (succesvol) trainer was van ADO Den Haag onderhandelde hij achter de rug van ADO-directie met Vitesse. Die kocht hem uiteindelijk voor 600.000euro weg in Den Haag.

Een mogelijk alternatief voor Van den Brom, de Fransman Claude Puel, lijkt af te vallen. De ex-coach van Lille en Lyon staat dicht bij een functie bij Nice.

0
Zaterdag 19 mei 2012 om 12:16 uur

Advertentie

DaveDH

Kees schreef:

Groot interview met Steijn in het AD.

Veel zaken belicht die hier allang bekend zijn. Steijn is afgelopen week niet met het teamuitje naar Mallorca mee geweest.

Spreekt zich nadrukkelijk uit voor de komst van Holla, een rechtsbuiten en een spits.

Wil erg graag een technisch manager. Wat mij betreft liever een technisch directeur. Maar oke, het is een stap.

Tevens een vraag die uiteindelijk ertoe leidt dat Steijn een tienjarig contract bij ADO best ziet zitten.

Dat laatste lijkt mij fantastisch bij onze club. Of het nou Steijn is of een andere trainer. Die continuíteit bij de club is zo onvoorstelbaar belangrijk.
Ik denk als sommige dat lezen die gelijk maag krampen krijgen

Een trainer 10 jaar contract geven.... kan toch helemaal niet bij ons, bijna elk seizoen moet de trainer geofferd worden voor het slechte resultaat, ook als de spelers zoals dit jaar er zelf een bagger zooitje van maken, als je dan een 10 jaar contract heb moet je hem gelijk een miljoen + aan geld mee geven... twee trainers verder ben je failliet
0
Zaterdag 19 mei 2012 om 10:52 uur

Kees

Groot interview met Steijn in het AD.

Veel zaken belicht die hier allang bekend zijn. Steijn is afgelopen week niet met het teamuitje naar Mallorca mee geweest.

Spreekt zich nadrukkelijk uit voor de komst van Holla, een rechtsbuiten en een spits.

Wil erg graag een technisch manager. Wat mij betreft liever een technisch directeur. Maar oke, het is een stap.

Tevens een vraag die uiteindelijk ertoe leidt dat Steijn een tienjarig contract bij ADO best ziet zitten.

Dat laatste lijkt mij fantastisch bij onze club. Of het nou Steijn is of een andere trainer. Die continuíteit bij de club is zo onvoorstelbaar belangrijk.
0
Zaterdag 19 mei 2012 om 10:38 uur

Nu online

wijstaanboven, GroenGeelHart070, The Hague FC, Bleek, Rob2002, Reneetje, Aad, Alle ballen op Jort, kojak1, DH070, MichelAdamsMatje, wiegah070, grijze gek, BigMac en 183 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 6 - 9
10 FC Dordrecht 7 - 9
11 Jong Ajax 6 - 8
12 FC Eindhoven 6 - 8
13 FC Emmen 7 - 8
14 TOP Oss 6 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 MVV Maastr. 6 - 6
17 Roda JC 6 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2