Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Mike

Fransje schreef:

Ik vergelijk niets, ik zeg alleen dat er bij Swansea een goede strategie is uitgezet (ongeacht door wie) om de club vanuit de League two naar The Championship (5e plaats) te laten klimmen, het supporters aantal is verdubbeld (mede dankzij nieuw stadion).

Nee, je vergelijkt idd niets maar je zegt wel dat ik me daar in zou moeten verdiepen. Waarom, vraag ik dan? de situaties zijn totaal verschillend en niet te vergelijken.

0
Zaterdag 19 december 2009 om 20:02 uur

Vincent

Kees schreef:

Volgens ADO fans een stevig interview met Wetzel in de Volkskrant waarbij hij nogal uithaalt.  Stuk is nog niet op www.devolkskrant.nl  gepubliceerd.

Hij stuurt aan op ontslag..

As hij zelf weg gaat krijgt ie natuurlijk niks, dus hoopt nu dat hij ontslagen wordt en zo nog een zak geld mee neemt.

 

waarom moet dit eigenlijk allemaal via de media?

praten die mensen niet met elkaar?

 

0
Zaterdag 19 december 2009 om 13:53 uur

Johannes

Vlakko schreef:

Welk woord ik had je hier willen wijzigen in wij of supporters?

 

Wetzel heeft volledig gelijk in dit stuk.

Die Jagersma hoort op afstand toezicht te houden.

Die heeft in zijn eentje al net zoveel onrustmakende uitspraken in de media gedaan waar het elftal nu op word afgerekend.

 

En het gedeelte betreffende spelermarkt kan ik me volledig in vinden wat er overblijft dat wil je niet eens.

Heren en dames ook,

 

Ik ben geen hele grote fan van Wetzel, maar ik ben ook zeker geen tegenstander. Het werk van een TD is gericht op de lange termijn, Als je van incident tot incident e beleid aanpast, dan kan je beter geen TD aanstellen. De RvC is in mijn ogen zeer dom bezig. Wetzel heeft met het verhaal over de spelerscontracten volledig gelijk. Neem nou Lorenzo Piqué. Hoeveel clubs in Nederland hebben een dergelijke piepjonge rechtsback rondlopen die al zo'n beetje een basisplaats in de Eredivisie aan kan? Dat is GELD waard. Remember Janmaat? Door te handelen zoals Jagersma dat nu als een dictator zinder verstand van zaken doet, loopt zo'n jongen straks GRATIS de deur uit. Wie halen we dan als vervanger?? Een zwaar verliesgevende strategie uitgezet door iemand ZONDER VOETBALVERSTAND, die dan iemand MET dat verstand voor aardig wat centen in dienst heeft en diens deskundigheid gewoon negeert. Krankzinnig! Dat Jagersma dan te laat in een TV-studio arriveert vind ik veelzeggend.

 

Dan meneer Mark van der Kallen. Hij heeft de club van de financiële ondergang gered. Waarom is hij nu zo stil? Laat het nou niet zo zijn dat de buit binnen is en dat hij het allemaal wat minder interessant vindt, toch? De reclamemasten zijn binnen, de inkomsten zijn voor hem en daarvan gaat 0% naar ADO, naar het zich laat aanzien. Hij moet NU laten zien wie hij is.

0
Zaterdag 19 december 2009 om 13:04 uur

Bert

rien1 schreef:

Ook voor mij was het contract voor Toornstra een positieve bevestiging. Je gaat dan inderdaad toch weer denken dat het dan financieel best wel mee zal vallen met de club.

Toch zei Jagersma in de krant weer dat Toornstra nog net de laatste speler was omdat het contract eigenlijk al beslecht was en alleen maar getekend hoefde te worden. Anderzijds hadden ze dat dan ook wel met Verhoek kunnen doen. Die was ook al rond.

 

@Bert, met een leuk cluppie shouters gezellig naar Sparta!:)

Volgens mij wilden er best veel mee. Ik raad dan alleen wel aan om straks in Januari een beetje vroeg de kaarten te kopen, want hoe dan ook zal het erg druk zijn. Het is natuurlijk ook lekker dichtbij.

