Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

hjfff

“We gaan op zoek naar een doelman en een aanvaller. Als Wesley (Verhoek) zich zo blijft ontwikkelen hoeft dat niet op de flanken te zijn. Het zou een spits kunnen zijn, balvaster dan Powel, zodat Powel daaromheen kan spelen. Milic is natuurlijk een uitstekend breekijzer," aldus Wetzel in de AD/Haagsche Courant. 


Milic als breekijzer??!!
Gelukkag dat die bal geen trainer meer is. Milic in de laatste 2 wedstrijden; 5 goals waarvan hij er bij 4 betrokken was.
1. Pass om Immers 0-2 @ Heerenveen
2. Balletje op Buijs, 1-0 gister
3. Doorkoppen op Buijs, die speelt door op Soltani; 2-0
4. Weer doorkoppen, Immers schiet, keeper lost; 3-0

Milic met Powel of niet eens Powel. Wetzel ziet graag ze winteraankoop erin staan.
                
              Milic         Powel

                   vd Bergh
        Soltani                Buijs
                    Derijck
0
Maandag 11 mei 2009 om 14:31 uur

<FCDH>

`I; ;n drie jaar naar linkerrijtje`
Na het laatste fluitsignaal van Roelof Luinge jaste ADO Den Haag-doelman Boy Waterman de bal in de lucht, wierpen Wesley Verhoek en Danny Buijs hun shirt en Karim Soltani zijn schoenen in de tribunes.
Trainer Raymond Atteveld omhelsde verzorger Govert de Kramer en assistent Bob Kootwijk.

In de skybox van het uitverkochte stadion schudde ADO-topman Mark van der Kallen de hand van burgemeester Jozias van Aartsen. "Dit scenario hadden we voor ogen. Nu is het uitgekomen," glunderde Van der Kallen.

De blijdschap en opluchting waren groot bij ADO Den Haag gisteren na de zege op Vitesse die het verblijf van de Hagenaars in de eredivisie verlengde. De Residentieclub had het de laatste weken nog spannend laten worden door keer op keer een voorsprong én punten te verspelen. Op de laatste speeldag kwam het toch nog goed en pakte Raymond Atteveld als hoofdtrainer van ADO zijn eerste, uiterst kostbare overwinning.

Een maand geleden debuteerde hij bij zijn oude club toen André Wetzel besloot zijn (dubbel)functie trainer/technisch directeur op te splitsen. Een gedurfde beslissing, noemde Atteveld dat gisteren. Een een juiste, vond Wetzel zelf. "ADO had een trainer nodig die honderd procent op de groep zat en zijn aandacht niet meer hoefde te verdelen," stelde Wetzel die niet teleurgesteld werd door Atteveld. "Hij zat er kort op. Als een bok op de haverkist."

Atteveld koos ervoor Vitesse tot de middenlijn te laten komen. "Natuurlijk begint het publiek dan op een gegeven moment over jagen en schuim op de bekken," aldus Atteveld. "Ik snap dat wel, maar vandaag ging het om het resultaat. En dat begrijpen de fans ook wel. Ik heb de spelers dan ook voorgehouden om bij onze tactiek te blijven. Dat heeft gewerkt."

Atteveld zei `nu door te kunnen bouwen naar het volgende seizoen`. "En kijken hoe en waar we de selectie kunnen versterken."

Wat versterkingen betreft lichtte Wetzel alvast een tipje van de sluier op. "We gaan op zoek naar een doelman en een aanvaller. Als Wesley (Verhoek) zich zo blijft ontwikkelen hoeft dat niet op de flanken te zijn. Het zou een spits kunnen zijn, balvaster dan Powel, zodat Powel daaromheen kan spelen. Milic is natuurlijk een uitstekend breekijzer," aldus de technisch directeur.

