Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

rien1

marcellino schreef:

voel je je aangesproken rien volgens mij hebben we het toch over de wedstrijd tegen psv en de na sleep daarvan!!!!!

 

en als je weer iemand in een hoekje zet kom met voorbeelden en denk niet zo kort zichtig wat betreft woorden in de mond leggen.

 

en ik verzin geen dingen.

wat heb ik dan verzonnen.

 

reageren is normaal daar is deze shout voor maar waarschijnlijk kan je het dan niet plaatsen als iemand op jou reageerd.

 

maar ik zou van jou wel ens willen weten als ik toch een type ben die mensen woorden in de mond legt hoe ga jij het haagse cultuur veranderen dan.

 

Lees dan eens rustig de laatste shouts eens na, en dan zal zelfs jij zien dat je reageert met hele andere vreemde vragen er overheen waar we het helemaal niet over hebben. 

Zoals ""als je benieuwd bent naar waarom de ene wel en de andere niet ziek wordt"" . Ja, dan vraag ik effe waar jij het in hemelsnaam over hebt. En volgens mij was mijn moeder niet echt het onderwerp van gesprek.

 

Ik kan jou trouwens wel plaatsen hoor. Maar je niet ongerust. Het is niet de 1e keer dat (juist) jij je laat provoceren hier op de box. Ik raad je dan ook aan om eerst eens goed na te denken (nee, niet aan een paard overlaten) en dan pas reageren. En geloof het of niet, maar dit is een welgemeend advies.

 

Affijn, het is weer zover. Het werk roept weer.

Nee, niet dat werk

0
Maandag 9 november 2009 om 22:26 uur

marcellino

Mike schreef:

Altijd maar weer in de slachtofferrol kruipen.

Altijd naar anderen wijzen.

 

IK heb gezegd dat alles niet zo erg is maar dat, vanwege het feit dat we onder een vergrootglas liggen alles wordt opgeblazen. Dat is gewoon een feit, dat kun je niet voorkomen en daar zul je je naar moeten gedragen. En als je je daar niet naar kunt gedragen heb je een probleem. Lullig en niet rechtvaardig maar wel waar.

Als jij van je baas een laatste waarschuwing hebt gehad moet je niet zeiken over 'het verleden' dat je meedraagt als je weer de fout in zou gaan.

 

oke mike en hoe moeten we ons gedragen dan.

 

of is het niet zo dat een bedrijf bepaald hoe zijn gasten zijn.

 

heeft den haag dan geen vrije verkoop gehouden.

en komt dat misschien omdat de supporters waar jij het over hebt ook niet komen als je in het linker rijtje staat en van az wint.

Waarom hebben deze supporters geen scc kaart gekocht.

 

0
Maandag 9 november 2009 om 22:20 uur

hjfff

Kom net terug uit Swansea en we wistten niet wat we hoorden?!

 

De ellende maar verzopen.

 

1 vraagje; Waarom begon Ricky niet? Soltani speelde als middenvelder zag ik en die Vicento van 55kg op links ipv Soltani :S

0
Maandag 9 november 2009 om 22:11 uur

marcellino

Moi schreef:

dus je bent tegen de veranderingen.  Wil je meedoen en geaccepteerd worden dan moeten we gewoon dimmen. Ter compensatie daarvan , krijge  mooie voetbal, leuke clubs opbezoek en als het meezit kunnen we nog europa in. Doen we het niet, dan is de kans heel groot dat we vrijdag avond een retourtje emmen  doen.

welke verandering dan moi

 

het is toch al 20 jaar papen en nat houden.

 

noem jij de veranderingen op dan.

tegen psv,ajax,feijenoord en utrecht zijn er altijd al veel supporters geweest en nog wel meer als nu kan ook niet anders want er kunnen er maar 15.000 in zonder vrije verkoop komen er hoogstens 8000.