Ik ga wel mee Rien. Maar die kleine moet toch echt thuis blijven

€ 64,- euro wordt mij te gek. Vraag mij eigenlijk af waarom geen kinderkorting op uitwedstrijden wordt gegeven. Zitten die uitvakken ook eens wat voller. Ideetje voor de KNVB?;)

0
Vrijdag 18 december 2009 om 20:19 uur

JB

Ooievaar schreef:

Dat zou goed nieuws zijn als die fladderende flapdrol zo snel mogelijk van het toneel zou verdwijnen. De man heeft louter en alleen voor ellende en onrust gezorgd.

 

Maar bij hem moet het natuurlijk niet blijven.

 

Wat mij betreft gaat de grootste sponsor - de gemeente - eens heel snel de regie nemen en mensen aan het roer zetten die ontegenzeggelijk een ADO-hart hebben, en die er niet voor eigen eer en glorie en portomonnee zitten.

 

Dus wat mij betreft zo snel mogelijk afscheid nemen van Mark v.d. Kallen, jokkebrok en ijdeltuit Jagersma en de rest van de RvC die van toeten nog blazen weten.

 

De gemeente - lees de belastingbetaler - heeft er tientallen miljoenen inzitten, maar vind het blijkbaar best dat dit geld word verkwanseld door avonturiers, ijdeltuiten, baantjesjagers en amateurs.

 

Ondanks de negende begroting worden we wederom vergast op degradatievoetbal, is het op De Afrap een bende, en funcioneert het scoutingsapparaat op geen stukken na. Vriendjespolitiek en onkunde vieren hier hoogtij. Omdat ook hier de verkeerde mensen aan de knoppen zitten te draaien.

 

Ik laat me geen zand in de ogen strooien met lulverhalen over kredietcrisis, pech en meer van dat soor dooddoeners. Ook op kantoor wordt er wanprestatie op wanprestatie gestapeld.

 

Het hele eieren eten is dat de club tot op de dag van vandaag slecht wordt geleid. Hoe krijg je het in hemelsnaam voor elkaar om nu nog geen stadionnaam te hebben, prachtig nieuw stadion, op een triple A locatie waar per dag een miljoen auto's passeren. Kredietcrises? M'n zolen!

 

Hoe is het toch mogelijk dat er nog steeds veel te veel niets presterende directeuren en assisten hiervan die een vermogen kosten, maar niets presteren daar ten kostte van het spelersbudget rondhobbelen?

 

Waarom wordt de catering niet in clubbeheer gehouden, en gaat elke verkochte snack en glas frisdrank naar de clubkas? Zo ingewikkeld is dat toch niet? maar het interesseert ze gewoon geen flikker.

 

Waarom wordt de merchandise niet veel breder opgezet en komt de club met fiilalen in de stad waar je alles van de club kunt kopen je ook je kaartje kan halen voor de eerstvolgende match.

 

Dat de club niet leeft onder de bevolking is een gotspe. Als je ondanks dit brandhout met nederlaag op nederlaag thuis gemiddeld ruim 10.000 man weet te trekken, dan geeft dat aan dat dat nieuwe stadion natuurlijk wèl degelijk een voltreffer is.

Kan je nagaan als men wèl acceptabel voetbal zou zien, dan is die tweede ring een kwestie van tijd, en draai je ook hier met een gemiddelde van in de 20.000. Zeker als de toegangsprijzen zouden dalen, ook hier gaet de kost voor de baet uit.

 

Maar dan moet je natuurlijk wèl mensen aan het roer hebben staan die louter en alleen denken aan het belang van de club, en er niet een verborgen agenda op nahouden, of baantjesplakker zijn.

 

Dus wat mij betreft krijgt de gemeente alle zeggenschap, die heeft er wèl belang bij dat de club gaat draaien, en wordt elke euro zinvol besteed.

 

Zij dienen dan hun oor te luisteren te leggen bij mensen als Kees Jansma, Dick Advocaat, Aad de Mos, en voor de jeugd mensen als Carlos Roeleveld en Aad Kila. Laat hun adviseren en doe daar dan wat mee.

 

Als de dagelijkse leiding bij dit soort mensen komt te liggen, haal je in ieder geval kennis- en ervaring in huis. Dan is het afgelopen met contracten die de club zich eigenlijk niet kan veroorloven en verdomd weing rendement opleveren zoals Bosschaart, Milic, Hoogendorp en toch ook Knopper.