Wetzel en Atteveld krijgen het druk deze maand, waarin de nodige beslissingen vallen over spelers, onder wie Csaba Horváth wiens huurcontract afloopt. Atteveld is gecharmeerd van de Slowaak (`Hij is de rots in de branding`), die gisteren een onverzettelijk (oost)blok vormde in het hart van de verdediging met de Serviër Rankovic. ADO Den Haag kan terugkijken op een topseizoen, waarin het voldeed aan de doelstellingen: het bleef eredivisionist én slaagde erin het imago op te poetsen. Steeds meer belangstellenden wisten dit seizoen het stadion van ADO te vinden en zorgden voor een fraaie ambiance. "Als je twee uur voor de wedstrijd rondom het stadion kijkt wie er allemaal naar binnen gaan, jong, oud, vaders, opa`s, iedereen wil naar ADO," stelde Maurice Westerwoudt, directeur stadion en veiligheid.

Het beste voorbeeld kwam samen met ADO-topman Mark van der Kallen. "Ik heb mijn vader van 85 meegenomen. Voor de tweede keer," glunderde Van der Kallen.

De zakenman heeft de smaak te pakken met ADO Den Haag. De club lag anderhalf jaar terug nog kermend op de intensive care, waarna Van der Kallen een versnelde reanimatiecursus toepaste en ziedaar: in de lente van 2009 is ADO Den Haag levendiger dan ooit. En Van der Kallen ambitieuzer dan ooit. "Volgend jaar moeten we ook de Spartaas en de Willem II`s onder ons houden. Vier plekken stijgen dus en dan binnen drie jaar naar het linkerrijtje."

ADO Den Haag leeft. Van der Kallen merkt het bijna dagelijks. "In allerlei milieus, ook advocaten informeren tegenwoordig naar de uitslag van ADO Den Haag."

Van der Kallen wil meer. "ADO Den Haag zal een brug moeten slaan naar de regiogemeenten. Vijftig procent van de sponsors en de fans komen al uit de regio. De club is een platform op sportief, zakelijk en sociaal gebied. Het zou mooi zijn als we het stadion straks het Haaglanden Stadion kunnen noemen."

Van der Kallen verklapte tenslotte nog een geheimpje. Hij moest gisteravond eigenlijk (over)werken. "Want de moeilijke economie heeft ervoor gezorgd dat mijn bedrijf een kostenreductie heeft die groter is dan het jaarbudget van ADO. We moeten vijftien tot twintig procent bezuinigen. Maar die inhaalslag gaan we ook maken. Morgen. Eerst ga ik dit vieren. Dat heb ik wel verdiend, vind ik."

0
Maandag 11 mei 2009 om 09:05 uur

marcellino

Kees schreef:

Daar heb je volkomen gelijk in al vond ik Kolk vorige week wel heel erg goed invallen.

Toch ligt het niet alleen aan de spitsen maar meer aan de manier van voetballen. Powel, Hoogendorp, Caraco zijn toch niet de minsten en hebben alle drie een neusje voor de goal maar toch lukt het ze niet.
az speelt het spelletje wat den haag ook speelt en we kunnen toch niet zeggen dat el hamdoui ze niet scoord we hebben dus zo een soort spits nodig.

kolk is zo een speler maar komt denk ik tekort je hebt eigenlijk een niveau hoger nodig.

en dan heb ik het niet over spitsen die hier ook worden genoemd als demouge en jenner.

ik vindt dat lens het wel heeft zeker de laatste wedstrijden is hij volwassen geworden en creert zijn eigen kansen.

over het elftal dat er zes bij moeten komen ben ik het niet zo eens.

er is kwaliteit anders kom je niet tegen veel ploegen op voorsprong maar die kwaliteit is niet goed genoeg om een wedstrijd uit te spelen het elftal moet daarom sterker wat de bank ook sterker maakt ik denk dat als

buijs,knopperd,v/dbergh,buijs,derijck,pique,soltani,ammi,kum,ranckovic,immers
en miric blijven je al een kern heb staan
 op de bank verder horvard,verhoek,caracciolo,tillema,hese
als je dit aanvuld met 3 spelers.
1 centrale verdediger
1 spits
1 rechter spits

ben je denk ik al aardig ver.

we scoren genoeg maar krijgen knullig doelpunten tegen en daar moeten we ons zeker versterken en het liefst met een ervaren centrale verdediger naast derijck
0
Zondag 10 mei 2009 om 22:11 uur

marcellino

FC Den Haag! schreef:

