Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Midden-Oost

DHFC070 schreef:

Waarom zitten we niet in categorie 3?
We waren toch zwarte cijfers aan het schrijven?

Wordt langzaam echt een beetje moe van alles rondom Ado. Al dat Bulykin geouwehoer je bent toch gestoord als je een spits van 33 jaar voor 2 jaar gaat vastleggen voor meer dan een miljoen? Dat is gewoon een te groot risico en valt niet meer onder ondernemersrisico.

Hij komt wel, hij komt niet, we wachten wel even, de deur is nog niet gesloten enz. Aan het eind van het verhaal zitten we weer opgescheept met een pauperelftal en hebben ze niet verder rondgekeken omdat ze alleen maar met die Rus bezig zijn. Wij moeten shoppen bij JL clubs en oude afdankertjes terwijl alle andere clubs in de eredivisie jaarslijks zich wel met eredivisiewaardige spelers weten te versterken. Wat gaat er fout?
Ik meen dat MvdK eind vorig jaar nog een paar ton moest bijlappen omdat ze anders de salarissen niet konden betalen. Er is heel veel gesproken en geschreven over zwarte cijfers maar die zijn ws dus (nog) niet gehaald. Vooralsnog dus nog Cat. 2 cluppie.

Vwb versterkingen : Buly komt niet, heeft afgezegd als ik de berichtgeving mag geloven. Das fijn dat we dat nu weten, Poepon komt ook niet, wil naar het buitenland (Luxemburg?) en Boymans wil bij AZ blijven (zitten). En dus hebben we nu nog ruim de tijd om verder te kijken.

Wel zullen we eerst een Toornstra en Immers nog kwijt moeten raken anders is er geen geld voor versterkingen of beter gezegd vervangers. Zoals iedereen een jaar heeft kunnen zien, zullen we Jens gratis nog niet kwijt raken en gaat feyenoord echt geen 1 mln neerleggen. En dus zullen we weer met een lege portemonee moeten gaan shoppen. We gaan het meemaken. Gelukkig hebben we een ijzersterke trainer dus geen paniek.

0
Woensdag 16 mei 2012 om 16:46 uur

rien1

Kees schreef:

Rien, filter het positieve eruit.

ADO heeft een superaanbieding gedaan. Dus er is ruimte voor een stevige investering, zelfs voordat zeker is of Verhoek en/of Toornstra worden verkocht.

ADO doet wat het kan. Wat moeten ze nu nog meer doen richting Bulykin. Zeg het maar?
Kees, ik word nogal heen en weer gegooid tussen poitief en negatief. Heeft ook te maken met het onzekere in deze. Wie komt er en wie niet. En wie gaat er nog weg en wie niet. Een trainer die leuke dingen vertelt , maar alles zowat fout heeft.gedaan.

Ook ik wil Don Kozak terug. Het helpt ook alleen maar in positief opzicht, want alles wordt beter tot toeschouwersaantallen, spelers die beter worden, spelers komen makkelijker hier naartoe, evht vanalles. Ook zal vDuijnen heel veel opsteken van Don Kozak. En niet alleen hij.
Weet natuurlijk niet wat die superaanbieding inhoud, of dat het weer hetzelfde verhaal is als vorig jaar met Bulykin.
0
Woensdag 16 mei 2012 om 08:56 uur

Kees

ADO interesse voor Bulykin, spelers voor minder weg bij De Graafschap
16 mei 2012 om 002
Eerder kwamen er signalen in de media, dat ADO Den Haag al een gesprek zou hebben gehad met de zaakwaarnemer van Dmitri Bulykin. Trainer Steijn reageerde dat de Rus te duur zou zijn. De Graafschap doet spelers voor `minder` van de hand.





Ajax maakt geen gebruik van de optie om Dmitri Bulykin nog een jaar aan zich te binden. De Russische spits kan dus op zoek naar een nieuwe club en heeft al aangegeven graag in Nederland actief te blijven. Hij werd al snel in verband gebracht met ADO Den Haag, maar trainer Maurice Steijn heeft al aangegeven, dat het salaris van Bulykin te hoog zou zijns voor de Haagse BVO. Toch heeft het duo Van der kallen/Beyersbergen al gesproken en een bod uitgebracht bij de zaakwaarnemer van Bulykin. Ook Feyenoord lijkt in de markt voor de oud-topscorer van ADO Den Haag.

Een delegatie van ADO Den Haag, Mark van der Kallen en Paul Beyersbergen (foto), heeft inmiddels een eerste gesprek met Feyenoord over een mogelijke overgang van Lex Immers naar de Rotterdammers achter de rug. Daarover worden geen mededelingen gedaan.



spits



ADO Den Haag is naarstig op zoek naar een spits. Het hoopt op Ruud Boymans van AZ, terwijl ook eerder Rydell Poepon op het lijstje stond. Hij bleek, doordat hij nog een doorlopend contract heeft bij De Graafschap, te duur. De Graafschap degradeerde inmiddels naar de Jupiler League en heeft inmiddels laten weten, dat diverse spelers een clausule in het contract heeft, dat ze na degradatie voor `minder` geld verkocht mogen worden. Dat geldt voor Michael de Leeuw, Soufian El Hassnaoui én Rydell Poepon, die nu naar verluidt voor zo`n vier ton mag vertrekken.



