Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Beest

Haagse_Aad schreef:

Ja maar niet heel gek.. Groningen gaat er niet op gokken dat ie het volgend jaar opeens wel weer goed gaat doen.. dat zou namelijk nergens op gebasseerd zijn..

Helaas kijken ze er bij ADO niet zo tegenaan en mag Maurice na zo`n dramaseizoen het volgend jaar gewoon nog een keer proberen..
van der kallen is geen fan van steijn als hoofdcoach we moeten gewoon afwachten wat er gebeurd het is ook een beetje vreemd dat de aankopen niet worden doorgezet dat zou kunnen duiden op een nieuwe trainer met een eigen inbreng dat maurice het in spelers ziet zitten betekent niet dat een andere trainer het daar mee eens is
0
Donderdag 10 mei 2012 om 11:25 uur

Kees

DaveDH schreef:

Huistra ook ontslagen? beetje raar.... best kans dat Steijn volgt (ik heb zo`n voorgevoel) ... Gaan er veel feestmutsen op hier
Mijn muts gaat zeker niet op. Sterker nog: mijn broek zakt dan meteen af en ik neem dan 1 maand een sabbitical hier op de box. Anders word ik ongenuanceerd over de directie.

Schande ook dat Huistra ontslagen is. Makkelijk om de trainer aan te pakken. Walgelijke wereld in de voetballerij.
0
Donderdag 10 mei 2012 om 11:22 uur

Bert

Kees schreef:

Ik ben alvast blij dat Lex van jou niet weghoeft. Tenminste een medestander die ik heb gevonden.

In de wedstrijden dat hij in de spits stond, zowel vorig seizoen alswel dit seizoen, scoorde hij toch zeer regelmatig. Heeft echt een neusje voor de goal.

Immers wil niet als een goedkope temeier gebruikt worden. Gelijk heeft ie. Dit seizoen was hij eerst de beoogde spits voor Steijn, toen weer niet, daarna weer wel, toen de beoogde aanvoerder, daarna weer niet enzovoorts. Kun je het nog volgen?
Als Feyenoord geen interesse heeft mag Immers van mij blijven.

Las hier vandaag over Ernie Brandts als trainer. Kijk hij komt toch niet. Maar die Timmert wel de zaak achterin dicht. Uitstekende trainer.

Ga je gewoon met 2 spitsen spelen en dan had Boymans met bv. Vincento en Immers kort daarachter lijkt mij niet zo gek . Maar goed ik heb er weinig verstand van. Weet wel dat als de resultaten vd 2e seizoenshelft bepalend waren geweest we keihard gedegradeerd waren.

Op de huidige voet kunnen we dus niet verder. En wat nu............
0
Woensdag 9 mei 2012 om 23:07 uur

Bert

Kees schreef:

Ik denk/hoop/veronderstel/weet zeker dat iedereen het met me eens is dat wanneer je Immers bij ons in de spits zet hij er minimaal tussen de 10 en 15 inschiet.

Haal je een spits waarvan je veronderstelt dat hij er er ook tussen de 10 en 15 inschiet ben je minimaal zo`n twee miljoen kwijt.

Moraal van het verhaal: lekker Lex in de spits opstellen en we zijn verzekerd van een redelijk tot goed scorende spits.

Tsja, en dat ie een beetje vervelend is, jammer dan. We willen toch ook geen ja-knikkers?
Ik geloof daar helemaal niet in Immers in de spits.

Punt 1 wil die dat niet eens dus dan begin je al verkeerd. Geen motivatie!

Punt 2 Verder is het geen jongen die veelvuldig scoort.

Met zijn karakter heb ik geen problemen sterker nog als je een echte trainer voor de groep zet wordt die nog beter. Van mij hoeft die niet weg.

0
Woensdag 9 mei 2012 om 22:50 uur

Gast

liefhebber schreef:

Maar als jij nog in sprookjes gelooft moet je dat zelf weten! Ik weet ook niet over welke informatie jij beschikt? Maakt ook verder niet uit!
Ik vindt het prima. Heeft niets met ACHTER je club staan te maken. Maar wel met enige realiteitszin. Aan het begin van de periode Kallen was ik ook erg positief. Zeer positief zelfs!! Reorganisatie werd in snel tempo doorgevoerd wat mijn inziens nodig was om de oude hierarchie te doorbreken en zo de organisatie te professionaliseren. Helaas lagen er echter andere redenen aan de investering ten grondslag. Ik ben geen Sjakie. Zijn motivatie riekt teveel op een persoonlijke vete.
Als jij nog steeds in de illusie verkeerd dat vdk de redder in bange dagen op een voetstuk moet worden geplaatst denk ik dat jouw info niet echt kompleet en objectief mag worden genoemd.
Ik ga het verder niet toelichten. Is jouw goed recht jouw mening te hebben.
Vandaar mijn eerdere shout die jij vergeleek met een banaan die ik nog recht zou lullen! Laat ik het anders zo omschrijven:
Als een speeltje genoeg heeft gerendeerd zet je het op marktplaats. Alleen is het dan dusdanig gebruikt en ontmanteld dat niemand er op zal bieden. Maar wat kan het je schelen? Je hebt genoeg nieuw speelgoed om leuke rendementjes te maken.
Misschien is het zo wat duidelijker?