 

Hierdoor kan je meer de focus leggen op de jeugd en op de scouting, want dat levert veel meer op als oude, dure niet meer stralende sterren halen.

 

Door dan flink te gaan snijden in overhead - nietsnutten op kantoor - kan je weliswaar terug in de begroting, maar ondervang je dit door goede jeugd te laten doorstromen, waardoor je ook minder kwijt bent aan salariskosten.

 

Laat de gemeente dan ook maar een stadiondirecteur aanstellen die daar op de loonlijst staat,dat scheelt de club dan ook weer een niet misselijk salaris.

 

Dan ben je er ook van verzekerd dat figuren als Ringeling, Jansen, De Boer, Kallen, Jagersma, Oscar van Alkemade, fam. Wetzel en de zoon van Lex zich met de dagelijkse gang van zaken bemoeien, c..q. de boel in de soep laten draaien. 

 

Ik zie de club niet omvallen, omdat de gemeente er al zo ontzettend veel miljoenen gemeenschapsgeld ingestoken heeft mede door het nieuwe stadion, wat een blessing in disguise is, dat het mij raadzaam lijkt om zelf maar eens de regie te nemen en te houden. Als zij dan professionals aanstellen, die de focus niet opzich zelf maar op de club leggen, dan ben ik er van overtuigd dat we binnen niet al te lange tijd een jong- fris en presterend ADO aan het werk zien.

 

Maar hoe sneller er wordt ingegrepen hoe liever het me is, ondanks dat we in potentie echt kunnen groeien, wordt dit belemmerd doordat er op dit moment nog steeds de verkeerde mensen aan de knoppen staan te draaien, dus snel de bezem er doorheen. We moeten ten allen tijde zien te vookomen dat er wederom gedregadeerd wordt, dat werpt ons jaren achterop. 

 

 

Waarom wordt de merchandise niet veel breder opgezet en komt de club met fiilalen in de stad waar je alles van de club kunt kopen je ook je kaartje kan halen voor de eerstvolgende match.

Nog breder?

 

Officiële Fanpoints ADO Den Haag
Naast de fanshop in het stadion en de online fanshop (http://fanshop.adodenhaag.nl), zijn de officiële wedstrijdkleding en merchandise op meerdere plaatsen in de stad verkrijgbaar. Hieronder vindt u een overzicht van onze officiële Fanpoints:

Naam Adres Postcode/Stad
AAC Ms.van Riemsdijkweg 6 1033 RD Amsterdam !!! 
A.J. Sports Dierenselaan 49 2573 KB Den Haag
Brandunit Keurweg 8 5145 NX Waalwijk
BP Veenendaal V.O.F. Duinstraat 16 2584 AZ Den Haag
De Jongens Vlamingstraat 6 2511 BB Den Haag
De Wilde Pr.Henderikstraat 14 2671 JH Naaldwijk
Free Kick Sport Weimarstraat 343 2562 HK Den Haag
Formuleshop Pieter Doelmanstraat 8a 2405 CE Alphen a/d Rijn
Formuleshop Fransenstraat 5 3131 CC Vlaardingen
Intertoys Haag Zuid Apeldoornselaan 151 2573 LG Den Haag
John van Zweden Oude Haagweg 20 2552 EP Den Haag
Kickin it sports Dorpsstraat 117 2712 AE Zoetermeer
Sport Planet Loosduinsehoofdstraat 172 2552 AL Loosduinen
Ruud’s Dartworld Almeloplein 53 2533 AC Den Haag
Tabac & Gifts Patrick Lejewaan Terletstraat 23 2573 EW Den Haag
Trends B.V. Nijverheidsweg 23-27 1851 NW Heiloo
Zigger Leyweg 651 2545 GK Den Haag
Primera Roy van den Hoogen Theresiastraat 53 2593 AA Den Haag
Primera van de Wegen Betje Wolfstraat 132 2533 HT Den Haag
Primera Appelstraat Appelstraat 230 2564 EL Den Haag
Primera van der Zwaan Turfmarkt 18 2511 CA Den Haag
Primera van de Arend Goeverneurlaan 664 2523 CS Den Haag
Primera Groenendijk Koninginneweg 11d 2771 DN Boskoop
Primera de Archipel Bankastraat 3a 2585 EE Den Haag
Primera Kalloe Laan van Wateringseveld 488 2548 CL Den Haag
Primera Dewir Wet. Hillenaarplantsoen 85 2284 VS Rijswijk
Primera Ambachtsgaarde Ambachtsgaarde 176 2542 EJ Den Haag
Primera Ypenburg Oude Kustlijn 87 2496 SK Den Haag

