Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO niet verder met Hoogendorp
De kans bestaat dat Rick Hoogendorp afgelopen zondag zijn laatste minuten als prof heeft gespeeld. ADO Den haag heeft de spits te kennen gegeven niet met hem door te willen.
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 13 mei 2009 om 09:37 uur

dirk

Einde van loopbaan in zicht
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - Rick Hoogendorp (34) houdt er serieus rekening mee dat hij afgelopen zondag zijn laatste minuten als prof heeft gespeeld.
ADO Den Haag liet de Hagenaar gisteren weten niet door te willen met de voetballer.

Hoogendorp heeft nog wel een contract bij ADO Den Haag, waarin staat dat hij als jeugd- en spitsentrainer aan de slag kan en daarnaast commerciële activiteiten kan gaan verrichten.

De Haagse aanvaller stak dit seizoen niet onder stoelen of banken dat hij na ook na deze voetbaljaargang nog door wilde voetballen, het liefste bij ADO Den Haag. "Maar dat de club niet door zou gaan met mij, komt niet als een verrassing. Dat zag ik drie maanden geleden al aankomen. Het is wel jammer ADO mij dat niet eerder heeft verteld. Daarover ben ik wel teleurgesteld."

Hoogendorp beseft dat hij de clubs niet (meer) voor het uitkiezen heeft. "Als je twee jaar lang amper hebt gespeeld, raak je buiten beeld. Dat is logisch. Toch ben ik fit en mis ik eigenlijk alleen wedstijdritme. Iedereen weet dat ik geen supersub ben. Ik word er niet beter van als ik om de paar weken speel of inval. Ik ben een spits die wedstrijden nodig heeft. Dan scoor ik. Dat heb ik overal gedaan."

Er heeft zich nog geen club gemeld bij zijn zaakwaarnemer Arnold Oosterveer. "Ik ga de komende weken rustig nadenken over mijn toekomst. Ik voetbal nog graag en voel me nergens te groot voor. Nee, ook niet voor de eerste divisie. En wat kan ik zeggen? Ik heb in twee jaar tijd amper gespeeld."

Rick Hoogendorp keerde in de winter van 2006 terug bij de club waar hij in elf jaar eerder was doorgebroken. Het eredivisieschap van ADO Den Haag hing aan een zijden draadje en bij VfL Wolfsburg ging Hoogendorp ook niet jubelend naar de training. De aanvaller, befaamd om zijn goals, moest ADO Den Haag club uit de penarie helpen. Die missie mislukte, enerzijds door een sluimerende hernia anderzijds omdat Hoogendorp terechtkwam in een groep spelers die niet vooruit te branden was. Het doemscenario kwam uit: ADO Den Haag mét Hoogendorp degradeerde.

De rugkwetsuur bleef ook zijn tweede seizoen, in de eerste divisie, etteren en bovendien miste Hoogendorp het vertrouwen van trainer Wiljan Vloet. Hij kwam in actie in 28 duels, waarin hij toch nog zeven keer scoorde. De onverwachte promotie voelde hij niet als zíjn succes. Een maand later liet Hoogendorp zich opereren aan een hernia, maar de hernieuwde liefde met ADO Den Haag laaide nooit meer op, ondanks zijn populariteit bij de fans. Bij Midden-Noord kon `Haagse Ricky` nooit stuk.

Terugkijkend: "Ik had meer verwacht van mijn terugkeer bij ADO Den Haag. Niet alleen van mezelf, ook van ADO. Maar we zijn gepromoveerd en er dit jaar in gebleven. En al heb ik twee doelpunten gemaakt, ze waren niet onbelangrijk."

Uit bij NAC zette hij ADO op het spoor van de overwinning, thuis tegen de Bredanaars zorgde hij voor de gelijkmaker, wat bovendien zijn honderdste eredivisiegoal was. "Absoluut een hoogtepunt."

Rick Hoogendorp speelde in vijftien jaar betaald voetbal 472 duels voor ADO Den Haag, MVV, Dordrecht`90, RKC Waalwijk, Celta de Vigo (Spanje) en VfL Wolfsburg (Duitsland). Hij maakte 178 goals, waarvan 100 in de eredivisie.

Bron AD/HC
0
Dinsdag 12 mei 2009 om 23:51 uur

edgar vd roer

Ruudje16 schreef:

"Stapjes maken" en "kindje loslaten".............
Over wie heb ik het dan ?
Onze eigen stappenmaker Andre!!...Een spits en een keeper is zeker niet genoed,juist NU moeten we investeren.Een linksback(Snoyl, kan tevens middenveld)en een rechtsback( Saeijs-kan tevens in het centrum) en V Hese en Tillema verhuren en een  (rechter) spits (Denneboom, Lens , Kolk ) zijn ZEKER nodig naast een keeper( Krul).....
0
Dinsdag 12 mei 2009 om 18:56 uur

Gustav

Midden-oost schreef:

Er gaan een zwik dure speles weg dus investeren graag. Hoogendorp, Waterman, Kahya, Tex, Bosschaart en wie weet Powel dat scheelt wel ff een slok. Tel daarbij op dat we 2 miljoen ontvangen voor Elia en misschien nog centen voor Powel en Bodde dan moet er toch wel het e.e.a. kunnen. 

