Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Haagse_Aad

DaveDH schreef:

Coutinho Heeft het goed gedaan
Ammi Veel gebleseerd/geschorst geweest
Kum Veel gebleseerd/geschorst geweest
Horvath Is niet een J-liek waardig
Immers Loopt het hele jaar al met een lange bek omdat die niet naar 010 mocht, wel de beste man op het veld.
Rado tweede held van de comp geen schimp meer van wat hij was
Toornstra Heeft het hele seizoen he-le-maal niets laten zien
Vicento Heeft een redelijk seizoen gedraaid
Chery Is J-liek niveau
Elbers Is nog te licht maar daar gaan we wel plezier aan beleven, heeft heel goed ingevallen/gespeeld

Omeruo Een absolute topper
W. Verhoek Vertrok naar Twente maar was ook niet echt in vorm...
Smolarek veel te oud

Boussaboun hadden ze echt niet moeten doen
J. Verhoek Veel te licht
Luksik is geen back maar een middevelder en dat heeft veel punten gekost, maar aan de andere kant er was ook niemand anders om daar neer te zetten.... jongen zou van moij mogen blijven.
Soepie Heeft een redelijk seizoen gedraaid

Je vergeet dan nog ff die fantastische nToko die nog geen grasspriet kan dekken
Ammi 23 wedstrijden gespeeld
Kum 26 wedstrijden gespeeld

Horvath, J. Verhoek, Boussaboun en Smolarek kwamen op voorspraak van Steijn, dan mag je hem dus aanrekenen als ze niet geschikt zijn

Chery heeft hij altijd alten staan, nooit gewisseld.. als ie dan dus van j-liek niveau is zoals jij zegt is dat dus ook een misser van Steijn om hem er niet naast te zetten..

Immers, Toornstra en Rado weet je van dat ze alledrie erg goed kunnen voetballen.. als je dat als trainer er niet uit krijgt doe je iets niet goed..
0
Donderdag 10 mei 2012 om 13:54 uur

Haagse_Aad

Ik begrijp echt niet waarom al die Steijn verdedigers niet gewoon objectief kijken naar de feiten van afgelopen seizoen..

Waarom elke keer overal excuses voor bedenken?
Bestuur heeft geen volwaardige selectie neergezet..
Wat een onzin... Steijn had gewoon de beschikking over zat eredivisiewaardige spelers..
Coutinho
Ammi
Kum
Horvath
Immers
Rado
Toornstra
Vicento
Chery

helft van seizoen
Omeruo
W. Verhoek
Smolarek

Aangevuld met nog wat redelijke voetballers
Visser
Mulders
Höcher (moest weg van Steijn)

Dan nog wat spelers waar Steijn het zelf echt in zag zitten
Boussaboun
J. Verhoek
Luksik

Al met al zat voetballers om ook ten tijden van een schrosing of een blessure een eredivisiewaardig elftal op te kunnen stellen..

Als je er dan als trainer totaal geen lijn in kan brengen, de spelers eerder demotiveert dan motiveert en een paar wedstrijden voor het einde al roept dat je hoopt dat het seizoen afgelopen is en je je op volgend jaar wil richten (leuk voor je scc houders die de laatste wedstrijden ook nog een team wil zien dat er echt voor gaat)
0
Donderdag 10 mei 2012 om 13:35 uur

Zeo

BLEISWIJK-1 schreef:

Miq en Kees, het gaat mij vandaag helemaal niet over de werkelijk schuldige van de slechte prestaties. Ik heb mij er al lang bij neergelegd dat de bestuurders de beslissingen nemen.

Maar even over de discussie Steyn. Ik vind niet dat hij het goed gedaan heeft. Slecht? Nee, daarvoor is er misschien te veel gebeurd. Maar matig toch zeker wel. Moet hij dan vervangen worden? Ik gun hem wel een normaal jaar en laten we hem dan beoordelen. Maar als er geen draagvlak op bestuurlijk niveau is en ook niet onder de spelers dan moet je gewoon afscheid van elkaar nemen. Het is dan rot voor Maurice maar anders gaat de club echt naar de klote.

Ik wens het bestuur dan ook een hoop wijsheid. Als het morgen doorgaan of afscheid nemen wordt, de toekomst zal uitwijzen of het een juiste beslissing was.

Ik weet dat jullie het niet leuk vinden, maar op een dag als vandaag denk ik meer welke hoofdtrainer hem zou kunnen vervangen. Dan aan nieuwe spelers. Gewoon omdat dat de actualiteit is.