 

 

En wat de kaartjes betreft, zelfs bij mij in IJsselstein kan ik bij meerdere ticketbox adressen mijn kaartjes halen (grappig hoor, in zo'n winkel vol Utrecht spul je ADO kaartje halen :D).

En als ik daar niet meer naar binnen zou durven, kan ik altijd mijn kaartjes nog via internet  bestellen.

Ik vind dat ook dat dus meer dan voldoende geregeld is.


 

0
Vrijdag 18 december 2009 om 14:13 uur

JB

Honda speelt vrijdag laatste wedstrijd voor VVV
Uitgegeven: 17 december 2009 16:13
Laatst gewijzigd: 17 december 2009 16:24
AMSTERDAM - "Ik speel vrijdag mijn laatste wedstrijd voor VVV," aldus Keisuke Honda op zijn persoonlijke blog. Die woorden herhaalde hij tijdens een persmoment.

"Ik wil nog niet zeggen wie mijn nieuwe werkgever wordt, maar het zal bij velen de wenkbrauwen doen fronsen."

 

Waarom komt die laatste zin mij zo bekend voor?

O ja:

 

We kunnen nog niet zeggen wie er komt, maar het zal bij velen de wenkbrauwen doen fronsen.

 

Alleen maar dezelfde mediatraining gehad?

Of zijn we met zijn allen in de zeik genomen de afgelopen dagen?

0
Donderdag 17 december 2009 om 19:15 uur

Advertentie

Bert

Mike schreef:

"Wij benoemen zelf wel de juiste mensen...." Waar heb je het in godsnaam over?

Jij wilt volgend jaar met "koffieshop sticky fingers" op het shirt spelen voor 3000 per wedstrijd?

Als dat winst maakt waarom niet. Er zijn in het verleden miljoenen weggesluist waar wij geen weet van hebben.

 

Vindt het niet verkeerd dat de RVC in contact staat met de supporters. Veel Sky box houders stonden vroeger ook midden noord.

0
Dinsdag 15 december 2009 om 22:34 uur

<FCDH>

rien1 schreef:

Dat lijkt mij ook niet, Maar de ellende is dat je niemand bij ADO op zijn woord kan geloven. We zien op nu op 365 sites en tot aan Timboektoe dat  "ADO niet in de financiele problemen"  zit, maar na al die leugens over vanalles aan het begin van de competitie gelooft niemand dit verhaal meer, en komt dit bij mij over of dat Jagersma maar wat aan elkaar breidt.

Het zal goed kunnen dat vd Kallen de boel niet laat versloffen, maar we horen ook helemaal niets van die man. Niet dat hij elke dag verantwoording aan ons schuldig is, maar nu er zoveel onrust is omdat fans bang zijn dat de club omvalt, zou hij best wel eens zijn mond open mogen doen. Overigens is Kallen een groot fan van het Licht, en die trekt (misschien) zijn conclusies.  

ik denk dat het ook te maken heb met 2 jaar geleden rien toen werd er ook gezegd in het begin dat het mee viel maar uiteindelijk was het op het randje ik wil dat niet meer mee maken laat ado nou is duidelijkheid geven om het is in een persconferentie te zeggen dat scheelt een hoop onrust waarom willen ze niet reageren voor de camera van tv west????????????

0
Dinsdag 15 december 2009 om 19:34 uur

JB

Ooievaar schreef:

Dat zou goed nieuws zijn als die fladderende flapdrol zo snel mogelijk van het toneel zou verdwijnen. De man heeft louter en alleen voor ellende en onrust gezorgd.

 

Maar bij hem moet het natuurlijk niet blijven.

 

Wat mij betreft gaat de grootste sponsor - de gemeente - eens heel snel de regie nemen en mensen aan het roer zetten die ontegenzeggelijk een ADO-hart hebben, en die er niet voor eigen eer en glorie en portomonnee zitten.

