Ik heb als ik het goed heb Bakker 2x met zijn hoofd zien scoren. Een tegen Twente die weet ik zeker en volgens mij tegen nog iemand. Lengte is niet zijn probleem koppen kan die prima. Geef de jongen de tijd om fysiek sterker te worden en hij wordt een topspeler. Zeer groot talent!
0
Zondag 2 augustus 2015 om 02:09 uur

BLEISWIJK-1

jamesjones schreef:

Ze kunnen beter eerst botteghin gaan halen want die verdediging is daar groter drama
Nou ze scoren de laatste wedstrijd ook niet echt makkelijk.

In Groningen en Den Haag lopen ze de polonaise!
0
Zaterdag 1 augustus 2015 om 21:02 uur

BLEISWIJK-1

We weten het niet. Misschien wordt er slechts 7 of 8 ton geboden voor Kramer. Dan moet je gewoon je poot stijf houden. Ook een keer laten zien wie werkelijk de baas is.

Feyenoord speelt vandaag of morgen weer een serieuze oefenwedstrijd. Als Feyenoord moeilijk tot scoren komt, zal de druk alleen maar toenemen.
0
Zaterdag 1 augustus 2015 om 11:14 uur

haagse-Dick

Toch denk ik dat als Kramer zal blijven hij ook meer zal scoren of weer in de buurt komt van dat aantal. Vorig seizoen deed hij het vooral zelf, de aanvoer was minder belangrijk. Met Schaken en Dulan ken dat toch wel is goed gaan uitpakken.
0
Woensdag 29 juli 2015 om 15:27 uur

<FCDH>

schreef:

Al ben ik het wel FFL eens dat Kramer geen zekerheidje is qua doelpunten, gedurende meerdere seizoenen presteren is moeilijker dan 1 superseizoen. Zijn doelpunten waren vaak op het laatste moment in de wedstrijd n ben niet 100 procent overtuigd dat hij dat dit seizoen weer gaat realiseren.

Maar overall zijn wij denk ik toch wat sterker geworden, met goede jeugd als aanvulling. Blijft wel jammer dat Van Duinen weg is.
Al zal kramer er dit jaar maar 10 scoren we hebben nu ook duplan en schaken voorin die gaan ook scoren en vergeet alberg niet
0
Dinsdag 28 juli 2015 om 22:36 uur

Richard

schreef:

Bij een verbeterd (en langer dan 1 seizoen) contract zal de gelimiteerde som hoger moeten zijn, tenminste dat moet ADO zeker moeten willen.
Dat past ook bij de ambities lijkt mij. Voor 1,5 miljoen heb je zeker geen zelfde spits terug (plus het jaarsalaris).

Kramer is overigens geen zekerheidje he, hij scoort niet al jaaaaaren op topniveau. Ik ben benieuwd of hij komend seizoen weer zoveel scoort, dat is moeilijker dan een eerste jaar veel scoren.

En ja, Celtic is een mooie club.

Maar ADO nog veel mooier !!!!!!
Ik denk met Schaken, en nog een Drenthe erbij voorin dat Kramer wellicht nog meer gaat scoren
0
Zondag 26 juli 2015 om 21:46 uur

Gast

KR96 schreef:

Sorry, maar waar komt dat vandaan?

"ADO Den Haag-directeur Jan Willem Wigt laat in een reactie weten niet bekend te zijn met de interesse van Celtic." (West)

En ik denk dat die jongen gewoon een gelimiteerde som tussen de 1.5 en 2 miljoen krijgt.

0
Zondag 26 juli 2015 om 21:15 uur

D.H.zuid-west

Petah schreef:

Ik brand hem af nu en als ie goed speelt hemel ik hem weer een beetje op

Gorre en de verdediging word toch ook afgebrand en daar hoor ik je niet over
Gooz, was je er vanmiddag bij? Dan zag je toch zelf ook wel dat de verdediging het probleemkindje is of niet? Aanvallend was er niets mis met de 1e helft. Kramer mist wat ritme, Bakker had moeten scoren en een niet gegeven doelpunt. Verder zag ik genoeg aanvallende acties, in de 2e helft was dat wel anders met de Korte, Gorree en Marengo.

Duplan, Kamer en Schaken gaan (mits Kramer blijft) gewoon de voorhoede vormen hoor..... of je het nu leuk vindt of niet.
0
Zondag 26 juli 2015 om 00:46 uur

Langebach2

Richard schreef:

Dus moet er nog veel veranderd worden en is het toch los zand?
grootste probleem is niet scoren, wellicht is een aanval met korte, kramer en schaken het beste. Duplan kan dan op de bank.
0
Zaterdag 25 juli 2015 om 18:44 uur

ado4ever schreef:

Valt wel op dat de personen die niet eens geweest zijn precies kunnen vertellen hoe het was gegaan en hun zogenaamde eigen club op internet aan het afbranden zijn. Knap hoor

Ik ben wel geweest en zie in Schaken een prima speler die veel goede ballen gaat afleveren op Kramer (mits hij blijft). We hebben in de 1e helft 1 afgekeurd doelpunt en 1 minuut voor tijd Bakker die 1 op 1 met de keeper niet wist te scoren. De eerste helft had er dus na 45 minuten ook op 2-2 kunnen eindigen. Veel balbezit in de 1e helft, alleen blijft de verdediging ons zorgekindje, 3 kansen 2 doelpunten.

De 2e helft was een draak maar wat wil je met zoveel wissels. Korte mag wat mij betreft fijn op de bank blijven zitten en Marengo heeft mij vandaag ook niet kunnen overtuigen. Ook Gorree zal als bankzitter gaan starten in de competitie, zoveel is mij wel duidelijk. Tempo van de wedstrijd, met name de 2e helft, was veels te laag en de amusementswaarde in de 2e helft was 0.

Al met al niet geweldig allemaal maar dat Schaken een echte aanwinst gaat worden had ik niet verwacht. Voor dit soort spelers kom je naar het stadion, iemand die een actie kan maken en een voorzet kan geven.