Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

jajoh

van de officiele den haag site:

 

met andere woorden; wil je een stadionverbod, meld je ff aan...... helemaal gek die bobo's.

 

 

Oproep aan deelnemers spreekkoren PSV
Naar aanleiding van de gebezigde spreekkoren tijdens de wedstrijd ADO Den Haag - PSV op 8 november 2009 heeft de aanklager van de KNVB een vooronderzoek tegen ADO Den Haag ingesteld.
ADO Den Haag heeft bij de aanklager aangegeven de spreekkoren te beschouwen als een betreurenswaardig incident. De wedstrijd tegen Feyenoord kan hiervan als illustratie dienen, want bij die wedstrijd was geen kwetsend spreekkoor te horen. De aanklager neemt echter in een uiteindelijk oordeel over een sanctie jegens ADO Den Haag in zijn overweging mee hoe ADO Den Haag omgaat met diegenen die hebben meegedaan aan de spreekkoren tijdens de wedstrijd tegen PSV.

Op dit moment is de identiteit vastgesteld van enige tientallen personen die zich hebben beziggehouden met kwetsende spreekkoren. De wedstrijd tegen PSV is tijdelijk stilgelegd vanwege de massaliteit van de kwetsende spreekkoren. Dat betekent dat veel meer personen hieraan hebben deelgenomen dan nu getraceerd zijn. Alleen diegenen die tot nu toe bekend zijn aanspreken op hun gedrag zou dan ook weinig effectief zijn.

Omdat het beleid ADO Den Haag erop gericht is om herhaling van kwetsende spreekkoren te voorkomen, roepen we alle supporters die hebben deelgenomen aan de spreekkoren op om zich te melden bij ADO Den Haag. Melden kan tot donderdag 10 december 2009 via email info@adodenhaag.nl. Graag naam, adres en woonplaats vermelden.

De zelfmelders zullen gestraft worden op een manier die naar onze mening de kans op herhaling zo klein mogelijk maakt. De zelfmelders zullen geconfronteerd worden met het feit dat hun gedrag de club schade toebrengt, onder meer door hen onderricht te geven over waarom kwetsende en/of discriminerende spreekkoren niet thuis horen in het stadion.

ADO Den Haag heeft de aanklager van de KNVB laten weten dat het supporters die hebben deelgenomen aan de spreekkoren de kans biedt om zichzelf te melden. Alleen diegenen die nalaten zichzelf te melden, maar die wel op basis van de beelden geïdentificeerd zijn of worden, zullen worden aangemeld bij de KNVB.

ADO Den Haag hoopt met deze maatregel een inventieve en effectieve manier te hebben gevonden om kwetsende spreekkoren in de toekomst te voorkomen, zodat we met recht kunnen spreken van een incident bij de wedstrijd tegen PSV. Ook de supporters hebben met hun goede gedrag tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord aangegeven dat zij dit wensen.

0
Donderdag 3 december 2009 om 13:24 uur

den haag

Midden-Oost schreef:

Er is geen geld voor een vervanger voor Atteveld, ja Wetzel himself. Vorig jaar hadden we een selectie die ‘kon degraderen’. Alleen Ricky is erbij gekomen en verder missen we nu 7 basis spelers.

 

Tel daarbij op dat we het hele linkerrijtje thuis hebben gehad en we na de kerst nog NEC, Willem II, Roda, VVV, Vitesse, RKC, etc. thuis krijgen dan valt het nog best mee.

 

Laat die Atteveld nou maar schuiven want ontevreden voetballers houd je altijd. Kijk naar Luca Toni en v Gaal bijvoorbeeld. Maakt allemaal geen reet uit.

 

In 2010 moet het gebeuren, handhaven ! In de zomer Caracciolo terughalen en Calabro, 2 backs en dan echt eens een keer stapjes maken.

 

(4-5-1)

             Zwinkels
Ammi Derijck Kum Piqué

       Buys       Bossie
Knopper  Ricky  Immers

           Verhoek
 

waarom wil je caracciolo en calabro hebben terwijl je met verhoek in de spits speelt ... Gelukkig heb jij het niet voor het zeggen met je capitaal vernietegingen met het salaris van calabro denk dat ie ook 2-3 ton wil ken je beter bij een speler neer leggen die het elftal wel komen versterken ala Derijck Buijs

na de winter
Zwinkels
L.pique-derijck-kum-ammi
buijs-ranco-bosschaart
       knopper
verhoek-caracciolo / milic

horvath speelt al tijden KUT dus daarom wat verschuivingen achterin
pique die het steeds beter gaat doen
buijs ranco ( als het weer kan )en bossie controlerend waarvan er 1 telkens doorschuift afwisselend
knopper aanvallende midd.
verhoek voor zijn snelheid voor in houden
caracciolo terug halen bij den bosch

0
Dinsdag 1 december 2009 om 12:48 uur

anti td

Kees schreef:

De beste man pakt echter niet door, sterker nog, hij laat de zaak op z'n beloop.