Het bestuur heeft geen recht van spreken ten overstaan van Steijn; de gehele club is verantwoordelijk voor dit misere jaar.
Het bestuur had ballen moeten tonen en gebruik moeten maken van de goede marketing dankzij t jaar ervoor, en had moeten doorinvesteren in het elftal om een bepaald kwaliteitsniveau te behouden.

Dat Steijn (nog) geen NL top trainer is wisten ze ook al en toch dan een lang contract voorschotelen. Dat hij over té weinig tactische behendigheid beschikt en liever behoudend dan avontuurlijk speelt wisten ze ook al neem ik aan.

Houdt Steijn gewoon aan, durf te investeren in t efltal, weet het beste uit je deals te halen en neem geen overhaastte beslissingen.
Als het elftal kwalitatief niet beter wordt volgend seizoen dan zal Steijn het waarschijnlijk ook niet meer redden tot de kerst.

Ben geen fan van Steijn omdat hij naar mijn gevoel te weinig durf heeft en een paar madurodam formaat balletjes heeft hangen, maar nu wéér een nieuwe coach, met wéér nieuwe voorkeuren etc etc zie ik helemaal niet zitten.

Al vaak benoemd hier, maar ms wordt t toch echt tijd voor een TD.
0
Donderdag 10 mei 2012 om 13:18 uur

070

miq72 schreef:

Beste vrienden ,mensen die me niet zo aardig vinden en haters !!!
We hebben hier veel zinvolle discussies maar de discussie over Steijn gaat werkelijk helemaal nergens over .

Dit ook weer ,Als het weer straks slecht gaat en gaat het bestuur dit risico nemen .
Het bestuur zoals jij het noemt neemt risico door Bulykin niet heel snel vast te leggen en heeft vorig jaar risico gelopen door geen acceptabele versterkingen te halen waardoor we hadden kunnen degraderen .Dit heeft niets met de trainer te maken .Als het bestuur nu ook nog Immers en Toornstra voor een vriendenprijsje laat gaan en niet 5 echt goede versterkingen binnen haalt kunnen we volgend jaar weer degraderen .Een trainer moet wel een selectie tot zijn beschikking hebben waar hij iets mee kan .

Miq, ben het altijd met heel veel shouts van je eens. En ik heb ook al vaker gezegd: het miserabele jaar ligt zeker niet alleen aan Steijn. Maar je kunt er toch niet omheen dat Steijn op technisch vlak en op mediavlak bar weinig goed heeft gedaan? Bijv Koeman heeft laten zien dat je met een relatief magere selectie toch boven jezelf kunt uitstijgen.

Steijn heeft om te beginnen geen enkele speler beter gemaakt, iets waar je een trainer op kunt afrekenen. Met een beetje moeite zou je kunnen beweren dat Supusepa en Vicento een kleine ontwikkeling hebben doorgemaakt. Maar voor de rest: niemand. Ja, Coutinho, maar om dat nu op Steijns conto te schrijven?

Verder heeft hij wel heel halsstarrig vastgehouden aan bepaalde spelers (Verhoek, Ali), en naar mijn mening heeft hij Rado de misere in geholpen. Al moet ik bij dat laatste aantekenen dat ik daar geen bewijs voor heb. Zo zijn er nog legio speltechnische voorbeelden te geven (bijvoorbeeld het ultradefensief spelen bij Omonia-uit en het daarmee onnodig aanpassen aan een zwakke tegenstander; zijn eigen aankopen zijn niet bijster goed te noemen; bizarre wissels, zowel qua timing als qua namen etc.). Ook op mediavlak vind ik hem vrij amateuristisch overkomen, met dat verwarmingsverhaal als dieptepunt.

Mij is het totaal niet te doen om een hetze tegen Steijn. Bestuur en spelers hebben minstens evenveel schuld. En hij mag ook gerust op pech en blessures wijzen, want daar heeft ie gewoon gelijk in. Maar er is toch ook heel wat te noemen waar hij zelf op af te rekenen is. Ik kan helaas bitter weinig opnoemen, zelfs met de beste wil van de wereld, wat hij wél goed heeft gedaan dit jaar. En mijn club is me te lief, en eredivisievoetbal is te kostbaar om met hem door te gaan.
0
Donderdag 10 mei 2012 om 13:00 uur

miq72

Kees schreef:

Ik kan er simpelweg niet tegen als er een hetze tegen iemand wordt gevoerd. En zeker als er al over een nieuwe trainer wordt gespeculeerd terwijl Maurice hoofdtrainer is.