Op het moment dat Elia vertrekt krijgen we een behoorlijk bedrag. Daarom is er misschien straks nog wel wat mogelijk. Om de prijs niet te hoog op te laten voeren is het denk ik slim van Wetzel om daar nu niet op vooruit te lopen!

maar is kolk de speler die we willen halen als we voor uit willen is denk ik ook kolk niet goed genoeg meer.

we hebben scorende middenvelders en achter spelers maar voorin klopt het nog niet.

wetzel zij in een interview bij de nos dat hij het met minder spelers wil doen en meer naar kwaliteit gaat kijken.

nou de kwaliteit die we echt dringend nodig hebben is een scorende spits en daar mag echt wel eens een keer de buidel voor getrokken worden.kolk goede speler maar ik denk voor de stappen die wij willen maken dat je het niet moet doen.
0
Zondag 10 mei 2009 om 21:42 uur

Kees

Kaos schreef:

Lens op links er dan bij
En ik in de spits
0
Zondag 10 mei 2009 om 21:32 uur

fcdh sassem

marcellino schreef:

kolk komt op zeker niet is volgens wetzel te duur.
Hoorde een gerucht dat dh bezig is met Jenner. Ik zou dit een goede speler vinden als rechtsbuiten. Links soltanie en Powel/Milic in de spits.
0
Zondag 10 mei 2009 om 21:29 uur

marcellino

Den Haag For Life schreef:

Iedereen mag toch zijn eigen gevoel uitspreken of wordt dat hier tegenwoordig verboden. Hier riep ook 99% van de shouters dat we gingen degraderen. Uiteindelijk mooi op een 14e plaats geëindigd.
zo mensen iedereen gefeliciteerd ik was een van de mensen die dacht dat den haag nacompetitie moest spelen.

ik heb mij daar in vergist.
gelukkig maar.

nu weer vooruit kijken,hopen dat danny blijft.
en dat er een snelle spits om milic gaat voetballen want als er een ding verrasend goed uit is gevallen dan is het wel de inbreng van hem,wat is hij belangrijk hij leidt vandaag weer indirect alle goals in die jongen is gewoon niet te verdedigen.

achterin nog een ervaren centrale speler kopen dan kan kum nog rijpen,op het middenveld zit het dalijk met knopperd,v/d bergh,immers,buijs en rankovic wel goed.
voorin hoop ik dat we een speler als nilsson of toivonen erbij krijgen die om milic heen kan voetballen.

dit is in ieder geval een stap vooruit voor den haag en ik denk dat er volgend jaar minimaal 8000 sc worden verkocht en we niet meer spelen voor degradatie maar boven in in het rechter rijtje staan of onderin het linker rijtje.
0
Zondag 10 mei 2009 om 20:15 uur

Morgenstond

Gefeliciteerd ADO met dit prachtresultaat. Ik vond het wel erg spannend. Mijn verlanglijstje voor volgend jaar: in ieder geval één klemvaste superkeeper, Danny Buijs voor drie jaar vastgelegd en een spits die uit het niets ineens kan scoren, een echte SNIPER. Welke speler kan die sniper zijn, vraag me alleen af.
0
Zondag 10 mei 2009 om 18:09 uur

Advertentie

Storm

Jullie kunnen veel zeggen over kolk, dat hij geen clubliefde heeft enzo.. maar hij is er morgen waarschijnlijk niet bij, en dan komt echt niet door een blessure. Ik had al ergens gelezen dat hij liever niet tegen ado zou spelen met vitesse, omdat hij liever heeft dat ado wint. Verder is het ook een goede spits, dat hebben we allemaal kunnen zien toen hij 12 goals maakten terwijl we kansloos onderaan eindigde.
0
Zaterdag 9 mei 2009 om 22:30 uur

Mitchel

fcdh sassem schreef:

Ze zijn gek als ze dat doen Powel kan nog van grote waarde zijn ookal heeft hij tot nu toe slecht gevoetbald. Het is echt wel een goede spits en dat gaat er weer uit komen.
Ik hoop het, een afschreven spits als demouge die spontaan terugkomt?
0
Zaterdag 9 mei 2009 om 17:55 uur

Nu online

Martgroen, Haagse Haas en 316 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4