Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Haagse Roel

Atteveld op haagelandenvoetbal over Luijkx :

 

Het is een jongen die een uitstekende mentaliteit heeft en is ook een intelligente speler, leest de wedstrijd goed en kan daarbij ook nog eens een keertje goed voetballen en weet precies wat er van hem verwacht wordt. Hij gaat op het middenveld spelen en kan daar de lijnen uitzetten en bewaakt ook de balans in de ploeg. Dat is de reden waarom wij hem hebben aangetrokken en voor Kees is het natuurlijk een bonus, dat hij weer aan spelen toekomt, want dat heeft hij al een paar jaar niet meer meegemaakt. Hij krijgt hier de kans in een half jaar te laten zien wat hij in huis heeft en dan stapt hij toch op een andere manier bij NAC Breda binnen, maar dat is dan niet meer zo belangrijk voor ons.’



 

0
Zaterdag 23 januari 2010 om 16:11 uur

Johannes

Wallace schreef:

Op zich geen gek idee idd. Derijck is een bijterje die elke spits tergt. Bosschaart kan redelijk opbouwen en heeft rust in zijn spel. Wel oppassen met paasjes vanaf de achterste lijn Pascal. Echter hierdoor kan Kum op links en wordt het middenveld versterkt doormiddels van Luijkx. Voorin staat het goed, bij gebrek aan Oper

Neem me niet kwalijk hoor, maar Bosschaart centraal achterin is vragen om problemen. Te traag, moet er allemaal erg lang over nadenken en zorgt voor gevaarlijk balverlies. E.e.a. was goed te zien in die oefenwedstrijd tegen Tunis ook trouwens. Atteveld waarom toch???

0
Vrijdag 22 januari 2010 om 22:54 uur

Bert

Johannes schreef:

Tot nu toe meldt alleen CADD de komst van Oper... Wat is daar de bron van, vraag ik me af..??

 

Het zal vermoedelijk een contract van een half jaar zijn als het allemaal waar is. Luijkx, nu Oper... Alleen nog een linksback en dan heb ik er veel vertrouwen in!

De bron is waarschijnlijk Frans maar die komt niet meer op de shoutbox. Waarom weet ik ook niet.

 

Deze bron is overigens zeer betrouwbaar zoals in het verleden al is gebleken.

0
Donderdag 21 januari 2010 om 19:52 uur

Aad

Stantana schreef:

We zijn weer volop aanwezig in de media!
Jammer dat het alleen negatief is, zoals ze dat altijd met ons doen!!!

Even wat voorbeelden van de afgelopen dagen:
 

'Atteveld niet akkoord met voorstel aanklager betaald voetbal'

'Salaris El-Akchaoui struikelblok voor ADO'

'Stadionverbod voor 26 fans ADO Den Haag'

 

'Wetzel en ADO begin februari naar Zeist voor spoedarbitrage'

 




 

Welk van die berichten is dan negatief??

 

Waarom zou Atteveld akkoord moeten gaan ?

 

Het salaris van El-Akchaoui is zelfs voor F'noord een struikelblok anders had Been hem wel gehaald.

 

ADO krijgt juist de complimenten dat ze hebben meegewerkt aan het opsporen van de daders.

 

En naar Zeist gaan voor bemiddeling ? Er zijn er wel 50 hen voorgegaan.

 

Je kunt ook achter elke boom een vijand zien.

0
Donderdag 21 januari 2010 om 16:57 uur

Victor

Goed nieuws voor onze club. Nu maar hopen dat dat tuig wat leert van hun tijdelijke stadionverbod. Hopelijk worden er net zo lang stadionverboden uitgedeeld tot het overgebleven tuig leert dat het heel mooi is dat ze fan zijn van onze club en dat ze van harte welkom zijn als ze op een positieve manier voor sfeer zorgen, maar dat ze zich wel aan de regels houden. Ik bezoek regelmatig een wedstrijd en verbaas me telkens weer wat voor malloten met een iq van een aardbei er nog steeds op de tribune zitten. Waarschijnlijk nooit normen en waarden geleerd als je hoort wat ze roepen en zingen met kleine kinderen en oudere mensen in de buurt.

Ik zie soms kinderen met matjes ziektes gillen terwijl hun vader lachend toekijkt.

Op basis van de mensen die ik spreek en wat ik zo hier en daar lees, missen we duizenden mensen op de tribunes die pas willen komen als het tuig wegblijft.

Ik heb (nog) geen kinderen, maar ik vind het jammer dat ik straks niet met mijn zoon naar het stadion kan omdat ik hem moet gaan uitleggen waarom die mensen van k@* dit en K@% roepen.

En dan lees ik nog berichten van mensen die vinden dat 9 maanden te zwaar gestraft is. Waarom? Ze moeten blij zijn dat ze alle voorgaande wedstrijden ongestraft hun gang konden gaan.

Kortom: Lekker stadionverboden geven en als ze nog een keer in de fout gaan, nooit meer toelaten.

 

0
Donderdag 21 januari 2010 om 14:47 uur

<FCDH>

Ruudje16 schreef:

Mensen die "voorwerpen" naar de arbitrage gooien hoeven voor mij helemaal niet meer terug te komen.....

!!UPDATE!!
Woensdag 20 januari 2010: Vanochtend is er een telefonisch onderhoud geweest tussen mensen van de HCF en een directielid van FCDH. In dit gesprek is duidelijk gemaakt dat we als supporters het gekozen standpunt van de club niet accepteren en dat we verwachten dat FCDH er alles aan zal doen om zelfstandig de opgelegde SV's om te zetten in overleg met de KNVB in alternatieve straffen en dat daarmee dus de stadionverboden komen te vervallen.

