Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

frood

Thijs schreef:

Jij vind Powel nog steeds top?

ja powel is egt een overschatte speler zelf een verdediger derijk ( goeie ankoop ) scoort meer dan een spits met een naam genaamd berry powel was een mislukkeling hij had tegen feyenoordt egt de 3-3 binnen moeten koppen

0
Woensdag 29 april 2009 om 18:42 uur

andy

Bennie DH schreef:

Kum moet gewoon het kopduel van Makaay winnen.. Maar als zo vaak verliest hij het duel van een spits en veliezen we de wedstrijd.. Dat was tegen Sparta, tegen willem 2 en nu tegen Feyenoord het geval.. Maar dan moet hij niet iemand anders de schuld geven..
je vergeet volgens mij wel even al die andere acties waar hij wel ze mannentje staat... kum was ongelukkig met ze timming maar liep ook naar achter moest voor de zoveelste keer kiezen ,welke speler moet ik nu weer dekken die helemaal vrij staat, die bal kwam goed voor makaay helaas,,, het ligt niet aan kum alleen... vond hem zelfs een van de betere achterin... misschien moet derijck in de spits naast millic
0
Woensdag 29 april 2009 om 16:33 uur

Haagse Roel

Kolk: "ADO Den Haag blijft altijd trekken"
Santi Kolk keert na de zomer mogelijk voor de derde keer terug bij ADO Den Haag. De aanvaller komt momenteel nauwelijks aan spelen toe bij Vitesse en denkt serieus na over een vertrek.

De 27-jarige Hagenaar begon zijn carrière bij ADO Den Haag om er vervolgens twee maal terug te keren. In de zomer van het jaar 2007 stapte hij over naar Vitesse. Kolk was met 32 optredens en twaalf doelpunten een waardevolle speler voor de Arnhemmers.

Dit seizoen is het echter anders. De spits betrad pas 21 maal het veld, veelvuldig als invaller. Inmiddels is Kolk deze rol beu. "Ik wil nog altijd bewijzen dat ik belangrijk kan zijn voor Vitesse. Maar als de situatie na dit seizoen blijft zoals-ie nu is, dan moet ik gaan nadenken over een oplossing", aldus Kolk in gesprek met Voetbal International.

Ondertussen wordt Kolk al in verband gebracht met zijn oude club ADO Den Haag. Een terugkeer naar die club is voor de flankspeler een mogelijkheid. "Ik ken de geruchten, maar heb nog niets gehoord. Ik kom uit Den Haag, alleen daarom blijft ADO altijd trekken. Maar voorlopig is een vertrek niet aan de orde", besluit Kolk.

0
Woensdag 29 april 2009 om 15:02 uur

Bennie DH

Bert schreef:

Probeer die sluipmoordenaar van een Makaay maar af te stoppen. Hele wedstrijddenk je dat je hem in je achterzak hebt en vervolgens slaat hij toch weer toe.
 
Zelde verhaal als Biseswar.

Laten we het er maar op houden dat 010 op de beslissende momnten meer kwaliteit had. Waar Makaay de derde binnen de touwen kopt schiet Horvath helaas naast.
Kum moet gewoon het kopduel van Makaay winnen.. Maar als zo vaak verliest hij het duel van een spits en veliezen we de wedstrijd.. Dat was tegen Sparta, tegen willem 2 en nu tegen Feyenoord het geval.. Maar dan moet hij niet iemand anders de schuld geven..
0
Woensdag 29 april 2009 om 12:05 uur

Haagsesjaak (bron VI)

`Is André Wetzel zelf wel Eredivisiewaardig?`
28/04/2009 15:00

Andries Jonker deed het al eerder dit seizoen en twee weken geleden volgde André Wetzel (57, foto) zijn voorbeeld. De technisch directeur en trainer had al eerder geroepen dat zijn dubbelfunctie bij ADO Den Haag hem zwaar viel en was al enige tijd op zoek naar iemand die zijn functie als technisch directeur kon overnemen.

Mohammed Allach, de technisch manager van FC Twente, was in beeld, maar maandag twee weken geleden werden de contacten verbroken. De 1-2 nederlaag tegen Sparta Rotterdam had geleid tot nieuwe inzichten over het te voeren beleid. Drie dagen later werd bekendgemaakt dat ADO Den Haag een nieuwe trainer had. Raymond Atteveld nam met onmiddellijke ingang de rol als coach over van André Wetzel, die alleen technisch directeur bleef.

Je vraagt je dan meteen af waarop dergelijke beslissingen gebaseerd zijn. Heeft de technisch directeur Wetzel beoordeeld dat de trainer Wetzel niet capabel was om het seizoen af te maken? Was dezelfde beslissing ook genomen wanneer ADO Den Haag wél had gewonnen van Sparta? In een interview met Voetbal International stelde Wetzel dat hij zijn beslissing heeft genomen in samenspraak met de raad van commissarissen.

Wetzel: `Tijdens het overleg met de directie en raad van commissarissen kwam de discussie over mijn opvolging op gang. "Geloof jij erin dat je ADO in de Eredivisie kunt houden?", wilden ze weten. Natuurlijk, zei ik. Daarna vroegen ze me of ik heel eerlijk wilde zijn en of de kans op directe handhaving niet groter was met een nieuwe trainer. Heb ik ook ja op gezegd. In belang van de club.`

Het is overigens de hoogste tijd dat er in het belang van ADO Den Haag wordt gedacht. De club heeft een budget van twaalf miljoen euro, vergelijkbaar met NEC, Willem II en Roda JC. In het oude Zuiderpark richtte de club zich altijd op de vijftiende plaats, wat gezien de toenmalige begroting niet meer dan normaal was. In het nieuwe stadion is het budget omhoog gegaan, maar bivakkeert de club nog steeds op de gevaarlijke vijftiende plaats. De club trok sinds het aanstellen van Wetzel als nieuwe sterke, allesbepalende man liefst dertien spelers aan.

