Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

krm

Debuut Elia in voorselectie Oranje
Eljero Elia is beloond voor zijn wervelende seizoen bij FC Twente. De vleugelspeler is door bondscoach Bert van Marwijk voor het eerst opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal.

De technisch begaafde Elia mag hopen op een plek in de definitieve selectie voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen IJsland en Noorwegen. Oranje moet op 6 juni naar IJsland toe en ontvangt vier dagen later de Noren.

Van Marwijk ruimde ook een plekje in voor David Mendes da Silva van AZ. Een andere middenvelder, Orlando Engelaar, zit er dit keer niet bij. Datzelfde geldt voor Celtic-spits Jan Vennegoor of Hesselink.



De voorselectie:

Doel: Maarten Stekelenburg (Ajax), Henk Timmer (Feyenoord).
Verdediging: Khalid Boulahrouz (VfB Stuttgart), Edson Braafheid (FC Twente), John Heitinga (Atlético Madrid), Dirk Marcellis (PSV), Joris Mathijsen (Hamburger SV), André Ooijer (Blackburn Rovers), Gregory van der Wiel (Ajax).
Middenveld: Ibrahim Afellay (PSV), Mark van Bommel (Bayern München), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Nigel de Jong (Manchester City), David Mendes da Silva (AZ), Stijn Schaars (AZ), Wesley Sneijder (Real Madrid), Rafael van der Vaart (Real Madrid), Demy de Zeeuw (AZ).
Aanval: Ryan Babel (FC Liverpool), Eljero Elia (FC Twente), Klaas-Jan Huntelaar (Real Madrid), Dirk Kuyt (FC Liverpool), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Real Madrid).
0
Vrijdag 22 mei 2009 om 18:03 uur

Yo

FC Den Haag! schreef:

Powel is in de winterstop voor 2,5 jaar gehaald en heeft nu dus nog een contract voor 2 jaar!
Vreemd genoeg heb ik vertrouwen in Powel.
Iedere spits heeft een slecht jaar in zijn carriere. Kijk de cijfers er maar op na of het nou Demouge, Huntelaar of Van Basten is!
Vergeet ook niet dat de eerste seisoenshelf hij weinig gespeeld heeft. Daarnaast heeft hij weinig bruikbare ballen gehad.

Ik hoop ook dat hij goed begint aan de competitie en zijn kans pakt. Hopelijk krijgt hij nog de kans en steun van pobliek.
0
Vrijdag 22 mei 2009 om 14:44 uur

Vincent

yo schreef:

Weet iemand hoe het zit met het contract van Hans vd Haar. Hij was toch verhuurd?
zijn contract loopt af, dus is na 1 juni een vrij man:-))


01/09/2008 vi
ADO Den Haag en Hans van der Haar hebben afscheid van elkaar genomen. De 33-jarige spits wordt verhuurd aan AGOVV Apeldoorn.

Van de Haar kwam niet voor in de plannen van trainer André Wetzel. De aanvaller, die vorig seizoen goed was voor negen doelpunten, hoefde ondanks een contract tot medio 2009 niet te rekenen op speeltijd. De spits baalde van zijn bescheiden rol. AGOVV Apeldoorn bood uitkomst.

25/03/2009 Vi:
Over de toekomst van Hans van de Haar (foto, gehuurd van ADO Den Haag) en Joost Terol bestaat nog geen duidelijkheid. Beide spelers hebben zelf nog geen beslissing genomen over het vervolg van hun loopbaan.

0
Vrijdag 22 mei 2009 om 12:28 uur

kojak1

@ Kojak schreef:

Ik krijg nu een melding over WebReus.
dat bedoelde ik ook.maar je kan er nu wel weer op hoor.bedankt in ieder geval.trouwens het idee alleen al dat we met een kaliber speler als koevermans kunnen onderhandelen.voor de kritikasters die hier nog altijd bij zijn,zeker vergeten waar we vorig jaar mee moesten spreken,spits van exelsior.je kan aan alles merken dat er leven zit in de club.en van mij mag gentenaar ook komen,is pas 33,terwijl er bij andere clubs keepers zijn van tegen de 40.
0
Donderdag 21 mei 2009 om 10:03 uur

edgar

Koevermans in de spits zou echt ongelooflijk zijn...Maar ik zie ons nieuwe duo achterin al staan....KUM en KAH...!!!Prachtig!!!!!!
0
Woensdag 20 mei 2009 om 12:09 uur

Pingel

PRIMEUR - SC Heerenveen heeft zich bij PSV gemeld voor spits Danny Koevermans. Heerenveen wil Koevermans voor volgend seizoen toevoegen aan haar selectie. De aanvaller, die reeds een oriënterend gesprek heeft gehad met Heerenveen, is in beeld om het ‘spitsenprobleem’ op te lossen.