 

en waar zie jij het mooie voetbal dan,hebben wij gewoon niet geprofiteerd van de lamlendig heid van de andere clubs in het begin van het seizoen en zien we nu dat die ploegen weer op stoom raken,staan we daarom gewoon waar we horen te staan plek 14 t/m 18.

 

en over leuke clubs ik ben al meer dan 30 jaar supporter en ik zie den haag liever 7 a 8 wedstrijden achter elkaar winnen en als dat in de eerste divisie zou moeten zijn het zij zo.

 

roepen dat we europa in gaan en binnen twee jaar steevast in ht linker rijtje staan is mensen voor de gek houden en waarom omdat we dat zelf niet in de hand hebben.

 

sponsors toeschouwers,pers en spelers ze lopen niet warm voor den haag en dat komt niet door de toeschouwers die al komen maar door het vooruitzicht dat je bij een club als den haag hebt.

 

met alle lof voor buijs en dereijck maar die zijn weg gevlucht uit feijenoord onder normale omstandigheden hadden ze nooit voor den haag gekozen en zo zijn er meer voetballers.

 

de reden den haag derde stad van nederland het haagse publiek is al niet makelijk en verwacht een keer resultaten iets wat er gewoon niet kan komen met het beleid,geld en de animo die er nu is.

 

en je zal wel weer komen ja dat ligt aan het verleden ,maar waarom komen de supporters wel bij ajax,feijenoord en utrecht

en waarom draait utrecht nu zo goed en zit het aardig vol juist geld en niets anders

0
Maandag 9 november 2009 om 21:20 uur

marcellino

Mike schreef:

Iedereen speelt hier de vermoorde onschuld.

Wordt toch eens wakker. Je kunt niet na een rustig seizoen verwachten dat iedereen ADO gaat beschouwen als een brave 3e klasser in zuid II.

We hebben een verleden, hoe vervelend dan ook. We liggen nog steeds onder een vergrootglas. Alles wordt door de media vergroot, opgeblazen. Vervelend maar ook begrijpelijk.

Wij, als supporters gaan ons toch ook niet ineens verbinden met die club uit 020? Wij zullen Luinge de volgende keer toch ook niet weer met gejuich ontvangen? Kortom het verleden speelt altijd mee. Ook bij ons.

 

Wat de clubleiding nu terecht doet is tegenover knvb, sponsors, gemeente en alle andere voetballiefhebbers niet weer meteen roepen dat we onschuldig zijn maar gewoon toegeven dat wat gebeurt is eigenlijk niet kan. Dat is de snelste manier om de storm weer te laten liggen en zal iedereen beseffen dat wat bij anderen gebeurt vaak vele malen erger is.

 

sorry hoor mike als je als club iets bevestigd wat iedere club doet maak je het alleen maar erger.

 

en als je het hebt over een verleden waarom hoor je dan niets over utrecht,feijenoord en ajax.

 

waarom word er door de neus op studio voetbal geen woord gerept hoe den haag de competitie is gestart en wij maar hopen dat hij 3 seconde aan ons besteed en dat niet doet en nu bij elkaar wel 8 minuten over den haag gepraat en het incident van immers kost wat kost wou laten zien.

 

ik verbind mij met niemand maar hoe zie jij de toekomst dsn mike zeggen dat het zoo niet langer kan en dat er iets aan gedaan moet worden.

 

beste mike 2 a 3 jaar is het rustig ,uit wanhoop gooit den haag de kaartjes in de vrije verkoop bang dat er maar 8000 supporters komen.

en wat is het resultaat spreekkoren komt het door de supporters die nooit komen en alleen geweest zijn om relletjes te trappen nee toch mike.

 

het komt door emotie en iedereen reageerd daar anders op.

dan is het des te kwalijker dat de pers en tv er weer bovenop zit en den haag veroordeeld.

en jij met veele andere hier hebben dat niet door en bevestigen dat alleen maar net zo als meneer wetzel.

 

misschien heb je gelijk en moeten de echte hageneesen gewoon niet meer komen ikdenk dat je dan wel voor 3000 a 4000 man voetbald.