Moeten Beijersbergen en Kallen oordelen over Maurice? Laat me niet lachen. De ene speelde bij Semper Altius 7 en de ander bij Quick Steps 8.

De fout ligt dan eerder bij hun om hem met zo`n incapabele selectie aan het seizoen te laten beginnen.

Voor de goede orde: ben blij met Van der Kallen maar m.b.t. het technisch beleid moet hij verre van blijven.
Natuurlijk heb je gelijk Kees .
Discussie Steijn gaat nogmaals helemaal nergens over .
Zet idd eerst een goede selectie neer en ga hem dan beoordelen .
Nogmaals Kallen en co hebben er een zooitje van gemaakt en niet Maurice Steijn .
Sorry Kees ,maar ik ben er nu ook wel klaar mee .
Als mensen niet zien of willen zien waar het probleem liugt kan je discusieren tot je een ons weegt .
Laten ze lekker schreuder of Huistra halen en hun ook met een debielenelftal laten spelen .
Want waar hebben we het in godsnaam over met Bulykin ,Holla ,Alberg enz enz .
Helemaal niet nodig .
We hadden toch al een fantastisch elftal .
Met een andere trainer waren we veel hoger geeindigd ,want dat word er eigenlijk gezegd .
Nou dan hoeven we hier ook niet meer te zeiken over versterkingen .Gooi gewoon Steijn eruit ,laat zijn opvolger ook werken met toko,Luksik ,De vogel en Johny Verhoek en we spelen volgend jaar weer Europees voetbal .

Klaar is kees
0
Donderdag 10 mei 2012 om 12:50 uur

miq72

<FCDH> schreef:

Ik weet bijna zeker als steyn blijft en het weer straks slecht gaat dat de pleuris echt uitbreekt gaat het bestuur dat risico nemen?
Beste vrienden ,mensen die me niet zo aardig vinden en haters !!!
We hebben hier veel zinvolle discussies maar de discussie over Steijn gaat werkelijk helemaal nergens over .

Dit ook weer ,Als het weer straks slecht gaat en gaat het bestuur dit risico nemen .
Het bestuur zoals jij het noemt neemt risico door Bulykin niet heel snel vast te leggen en heeft vorig jaar risico gelopen door geen acceptabele versterkingen te halen waardoor we hadden kunnen degraderen .Dit heeft niets met de trainer te maken .Als het bestuur nu ook nog Immers en Toornstra voor een vriendenprijsje laat gaan en niet 5 echt goede versterkingen binnen haalt kunnen we volgend jaar weer degraderen .Een trainer moet wel een selectie tot zijn beschikking hebben waar hij iets mee kan .

0
Donderdag 10 mei 2012 om 12:37 uur

Kees

Haagse_Aad schreef:

Nee dat mag niet van o.a. Kees... als je ziet dat iemand compleet incapabel is voor zijn functie moet je hem gewoon kans op kans blijven geven, anders ben je geen echte supporter...
Ik kan er simpelweg niet tegen als er een hetze tegen iemand wordt gevoerd. En zeker als er al over een nieuwe trainer wordt gespeculeerd terwijl Maurice hoofdtrainer is.

Moeten Beijersbergen en Kallen oordelen over Maurice? Laat me niet lachen. De ene speelde bij Semper Altius 7 en de ander bij Quick Steps 8.

De fout ligt dan eerder bij hun om hem met zo`n incapabele selectie aan het seizoen te laten beginnen.

Voor de goede orde: ben blij met Van der Kallen maar m.b.t. het technisch beleid moet hij verre van blijven.
0
Donderdag 10 mei 2012 om 12:33 uur

Beest

Kees schreef:

Er komt helemaal geen nieuwe hoofdtrainer. Allemaal populistisch geloel hier.

Schei es ff allemaal uit met dat negatieve gebral en ga achter je club staan op een positieve manier.
kees nou draaf je een beetje door

en achter je club staan en kritiek hebben heeft absoluut geen verband met elkaar ik zal altijd een adoman zijn en blijven ook al spelen we derede klasse en met mij velen anderen en toch blijf ik zeggen dat er wel iets meer te halen was dit jaar kwa leegloop hebben jullie absoluut gelijk daar kan de trainer niks aan doen maar met dit materiaal had je ook wel wat meer thuiswedstrijdjes mogen winnen en het feit dat het altijd in het laatste kwartier misgaat moet ook nog s goed bekeken worden mischien conditioneel wat verbeterpuntjes

0
Donderdag 10 mei 2012 om 12:24 uur

Advertentie

miq72

Haagse_Aad schreef:

Denk als Beijersbergen en Van der Kallen aan Maurice bij zijn evaluatie vragen hoe hij denk het volgend jaar beter te gaan doen hij dat niet echt kan beantwoorden..