Volgens mij zijn het het toch wel redelijk met elkar eens hoor, Liefhebber.
In mijn beleving was idd VdK de redder, al waren er kennelijk volgens anderen hier op de box meer geinteresseerden. Feit blijft dat hij het heeft gedaan. Ik plaats hem niet op een voetstuk, en zie hetzelfde als jij qua doorstart. Ik zie bijvoorbeeld graag een td die de juiste technische beslissingen kan nemen over een trainer heen.
Ook over de trainerskeuze was en ben ik niet content.
Dat hij de centen beheer is wel weer goed, wij blijven en dat vergeet men vaak toch nog steeds aan de riem lopen van de geemtne qua fiancien, wij kunnen simpelweg niet veel investeren.

Je shout is dus wel duidelijk
0
Woensdag 9 mei 2012 om 22:06 uur

Advertentie

super fc denhaag

miq72 schreef:

Mochten De dikke en de dunne dit met Bulykin ook weer vergallen word het eens tijd voor actie of laten we onze club kapot maken door die griezels .
ik heb je shouts van net ff gelezen en kan je ook niet meer dan gelijk geven. iedereen weet dat steijn (nog) geen wereld trainer is. maar dit is wel goed voor m. en hoop dat ie van zn fouten leert. ik begrijp ook echt niet dat vd kallen en co hem als eerste trainer neerzet terwijl ze wisten dat ze dit jaar veel belangrijke spelers in de verkoop zouden gooien. en voor een dubbeltje spelers terug kopen of huren. want je kan mij ook niet wijs maken dat ze dit vorige zomer nog niet wisten. dus als ze de club echt niet kapot willen maken, komen ze dit seizoen met een hoop goede eredivisie waardige spelers. is dit niet het geval dan doen ze in mijn ogen niets voor de club ado denhaag en is het tijd voor harde akties.
0
Woensdag 9 mei 2012 om 17:48 uur

pmc

miq72 schreef:

Ook verhelderend hoe van Geel bezig is kan V/d Kallen nog wat van leren .
Hou toch eens op met steeds weer hetzelfde liedje af te spelen en reken diegenen af die dit veroorzaakt hebben ,mijn god zeg word je hier moe van .
Maar ik begrijp uit jouw reactie dat je Steijn een wereld trainer vind, eentje die niets meer hoeft te leren!?
0
Woensdag 9 mei 2012 om 17:14 uur

miq72

Je verkoopt bijna je hele elftal en stelt nauwelijks geld beschikbaar om vervangers te halen .
Dan blijft de trainer zonder nacompetitie in de eredivisie met een debielenelftal en verreweg de slechste voorhoede van allemaal en je wilt met hem evalueren ?
Peppi en Kokki dachten dat we met deze stumpers tussen plaats 8 en 12 zouden eindigen .
De gemiddelde realist op deze box (waar er steeds meer van komen) wisten wel beter ook toen we toevallig ff 9e stonden .
Beste Peppi en Kokki ,Jullie moeten Bulykin deze week terughalen voor het te laat is en het word de hoogste tijd dat jullie geevalueerd worden want wat hebben jullie er een zooitje van gemaakt .
0
Woensdag 9 mei 2012 om 16:58 uur

BLEISWIJK-1

09-05-2012 Heesen in beeld bij ADO Den Haag

Dirk Heesen nam onlangs na veertien jaar afscheid van TOP Oss/TOP Oss. De trainer, die officieel nog tot 1 juli in dienst is bij de club, heeft nog geen nieuwe club gevonden voor het nieuwe seizoen. De naam van de Utrechter wordt echter gelinkt met ADO Den Haag. "Dat is een club waar ik voor wil gaan."

De huidige assistent-trainer Henk Fräser is in beeld om hoofdtrainer bij FC Eindhoven te gaan. Als dat het geval is, is Heesen een kandidaat om de inwoner van Maren-Kessel op te volgen. "Ik heb het nieuws ook gelezen op verschillende voetbalsites. Ik heb kort contact gehad, maar officiële gesprekken zijn er nog niet geweest met ADO. Het maakt me ook niet zoveel uit waar ik aan de slag ga, als ik er mijn ei maar in kwijt kan. Ik wil graag een club waar ik volledig mijn aandacht in kan stoppen."

Indrukwekkend
Na veertien jaar Osse dienst moet Heesen op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het afscheid tijdens en na het duel met MVV was indrukwekkend. "Ook de mensen die bij me waren, vonden het heel erg mooi. Zaterdag ben ik nog bij een dag van de supporters, daar wil ik graag bij zijn. Het is ook natuurlijk niet zomaar iets om na zo lange tijd te vertrekken. Dat stop je niet even in de kofferbak. Maar TOP Oss gaat door, ook zonder Dirk Heesen. Ik hoop dat ze het volgend jaar onder Anton Janssen erg goed gaan doen, dat betekent toch dat de club groeit."

0
Woensdag 9 mei 2012 om 16:28 uur

<FCDH>

Zet bv een poll neer van steyn of cor lems als de geschikte trainer van ado en ik weet bijna zeker wat de uitslag zou zijn nou is lems natuurlijk ook geen wereld trainer maar snap je wat ik bedoel
0
Woensdag 9 mei 2012 om 15:20 uur

Nu online

wijstaanboven, wiegah070, Lellow en 156 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Daryl van Mieghem Juho Kilo Jari Vlak

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 6 - 9
10 FC Dordrecht 7 - 9
11 Jong Ajax 6 - 8
12 FC Eindhoven 6 - 8
13 FC Emmen 7 - 8
14 TOP Oss 6 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 MVV Maastr. 6 - 6
17 Roda JC 6 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2