 

Dus wat mij betreft zo snel mogelijk afscheid nemen van Mark v.d. Kallen, jokkebrok en ijdeltuit Jagersma en de rest van de RvC die van toeten nog blazen weten.

 

De gemeente - lees de belastingbetaler - heeft er tientallen miljoenen inzitten, maar vind het blijkbaar best dat dit geld word verkwanseld door avonturiers, ijdeltuiten, baantjesjagers en amateurs.

 

Ondanks de negende begroting worden we wederom vergast op degradatievoetbal, is het op De Afrap een bende, en funcioneert het scoutingsapparaat op geen stukken na. Vriendjespolitiek en onkunde vieren hier hoogtij. Omdat ook hier de verkeerde mensen aan de knoppen zitten te draaien.

 

Ik laat me geen zand in de ogen strooien met lulverhalen over kredietcrisis, pech en meer van dat soor dooddoeners. Ook op kantoor wordt er wanprestatie op wanprestatie gestapeld.

 

Het hele eieren eten is dat de club tot op de dag van vandaag slecht wordt geleid. Hoe krijg je het in hemelsnaam voor elkaar om nu nog geen stadionnaam te hebben, prachtig nieuw stadion, op een triple A locatie waar per dag een miljoen auto's passeren. Kredietcrises? M'n zolen!

 

Hoe is het toch mogelijk dat er nog steeds veel te veel niets presterende directeuren en assisten hiervan die een vermogen kosten, maar niets presteren daar ten kostte van het spelersbudget rondhobbelen?

 

Waarom wordt de catering niet in clubbeheer gehouden, en gaat elke verkochte snack en glas frisdrank naar de clubkas? Zo ingewikkeld is dat toch niet? maar het interesseert ze gewoon geen flikker.

 

Waarom wordt de merchandise niet veel breder opgezet en komt de club met fiilalen in de stad waar je alles van de club kunt kopen je ook je kaartje kan halen voor de eerstvolgende match.

 

Dat de club niet leeft onder de bevolking is een gotspe. Als je ondanks dit brandhout met nederlaag op nederlaag thuis gemiddeld ruim 10.000 man weet te trekken, dan geeft dat aan dat dat nieuwe stadion natuurlijk wèl degelijk een voltreffer is.

Kan je nagaan als men wèl acceptabel voetbal zou zien, dan is die tweede ring een kwestie van tijd, en draai je ook hier met een gemiddelde van in de 20.000. Zeker als de toegangsprijzen zouden dalen, ook hier gaet de kost voor de baet uit.

 

Maar dan moet je natuurlijk wèl mensen aan het roer hebben staan die louter en alleen denken aan het belang van de club, en er niet een verborgen agenda op nahouden, of baantjesplakker zijn.

 

Dus wat mij betreft krijgt de gemeente alle zeggenschap, die heeft er wèl belang bij dat de club gaat draaien, en wordt elke euro zinvol besteed.

 

Zij dienen dan hun oor te luisteren te leggen bij mensen als Kees Jansma, Dick Advocaat, Aad de Mos, en voor de jeugd mensen als Carlos Roeleveld en Aad Kila. Laat hun adviseren en doe daar dan wat mee.

 

Als de dagelijkse leiding bij dit soort mensen komt te liggen, haal je in ieder geval kennis- en ervaring in huis. Dan is het afgelopen met contracten die de club zich eigenlijk niet kan veroorloven en verdomd weing rendement opleveren zoals Bosschaart, Milic, Hoogendorp en toch ook Knopper.

 

Hierdoor kan je meer de focus leggen op de jeugd en op de scouting, want dat levert veel meer op als oude, dure niet meer stralende sterren halen.

 

Door dan flink te gaan snijden in overhead - nietsnutten op kantoor - kan je weliswaar terug in de begroting, maar ondervang je dit door goede jeugd te laten doorstromen, waardoor je ook minder kwijt bent aan salariskosten.

 

Laat de gemeente dan ook maar een stadiondirecteur aanstellen die daar op de loonlijst staat,dat scheelt de club dan ook weer een niet misselijk salaris.