Daarnaast hebben we aangegeven het wel heel opmerkelijk te vinden dat er alleen maar mensen van de vakken M en N een SV hebben gekregen. Wij hebben verzocht om uit te zoeken wat de reden is waarom er NIEMAND van de mensen achter het goal of op de lange zijde (business seats) een SV hebben gehad, FCDH heeft aangegeven beide argumenten te onderzoeken en zal ons hier nog over berichten zodra er meer bekend is over deze onderwerpen kun je dat hier teruglezen.

Inmiddels hebben zich al tien personen bij ons aangemeld die een stadionverbod hebben gekregen, deze personen hebben ook allen een bericht van ons ontvangen ter bevestiging. Later meer hierover...
 

bron van de hcf site

0
Donderdag 21 januari 2010 om 12:26 uur

Advertentie

Robin Straub

ik snap er helemaal niks meer van... omdat wij van ADO zijn, krijgen die 26 mensen een Stadion verbod?,, en dan die europese wedstrijd van NEC, waar de grensrechter bloedde door een aansteker?.. volgens mij heeft er toen niemand een stadion verbod gehad hoor.. alleen een grote boete.

 

kijk, 9 maanden is niet veel, daar zijn ze dan wel weer mee gematst.. maar ze moeten ook rekening houden met hoe de club het aan het opbouwen is.. ze hebben misschien de laatste 4 jaar niks meer van de supporters gehoord (laatste keer was tegen vitesse dat de supporters het veld op kwamen)

en nu doen we weer een keer wat en krijgen ze een staion verbod.

 

ikzelf vind het aan de ene kant terrecht, het kan natuurlijk niet dat je met spullen gaat gooien naar de arbiter (Waarschijnlijk aanstekers). maar waarom niet eerst een waarschuwing en daarna een verbod 2 keer zo hoog met een geld boete.. ik bedoel, opsporen kunnen ze zo te zien wel.

0
Donderdag 21 januari 2010 om 12:06 uur

Aad

Van de ADO DH - site:

 

KNVB seponeert zaak tegen ADO Den Haag


De aanklager betaald voetbal heeft de zaak tegen ADO Den Haag in verband met het tijdelijk stilleggen van de wedstrijd tegen PSV geseponeerd. Dat betekent dat ADO Den Haag geen boete of straf krijgt opgelegd. De wedstrijd werd destijds tijdelijk stilgelegd na spreekkoren aan het adres van arbiter Luinge.
De KNVB is tevreden over de goede maatregelen die ADO Den Haag tijdens en na de wedstrijd heeft genomen. “De club heeft met betrekking tot deze zaak goed werk verricht”, aldus de KNVB.

Directievoorzitter Dick Vierling: "Wij hebben van het begin af aan gezegd dat sprake was van een incident. Ik ben dan ook blij dat de KNVB de zaak geseponeerd heeft. Ook de KNVB ziet kennelijk dat ADO Den Haag op de goede weg is."

ADO Den Haag heeft supporters die hebben deelgenomen aan kwetsende spreekkoren de kans geboden om zich vrijwillig te melden. Zij die dat gedaan hebben, worden gestraft op een manier die de kans op herhaling zo klein mogelijk maakt. Zij krijgen in een workshop onderricht waarom kwetsende en/of discriminerende spreekkoren niet thuis horen in het stadion.

Zij die zich niet hebben gemeld, worden nu door de KNVB gestraft. De KNVB heeft vandaag namelijk bekend gemaakt dat in totaal 26 supporters een landelijk stadionverbod krijgen opgelegd van 9 maanden onvoorwaardelijk, conform de richtlijn termijn stadionverbod zoals opgenomen in het Handboek Veiligheid van de KNVB.

Clubs kunnen een verzoek indienen om deze straf voor een deel om te zetten in een alternatieve straf. ADO Den Haag maakt van deze gelegenheid gebruik en zal de KNVB verzoeken om de straf om te zetten in een alternatieve straf waarvan het verrichten van werkzaamheden voor de club (15 tot 20 uur) en het volgen van de workshop deel uit maken. Dit vanuit de overtuiging dat met een dergelijke straf de kans op herhaling van kwetsende spreekkoren wordt verkleind.

 

Dus kunnen de 'heren' zelf kiezen: Geen voetbal of iets doen voor de club waar ze zo gek op beweren te zijn.

0
Donderdag 21 januari 2010 om 11:48 uur

Kees

den haag schreef:

@ Sjampoo....

Ik zit te kijken en Seaijs doet het zeker aardig tegen Doedelzak

Komt goed op en al een aantal keer gevaarlijk geweest

Haal maar en laat die marokaan maar oprotten weer 1 minder die moet vaste

Waarom zo'n opmerking? Laten we daar nou eens mee ophouden!!!

0
Dinsdag 19 januari 2010 om 21:55 uur

Bert

den haag schreef:

@ Sjampoo....

Ik zit te kijken en Seaijs doet het zeker aardig tegen Doedelzak

Komt goed op en al een aantal keer gevaarlijk geweest

Haal maar en laat die marokaan maar oprotten weer 1 minder die moet vaste

En het maar raar vinden dat spelers niet  voor Ado willen spelen.

Zal El Akchoui leuk vinden om te lezen.

 

Waarom weer een speler op zijn retour halen? Leren we het dan nooit.

0
Dinsdag 19 januari 2010 om 21:29 uur

Nu online

Wahter, Erik070, zuiderwijk, Grimm en 166 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4