 

ik zelf ben bedrijfsleider van een casinoen weet donders goed hoe ik mij moet gedragen tegen gasten en externe bedrijfen maar als ik emotioneel ben of teluurgesteld zeg ik ook wel eens dingen wat ik beter niet had kunnen doen.

 

maar weet je mike dat is haags en bestaad al heel lang de k worden zijn met de pap lepel in gegoten en moeten wij dan via een gewoon spelletje voetbal een cultuur veranderen nou mike veel succes met je dromen en die van wetzel want ik zeg je dat gaat niet lukken zo als het al 30 jaar niet lukt

0
Maandag 9 november 2009 om 20:38 uur

Advertentie

ADO supporter Leidschenveen

Wellicht een zijsprongetje in de discussie, maar twee dingen vielen me wel op gisteren.

Allereerst, waarom floot Luinge precies af na 60 minuten, terwijl de spreekkoren al veel en veel eerder begonnen waren ? Als je je stoort als scheidsrechter aan de spreekkoren, moet je gelijk affluiten. Wat staat er in de KNVB reglementen over die 60 minuten ?

 

Gisteren naar Twente-Ajakkes gekeken en daar deden onze Mokumse vrienden precies het zelfde richting Pieter Vink, niet eenmalig, maar aanhoudend. Resultaat: gewoon door voetballen.

 

Bah, bah en nog eens bah. Alle gekweekte goodwill bij een groot deel van de ´nieuwe´ supporters ben je in een klap weg. Kijk eens naar de kidstribune, naar alle gezinnen met opa´s en vaders die het stadion weer gevonden hebben. Komen die nog terug ?

Ik hoop dat ze die tokkies pakken met die biometrische camera´s die verantwoordelijk zijn voor het gedrag van gisteren. Ik ben groen van woede.

0
Maandag 9 november 2009 om 19:52 uur

Davidovic

Heren waarom allen zo negatief. Er gebeurd in twee en half jaar tijd 1 keer iets. Het is gewoon frustrerend dat je na een goed begin waar een hoop punten heb laten liggen die niet nodig zijn.  Ten eerste de knvb meet met twee maten ik heb gister de spreekkoren gehoord oke is niet goed te praten maar ik hoor tegenwoordig wel ergere dingen.

Verder staat de boel weer op scherp iedereen weet weer waar we naar toe willen dan moeten wij allemaal ons weer positief laten zien. Zie het als een incident en maak er niet te veel woorden aan vuil en dan gaan wij na de interland week gewoon verder hoe wij begonnen zijn onthoud na de interland week in september pakte wij ook Az. Iedereen gewoon weer als 1 man achter het team en laat dit incident achter ons.

 

Come on The Hague!!

0
Maandag 9 november 2009 om 19:47 uur

jajoh

lernst schreef:

het zogenaamde boemerang effect , goede sfeer zonder aggressie in stadion is meer bezoekers is meer / bere sponsoren is betere spelers is meer intresse van sponsoren / toeschouwers is meer gels is betere spelers is championsleague