 

Dan ben je er ook van verzekerd dat figuren als Ringeling, Jansen, De Boer, Kallen, Jagersma, Oscar van Alkemade, fam. Wetzel en de zoon van Lex zich met de dagelijkse gang van zaken bemoeien, c..q. de boel in de soep laten draaien. 

 

Ik zie de club niet omvallen, omdat de gemeente er al zo ontzettend veel miljoenen gemeenschapsgeld ingestoken heeft mede door het nieuwe stadion, wat een blessing in disguise is, dat het mij raadzaam lijkt om zelf maar eens de regie te nemen en te houden. Als zij dan professionals aanstellen, die de focus niet opzich zelf maar op de club leggen, dan ben ik er van overtuigd dat we binnen niet al te lange tijd een jong- fris en presterend ADO aan het werk zien.

 

Maar hoe sneller er wordt ingegrepen hoe liever het me is, ondanks dat we in potentie echt kunnen groeien, wordt dit belemmerd doordat er op dit moment nog steeds de verkeerde mensen aan de knoppen staan te draaien, dus snel de bezem er doorheen. We moeten ten allen tijde zien te vookomen dat er wederom gedregadeerd wordt, dat werpt ons jaren achterop. 

 

 

Beste Ooievaar,

 

Die goede mensen die jij noemt, zijn weg of zitten niet bij ADO juist vanwege de inmenging van de gemeente.

Alle slechte mensen die jij noemt, Ruurd de Boer, Jagersma, vd Pol, zaten / zitten er juist allemaal dankzij/namens de gemeente.

 

Het wordt juist hoog tijd dat de gemeente minder invloed krijgt.

 

Het was ook de gemeente die er voor gezorgd heeft dat het koppel Ringelenstein / Langenbach, dat goed bezig was, zo werd tegengewerkt dat zij uiteindelijk, in ruil voor het nieuwe stadion, waarvoor zij maar geen toestemming van de gemeente konden krijgen, de handdoek hebben gegooid.

Waarom wordt er zo gemakkelijk vergeten dat ook Ringelenstein, nota bene iemand met een Midden-Noordverleden, met miljoenen privegeld in de club is gestapt toen die, ook toen, op sterven na dood was?

0
Dinsdag 15 december 2009 om 17:53 uur

JB

Haagse Roel schreef:

Je 1e alinea ben ik het wel mee eens...........de rest klopt m.i. niet.

 

Denk jij nou werkelijk dat Vitesse en Roda in de winterstop omvallen ????????? JP cluppies waar voor ons niet halen valt  daar zal het , zeker in 1e instantie , gebeuren.

 

Je kan natuurlijk altijd , tegen beter weten in , postief blijven.

Bij Roda staat nu al vast dat het de salarissen van januari niet kan betalen.

Alleen als de gemeente voor de zoveelste keer het stadion terug koopt is Roda na de winterstop nog van de partij.

 

Hetzelfde geldt voor Vitesse, waar de begroting alleen met slimme boekhoudkundige trucs langs de diverse instanties is geloodsd, maar waar men nu van diezelfde instanties (gemeente, knvb) de gaten acuut moet dichten. Als gevolg van de boekhoudkundige trucs zijn ook hier problemen met de salarissen.

 

In het beste geval kunnen beide clubs de gaten tijdelijk dichten door hun verkoopbare spelers in de etalage te zetten in de winterstop, en dus de tweede helft van de competitie verzwakt verder te gaan.

 

Tenslotte, doordat het overal crisis is, kunnen onze spelers met aflopende contracten voorlopig toch nergens terecht.

Dus waarom zou je je nu haasten?

 

Vallen Roda en Vitesse niet om, dan praat je half januari gewoon weer verder met Verhoek en anderen.

 

Amper 48 uur geleden biedt men Toornstra, die op dit moment nog wel in de winterstop gratis en voor niets weg kan, een contract voor 2,5 jaar aan.

In die 48 uur zijn de financien van ADO echt niet helemaal ondersteboven gegaan.

Gelukkig studeert die jongen economie, dus is het heel gemakkelijk aan hem uit te leggen hoe de vork in de steel zit.

Leuk praktijklesje voor hem. ;-)

0
Dinsdag 15 december 2009 om 17:43 uur

Nu online

grijze gek, Erik070, Alle ballen op Jort, RemcoOnX en 225 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4