Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Mike

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Er lijkt nu eindelijk licht aan het eind van de tunnel te komen....
en misschien heroverweeg ik mijn posities wel want er zullen in iedergeval betrouwbare versterkingen aangetrokken worden.
Hetgeen mij tot grote vreugde brengt,  aangezien het team momenteel door de vele blessures geen volwaardig elftal in de strijd kan gooien.
Er is mij gevraagd om over bepaalde beleidszaken mee te denken en ik kan jullie nu wel verklappen dat Dhr. Wetzel weinig tot geen steun had van de ADO Business Club men zag hem liever gaan dan komen!
En dat wilt toch wat zeggen maar goed er is momenteel geld beschikbaar gesteld om eventuele echte verstandige versterkingen te halen.
Dus kop op het gaat de goede kant op, dat geldt natuurlijk ook voor het scouting beleid want FC/ADO Den Haag moet en kan niet zonder mensen die het FC/ADO hart niet op de juiste plaats hebben zitten en wat voor de Club op vrijblijvende wijze kunnen betekenen!

Hoe kom je aan deze stellige info?

Waarom moet een scout een ADO-verleden hebben? Deze positieve draai snap ik helemaal niet. We hebben niks aan oud-spelers die ineens, zonder wat voor ervaring of wat dan ook moeten gaan scouten.

Ik lees al jaren over het geweldige Haagse scoutingssysteem en nu zouden we dat ineens weg moeten doen?

Het kost jaren voordat een nieuw fatsoenlijk scoutingssysteem is opgebouwd.

Volgens mij weggegooide tijd en moeite!

0
Woensdag 6 januari 2010 om 21:12 uur

Robin Straub

DeHaagseHyena schreef:

andere shouters....noem geen namen houden kandidaten geheim....ik noem ze liever op....dan komen er in ado's geval niet veel bij...we zullen zien na de winterstop.....buijs weg,derreick kan weg gaan,wielaert en lindgren erbij en bruins erbij.....maar dan moet alles financieel meezitten....buijs is allang rond......anders gaan we toch niet naar spelers erbij zoeken als vd kallen die 3 miljoen al moet dokken...denk is na

nee.. dat buijs weg gaat dat wist ik ook al voor 90% zeker.. hij vind het zelf ook een mooie club enzo..

en waarom zouden we lindgren gaan huren als we buijs nog hadden?

0
Maandag 4 januari 2010 om 21:46 uur

Kees

Bert schreef:

Zeker weten hjff .Sprak tegen Derby nog Ado Leidschenveen die ook Frans kent.

 

Vindt het zeker jammer niks meer van Frans te horen.  Waarschijnlijk is er geen goed nieuws meer te melden.

Dat is niet ADO Leidschenveen maar Leidschenveen. Zijn twee verschillende personen. Wel bij de les blijven Piet oh nee sorry, Bert.

 

Overigens was ik vandaag heeeel blij met Kojak vanwege die ADO handschoenen. Het vroor hier min veertig of zo.

 

Begrijp overigens niet waarom al die pulpbladen schrijven dat Bruins de beoogd opvolger van Buijs is. Zijn twee totaal verschillende voetballers.

0
Zaterdag 2 januari 2010 om 23:54 uur

rien1

Aad schreef:

Van der Kallen zal best op een of andere manier hebben ingedekt tegen verliezen op zijn investering in ADO.

Hij wordt nu geconfronteerd met het feit dat hij zelf vanwege de economische crisis en zijn overnameplannen niet meer kan investeren en andere sponsoren om diverse redenen niet kunnen of willen aanhaken.

Ik zie daarom van der Kallen afhaken en dan is er niet eens meer de bierliga want dan houdt het helemaal op. De KNVB en de gemeente Den Haag zien ADO liever vandaag dan morgen failliet.

