Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

yesyes

D.H.zuid-west schreef:

Mooi verhaal maar helaas heb ik het idee dat je vooral kijkt naar financiele zekerheid voor volgend jaar.

Nu niet investeren in kwalitatieve spelers die directe versterkingen zijn (en dus een flink bedrag kosten en een riant salaris ontvangen) brengt ons weer in degradatienood komend seizoen. Dit jaar hebben we alle mazzel gehad die je maar kon bedenken met de concurrentie en zodoende overleeft in de redividie. Het reele risico van degradatie moet je niet onderschatten...... Mocht dit gebeuren speel je voor lege tribunes, minder inkomsten van sponsoren en tv gelden en wanneer je niet direct weer promoveert gaat de club uit als een nachtkaars. Of denk dat de investeerders blijven ziten en er dan wel extra geld in pompen?

Natuurlijk moet je verstandig om gaan met geld maar nu, met de huidige spelers, is geld uitgeven een noodzaak geworden! De huidige selectie bevat gewoonweg te weinig eredivisiewaardige spelers voor een heel seizoen, met name in de aanval missen we de broodnodige spelers....... en die zijn duur!!
Idd mee eens. Ze hadden vorig seizoen die 2 a 3 ton extra die het verschil met ajax maakte gewoon moeten ophoesten voor Bulykin. Het was wel een dure investering geweest maar je had hem dan wel voor 2 seizoen vastgelegd en ieder geval de middenmoot voor 3 seizoenen(inclusief vorig seizoen) vastgelegd. Daarbij denk ik zelfs dat wesley nog wel had gebleven tot het eind van dit vorig seizoen en we dus waarschijnlijk nu rond dit tijdstip een leuk bedrag voor wesley hadden gekregen. Plus een immers en toornstra die opzeker 3 x hadden gespeeld dan ze nu deden ( dus ook veel meer transferwaarde ). Het is altijd achteraf bekijken maar dit hadden ze allemaal van te voren kunnen bezien. Zelfs met een matige trainer als steijn had je gewoon rond de playoffs meegedaan als bulykin hier had gespeeld. Iedereen keek tegen hem op en was een echte leider iets wat dus dit jaar heel erg ontbrak.

Heel dom achteraf maar goed dat is allemaal achteraf gelul en daar is toch niets aan te veranderen. Nu ik er goed over nadenk weet ik niet of het nu nog verstandig is om hem terug te halen. Ten eerste je heb wesley niet meer en ten tweede ben je veelste laag geeindigd om nog enige spelers van kaliber te halen die het zien zitten om voor degradatie te spelen. Dus echt diep zonde dat ze niet doorgepakt hebben en die investering in bulykin te hebben genomen. Nu vind ik het laat en hoop ik liever op boymans en dus weer helemaal opnieuw te gaan bouwen. Neemt niet weg dat ik wel blij ben mochten ze die rus toch halen.
0
Dinsdag 15 mei 2012 om 14:25 uur

Haagse_Aad

rien1 schreef:

Dat hebben ze echt wel gedaam hoor. Dat ontkennen slaat nergens op.
Dat slaat inderdaad nergens op.. ze hebben gewoon zeker met hem om de tafel gezeten..

En dat ontkennen in de voetbalwereld is sowieso niks waard.. hoe vaak hoor je niet "de trainer staat niet ter discussie" en dan vliegt hij er de volgende dag uit..

Het enige waar ik bang voor ben is dat ons tactische brein (Steijn) denkt dat hij zonder een spits als Bulykin ook hoge ogen kan gooien in de competitie.. En als hij tegen Van der Kallen en Beijersbergen zegt dat ie hem niet nodig heeft vinden die het wel best natuurlijk.. houden ze de centjes lekker in de portomonee.. en worden wij volgend jaar weer 15e of lager.. en schopt Bulykin bij een andere club in de eredivisie er tussen de 15 en 20 in...
0
Dinsdag 15 mei 2012 om 11:11 uur

DaveDH

Tommy schreef:

holla zou in de wachtkamer hebben gezeten en pas komen als immers of toornstra verkocht zou zijn oftewel den haag wil pas inversteren als er geld is zo was het vorig seizoen ook en toen greep den haag ook overal naast behalve die juplier talenten.

Bulykin wil gewoon een 2 jaar contract waarvan 1 jaar al betaald is lees marcelinho zijn shout maar.
Dat een speler van kaliber bulykin hier alleen al wil spelen is vrij uniek en die krijg je niet voor een pakkie koek en een gekookt eitje.

Ik vind het allemaal wel best, maar denk niet dat den haag veel gaat bereiken dit tranferwindow en eigenlijk kan dat ook voor niemand een verassing zijn is namelijk allemaal nogal standaard
Holla kan helemaal niet in de wachtkamer hebben gezeten aangezien hij niet transfervrij is.... ADO kan/kon dan ook niets doen, dat zijn de regels nu eenmaal, en dat die nu wacht op wat er gaat gebeuren bij Grunn vind ik heel begrijpelijk.

