Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Richard

TVT schreef:

Geen kans gehad? we zijn tog al bijna op de helft van het seizoen? Hij heeft dus genoeg kansen gehad. Maar veel doet ie er niet mee, ik heb hem denk ik 1 goede wedstrijd zien spelen, de rest zat ik me te ergeren.

En dat hij steeds in een elftal komt dat niet werkt is logisch als je wissel bent. Dan moet je juist iets extra's brengen om het team op te slepen en om dan direct rood te halen is niet echt de hulp die het team nodig heeft of wel?

Hou AUB op man, zelfs Messi is geen versterking als hij zou invallen bij dit slappe grafzooitje. Je kan een speler maken en breken! Is de taak van een trainer om het beste eruit te halen. Waarom presteren al die spelers bij andere clubs wel, en bij ons nada? Is er dan niks mis bij ons? Ontslaan voor deze actie is onterecht, als dit wanprestatie is van VD Bergh dan mag men de hele BVO ADO ontslaan, die presteren nog minder. Is de instelling die men hier heeft vanaf de organisatie waar tevens ook allemaal flapdrollen lopen die lopen te pronken met andermans veren.

0
Maandag 9 november 2009 om 12:06 uur

kojak1

<FCDH> schreef:

die dominee heb ooit gezegd dat alle den haag supporters tuig van de rigel zijn hij wil de koorknaapjes uit friesland vergelijken met volksjongens uit den haag dan snap je het volgens mij niet helemaal

je weet ook niet wat er vorige week in heerenveen is gebeurd toen we weer met eigen vervoer mochten zeker?toch maar eens een beetje beter opletten.met tien man een jongetje aanvallen en die doorgesnoven en gezopen supporters maar weer knokken.dat hebben we dan gelukkig maar weer niet gelezen op tv of in de krant.en dan zijn er ook nog een paar hier op de box die gewoon liever met die zgn supporters doorgaan dan met de dagjes mensen.nou,die zgn supporters liepen al voor de wedstrijd te vloeken en te schelden bij de koffie dat ze gelukkig al het een en ander op hadden.goed zo en volhouden,mogen die er tenminste in blijven en komen de mensen die wel voor het voetbal komen tenminste niet meer.en misschien hoor ik daar ook bij volgens sommige die niet weten wie ik ben,maar dat zijn dan ook stumpers.ik kom pas 50jaar bij de club,door dik en dun,in goeie maar ook zeker in slechte tijden.en waarom,om dat ik wel van mijn club hou ,maar niet van die doorgesnoven dorpsgekken.zo,allemaal nog een prettige dag.

0
Maandag 9 november 2009 om 10:32 uur

andy

yesyes schreef:

 ga lekker naar ajaks joh,  ben wel blij dat dit vanmiddag gebeurde dan pleuren die stumpers tenminste op die alleen met het succes meekwamen,  sta liever met 6000 echte op de tribune dan een vol stadion vol met kneuzen die denken dat ze alles hebben uitgevonden

 

ik ga liever als een vent ten onder dan als een kneus naar boven

Ja dan sta je over 2 jaar weer onderaan in de 1e divisie met 900 "echte kerels" in een leeg stadion... ben je dan blij dat je je dan een echte vent vind? als je dan uberhaupt nog bestaat als club. geef mij dan maar lekker 15000 normale supporters dan 900 zogenaamde "die hard" kneuzen.

 

Gaat eindelijk weer een beetje redelijk op de tribune krijg je dit weer. zoals vanmiddag.... zo triest. snappen ze het nou nog niet dan??

 

Ze lopen wel altijd te en op die van gelder en kornuiten, maar ze geven ze weer voer om ado door het slijk te halen. zowel van op het veld als erbuiten. bedankt zogenaamde "die hard" supporters. voor mij is een echt DIE HARD supporter eentje die achter ze club staat club/seizoenskaart heeft en die gewoon lekker kritisch kan zijn zonder stoeltjes te slopen of een steward te verbouwen. en er mag best wat geroepen worden of ged doe ik zelf ook, maar je kan ook overdrijven en daarmee de club schade. ado supporters hoeven echt geen koorknaapjes te worden is ook niet nodig,maar denk wel even na.blijf ludiek...zoals met onze geinige spandoeken,en liedjes dan word er ook over je gepraat maar dan op een leuke manier. nu is het weer negatief.

 

Even over het voetbal,

Wat is dat toch met onze ploeg als ze tegen psv moeten voetballen?? vorig seizoen was het thuis nog wel acceptabel maar vandaag was het net als vorig seizoen uit in eindhoven. angsthazen voetbal,geen durf,geen lef, geen spirit,geen bal vasthouden kunnen houden, tuurlijk we missen een hoop spelers en van de opstelling snapte ik (en nog heel wat meer met mij) niets van, maar een beetje haagse bluf en lef om je niet zo te laten slachten(want het kon nog erger) is er ook niet bij, ja in domme overtredingen op plekken waar het totaal niet nodig was.waarom hebben ze nooit de spirit tegen psv als die tegen een ajax of feyenoord? zal wel geen verklaring voor zijn.

