Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Max

JB schreef:

Feitelijk gebeurt er dus dit:

                           begroting                             werkelijk

                      in       uit    verschil              in       uit     verschil

2008-2009      10      10       -                   10       13          -3

 

Dit verschil wordt in 2009-2010 bij de uitgaven van 12 geteld:

2009-2010      12      15      -3                  12,5    15          -2,5   

 

Dus krijg je voor

 

2010-2011      14      16,5   -2,5

 

Enzovoort.

         
 

Thansk voor je uitgebreide uitleg. Begrijp denk ik wel wat je bedoelt.

 

Wat ik nog niet begrijp is waarom dit niet zou kunnen:


2008-2009:

Begroting

in: 10

 

 

uit: 10

Werkelijk

in: 10

uit: 13

(-3)

 

Het tekort van drie miljoen wordt geleend van Thieme GrafiMedia Groep (voorbeeldje) met een looptijd van 11 jaar en jaarlijks drie ton afbetalen.

 

2009-2010:
Begroting

in: 12
uit: 12,3 (dus niet 12+3 (tekort), maar 12+0,3(aflossing))
Werkelijk

in: 12,5
uit: 15

(-2,5)

0
Zondag 7 februari 2010 om 12:31 uur

JB

Het bewijs dat JH de Bruijn (Elf voetbal - ProVoetbal) op oorlogspad is.

Vraag me alleen nog steeds af waarom?

Rancune vanwege vriend Wetzel?

Of een baantje regelen voor vriend Wotte?


PSV loopt geen schade op, ADO bijna heel veel: 2-0
6 februari '10 21:29 door Bart van Dooijeweert

Foto
PSV zal morgen handenwrijvend voor de tv zitten. Omdat de Eindhovenaren zonder al te veel moeite ADO Den Haag klopten (2-0), moet FC Twente bij Ajax winnen om op hetzelfde puntenaantal als de roodwitten te blijven.

Trainer Fred Rutten zei niets te veel toen hij een dag voor de wedstrijd sprak over de 'handbalverdediging van ADO Den Haag'. De bezoekers kwamen gezien de zeer defensieve speelstijl met één duidelijke doelstelling naar Eindhoven: de schade beperkt houden; qua tegendoelpunten én kaarten.

De groengelen sloten wat dat betreft de eerste helft niet goed af. In minuut 16 mocht Maza Rodríguez de 1-0 binnenkoppen, nadat Bogdan Milic hem het beslissende zetje gaf. En vlak voor rust had ADO met tien man verder gemoeten. Timothy Derijck haalde de doorgebroken Ola Toivonen neer, maar de Belgische scheidsrechter Verbist zag er niets in.

Een paar seconden later werd Danko Lazovic ver op eigen helft snoeihard getorpedeerd door Ricky van den Bergh. Ook dit had een rode kaart kunnen betekenen. Ongelooflijk eigenlijk, aangezien de Zuid-Hollanders volgende week de zeer belangrijke degradatiewedstrijd tegen Willem II spelen. Zoveel risico mag een op scherp staande ploeg toch niet nemen een speelronde eerder.

Te prijzen viel dat PSV er in de tweede helft naar hartelust een mooie wedstrijd van probeerde te maken. De Eindhovenaren stootten ook wel regelmatig door de hechte defensie van ADO heen, maar op de meeste momenten ontbrak het aan effectiviteit. Totdat Toivonen in minuut 61 aan de buitenspelval ontsnapte en in twee instanties raak prikte: 2-0.

ADO begreep inmiddels dat er niets meer te halen of te hopen viel en haalde geen rare fratsen meer uit. PSV overigens ook niet en daardoor schrijven de Brabanders weer drie belangrijke punten bij in de titelstrijd. De ploeg van Rutten zal morgenmiddag met de armen over elkaar vanuit de relax-fauteuil Ajax - FC Twente bekijken. ADO blijft zestiende.

