Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Kees

kojak1 schreef:

ja vioncent,dat ligt niet alleen aan jou hoor.ik denk dat er heel veel shouters hier een beetje van de shoutbox afhaken.de redenen kan je zelf wel verzinnen.zie je zondag,en log me gelijk maar weer uit,zo interressant is het hier niet meer.

Kom, kom Kojak waarom zo somber. Wat is er hier mis aan de box? Tegen PSV waren er vele negatief gestemd. Oke, vind ik ook niet leuk om te lezen maar als ik het vergelijk met de andere sites valt het hier reuze mee?

 

Of is het een andere reden?

0
Vrijdag 27 november 2009 om 13:10 uur

slain

ADO voor altijd schreef:

Als van de bergh inderdaad weg moet, dan zal ado wel gek zijn hem gratis de deur uit te laten gaan. Uitsluitend voor een transferbedrag of een spelersruil. Zoals bv met Calabro van vvv.

Waarom zou VVV Calabro voor v. d. Bergh willen ruilen,wat een onzin!

0
Woensdag 25 november 2009 om 19:37 uur

Vincent

Martin schreef:

Ari wil meer speeltijd. Huren die gast!

Geef me eens 1 reden waarom ari naar ons toe zou willen komen?

 

Als we alle spelers over kunnen nemen die niet aan spelen toe komen bij hun club wordt het nog een erg drukke transferperiode:_))

 

ps. die geweldige luijcks heeft ook maar 1 wedstrijd gespeeld bij az.

0
Woensdag 25 november 2009 om 11:25 uur

Moi

<FCDH> schreef:

dat vind ik ook dat de spelersgroep samen moeten bemiddelen om vd bergh erbij te krijgen dan tonen ze aan een hechte groep te zijn en de rust keer dan helemaal weer terug

waarom dan?

Denk je nou werkelijk dat de selectie blij is met deze vd bergh?

0
Zondag 22 november 2009 om 17:15 uur

Ooievaar

Bert schreef:

De recessie is officieel al voorbij. Bovendien hebben we nooit geld gehad. Alleen in de tijd van Dé Stoop hadden we wat te besteden.

 

Bij ons is het altijd crisis op financieel gebied. Zelfs transfervrije spelers zijn blijkbaar niet meer haalbaar.

Waarom zien de mensen in bv Breda - toch een veel kleinere stad - bij NAC met een vergelijkbare begroting wel leuk voetbal? en zitten we hier opgescheept met 3e garnituur. Volgens mij lopen daar vast veel minder directeuren, vriendjes van en mensen op kantoor rond.

 

Overigens heeft vandaag de A1 met 1-0 verloren bij NAC en is de B1 uitgeschakeld in de beker door met 6-1 !! te verliezen bij Heerenveen. De vriendenclub van Wetzel is aardig op weg om de boel naar de kloten te helpen. Wellicht is het een optie voor het om de jeugd ook op te heffen, dan kunnen ze in elk geval niet meer degraderen, zetten we alles op de scouting, dat wordt vast wel een doorslaand succes(...)

 

Heb af en toe wel eens het idee dat sommigen hier pas wakker worden als niet het kalf maar de hele kudde er bij verdronken is.

0
Zaterdag 21 november 2009 om 19:18 uur

Advertentie

christian

Caracciolo wacht af wat Den Haag wil


21 november 2009 - Fabio Caracciolo is bij FC Den Bosch weer helemaal opgeleefd na een teleurstellend verlopen seizoen in Den Haag. De aanvaller is momenteel de topscorer van de Jupiler League en overweegt langer in Den Bosch te blijven, hiervoor is hij wel afhankelijk van ADO Den Haag.

Caracciolo sprak op de website van FC Den Bosch openlijk over zijn toekomst. "Ik ben voor een jaar verhuurd aan FC Den Bosch en heb nog een optie van een seizoen bij ADO Den Haag. Voor eind maart hoor ik of die optie gelicht wordt. Tot die tijd ben ik van FC Den Bosch, en voetbal ik gewoon voor FC Den Bosch. Ik moet zelf ook afwachten wat er gaat gebeuren, maar er zal zeker gepraat moeten worden voor die optie gelicht wordt, dat is duidelijk. Ik heb het hier prima naar mijn zin en sta er zeker voor open om langer te blijven."