Want geloof me, de plannen over wat er met het stadion moet gebeuren liggen al lang klaar. Dakje erop, kunstgrasveld er in en dan heb je een leuk hockeystadion voor de nationale elf en iedere week Geer en Goor of iets dergelijks.

 In deze levendige en drukke regio zijn toch wel ergens sponsors/bedrijven die iets willen betekenen voor ADO?

Deze stad/club moet toch gelijk kunnen opgaan met clubs zoals NAC, Groningen enz? Er is allang geen ellende meer (tenminste niet anders dan bij andere clubs) met supporters. Waarom lukt dat nou niet.

Oke, misschien toch de crisis? In de bierliga houden we het met dit mooie stadion inderdaad nooit uit. Toch zie ik het wel die kant  opgaan. Of er moet geld geinvesteerd worden voor nieuwe spelers, maar jou verhaal spreekt wat dat betreft boekdelen.

Of deze "vijanden" van ADO ons graag zien verdwijnen weet ik nog zo net niet. Als de club een beetje redelijk zou draaien in de middenmoot of rond plek 12, zal het ook qua supportersaantallen best goed komen, en zal men best tevreden zijn. Nu er al wekenlang slecht wordt gespeeld, zaten er toch wederom 11.000 man op de tribunes tegen Heracles. Dus het kan zeker wel! Maar ja, 1 woord...... geld.     

0
Vrijdag 1 januari 2010 om 20:05 uur

<FCDH>

Midden-Oost schreef:

Zoals te lzen is, heeft Buys een clausule in zijn contract staan dat hij voor weinig naar het buitenland kan. Betekent dat hij weg is voor pak'em beet 1 ton ofzo.

 

Met of zonder Buys, mijn hoop op een langer verblijf in de ere is al een tijdje 0,0.

 

VDK zei het al voordat hij eraan begon dat hij hooguit een paar ton kan verliezen. Misschien neemt hij wel zijn verlies. Kan me voorstellen dat hij er ook al tabak van heeft. Je zou maar een paar miljoen schuiven en dan getrakteerd worden op wat wij ook op het veld zien.

vd kallen zei ook toen dat ie ging doorpakken ?waarom houd ie zich daar niet aan dan?

0
Vrijdag 1 januari 2010 om 14:58 uur

Vak Q

'Waarom zou ik niet bij Feyenoord kunnen spelen?'

De van een zware knieblessure herstellende Ferrie Bodde staat onder contract bij Swansea City, dat tweeënhalf jaar geleden slechts 75 duizend euro voor hem hoefde neer te tellen. Afgelopen zomer waren de Premier League-clubs Bolton Wanderers en Wigan Athletic bereid om bijna zes miljoen euro voor hem te betalen. Dit terwijl hij in Nederland vooral bekend staat als moeilijke jongen.

'Ik weet nog dat ik de eerste drie weken onder Frans Adelaar enorm werd aangepakt', aldus Bodde in Voetbal International. 'Ik vroeg me hardop af waar dat nu voor nodig was. Je was in de jeugd al zo’n moeilijk ventje, zei Adelaar toen. Daar heb ik met hem over gesproken en toen bleek dat een jeugdtrainer dat tegen hem had gezegd. Dan kom je er achter dat je een stempel hebt.'

En als je eenmaal een stempel hebt dan is het moeilijk om daar vanaf te komen ondervindt Bodde. 'Ik verbeeld me niks, maar als ik kijk welke middenvelders er in Nederland bij sommige topclubs en subtoppers spelen... Waarom zou ik niet bij Feyenoord kunnen spelen? Laat ik het zo zeggen: ik ben niets minder.'

Bodde besloot in de zomer van 2007 te vertrekken bij ADO, maar er was in Nederland nagenoeg geen interesse. 'ADO was net gedegradeerd en ik had het niet meer naar mijn zin. In Nederland had alleen VVV-Venlo belangstelling, maar ik had al snel in de gaten dat het dan weer degradatievoetbal zou worden. Dat kwam ook uit, VVV degradeerde dat seizoen erop.'