0
Zondag 7 februari 2010 om 11:54 uur

rien1

ADODENHAAG schreef:

Oh ik zie het al. Dat was na de wedstrijd tegen RKC. Daar maakte hij een hele aardige goal. Dat was dan ook gelijk zijn laatste hoogtepunt.

Wat Milic betreft is het eigenlijk doodzonde. Ik kan me toch ook nogal een aantal keren herineren (bv ook eind vorig seizoen toen Atteveld hem erin zette) dat de tegenstander behoorlijk paniekerig was als hij erin kwam. En hij stichtte ook paniek.

Met dat lange lijf moet je toch meer voordeel kunnen halen? Kon hij maar eens wat beter koppen.

Maar ja, hij gaf 1 goede doorkopbal naar Verhoek en dat was het. Weet de reactie van Koeman nog toen gevraagd werd naar wat men nou toch moest doen tegen zo'n speler met zo'n lengte.

De kop in de krant tegen (ik dacht de beslissingswedstrijd) tegen Vitesse zei ook veel. "Alles op de balkanreus"

Waarom is die jongen in al die maanden trainen niks beter geworden??

0
Zondag 7 februari 2010 om 01:00 uur

Aad

Kees schreef:

Voor de Meric fans onder ons: zie vanaf minuut 2.20 de gelijkmaker van Meric gisteren tegen Besiktas.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Oz2IHJNemMg

Nou Kees, wanneer je dit ziet begrijp je helemaal waarom hij graag weg wilde.

Een sfeertje om van te smullen, goed weer, goede grasmat.

 

Alleen dat verliezen, dat was even wennen voor hem ;)

0
Zaterdag 6 februari 2010 om 17:21 uur

<FCDH>

ADO Den Haag talent op televisie
Waarom spelen er geen Surinaams Hindostaanse topvoetballers in de Eredivisie? Het programma OHM ging op zoek naar talenten en vond er één bij ADO Den Haag.
De programmamakers interviewen ADO Den Haag A1 speler Ricardo Samoender en jong Sparta speler Gautam Kalpoe die beiden op het punt staan van doorbreken. Ook de hoofd opleidingen van de profclubs komen aan het woord, evenals de voorzitter van Toofan, de oudste Surinaamse voetbal club in Den Haag.

De secretaris van de multiculturele businessclub VBM, Rajesh Ramnewash, heeft het initiatief genomen om de contacten tussen de Haagse Surinaamse voetbalclubs en ADO Den Haag te verbeteren. Oscar Alkemade, hoofd jeugdopleidingvan de club, ondersteunt deze actie. Zo gaat de ADO Den Haag Jeugdopleiding een Surinaams hindostaanse voetbalscout werven. Ook denken ze mee over de opzet van een voetbalschool door de Surinaamse voetbalclubs in Den Haag.

Dinsdag 9 februari zijn alle jeugdtrainers van die Surinaamse voetbalclubs in het ADO Den Haag Stadion uitgenodigd voor een lezing over ontwikkelingen in het jeugdvoetbal. Niet in de uitzending te zien, maar wel de werkelijkheid, is hoe voetbaltalenten Ricardo Samoender en Gautum Kalpoe ook zelf hun verantwoordelijkheid oppakken als rolmodellen. Samen met Ramnewash bezochten ze de Shri Vishnu School in Den Haag waar de talenten in een bomvolle gymzaal met meer dan 200 uitbundige kinderen een voetbaldemonstratie verzorgden en uitleg gaven over hoe sport en school elkaar versterken. Ook bij Haagse voetbalclubs als Die Haghe en Toofan hebben ze een korte training gegeven aan de F- jeugd.
Uitzending OHM TV: Zondag 7 februari 2010, 15.30- 16.00 uur en zaterdag 13 februari 2010, 11.25 - 11.55 uur op Nederland 2


 

0
Zaterdag 6 februari 2010 om 09:46 uur

Advertentie

Bert

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Feyenoord uit is inmiddels op rij 12, stoel 8 beland.

Ik ga er ook heen maar zit tussen die 010 figuren. Dus als ik langs dat hek loop waar je tussen de Ado supporters staat graag even niet gedag zeggen. Ik kom daar anders niet zonder kleerscheuren weg.