Velen daarvan waren transfervrij (Ekrem Kahya, Gino Coutinho, Tim De Meersman, Karim Soltani, Mitchell Piqué), enkelen werden gehuurd (Boy Waterman, Danny Buijs, Csaba Horváth en Timothy Derijck) en er waren ook aankopen zoals Ahmed Ammi (425 duizend euro), Berry Powel (vermoedelijk 400 duizend euro), Fabio Caracciolo (175 duizend euro) en Bogdan Milic (650 duizend euro). Dat zijn in totaal dertien (!) aankopen. Dat kunnen er natuurlijk alleen zoveel zijn als je in de winter weer de miskopen van zes maanden eerder moet herstellen. Dan trek je gewoon in januari Powel aan als nieuwe spits, omdat eerder aangekochte spitsen als Milic en Caracciolo blijkbaar niet voldoen.

De nieuwe trainer Raymond Atteveld heeft de zware taak om de puinhopen op te ruimen. Het is te hopen voor hem dat hij vooraf heeft afgedwongen dat hij een stem krijgt in het aankoopbeleid, anders zou hij wel eens aan een kansloze missie kunnen zijn begonnen. `De spelers moeten nu maar aan hun nieuwe trainer laten zien dat ze Eredivisiewaardig zijn`, stelde André Wetzel vorige week.

Ik vraag me sterk af of de man die vorig seizoen nog degradeerde met VVV-Venlo zelf wel Eredivisiewaardig is.

Taco van den Velde


0
Dinsdag 28 april 2009 om 15:40 uur

JS

Ik vind Kum 1 van de betere spelers dit seizoen, maar de laatste paar wedstrijden is hij duidelijk niet in vorm, net als de rest van het elftal. Het begint al op het middenveld. Bij omschakeling wordt er totaal niet meeverdedigd en er wordt alleen geschopt op momenten dat het NIET nodig is. Ik zie nu al 4 wedstrijden achter elkaar, dat spelers van de tegenstander gewoon richting onze 16-meter kunnen lopen, zonder dat iemand ze aanpakt. DAAR erger ik me mateloos aan. Dan hoeft Kum ook niet in de problemen te komen. Daarentegen vind ik dat zowel Kum als Derijck en Horvath alle 3 niet voldoende gebruik maken van hun lengte bij kopduels. En die kut Waterman moet zijn goal eens uitkomen! Stomp desnoods die spits neer, maar ze mogen NOOIT vrij kunnen koppen!
0
Dinsdag 28 april 2009 om 13:40 uur

Advertentie

super fc denhaag

knjb verpest voetbal,angelo schreef:

vorige week een onterechte pingel tegen,wat den haag punten heeft gekost.
nu weer een zuiver doelpunt van knoppert afgekeurt,weederom punten ontnomem,en ik ben er van overtuigt dat alleen al die punten die ons ontnomen zijn ons de kop gaat kosten!
zou heel goed kunnen ja dat het misschien wel onze kop kan kosten. maar ik blijf positief over de afloop. wantgisteren hebben we best goed gespeeld. en dat vind ik een groot compliment waard. nu alleen nog de rotte appels eruit. want wat was hoogendorp weer slecht zeg. en aan een spits die tot nu toe er nog maar 1 gescoord heeft hebben we ook niet zo veel aan.
0
Maandag 27 april 2009 om 16:26 uur

Hoogendorp allang niet meer gehuurd

Kees schreef:

Nee, Hoogendorp en Mackaay.

Mackaay speelde voor Bayern dat vorig seizoen landskampioen werd.

Hoogendorp is eigendom van VFL Wolfsburg dat dit jaar kampioen wordt.

We hebben m.a.w. de spits van de toekomstig kampioen van de Bundesliga gehuurd.
0
Maandag 27 april 2009 om 09:38 uur

Vincent

super fc denhaag schreef:

powel ook een zwieper geven. caraco en millic in de spits
Vond powel, met milic naast hem, wel veel beter tot zijn recht komen.
Maar als je spits bent en je scoort maar 1 keer in 13 wedstrijden wordt het toch echt wel tijd voor een vervanger of andere speelwijze.


0
Zondag 26 april 2009 om 20:50 uur

super fc denhaag

hjfff schreef:

Onterecht zeg dit!!
Onterecht de 1-0 afgkeurd, Landzaat rood?!
Gelijkspel was wel het minste was we vandaag verdiendde. Me vriend Milic eindelijk weer eens een kans en pakte die ook goed beet. Haagse Ricky voortaan lekker op de tribune. Wat een armoe zeg. Alles gaat hem te snel en ken niks meer aanlopen.
Milic al ze duels gewonnen en bij ze 1e balcontact kwam de bal bij Verhoek en daaruit kwam de 2-2.
Gevochten als echte krijgers. Volgende week lekker Milic met Powel (die een van ze betere wedstrijden speelde).
                
                     Milic        Powel

          Soltani                       Knopper
                   Rankovic     Buijs

         Pique     Kum     Derijck    Ammi

                          Zwinkels
powel ook een zwieper geven. caraco en millic in de spits
0
Zondag 26 april 2009 om 20:26 uur

Nu online

Haagse Haas, Martgroen en 313 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4