Zijn transfer naar Swansea bleek een voltreffer. 'Het eerste jaar werden me meteen kampioen in League One. Het jaar daarop verrasten we in het Championship. Voor mezelf was dat ook een enorme verandering. Bij ADO Den Haag was ik een verdedigende middenvelder. Nu kwam ik ook voor het doel en kon ik mijn traptechniek gebruiken. Ik begon doelpunten te maken.'

 

Ook een speler net als Elia die hier gewoon naar de bank werd

verwezen.....!!!!!

 

0
Vrijdag 1 januari 2010 om 14:12 uur

Francisco

Jensen schreef:

Kees, Vd Bergh hoort, als hij speelt, ook achter Milic te lopen. Daar komt hij het best tot zijn recht. Rond de zestien.

 

Maar wat gebeurt er steeds als hij meedoet, die Immers gaat bij balbezit als een blind paard naar voren.

En ze proberen hem dan dan aan te spelen met lange halen.

Gevolg is dat Vd Bergh niet mee kan gaan, anders is het middenveld te weing bezet.

Hij blijft dus hangen. En gaat niet naar zijn plek waar hij hoort.

De lange halen leveren bijna altijd balverlies op. Het effect van het blinde lopen van Immers is dus ook nul komma nul.

Wat ze moeten doen is, bal op Vd Bergh, die verdeelt en sluit aan.

En Immers dus niet als een blinde naar voren laten lopen.

Dat is duidelijk. Soms vraag ik mij af waarom wissels niet worden toegepast of dat er niet wordt ingegrepen als er iets niet loopt.

Dan denk ik bij mezelf: waarom zit een trainer niet hoger op de tribune met een headset kan hij alles doorgeven aan de bank en in de rust gewoon duidelijk zijn verhaal doen. Het is volgens mij nl onmogelijk om vanuit de dugout e.e.a. goed te zien. Bij american football is dit al heel gewoon. Ik denk dat je daar ook al veel winst mee kunt pakken. Wat is jullie mening hierover?

 

in ieder geval een hele goede jaarwisseling allemaal

0
Donderdag 31 december 2009 om 15:56 uur

g

JB schreef:

Gezien de route die wij moeten inslaan heb je niks aan zo iemand.

En kijk sowieso eens bij Twente; binnenkort vragen ze overschrijving aan van de KNVB naar de voetbalafdeling van de Verenigde Naties. Costa Rica, Slovenie, Brazilie, Irak, Azerbaidjan, Oostenrijk, Denemarken, Ecuador enz.. Het is daar inmiddels erger dan bij PSV.

Natuurlijk kan je Tukkers wat langer voor de gek houden dan Hagenezen, maar vroeg of laat staan ze niet meer bovenaan en wat dan?

Als dan een kwart van het publiek weg blijft kunnen ze die salarissen niet meer betalen.

En intussen hebben ze de banden met de voetballers uit de regio en eigen opleiding zwaar beschadigd.

 

Wat je bij ADO nodig hebt is iemand met banden met de club, de stad en de regio.

En iemand die dat ook kan gebruiken om er voor te zorgen dat de doelstelling van de jeugdopleiding, minimaal 1 jeugdspeler naar het eerste per seizoen, gehaald wordt.

Wat je bij ADO niet nodig hebt is iemand met banden met de club. Dat is precies de reden waarom ook Newcastle Utd naar de klote is gegaan -omdat er steeds maar weer mensen instapten die 'hart voor de club' hadden. Die houden juist de zaken in stand die de ondergang bespoedigen.

 

Wat ADO nodig heeft is iemand met verstand van voetbal, en met verstand van het runnen van een voetbalclub, die bij voorkeur geen band heeft met de club en dus zonder emotie de boel gezond kan maken (en kiest voor goede voetballers in plaats van regionale jongens omdat die nou eenmaal uit de regio komen).