Holla



Danny Holla, de middenvelder die afgelopen seizoen actief was bij VVV Venlo, staat ook op het lijstje van de technische staf van ADO Den Haag. Hij is eigendom van FC Groningen en had eerder laten weten daar niet terug te keren zolang Pieter Huistra daar de trainer is. Huistra is inmiddels aan de kant gezet bij de Groningers en Holla heeft laten weten nu even te wachten met het nemen van een besluit over volgend seizoen.



© Haaglandenvoetbal.nl

0
Woensdag 16 mei 2012 om 08:31 uur

oodh

Ik geloof dat het Bleiswijk was. Groningen krijgt een nieuwe trainer. Die gaat tegen Holla zeggen: "Tuurlijk krijg je een eerlijke kans". Resultaat: Holla kunnen we vergeten.
Had ook verwacht dat Toornstra en Kum al ergens anders onder de pannen waren. Zo te zien is dat niet zo, want er is niets te beleven qua transfers. In dat geval moeten we ons echt zorgen maken, want dan komt er ook niet echt goeds binnen. Het is pas op de plaats: Wormgoor en Meijers en wat er nu nog is.
Over Wormgoor verbaas ik me wel. Iedereen vindt hem niks. Tegen ons speelde hij aardig, toen was hij weer oké. Na afgelopen weekend was hij weer niks..
Maar zoals ik eerder heb gemeld: Je kan wel spelers willen, Sno e.d. Maar waarom zouden die voor ons kiezen? Zie het niet gebeuren met alle gevolgen. Zal wel negatief zijn maar ik vermoed een kwalitatief zwak team en over de trainer die ermee moet werken heb ik al genoeg gezegd. Wordt weer een moeizaam seizoen.
0
Dinsdag 15 mei 2012 om 23:32 uur

DaveDH

Thijs schreef:

Denk dat Hans Nijland geen risico wil nemen komend seizoen en ook gaat shoppen.
Als Groningen een goeie middenvelder haalt heeft ADO weer alle kans.
Sno heeft nog niks getekend volgens mij dus zal ook op gevoel een keuze maken. Kans is klein dat hij voor den haag kiest omdat bij Roda zijn huidige trainer gaat werken maar ook dat is niet de wereld.
Met Meijers heb je al een diamantje binnen en er zijn echt nog wel andere spelers dan holla en sno!
Maar Roda heeft ook geen geld hé... en dan kun je wel bij je oude trainer komen als de rest van het 11tal bagger is (want bij Roda is het ook leegloop) en je krijgt ook maar 2 ton aan salaris dan kun je als Den haag zijne best een kansje hebben.... niet geschoten is altijd mis.

0
Dinsdag 15 mei 2012 om 22:07 uur

Thijs

BLEISWIJK-1 schreef:

Even weer over voetbal!

Ik zal wel een depressieve lul gevonden worden. Lekker belangrijk!Maar de kans dat Holla nog komt schat ik heel gering in. Gewoon omdat ik denk dat Groningen met een goede trainer gaat komen. En waarom zou hij dan nog naar ADO gaan. Is geen financiele en geen sportieve verbetering voor hem.

Nou wil Steyn een middenvelder met uitstraling. Als Holla het niet wordt, wie dan wel? Sno valt in mijn beleving af. Die gaat volgens mij naar Roda.

Denk dat Hans Nijland geen risico wil nemen komend seizoen en ook gaat shoppen.
Als Groningen een goeie middenvelder haalt heeft ADO weer alle kans.
Sno heeft nog niks getekend volgens mij dus zal ook op gevoel een keuze maken. Kans is klein dat hij voor den haag kiest omdat bij Roda zijn huidige trainer gaat werken maar ook dat is niet de wereld.
Met Meijers heb je al een diamantje binnen en er zijn echt nog wel andere spelers dan holla en sno!
0
Dinsdag 15 mei 2012 om 22:05 uur

BLEISWIJK-1

Even weer over voetbal!

Ik zal wel een depressieve lul gevonden worden. Lekker belangrijk!Maar de kans dat Holla nog komt schat ik heel gering in. Gewoon omdat ik denk dat Groningen met een goede trainer gaat komen. En waarom zou hij dan nog naar ADO gaan. Is geen financiele en geen sportieve verbetering voor hem.

Nou wil Steyn een middenvelder met uitstraling. Als Holla het niet wordt, wie dan wel? Sno valt in mijn beleving af. Die gaat volgens mij naar Roda.

0
Dinsdag 15 mei 2012 om 21:58 uur

Advertentie

Bert

Ooievaar schreef:

Waar zijn die 100 % zeker bronnen? opgedroog?
Zijn net zulke kreukelaars als wat er nu aan de macht is. Lullen maar een eind weg voor eigen eer en glorie. Zal ik het wel, zal ik het niet, vooruit ik zeg het, om dan vervolgens wartaal uit te slaan.