 

Afgelopen winterstop pakte hij door met Powel, Derijck en Buijs. Daarna de tussentijdse aanstelling van een TD (Wetzel) en een nieuwe trainer (Atteveld).

 

Van der Kallen is absoluut een zakenman met een neusje voor de juiste investering ( zie ook nu weer met Niven en beloond met een Michelinster). Er moet iets niet helemaal kloppen want in julie/augustus sprak men nog over "top"aankopen voor ADO en nu zegt Wetzel regelmatig dat we enkel met het uitgespaarde geld van Powel (=salaris) iets kunnen doen.

 

Of Van der Kallen heeft niet voldoende middelen om een of meerdere spelers te financieren.

 

Of hij wordt foutief voorgelicht door de technische leiding.

 

Of hij vindt het best zo en wacht op een koper(kan ik me niet voorstellen).

 

Er moet iets niet helemaal kloppen

 

Je moet je altijd afvragen met welk belang iemand je iets verteld of juist niet.

Ik denk niet dat er heel veel mensen bij ADO DH gelukkig zijn met Wetzel's optredens in de media. En dat haal ik grotendeels uit de media.
Hij heeft inmiddels op aardig wat tenen gestaan en heeft aardig wat petten opgezet die niet van hem waren.
Ieder media optreden van AW brengt onrust met zich mee.

Wie kan en mag hier op ingrijpen en waarom gebeurt het niet?

 

Je gaat bijna denken dat ze AW lekker de clown laten uithangen om de aandacht van iets anders af te leiden.

0
Zondag 29 november 2009 om 22:45 uur

Bert

Haguecityfirm schreef:

Als iedereen op zijn stoel gaat zitten,zit het vol !!

Dat geloof ik niet op die hoekvakken is nog plek zat.

 

Waarom staan wij niet achter onze ploeg. Een ploeg die zo speelde als vanmiddag verdient echte krijgers als supporters. De enige krijgers zaten vandaag in het uitvak. 

0
Zondag 29 november 2009 om 21:29 uur

<FCDH>

Vincent schreef:

Wat wil je nou zeggen eigenlijk?

 

Dit is het 3e seizoen in het aadmansveld stadion(?)

Dus alle nieuwe supporters mogen geen steward worden?

Of mag je geen steward worden als je uit delft kom?

 

 

alles is anders? wat dan?

 

als je nou ff terug leest dan zie je waarom ik dit schrijf de sfeer is niet wat het is dat komt omdat er een hoop nieuwe bij zijn die geen liedjes kennen

0
Zondag 29 november 2009 om 20:40 uur

g

super fc denhaag schreef:

en om over de supporters maar te zwijgen. heb geloof ik heel de wedstrijd alleen feyenooit gehoord. in het laatste kwartier kwamen we een beetje tot leven. maar was het kwaad al geschied. of was iedereen aangeslagen door de speech van ranko???

Vast. Kennelijk weet de 'harde kern' niets te verzinnen als er niet om vdB geroepen kan worden, of de scheidsrechter niet voor kk-lijer kan worden uitgemaakt.

 

Het is jammer, zoals elke nederlaag jammer is. We hebben heel behoorlijk mee gedaan, hadden een punt verdiend -en het wordt een steeds groter raadsel waarom Carraciolo is verhuurd. Die had die kans van Vicento er nog gewoon in gepist...

0
Zondag 29 november 2009 om 19:52 uur

Advertentie

Leiden

Haagse Roel schreef:

je hebt helemaal gelijk, zonder V.d. Kallen was er wellicht geen betaald voetbal meer geweest Hulde !!!  (dit is niet cynisch hoor ).

 

Ga dan vervolgens niet groot van de toren blazen met "geen kaart" meer te krijgen binnenkort, 2e ring komt eraan en we halen echte versterkingen.

 

De beste man pakt echter niet door, sterker nog, hij laat de zaak op z'n beloop. Natuurlijk is het seizoen nog niet afgelopen, maar kom op, zoveel praatjes en dan weer een troosteloze 16e plek met weliswaar veel inzet maar weinig gogme cq kwaliteit.

 

Kijk , duikboot van Seumeren heeft ook een grote bek maar ie voegt de daad bij het woord : onnodig en onkundig personeel eruit flikkeren maar wel daadwerkelijk versterken op het veld : Wolswinkel , Mertens en een paar van die donkere jongens.

Dat hele verhaal over die tweede ring is al uitvoerig in de media geweest en een tikje uit z'n context gerukt. Daarnaast heb je geljik dat je dat idd nooit had moeten roepen.

 

Van Seumeren heeft meer geld te verspijkeren dan vdKallen. En als we Scheringa als sponsor hadden gehad, dan had je nu ook Pelle in de spits lopen. Het feit dat suikeroom van Seuemeren zwaar dokt, is geen argument dat vdKallen dat ook zou moeten doen. Dat geld moet ergens anders vandaan komen dan alleen bij vd Kallen vandaan. Maar waarom is er nog geen grote shirtsponsor, geen bedrijf dat zijn naam verbindt aan het stadion? De redenen hiervoor zijn gewoon dat ADO een hele slechte naam heeft (da's helaas een feit) en marketing-technisch totaal oninteressant is. Geen bedrijf wil investeren in de club.