0
Woensdag 30 december 2009 om 23:09 uur

Advertentie

JB

Midden-Oost schreef:

Ik zat gisteren de kerstspecial van de VI te lezen. Er stond een interview in met Kessler, Kessler gaf in een antwoord aan dat hij verwacht dat alleen clubs als de top-3 aangevuld met AZ, Hee, Gro, Utr, Twe en NAC nog potentie hebben maar dat clubs als Sparta en Willem II gedoemd zijn tot het rechterrijtje (of erger). Opvallend was dat hij ADO al helemaal niet meer noemde…….

Er werd ook een specifieke vraag gesteld wat Kessler van VDK vond. Kessler : ‘als je A zegt moet je ook B zeggen en niet halverwege de rit eruit stappen’ Als je 10 miljoen investeert weet je dat je nog een keer 10 miljoen moet investeren. Als je alleen 5 miljoen investeert is dit niet structureel’.

Zou Kessler meer weten ???? Ik hoop het niet !!

Ik ga maar weer eens een gewaagde discussie beginnen. Als je op adofans.nl leest dat ADO al in 1960 met hetzelfde probleem zat als nu en je je eigenlijk moet afvragen of het linkerrijtje er ooit nog een keertje erin zit, is het dan misschien geen idee om (nu komt-ie) een fusie met Sparta bespreekbaar te maken ?

Sparta heeft een topopleiding, is razend populair in D/H, nette club, op zoek naar een groter stadion maar zal net als ADO wegzakken in de vergetelheid. Met budgetten van 10 – 20 miljoen is het een kwestie van tijd voordat de stekker eruit kan.

 

Samen zouden we wellicht een bolwerk kunnen vormen die weer tot de top zou kunnen horen. Misschien kunnen we iig eens kijken om onze opleidingen samen te voegen en zo een blok te vormen tegen Fey/Exc en Ajax.

Kijk wat er in het amateurvoetbal is gebeurd in groot D/H. De laatste 20 jaar zijn er 84 clubs verdwenen en zijn er nu nog (maar) 54 over waarvan we weten dat we de komende jaren nog van een flink aantal afscheid moeten nemen. Niks blijft hetzelfde en op deze voet doorgaan betekent op den duur ‘einde oefening’.

Absoluut mee oneens.

 

Kijk mijn shouts van de laatste dagen er eens op na.

 

De tandem vR-L was juist bezig om de jeugdopleiding op een goede manier op poten te zetten. Hebben alleen vanwege machtspelletjes vanuit het IJspaleis met tennisbobo RdB hun werk toen niet af kunnen maken.

 

Juist een eigen opleiding is straks goud waard!

Denk je dat er nog iemand naar Excelsior gaat als je weet dat er geen plek voor je is in het beloften elftal omdat jongens als Makaay, Hofland, de Cler, Tomasson hun speelminuten moeten maken, al dan niet op de terugweg van een blessure?

Hetzelfde geldt voor al die combinatieclubs als Twente/Heracles en Vitesse/Nec. (Hoe is het trouwens mogelijk dat supporters van die laatste 2 clubs dat pikken van hun bestuur?)

Het aantal plaatsen in jeugdopleidingen wordt schaars, en dus maak je meer kans de goede talenten niet alleen uit Den Haag maar ook uit de regio (en misschien zelfs wel uit Rotterdam) binnen te halen.

Samenvoegen van de opleiding met wie dan ook zie ik als een heilloze weg.

Daar komen de clubs die nu wel met een samengevoegde opleiding werken nog wel achter als er straks ineens een bijzonder talent rond loopt die beide clubs willen hebben. Of als er een tijdje niets door komt. Aan wie ligt het dan?