Grunn is toch een grotere club met veel meer potentie en als je als broodvoetballer dan de keuze heb tussen ADO de structurele degradatie kandidaat of Grunn die eigenlijk altijd wel mee doet om EL voetbal (dit seizoen uitgezonderd) dan is de keuze niet heel moeilijk om ff te wachten om te zien wat de nieuwe trainer gaat doen.
0
Dinsdag 15 mei 2012 om 10:03 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Holla wacht met besluit
Het is nog onduidelijk of Danny Holla na de zomerstop eventueel voor ADO Den Haag gaat spelen. Hij wil eerst wachten op de nieuwe trainer van FC Groningen, waar hij onder contract staat.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 15 mei 2012 om 09:44 uur

BLEISWIJK-1

Tommy schreef:

holla zou in de wachtkamer hebben gezeten en pas komen als immers of toornstra verkocht zou zijn oftewel den haag wil pas inversteren als er geld is zo was het vorig seizoen ook en toen greep den haag ook overal naast behalve die juplier talenten.

Bulykin wil gewoon een 2 jaar contract waarvan 1 jaar al betaald is lees marcelinho zijn shout maar.
Dat een speler van kaliber bulykin hier alleen al wil spelen is vrij uniek en die krijg je niet voor een pakkie koek en een gekookt eitje.

Ik vind het allemaal wel best, maar denk niet dat den haag veel gaat bereiken dit tranferwindow en eigenlijk kan dat ook voor niemand een verassing zijn is namelijk allemaal nogal standaard
Tommy, het is precies zoals jij het zegt. Holla is in de wachtkamer gezet. Vind je het gek dat hij nu zegt, dan kijk ik eerst wie de nieuwe trainer van Groningen wordt.

Het erge vind ik nog dat het merendeel van de supporters blij zijn met namen als Bulykin, Holla, Alberg en Hoesen. Maar straks wordt het rijtje bijvoorbeeld Poepon, Duits, Maachi en van Haaren. Allemaal net niet en niet breed gedragen door de supporters. In mijn ogen echt een gemiste kans.
0
Dinsdag 15 mei 2012 om 09:29 uur

BLEISWIJK-1

DaveDH schreef:

Daar ken je ADO toch niet de schuld van geven, ik zie al weer veel mensen schuimbekkend achter hun toetsenbord zitten... maar dit is toch echt de keuze van Holla daar kun je als ADO geen reet aan doen.

Bully is officieel nooit een optie geweest, (Steijn heeft alleen gezegd dat je het niet kon uitsluiten, en dat klopt ook wel)

Alleen hier zijn mensen helemaal doorgedraaid omdat er mensen met *kuch* bronnen waren die zeker (100%) wisten dat Bully zou komen, die veel te serieus zijn genomen.

Als je die shouts allemaal eens terug leest dan is het wel grappig om te zien hoe zoiets zich ontwikkelt, en nu staan de jankeballen weer klaar om alles wat groen en geel is met de grond gelijk te maken.

ze weten nog niet met wie ze bezig zijn, ze weten nog niet wie er wel komt en wie niet, maar ze weten wel hoe ze alles tot aan de grond toe moeten affikken. Janken voor je geslagen wordt heet het gezegde....



Dag Dave. Leuk die eigen interpretatie. Maar je kan we degelijk ADO hier de schuld van geven. Je had Holla moeten binnenhalen toen het kon. En niet wachten tot er een trainer van Groningen ontslagen is en vervolgens zeggen, ja maar Holla wil niet.

Wat Bulykin betreft hetzelfde verhaal. Is openlijk inderdaad niet toegegeven. Maar los van dat gebeurd hetzelfde als bij Holla. Telkens maar weer als dit, als dat!

Ze moeten gewoon leren om op het juiste moment zaken te doen. En als je een speler wil hebben gewoon iets extra durven uit te geven. Dan haal je maar een speler minder. Nu krijg je weer spelers die eigenlijk net niet wil hebben.
0
Dinsdag 15 mei 2012 om 09:04 uur

Ronaldo

Hola wacht nieuwe trainer Groningen af, Bully is bekend. Boymans nog steeds op het lijstje, Poepon ook en voor de zwitser concurrentie uit Duitsland. Immers en Toornstra status quo. AD
0
Dinsdag 15 mei 2012 om 07:04 uur

rien1

Holla komt voorlopig ook niet. Hij kijkt eerst wie de trainer van Groningen wordt.

Dus goodbye Holla.

Verder.een.heel stuk , maar ik heb geen zin nu. Tis toch een zootje.
0
Dinsdag 15 mei 2012 om 07:04 uur

Advertentie

070

DaveDH schreef:

Denk je nu werkelijk dat RKC EL gaat spelen?
Zou kunnen, zij hebben nl een trainer die een elftal tien procent beter kan maken ipv tien procent minder zoals wij... Of ze daarmee vitesse kunnen verslaan, ik weet het niet, maar zou zomaar kunnen, zo overtuigend is vitesse ook weer niet...
0
Maandag 14 mei 2012 om 22:22 uur

Bert

rien1 schreef:

Zo komen je jonge spelers dan ook nergens.

Wij hebben geen spits, zij wel.
Als Guidettie er niet is of geschorst is schiet Fernandez ze er ook net zo hard in.
Welke trainer bij ons heeft eigenlijk die Fernandes weggestuurd?
0
Maandag 14 mei 2012 om 21:20 uur

Nu online

Erwin vm, Tante Wil, wijstaanboven, bimboembam, Erik070, morley, Ran1972, wiegah070, TheMariner, Johan vakkie M, Franky en 185 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 6 - 9
10 FC Dordrecht 7 - 9
11 Jong Ajax 6 - 8
12 FC Eindhoven 6 - 8
13 FC Emmen 7 - 8
14 TOP Oss 6 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 MVV Maastr. 6 - 6
17 Roda JC 6 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2