Eén spits en een keeper is te mager Wetzel, wakker worden !!
Ik lees veel berichten over Bosschaart, maar hij heeft nog een contract voor volgend seizoen.
Dan het gezeik op Powell, welke spits heeft het de laatste jaren wel goed gedaan??? Scoorde Hofstede dan zoveel? Ja Kolk heeft t goed gedaan net als Knopper dit jaar, maar m.i. zijn beiden geen spitsen.
Ik denk dat Powell beter bedient zou moeten worden en dan kan ie wel scoren. Ook Fabio zou ik nog wel een kans willen geven, hij had t zelfde probleem als Powell. Anyway ben benieuwd wat de komende tijd allemaal gaat gebeuren. Hoop wel dat Horvath blijft...
0
Dinsdag 12 mei 2009 om 18:07 uur

Midden-oost

Vakkie Q2 schreef:

Kwa versterkingen denk ik dat er opzeker nog 2 spitsen bij moeten komen en dat we afscheid moeten gaan nemen van Hoogendorp en Verhoek. En daarnaast een goede 1e keeper. Hoe redelijk Zwinkels ook is, hij is geen punterpakker voor ons en heeft dit seizoen sowieso een punt of 8 niet gepakt met kleine blundertjes. Buijs blijven en dan nog een goede links en rechtsback erbij en dan weten we zeker dat we al in maart op ons gemak kunnen kijken of we stiekem niet de play-offs kunnen meepikken
Er gaan een zwik dure speles weg dus investeren graag. Hoogendorp, Waterman, Kahya, Tex, Bosschaart en wie weet Powel dat scheelt wel ff een slok. Tel daarbij op dat we 2 miljoen ontvangen voor Elia en misschien nog centen voor Powel en Bodde dan moet er toch wel het e.e.a. kunnen. 

Eén spits en een keeper is te mager Wetzel, wakker worden !!
0
Dinsdag 12 mei 2009 om 15:28 uur

Jo

Midden-oost schreef:

Helemaal mee eens of wil Wetzel die film nog een keer zien. Als er in elke linie niet minimaal 1 echte vette versterking komt dan spelen we volgend jaar weer degradatievoetbal. VDK wil in 3 jaar naar het linkerrijtje maar dan moet er toch echt kwaliteit bij.

Wat is nodig :
Keeper erbij want Waterman is weg
Tillema is nog niet rijp dus extra rechtsback erbij
Hese red het niet dus ook nog een linksback erbij
Yuri is op, haal Hadouir van Roda JC
Kayha is weg dus graag een vervanger
Nog een jaar Verhoek ?? Graag een vervanger dus
Kolk moet komen want Knopper is er voorlopig uit
Wie vervangt Ricky 1 en Fabio ?

In mijn beleving dus min 6 versterkingen aantrekken of gaan we het weer proberen met breedteversterkingen ?

Inderdaad, we willen naar het linker rijtje en moeten dan met goede versterkingen komen! 6 versterkingen is inderdaad nodig als je het zo bekijkttt

van Zaanen ipv verhoek? 
Lens als nieuwe spits? of sahar huren? 
Hadouir ipv yuri
oper vind ik ok maar zie toch liever iemand anders komen ipv ricky 1
meijers van volendam is links achter??

Hoop dat Atteveld t wel begrijpt!!

0
Dinsdag 12 mei 2009 om 14:51 uur

Jo

Precies! voor mij is kum gewoon basis..

en lens zou ik ook wel een leuke speler vinden.. maar zie toch

oook graag santi kolk komen!

en voor volgend seizoen zie ik trouwens graag in elke linie 1 nieuwe speler komen ipv van alleen een spits en n keeper zoals wetzel zegt! 

0
Dinsdag 12 mei 2009 om 13:02 uur

rien1

Jacco schreef:

FC Den Haag is nagenoeg rond met Roda spits Andres Oper...waarschijnlijk na de na-competitie wordt het bekend gemaakt.
Maar Whappo, Andres Oper was toch die Roda-speler die al rond was met een club op Cyprus of Griekenland? Of ben ik in de war met een andere speler? Ik zou het mooi vinden, want hij is wel een behoorlijke spits.
0
Maandag 11 mei 2009 om 21:21 uur

Advertentie

Jacco

FC Den Haag is nagenoeg rond met Roda spits Andres Oper...waarschijnlijk na de na-competitie wordt het bekend gemaakt.
0
Maandag 11 mei 2009 om 19:55 uur

dhdhd

hjfff schreef:

“We gaan op zoek naar een doelman en een aanvaller. Als Wesley (Verhoek) zich zo blijft ontwikkelen hoeft dat niet op de flanken te zijn. Het zou een spits kunnen zijn, balvaster dan Powel, zodat Powel daaromheen kan spelen. Milic is natuurlijk een uitstekend breekijzer," aldus Wetzel in de AD/Haagsche Courant. 


Milic als breekijzer??!!
Gelukkag dat die bal geen trainer meer is. Milic in de laatste 2 wedstrijden; 5 goals waarvan hij er bij 4 betrokken was.
1. Pass om Immers 0-2 @ Heerenveen
2. Balletje op Buijs, 1-0 gister
3. Doorkoppen op Buijs, die speelt door op Soltani; 2-0
4. Weer doorkoppen, Immers schiet, keeper lost; 3-0

Milic met Powel of niet eens Powel. Wetzel ziet graag ze winteraankoop erin staan.
                
              Milic         Powel

                   vd Bergh
        Soltani                Buijs
                    Derijck

niet met je opstelling eens! Op soltani ze plaats moet je gewoon immers neerzetten. Hij heeft zich de laatste wedstrijden absoluut bewezen en geeft nooit op! Dat zijn spelers waar je wat aan hebt. En powel zou ik lekker buiten de basis laten! Milic op de plek van powel en dan op de linkerkant een snelle beweeglijke spits ( kolk beste optie voor mij). Dan heb je een v/d bergh en een kolk die om de lange Milic heendraaien dat gaat toch opzeker veel goals opleveren????

0
Maandag 11 mei 2009 om 15:19 uur

Nu online

grijze gek, zuiderwijk, Alle ballen op Jort, wiegah070 en 242 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4