 

Mooi stukje trouwens vandaag op de clubsite in dit verband:

 

Jeugdopleiding werkt samen met VVCS
Om de gehele opleiding voor de jeugdspelers van ADO Den Haag nog completer te maken, is de jeugdopleiding een samenwerking aangegaan met de VVCS.
Hoofd Jeugdopleiding Oscar Alkemade legt uit waarom:

'De afgelopen jaren wordt er door iedereen in de voetbalwereld veel geklaagd dat er zoveel dubieuze figuren rondom het voetbalveld lopen die kinderen benaderen. Er wordt over en weer vaak met modder gegooid, maar uiteindelijk zitten men net zo gemakkelijk weer met elkaar aan tafel. Als jeugdopleiding van ADO Den Haag willen wij niet meedoen aan al die herkenbare wilde verhalen maar een oplossing zoeken voor de behoefte van ouders (en hun relatief jonge kinderen) om onafhankelijk van de club advies te kunnen inwinnen over de mogelijke carrière van hun zoon.

Als Hoofd Opleiding van ADO Den Haag ben ik in de overtuiging dat wij binnen onze mogelijkheden onze jeugdspelers een optimale begeleiding aanbieden op het gebied van voetbal. Tegenwoordig komt er echter zoveel meer bij kijken om jezelf als speler ook daadwerkelijk te kunnen ontwikkelen tot betaald voetballer. Onze medische ondersteuning en de studiebegeleiding beginnen meer dan professionele vormen aan te nemen. Alleen op het gebied van zakelijke, mentale en de persoonlijke begeleiding zijn we steeds op zoek naar verbetering van kwaliteit. Die verbeteringen passen goed bij de status van Regionale Voetbal Opleiding die ADO Den Haag in juli 2010 wil aannemen.

Bij ons wort je in principe opgeleid tot een beroepsvoetballer. Dat is een vak! Dan is het verstandig om je te laten informeren over je vak, ook op zakelijk gebied. Bij elke fatsoenlijke niet-voetbal opleiding krijg je het advies om je aan te sluiten bij een vakbond of vakvereniging.
Door de samenwerking met VVCS aan te gaan willen we een duidelijk signaal afgeven. Wij bieden hiermee een onafhankelijke partij, die samen met ons kwaliteit kan bieden op het brede gebied van spelersbegeleiding.
Bij ons krijgen een aantal jeugdspelers in het eindtraject van de opleiding (jeugd)spelerscontracten aangeboden om een opstart te kunnen maken van hun voetbalcarrière. In plaats van henzelf te laten zoeken in de ondoorzichtige wereld van de zaakwaarnemers bieden wij ze een aspirant-lidmaatschap van de VVCS aan zodat zij vroegtijdig de juiste informatie ontvangen. We hopen hen zo te behoeden voor allerlei valkuilen bij het begin van deze prille opstart. Voor alle duidelijkheid, lid zijn is geen verplichting en levert geen verplichtingen op. Wat het wel oplevert is transparantie en dat is een groot goed heden ten dage.'

 

Kijk, dat zijn nou stapjes in de goede richting.

0
Dinsdag 29 december 2009 om 13:50 uur

Johannes

Het kan aan mij liggen, of misschien zit iedereen nog met een kater van drie dagen kerst, maar...

 

Waarom lees ik nog maar heel weinig kritiek op Jagersma? Wat een goor stuk propaganda heeft die er even uitgegooid in de Volkskrant! Eruit die kerel, hij doet hetzelfde als Wetzel en hij mag nu wel blijven zitten??? Jagersma die suggereert dat Wetzel misschien al wel een andere baan op het oog heeft; dat klinkt bekend! Zou dat verhaal via de supporters bij de RvC terecht gekomen zijn, of is het juist eerst door zomaar een lid van die RvC eerst even geplant bij supporters?

Het zaakje stinkt en iedereen die denkt dat met het ontslag van Wetzel de problemen kleiner geworden zijn is niet helemaal 100%.

0
Maandag 28 december 2009 om 21:25 uur

Nu online

Alle ballen op Jort, Kees, zuiderwijk, Bhattoe 74, FC Den Haag! en 311 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4