Maken ze Wilfred van Leeuwen hoofd opleidingen.
Vriend van Steijn, dus een zekerheidje dat het goekope rotzooi is.

Laten we nog een belronde doen? Kreukelaars(...)
Ik denk dat ons het komend seizoen een bak ellende te wachten staat.

Moet je eens kijken als we de eerste 4 wedstrijden verliezen hoe snel Steijn de pleiterik maakt of erger nog moet maken omdat de helft van zijn supporters om zijn vertrek eisen dan druk ik mij maar eventjes netjes uit...

Wat dat aangaat was de laatste wedstrijd van dit seizoen al een angstige voorbode. 3-5 nederlaag en de roep om het vertrek van Steijn tegen een ploeg die in de jupiler gaat spelen.

Natuurlijk is dat ook de fout van VD Kallen die blijkbaar weigert om door te pakken.
Dat zijn dingen die men hier niet wil horen. Ook niet dat we op basis van de resultaten een zwakkere selectie hebben dan FC Zwolle en Den Bosch.

Bij iedere andere club zouden er maatregelen volgen bij Ado niet die slapen rustig verder. Steijn blijft lekker zitten er komt geen behoorlijke trainer laat staan een T.D. en voor Bulykin wil men ook geen stuiver uitgeven. Tuurlijk joh gaat lekker zo ook vooral geen Van Peppen, Ten Voorde of Boijmans halen gaat toch lekker zo. We pakken wel wat uit het tweede die doen het ook al zo goed onder die Van Leeuwen.

Volgend jaar donderen we rechtstreeks die eerste divisie in. Nog 5 weken dan komen de eerste proefspelers uit Oost Europa. Ze kunnen net zo goed een paar van die Polen van het Aspergeveld plukken die komen voor € 6,- per uur ballen. O jee straks doet VD Kallen nog ideëen n.a.v mijn laatste opmerking.
0
Dinsdag 15 mei 2012 om 21:18 uur

Bleek

Wat is die treb een weggooier zeg! Hier heel de boel gek maken met ze 100% en nu er steeds meer onduidelijkheid kotm laat hij zich niet meer horen..

Uberhaupt bulkt het hier tegenwoordig van mensen die wel iets weten maar het niet mogen zeggen.. ZEG DAN GEWOON NIKS!!!

Zal mij benieuwen of er nog spelers met kwaliteit worden aangetrokken maar ben bang dat het weer het gebruikelijke recept is van veel hoop en uiteindelijk derde rangs spelers.

Voor mij trouwens onbegrijpelijk dat Steijn nog op zijn plek zit. Met alle ``excuses`` die hij natuurlijk zelf maar wat graag opvoert, welke vaak overigens op leugens gebaseerd zijn, heeft hij als trainer gewoon helemaal niks goed gedaan..
0
Dinsdag 15 mei 2012 om 16:38 uur

DaveDH

super fc denhaag schreef:

ze zijn vorig jaar een weg ingeslagen waar ze verlopig ook niet van zullen wijken (zie steijn). ik ga er gewoon vanuit dat er dit seizoen weer weinig tot niets aan ervaring in de ploeg geinvesteerd gaat worden. er zullen wel weer een paar talenten en gedoemde mislukkingen aangetrokken worden of al zijn vastgelegd(zie wormgoor). spelers als holla, boymans, bully, de ridder en het nieuwe talent van chelsea is al voor minimaal 70% zeker dat er niets van terecht gaat komen. maar zoals je al zegt gedult is een schone zaak en we wachten maar af.
Waar heb je het over, luister jij wel eens naar Steijn en dan wat die zegt en niet wat jij wilt horen, hij heeft en bij West en bij GGHTV duidelijk aangegeven dat het hebben van heel veel J-liek spelers niet ,meer gaat gebeuren....

Wormgoor kan je gewoon niet beoordelen op wat hij bij de Grafschaap heeft laten zien, daar had die ook een rampen 11tal om zich heen en een trainer die zich alleen nog maar bezig hield met betonvoetbal, ik wacht even met het afbranden van aankopen tot ik ze aan het werk heb gezien... is ook wel zo fair tegenover de nieuwe aanwinsten.

Daarbij vergeet je dat toen Bully kwam ook niemand in hem geloofde en hij ook overal kut heeft gepresteerd... een reclame-spreuk zegt... resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.



0
Dinsdag 15 mei 2012 om 14:45 uur

Nu online

fcdh-middennoord, wiegah070, jbdh, Tante Wil, Bleek, bradlie, Aad, wijstaanboven, J001, Erik070, Ap happie, ADO079, DHFC070 en 153 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 6 - 9
10 FC Dordrecht 7 - 9
11 Jong Ajax 6 - 8
12 FC Eindhoven 6 - 8
13 FC Emmen 7 - 8
14 TOP Oss 6 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 MVV Maastr. 6 - 6
17 Roda JC 6 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2