echt waar joh?? Dus het is nu al tot gisteren 3 jaar rustig geweest, geen wanklank te horen, families komen weer en iedereen vind het weer gezellig. Kan jij mij dan uitleggen waarom we in die 3 jaar geen grote sponsor hebben binnen kunnen halen? Waarom heeft het stadion nog steeds geen naam? Waarom kan er nog steeds niet GOED geinvesteerd worden in spelers? Zoals ik al eerder aangaf, wij worden geacht ons te gedragen naar hoe de hoge heren het willen zien, maar we zien er sportief gexzien niet voor terug!! Wat maakt het dan uit of we ons wel of niet aan de gedragsregels van de heren houden? Laat die bobo's zichzelf maar eens goed achter de oren krabben, want er zit volgens mij niet 1 die echt verstand van zaken heeft. Een beetje marketingapparaat weet hoe hij sponsors moet overtuigen, een sponsornaam voor het stadion te vinden etc etc. Nu word het weer makkelijk door ons de schuld te geven. Geloof me, ik ga al 26 jaar naar mijn club, de liefde zit heel diep, maar ook ik had het gisteren helemaal gehad. Het trieste is dat ik met m'n kop vol op tv was en ook nog eens lekker op die foto van de teleneus sta! En nou zal ik degene zijn die een stadionverbod krijg, terwijl ik en m'n vrienden die steward juist aan het ontzetten waren!! De club is is sommige aspecten weer terug bij af en dat hebben ze allemaal aan zichzelf te danken. DEN HAAG HEEFT ANDER PUBLIEK DAN ANDEREN, ACCEPTEER DAT! En dan een TD die iedereen binnen en buiten de club afvalt, terwijl hij net zo goed als alle anderen weet dat ook Luinge schuld had aan de hele toestand. Ik zat later twente-ajax te kijken en daar zag ik een paar overtredingen die direct rood waard waren, maar neeeee, hoogstens geel en dan heb ik het niet over alle waarschuwingen vooraf. Ook het feit dat de politie heeft moeten schieten om 150 de graafschap supporters in toom te houden word simpelweg even opzij geschoven, want die spreekkoren bij ADO zijn veel erger natuurlijk. WE HEBBEN HET OVER SPREEKKOREN HE! Vergeet dat niet, geen heftige rellen etc etc. Spreekkoortjes, dus laat iedereen het in godsnaam reeel houden.

0
Maandag 9 november 2009 om 18:31 uur

Ron001

Drama schreef:

eerste stuk zeker mee eens

 

yuri is beter dan soltani wat een drama die jongen

 

Rick moet gewoon weggaan beter voor rick beter voor DH

Hopen dat knopper en ranko HEEL snel terug zijn

Yuri vind ik ook tegen vallen!! (v/d Haar vond ik opvallender!)

Maar nu mis je een speletr als Danny !! Iemand de praat in het veld!! Je ziet de onzekerheid !! Rug dekking !! wat is dat!! Toyfonen had mijns inziens gewoon beter gekt dienen te worden!!!

 

Waarom Ricky aangepakt wordt zou wel eens met afspraken te maken kunnen hebben! Bij Heracles had hij al veel gele/rode kaarten moeten hebben!! Kwam er steeds goed mee weg, de afspraak zou kunne zijn dat alle aktie´s van rikcy (ook onze fc)

onder een vergootglas liggen!!

En nu deze zinloze overtreding??? Geen vertrouwen?? Ja verdienen moet je dat!! en dat begint met je aan afspraken houden!!  En gewoon voeballen zonder schoppen en ellebogen!!!

Het is jammer maar ik zie toch echt dat Ricky onz nu punten kost!! En Immers had geen rood mogen krijgen!! Maar het haagsche worden boek levert hem alsnog een schorsing op !!!

Je bent boos maar net als op de tribune alsmaar die ziektes!! Verzin iet anders jongens!! (het klinkt stoer , maar is het niet!) Als je zelf zo een ziekte oploopt, dan zie /voel je pas wat het is!!) 

Kost ook geld, mensen gaan nu eerder naar een andere club(ook spelers)  

0
Maandag 9 november 2009 om 13:36 uur

super fc denhaag

Kees schreef:

 

Ricky v/d Berg voor een week door Atteveld naar huis gestuurd.

 

Vanmiddag om 15.00 uur is er overleg tussen Wetzel en zijn zaakwaarnemer ( Smit).

ze moeten wetzel zijn contract ontbinden. die maakt geen stapjes en maakt niks waar. kan iemand mij vertellen waarom ricky bij heracles wel goed presteerde en hier niet?? dan kan het toch maar aan 1 ding liggen. juist wetzel en attevelt

0
Maandag 9 november 2009 om 13:21 uur

Nu online

Alle ballen op Jort, opper, zuiderwijk, grijze gek, wiegah070 en 305 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4