wdr

<FCDH> schreef:

Ik lulde net alweer over voetbal maar ik zie steeds weer berichten voorbij komen haha

Zullen we maar weer over steijn beginnen met ze alle ? Haha
Ik zeg 3-2 tegen Zwolle. Van Duinen maakt de 3-2 in de 86e minuut, nadat ADO een 2-0 voorsprong heeft weggegeven.
0
Vrijdag 21 maart 2014 om 12:47 uur

gillah

haagse-Dick schreef:

Hoe verklaar je dan de zo weinig tegendoelpunten de laatste 6 potjes!! Voorin is het aanpoten en een beetje geluk en gelukkig maar want het heeft genoeg tegen gezeten!
We krijgen minder tegengoals omdat Fraser het team naar vermogen laat spelen. Maar nog steeds is het zwak achterin, Beugelsdijk en Wormgoor kunnen niet goed met ruimte achter hun rug spelen. NAC en Groningen scoorden allebij door een simpele bal door het midden achter de verdediging. En verder ook wat geluk. Sno had vorige week na 1 minuut al de 1-0 binnen kunnen koppen, Zivkovic mistte zaterdag een open kans bij 0-0.

Maar ja lekker boeiend. We blijven er waarschijnlijk in

Maar play offs voor Europees voetbal gaat het ook niet worden.

pajam

Begrijp niet wat er met Tira is of kanon kan zijn?
Waarom spelen ze gvd niet, zijn ze dan zo slecht en kunnen ze het eerste nooit aan terwijl kanon best een aardig centje zal verdienen en nu lekker de bank aan het warm houden is!
laat ik voorop stellen dat ik er nooi ben bij het 2e , maar als je bij Lazio 2 heb mogen ballen, kan je wel iets (lijkt me).

Persoonlijk zou ik Tira dan ook best een paar keer een minuut of 15-20 willen zien (invallen).
0
Zondag 16 maart 2014 om 13:02 uur

Dannyy

070 schreef:

2-3 in blessuretijd verloren...
Weer dat heerenveen! Altijd in de laatste minuut, Kanon en Kramer scoorde en Kanon moet volgende week in de basis, als spits of verdediger maakt niet uit. En dan scoort hij gegarandeerd.
0
Maandag 10 maart 2014 om 20:42 uur

haagse-Dick

Hebben jullie nog iets mee gekregen uit turijn, de viering van 25 jaar vriendschap. Mooie actie en veel groen geel daar bij juve, heel mooi!!!

FORZA JUVE
Juventus blijft de ongenaakbare koploper in de Serie A van Italiƫ. Zondag sloeg de club van trainer Antonio Conte uit Turijn ook een aanval van Fiorentina af. De nummer vier ging in de uitwedstrijd bij Juve onderuit met 1-0.

Vlak voor rust, in de 42ste minuut, zette Kwadwo Asamoah Juve op voorsprong. De Ghanees deed dat na voorbereidend werk van de van een blessure herstelde Giorgio Chiellini.

Het doelpunt was terecht te noemen. Juventus was heer en meester en Fiorentina, dat dit seizoen al veel complimenten kreeg voor het frisse voetbal dat de ploeg speelt, kwam er eigenlijk geen moment aan te pas.

Verder was het opvallend dat in een deel van het Juventus-stadion een groen-gele sfeeractie werd gehouden. Tientallen ADO Den Haag-supporters waren afgereisd naar Turijn om te vieren dat er al 25 jaar wordt samengewerkt met de fans van Juventus.
0
Zondag 9 maart 2014 om 19:48 uur

supporter-noord

fcdh17 schreef:

Wat heeft die wissel voor zin..
als ik wisselspeler zou zijn zou ik echt in mn kontrakt laten zetten dat ik niet wil invallen in de laatste minuut. Doe niet mee met die onzin.
0
Zondag 9 maart 2014 om 14:23 uur

Wippert

een wissel bij FCDH laatste minuut... LOGISCH!
0
Zondag 9 maart 2014 om 14:21 uur

Mitado

pmc schreef:

Is 1 vsn zijn tekortkomingen hij kan niet koppen, roep ik al een tijdje
Liep constant rechtsbuiten eind 70e minuut, toen kanon werd ingebracht was Van Duinen volgens mij zelfs blij dat er iemand anders spits ging staan.

PELLE"gewoon het weekend mee doet tegen dat AJAX na wat hij bij TWENTE
geflikt heeft. Het is een smerig zooitje.

Hebben ze van FEYENOORD toendie stoeltjes nog betaald die zij toen bij ons in het STADION gesloopt hadden nog betaald?

IK GA MAAR STOPPEN WANT IK BEN WOEDEND HIEROVER.

LIA FIJMAN

PMC succes met jou actie ook namens BEN.
Hier was ik dus al bang voor.
Er wordt in Zeist voortdurend met 2 maten gemeten.

Het is toch belachelijk dat Pelle zomaar de boel aan gort mag schoppen omdat hij anders `de topper` mist terwijl een ander wel geschorst wordt???!!!
Daarnaast mogen wij 300 euro per minuut betalen omdat zijne koninklijke hoogheid Koeman vindt dat ze door het optreden van de kraaien verloren hebben.