Volgens ingewijden is Trond Sollied niet tevreden over het functioneren van de huidige spitsen. Viktor Elm, van origine een middenvelder, kreeg in de tweede seizoenshelft vooral de voorkeur in de punt van de aanval. Ondanks zijn effectiviteit lijkt Sollied niet tevreden te zijn over zijn functioneren als spits.

Koevermans staat ook op het verlanglijstje van Feyenoord. Een transfer naar de Rotterdammers lijkt echter ver weg, omdat externe geldschieters de komst van de spits moeten bekostigen. De geldschieters trekken pas de portemonnee wanneer de Stadionclub een sluitende begroting kan tonen.

Koevermans speelde voor Sparta Rotterdam en AZ alvorens hij in 2007 de overstap maakte naar PSV. Bij de Eindhovenaren kwam de aanvaller dit seizoen 26 duels in actie. Hij was achtmaal trefzeker.

feanonline.nl
0
Woensdag 20 mei 2009 om 11:02 uur

Advertentie

Filosoof

Zo dat is dapper! Koevermans heeft nog een doorlopend contract (tot zomer 2011). Heeft Vd Kallen een goudader in het Forepark? Ben het met Kaos eens; ook deze spits heeft aanvoer nodig. Of is het antwoord daarop al binnen (Vd Bergh)?
0
Dinsdag 19 mei 2009 om 22:52 uur

Kaos

Frans schreef:


Hallo Shouters,

Er zijn diverse gesprekken geweest met Danny
Koevermans, maar hij heeft  ADO Den Haag
helaas (nog) even in de wacht gezet.
Er komen naast Ricky van der Bergh nog 3 
versterkingen waaronder een keeper.
Zodra er meer nieuws is meld ik het.
Gezien de onderhandelingen met Danny Koevermans
zijn het versterkingen uit de hogere salarisschaal !
De selectie gaat morgenochtend vroeg voor
10 dagen naar Suriname,

Groeten Frans
Wat is het toch heerlijk om jou shouts te lezen..

Wat vind je zelf van koevermans.. goede spits vind ik zelf.. maar ook afhankelijk van aanvoer..
0
Dinsdag 19 mei 2009 om 22:48 uur

Don

Mensen,

we willen en gaan (daar ben ik van overtuigd) hogerop.
Waarom zie ik hier dan namen voorbij komen als boussaboun, jenner, saeijs en kolk.
Daar wordt ik echt niet vrolijk van zegmaar want heb het gevoel dat deze jongens ons echt niet hogerop helpen.

Het geraamte van het 11tal staat in pricipe, met een Zwinkels, kum, pique, ammi, derijck, knopper vd bergh, buijs?? rankovic. Als je 1 of 2 echt goede voetballers erbij kan krijgen zoals bv chiommer, boukhari op middenveld en een koevermans in de spits, dan ga je pas hoge ogen gooien.

Met soltani, powel, horvath en milic achter de hand heb je echt wel een goede selectie. Ook zijn de spelers gegoeid door dit ene jaar waar alles inzat, je heb een minder laffe coach. Als je nou ook een paar meezit volgend seizoen sta je zo bovenin de middenmoot.
0
Dinsdag 19 mei 2009 om 22:16 uur

DEHAAGSEHYENA00

Kwibus schreef:

Daar komen ze dan de eerste geruchten. Ado heeft Danny Koevermans laten weten wanneer er voldoende geld vrij komt van Elia intresse in hem te hebben. Verder gaat men op zoek naar een links en een rechts back en een keeper. Afhankelijk of Buijs blijft of niet nog naar een middenvelder. Als er intresse is voor Powel van een club zal Ado daar aan mee werken. Omdat Hoogendorp stopt Carraciollo weg moet zal er dan nog naar een aanvaller worden gezocht.
Denk in eerste instantie dat hij hoger kan voetballen en had gedacht omdat el hamdiou weggaat waarschijnlijk dat koevermans weer terugkomt, maar ja als adodenhaag een paar ton en misschien wel meer dan een miljoen voor hem wilt betalen dan vindt ik dat een goeie zaak en waarom niet we hebben ricky v/d bergh zowieso binnen en knopper als die terug is en het middenveld is compleet...
Zie JENNER (vitesse) en die GORTER (NAC) allebei graag komen en denk 500.000 per man dus 1.000.000 + 1.000.000 koevermans = 2 miljoen en dus geld over voor een extraatje en dan zijn we weer helemaal bij met deze 2 snelle buitenspelers en een goedscoorende spits?
Dit is mijn mening en die zal niet veranderen naar aanloop van eht nieuwe seizoen...deze 3 spelers zijn de beste haalbare en beste kwalitatieve spelers die je kan halen klaar....Boukhari is een alternatief voor het overgebleven geld?

MvG DeHaagseHyena
0
Dinsdag 19 mei 2009 om 18:08 uur

Nu online

grijze gek, zuiderwijk, Alle ballen op Jort, wiegah070 en 238 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4