 

Vorige keer vroeg er een aan mij met armen zo dik als mijn bovenbenen waarom ik blijf zitten als Feyenoord scoort. Toen zei ik maar dat ik last van mij rug had.

 

Ik ga natuurlijk niet juichen voor 010 dat kunnen ze vergeten.

0
Vrijdag 5 februari 2010 om 20:48 uur

Aad

JB schreef:

Nee, dat hij niet.

 

Maar zoals je wat shouts naar achterren heb kunnen lezen heb ik een paar jaar geleden gesollicitered naar een baan als "stropdas".

Neem van mij dat in vergelijking met de baan die ik toen had, eer en clubliefde een aardig deel van de arbeidsvoorwaarden bij ADO uitmaken.

 

Van 1 gemiddelde speler uit de A-selectie haal je wel 4 stropdassen.

 

Van sommige spelers in de A-selectie haal je wel 10 stropdassen.

 

En natuurlijk, er zijn tijden geweest dat er teveel mensen in "de organissatie" en op kantoor zaten, maar dat is al even geleden.

Maar dat hoeft de "echte" supporters natuurlijk niet te hinderen in hun oordeel.

Gewoon lekker in het verleden blijven hangen.

Stel je verwachting over het prestatieniveau van ADO gelijk ook bij naar de eindklassering in 1942 en 1943.

@JB

 

Laat je toch niet gek maken door een stelletje nono's.

Je shouts zijn meestal prima onderbouwd en voor iemand met een beetje verstand heel begrijpelijk.

 

By the way: Ik zat in dezelfde solicitatie-procedure als jij voor de functie als financieel manager bij onze club.

3 gesprekken gevoerd. Bij het 2e met de accountant heb ik mij verbaasd over het feit dat daar iemand zat die dacht een idioot voor zich te hebben. Per einde seizoen had ADO een enorme kortlopende schuld op de balans. Volgens de accountant vooruitbetaalde seizoenkaarten en sponsorgelden. Toen ik vroeg waarom de liquide middelen dan niet meer daan zo'n 17.000 waren lulde hij er een punt aan.

Over Arzbach kan ik kort zijn: In een gesprek van 1,5 uur was hij 90 % van de tijd bezig te vertellen waat hij in zijn carriere allemaal goed had gedaan. Na dat gesprek ben ik afgehaakt: Met ADO zou het nooit wat worden.

 

Gelukkig zitten er nu wat verstandiger mensen.

0
Vrijdag 5 februari 2010 om 19:41 uur

Ruudje16

Waarom Vicento niet op de plaats van Soltani ???

0
Woensdag 3 februari 2010 om 22:30 uur

<FCDH>

1 we hebben geen afmakers voorin

2 waarom jagen ze nooit op de tegenstander als die in bal bezit is?

3 ricky had ie goal moeten maken

4 ondanks dat ze niet slecht speelde komen ze toch kwaliteit te kort

5 hoe bestaat het dat gronningen met 10 man nog scoort ze lopen zo door de defensie heen?

0
Woensdag 3 februari 2010 om 22:01 uur

oodh

Bleek schreef:

Ik ben ook geen fan van het DH van dit jaar maar je kan lullen wat je wilt ze spelen best aardig vandaag..

 

groningen uit kan je ook gewoon verliezen he?! We zijn geen wonderploeg.. Ben blij dat ik eindelijk een beetje pit in de ploeg zie zitten. Als ze de 2e helft net zo spelen als de eerste helft en ze verliezen toch kunnen ze met opgeheven hoofd het veld verlaten.. Dat is dit seizoen 9 vd 10 keer anders geweest..

 

(en stiekum hopen op......)

iemand een idee waarom Knopper niet speeltP (En vd Bergh wel?)

0
Woensdag 3 februari 2010 om 20:53 uur

Nu online

Aad, Erik070, Koosjuh, Edwin Post, zuiderwijk, Ronaldo, Haraldberg1, CashD070 en 278 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4