Wat moet ie zeggen? Beter trainen? Beter motiveren? Betere tactische plannen? Logischere opstellingen? Betere wissels?
Krijgt ie neem ik aan gelijk als reactie terug waarom heb je dat dit jaar niet al gedaan?

Denk als ze die evaluatie serieus nemen en er echt met de intentie ingaan om te kijken of het volgend jaar met deze trainer beter kan ze tot de conclusie komen dat dat niet het geval zal zijn..
Er zijn dus echt mesen hier op de box die vinden dat We dit jaar met dit elfal een stuk hoger hadden moeten staan als 15e.
Mensen die de trainer afrekenen op het feit dat hij terwijl hij al zijn goede spelers is kwijt geraakt (Immers en Toornstra bakten er helemaal niets van) ,10 nieuwe spelers van jupiler league niveau waarvan verreweg de meeste door van de Brom gehaald en tal van blessures en schorsingen 15e in de eredivisie is geworden .
Niet alleen ik maar vele andere shouters hadden deze positie allang zien aankomen .(Lees mijn shouts van vorig jaar erop na)
Vele shouters hier op de box hebben verkondigd dat we weer mee gingen doen om de play offs maar met jongens als Horvath ,Ntoko ,Supusepa , Visser ,een uitgebluste Rado ,een slecht spelende Rado ,een over Feyenoord dromende Immers .Elbers ,Johny Verhoek en bijv.een Vicento die nog steeds zijn niet waarmaakt echt een goede te zijn is de play offs halen een utopie.
Als je als supporter van onze prachtige club met dit verwachtingspatroon naar de wedstrijden gaat kijken en Steijn
daarop gaat beoordelen begrijp ik dat je tot de conclusie komt dat Steijn moet vertrekken .

Maar als de stand hier rechts gaat bekijken en je gaat reeel naar de 14 selecties van de ploegen boven je kijken kom je al snel tot de conclusie Dat alle 14 simpelweg betere spelers hebben als dat wij hebben .Je kunt misschien hier en daar wat middenvelders en achterhoedespelers tegen elkaar wegstrepen maar de voorhoede van de 14 ploegen boven zijn alle 14 veel en veel sterker als van ons .
14 .Groningen - Tadic -Suk-Bacuna -Pedersen-Texeira
Zelfs VVV heeft met Uchebo -nwofor -Berghuis en vooral Wildschut een voorhoede die aanzienlijk beter is .
Sterker nog zelfs de Graafschap heeft een betere spits .

Natuurlijk heeft steijn beginnersfouten gemaakt en ik heb meer dan respect voor hem dat hij die zelf ook toegeeft .
Maar met deze selectie ,het falen van de betere spelers ,de blessures ,de verkoop van de sterkhouders en de Europa cup beslommeringen was een veel hogere plaats als 15 simpelweg niet mogelijk en dat Zal Maurice ook zeggen in zijn evalutiegesprek met onze Kallen en Beyersbergen .

Dit gesprek is op zich natuurlijk al een lachertje want het moge nu toch wel bekend zijn dat beiden er niet zitten omdat ze zoveel verstand van voetbal hebben of kan iemand mij hun carrierre als voetballer ,trainer of wat dan ook ff opsommen .
0
Donderdag 10 mei 2012 om 12:08 uur

<FCDH>

Haagse_Aad schreef:

Dit is gewoon een journalist die een eigen draai geeft aan wat er gister al naar buiten kwam over die evaluatie.. Die eerste alinea over onzekerheid laat het spannender lijken dan het waarschijnlijk helaas is..
Nou als dit soort berichten naar buiten komen of in de media verschijnen is dat nooit een goed teken voor een trainer
0
Donderdag 10 mei 2012 om 12:05 uur

Nu online

wijstaanboven, MikeDH, Max, wiegah070 en 104 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Daryl van Mieghem Juho Kilo Jari Vlak

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 6 - 9
10 FC Dordrecht 7 - 9
11 Jong Ajax 6 - 8
12 FC Eindhoven 6 - 8
13 FC Emmen 7 - 8
14 TOP Oss 6 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 MVV Maastr. 6 - 6
17 Roda JC 6 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2