De aanvaller vervolgt: "FC Den Bosch is een leuke club, met een dito spelersgroep, dus waarom niet? De bal ligt bij Den Haag. Ze hebben momenteel veel spitsen rondlopen bij Den Haag en ik wil er voor waken dat ik straks weer in hetzelfde schuitje zit, als toen ik daar vertrok. Hier speel ik elke week, en ik wil ook graag elke week voetballen. Er is dus zeker hoop, de kans is er. Mocht de optie dadelijk niet worden gelicht, sta ik voor alles open. Het is eigenlijk nog veel te vroeg om daar over te praten."


Bron:Voetbalplus.nl
 

0
Zaterdag 21 november 2009 om 12:22 uur

anti td

Johannes schreef:

Ik zie echt het probleem niet. Hij zei toen wat hij nu nog steeds zegt. En Ricky laat zien dat Dreetje zich terecht zorgen maakte. Ik weet niet of je ook de bloemlezing van ELF (over de hoeveelheid keren dat Ricky uit een selectie van een BVO gezet is) gelezen hebt?

En misschien moet je Dreetje ook even citeren uit het interview met Haaglanden Voetbal van de week, waarin hij zegt dat hij nog toekomst ziet voor Ricky bij ADO 1.

Hij kan zeggen wat ie wil. De vraag is waarom ie zuke dingen over medewerkers ten overstaan van iedereen moet zeggen.

Maar jij zou er extra gemotiveerd van raken, toch?

Je vindt het ook prima als je baas jouw prestatie of jouw salaris midden in de kantine met je gaat bespreken en het vervolgens in de bedrijfskrant zet.

 

Daar ga jij alleen maar beter van presteren,of toch niet?

 

Of is dat heel wat anders?

0
Vrijdag 20 november 2009 om 21:56 uur

anti td

Johannes schreef:

Allemachtig, het klagen en zwartmaken kent geen einde!

Zet er nou 's één keer je eigen naam onder. Dat is echt jouw laatste kans om nog een beetje serieus genomen te worden. Een anonieme hetze voeren... Weinig respect voor op te brengen!

Reageer nou s.

Wie is er letterlijk verantwoordelijk voor de situatie waarin ADO Den Haag zich bevindt? Het is dezelfde die zegt dat als je een fout maakt je de verantwoordelijkheid moet nemen als een vent. Heb jij diegene dat vaak zien doen?

 

Nog n paar vragen;

Waarom denk je dat AW net nu de contractbesprekingen met Soltani en Verhoek op straat gooit.?Geen al te populaire spelers bij Den Haag.

Waarom denk je dat AW net nu naar buiten brengt dat ADO DH met hem verder wil? Anderhalf jaar voordat zijn contract afloopt terwijl er een optie ligt voor nog twee jaar.

 

Met AW gaan we naar de klote is mijn mening en van steeds meer (de meeste?) supporters.

Van veel mensen hier niet.

Ik ga niet af zitten wachten tot het daadwerkelijk zo ver is. Als ie wel capabel is moet ie dat maar s gaan bewijzen. Tot nu toe laat ie alleen het tegendeel zien.

Op sportief gebied er op alle fronten troosteloos voor en is ADO DH alleen door zijn toedoen weer negatief in het nieuws.

 

En met klagen dat ik op moet houden met klagen maak je ook geen sterk statement.

Je neemt me serieus genoeg om op me te reageren.

Neem je me niet serieus, doe je toch net of ik er niet ben? Net als met het probleem Wetzel.

 

Verder ben ik hier net zo anoniem als jij. Maar ik wil je best een hint geven.

 

Kojak1 mag me me wel.

:)

 

0
Vrijdag 20 november 2009 om 10:33 uur

Q0172

Ik lees altijd de shouts en wat me opvalt, is het ongeduld wat sommige mensen hebben. Dus toch maar eens reageren en een account aangemaakt. Ik denk dat je Wetzel nu nog niet kan beoordelen op wat er tot nu toe is gebeurd.Waarom?

1. De financiële situatie is er nu eenmaal niet naar dat we zomaar even spelers kunnen halen... helaas werd dit ons even voorgeschoteld maar dat geldt natuurlijk ook voor de rest van het personeel. Wetzel heeft als TD nul ervaring... wat dus betekend dat ook hij "stapjes" moet maken. En wat dus ook weer betekend dat hij een paar keer op ze bek zal gaan. Laatste voorbeeld hiervan is dat hij zich in VI liet gaan over van den Bergh. Wij hebben nu eenmaal nog niet het geld om mensen zoals Marcel Brands binnen te halen.