 

De laatste keer dat we 16e stonden, hadden we een slechte selectie en speelden we voor 7.000 man in het Z'park. Vandaag in het nieuwe stadion voor 12.000 man. Ik zie progressie in de club. Tribunes zitten voller, minder rellen en langzaam een betere naam (en dus interessanter voor potentiele sponsoren).

Natuurlijk moet je kritisch blijven t.o.v. vdKallen/Wetzel etc etc, maar vergeet niet dat hun voorgangers de club aan de afgrond hebben gekregen. Zij hebben ervoor gezorgd dat we vnadaag een redelijk DenHaag tegen Feyenoord konden zien spelen.

 

Ik speel graag FootballManager en kan met elke willekeurige kutclub binnen 3 seizoenen de CL winnen, maar ik denk dat het besturen van ADO in de echte wereld een stukje ingewikkelder is... (tenzij je Roman Abromovitsch heet ;) ). In het echt gaat het met up-s en down-s en vooral langzaam. Maar er is een stijgende lijn zichtbaar in het Forepark, dus laten we ons daar in godsnaam aan vasthouden.

 

 

 

 

 

 

0
Zondag 29 november 2009 om 17:40 uur

Ooievaar

Aad schreef:

Het negatieve gelul met dat van Ooievaar voorop druipt hier weer van mijn scherm. Nou ligt het weer aan van der Kallen.

Ooievaar als je hersens HAD en ze dan ook gebruikte zou je moeten weten dat we alllang supporter van Feijenoord hadden moeten zijn om eens in de 14 dagen eredivisie-voetbal live te kunnen zien.

Ik heb vandaag een ADO gezien dat, wanneer het ook tegen Roda zo speelt, met 3 punten thuiskomt.
Lorenzo Pique speelde 2 klassen beter dan Amni ooit heeft gedaan en de achterhoede het 2e doelpunt aanrekenen is gelul van de eerste orde. De meeste van ons hadden op dat moment al een uur aan de zuurstof gelegen.

Dus Ooievaar als je nog meer te ouwehoeren hebt ga dan lekker naar je vriendjes op een andere site. Leer je misschien ook nog hoe je je club naar de kloten kan helpen met spreekkoren en zoals vandaag vuurwerk.

Ach het zefbenoemd financieel licht komt even z'n mening gebaseerd op gebakken lucht en allerlei infantiele aanmames poneren. Ben je soms familie van Mark v.d. Kallen? Of heb je hem eens slaafs de hand mogen schudden, en daarna zo diep gebogen, dat de schoensmeer aan je neus zat?

 

Overigens doe ik niet mee aan spreekkoren, en heb ik ook geen vuurwerk afgestoken(...)

 

Waarom ga je zelf niet naar een andere site? wellicht zou de site van de Efteling een goede optie voor je zijn. Ik heb te weing hersenen om in sprookjes te geloven. Verhuizen naar Noord Korea is misschien ook een goede optie voor je, daar lopen ze applaudiserend de leider achterna de ondergang tegemoet.

 

Ik misgun jou overigens het recht niet om het allemaal geweldig te vinden, maar ik denk daar toch wat genuanceerder over. Negende begroting onder de door de jou zo bejubelde v.d. Kallen, Wetzel, allerlei idioten in de RvC en talloze goedbetaalde niets uitvoerende directeuren en hulpsinterklazen.

 

 

 

 

 

 

0
Zondag 29 november 2009 om 16:50 uur

viarijn

nijhuis verzuimd gewoon om die jonge rechtsback een kwartier voor tijd zijn tweede gele kaart te geven. waarom niet een keer ignacio erin, dat is meer een centrumspits dan vicento.

Maar wat ik al weken zeg, 4-4-2 want we hebben geen scorend vermogen voorin

0
Zondag 29 november 2009 om 15:30 uur

Kees

Tsja, wat heb ik gezien. Een strijdend ADO dat vanaf de twintigste minuut een 0-1 stand probeerde goed te maken.

Ondanks dat Vicento zich het leplazerus werkte, zelfs een paar duels won van Vlaar, missen we een killer in de spits. Dat blijft ons opbreken aangezien we steeds weer, en met name thuis, tegen een achterstand moeten opboksen. En dan is het heel moeilijk voetballen. Je zag goed dat Feijenoord na die 0-1 achterover ging leunen en op een counter loerde. Een punt had ik toch wel terecht gevonden.

 

Als je 4 uit 8 thuis scoort kom je natuurlijk in de gevarenzone. Waarom niet 4-4-2 en lekker met een versterkt middenveld voetballen?

 

0
Zondag 29 november 2009 om 15:25 uur

Nu online

Erik070, Alle ballen op Jort, Jap, ADOZoetermeer en 298 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4