2. Qua aankopen heeft hij het daarom ook nog niet fantastisch gedaan. Ik vind Buijs, Derijck en ook Ricky echte aanwinsten... daarnaast zijn Ammi, M. Pique en Horvath redelijke spelers en helaas zat hij er met Soltani, Milic en Powel helemaal naast. Daarnaast vind ik het jammer dat we Carraciolo hebben verhuurd. Ik denk dat hij toch wel een goede spits is.

3. Hetzelfde geldt dus ook voor trainers... Wij moeten een trainer zoeken in de B. misschien wel C. klasse. Dat betekend dus dat we geen Co Adriaanse of Guus Hiddink kunnen halen. Daarom hebben wij Atteveld… maar daar kan net zo goed een ander staan…

Maar het belangrijkste is dat een TD iets neerzet… maar dit gaat dus niet in 1,5 jaar… ik vind daarom dat we Wetzel nog niet mogen beoordelen. Ik vind dat pas mag als we over 3 tot 5 jaar niet structureel op plaats 9 eindigen en nog steeds tegen degradatie vechten. Dus laten we nou met ze allen eens het geduld opbrengen.

Daarnaast help zo’n wedstrijd tegen PSV natuurlijk ook niet… helaas vonden een aantal mensen het weer nodig een liedje te zingen en hop zakken we weer een stukje dieper in het gat waar we met zijn alle proberen uit te komen. Maar goed dit is mijn mening… en ieder mag de zijne hebben!! Maar Wetzel rot op zonder een normaal argument… dat gaat er bij mij niet in….

0
Donderdag 19 november 2009 om 17:12 uur

anti td

Datum plaatsing: 06-03-2000 15:50:00 adofans

Meppelink: "Ik wilde van hem af"

Den Haag - André Wetzel is per direct bij voetbalclub ADO Den Haag opgestapt, De assistent-trainer, die al eerder kenbaar had gemaakt aan het einde van het seizoen te zullen vertrekken, heeft gisterochtend bij de training afscheid genomen van de selectie.
'Het ging niet meer tussen hoofdtrainer Rob Meppelink en mij'', motiveert Andre Wetzel zijn besluit om met onmiddellijke ingang bij ADO Den Haag te vertrekken.

"Rob had moeite om met mij samen te werken, nadat bekend was geworden dat ik met mijn laatste maanden bij ADO Den Haag bezig was. Daarom heb ik met Meppelink en algemeen directeur Govard Slooters in goed overleg besloten om nu al de eer aan mijzelf te houden. Ik heb de selectie gisteren gedag gezegd en ga mij nu verder bezig houden met de toekomst. Ik heb contact met twee clubs. Met een daarvan ben ik bijna rond. Ik hoop nog deze week te kunnen vertellen waar ik naar toe ga".


Meppelink is wat duidelijker in het waarom de samenwerking met Wetzel per direct is opgezegd. "Ik wilde perse van hem af. Ikverwacht dat hij binnenkort naar een andere club in het betaalde voetbal gaat. Je kan niet bij een club nog werken en met je gedachten al ergens anders bezig zijn. Dan is het beter om gelijk te stoppen''.

"Bovendien was ik niet tevreden over hem, dat zeg ik eerlijk. Andre had al snel een conflict met Piet de Zoete, die als
commissaris technische zaken in zijn portefeuille heeft. Dat werkte niet echt motiverend voor Andre. Bovendien had hij het idee hier technisch directeur te kunnen worden en dat kwam niet uit. Daarom is dit voor alle partijen de beste oplossing''.

Aad Kila

ADO Den Haag zal niet per onmiddellijk op zoek gaan naar een vervanger. "Nee, Aad Kila schuift door naar de vacante positie van assistent'', aldus algemeen directeur Govard Slooters.

"Hij zal samen met Rob Meppelink ook het tweede elftal blijven doen. Voor de resterende paar wedstrijden is dat geen probleem".

Den Haag komt pas vanavond (aanvang 20.00 uur) in actie. FC Groningen komt in het Zuiderpark op bezoek. Rob Meppelink kan in deze wedstrijd geen beroep doen op Santi Kolk, Robin Koers, Raymond Atteveld, Emiel van Eijkeren (allen geblesseerd) en Patrick Kalkema. De laatste is geschorst.

0
Donderdag 19 november 2009 om 00:29 uur

Nu online

Alle ballen op Jort, Swaber, ton, Superjantje, Erik070, fcdh-denhaag en 307 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4