 

Luinge... tja wat moet je daar nou over zeggen,de man is gewoon rijp voor pensioen. die kaart van kum was niet nodig,had tie gewoon met een waarschuwing moeten afdoen. daarna was tie het pad bijster,voelde de wedstrijd duidelijk niet aan, floot de wedstrijd (in zoverre het een wedstrijd was) dood. daardoor krijg je onrust op de tribune, en niet zoals hij zei bij eredivisie live omdat de spelers van ado zo gemeen waren met die overtredingen.kaart voor ricky vind ik al een twistpuntje,, maar omdat hij zo onbehouwe in komt kan ik me er iets bij voorstellen, maar van immers,hij gaf rood omdat die huilebalk van lazovic net deed als of die alles brak wat tie had. en het was al zeker geen gestrekt been.

 

Maar ja,,, we staan weer 15e maar we hebben nog heel wat wedstrijden te gaan. en als er wat bijkomt in de winterstop, en misschien een verandering van systeem. dan komt het best goed.

 

 

0
Maandag 9 november 2009 om 00:56 uur

Johannes

Net nog even teruggezien wat ik vanmiddag niet kon geloven: toen Luinge de wedstrijd staakte stonden er op Midden Noord mensen te JUICHEN. Ongelovelijk. NAMAAKSUPPORTERS. Alleen maar voor je eigen pleziertje net zolang doorgaan tot 'we' weer op tv geweest zijn. Daarna heel hard janken omdat de buitenwereld (waarbij ik Jack en Riemer niet serieus neem) er wat van zegt. Dit is wat je noemt je club in de steek laten. Te triest voor woorden.
Ik snap nu pas echt waarom Ricky zo populair is bij sommige mensen. Die heeft het benadelen van zijn team uitgevonden, met z'n vijf minuten op het veld vandaag. Wat een idiote tackle. En dat terwijl iedereen gezien heeft hoe Luinge al een half uur met de kaarten heeft lopen zwaaien.
Een hele dikke onvoldoende voor Atteveld ook vandaag. hoe kun je deze opstelling tegen PSV het veld in sturen??? We mogen heel hard duimen dat Knopper snel weer fit is en dat Buijs er nog sneller weer bij zal zijn.

 

Helaas, NIETS positiefs te melden vandaag.

0
Maandag 9 november 2009 om 00:39 uur

Vincent

marcellino schreef:

oke vincent dus in jouw bewoording mag je geen emotie meer tonen en moeten we eigenlijk ons boven de gemiddelde supporter zetten.

 

en ook voor jou jij weet niet wat er speeld en waarom ricky zich niet kan beheersen al blijf ik er nogmaals bij dat het geen rode kaart was.

 

een ding ben ik het met je eens ricky moet zo snel mogelijk vertrekken dat is beter voor ado en voor ricky.

 

enover het super negatieve uitstraling dat kan maar zo is hij niet hij is de gangmaker met grappen en iemand in de maling nemen en of je het geloofd of niet de spelers lopen met hem weg jammer genoeg de staf niet.

 

oordelen is makelijk maar informeer je eens beter voordat je iemand afbrand

 

 

Joh daar heb ik toch helemaal geen boodschap aan of hij zulke leuke grappen kan maken..

en boeit het me nog minder waarom iemand zich niet kan beheersen.

 

Ik kom voor voetbal en dat heb ik hem in 13 wedstrijden nog niet zien doen..meer info heb ik niet nodig.

 

 

0
Zondag 8 november 2009 om 22:38 uur

marcellino

Vincent schreef:

Dus omdat het elders ook gebeurd moet het kunnen?

wat een lul excuus en calimero gedrag.

 

Juist omdat de pers er als gieren op zit moet je jezelf wel 2 keer bedenken om dit soort spreekkoren in te zetten.

 

Maar het begint op het veld; als je na 20 seconde geel pakt en na een invalbeurt van 6 minuten rood ben je helemaal geen publiek waardig en moet je gewoon lekker thuis met je zoontje in de achtertuin gaan voetballen.

 

ik was nooit een vd berg fan: super negatieve uitstraling en van geen enkele toegevoegde waarde.

vorige week onzichtbaar en nu al weer zijn 3e rode kaart?

contract ontbinden en nooit meer terugkomen!

oke vincent dus in jouw bewoording mag je geen emotie meer tonen en moeten we eigenlijk ons boven de gemiddelde supporter zetten.

 

en ook voor jou jij weet niet wat er speeld en waarom ricky zich niet kan beheersen al blijf ik er nogmaals bij dat het geen rode kaart was.

 

een ding ben ik het met je eens ricky moet zo snel mogelijk vertrekken dat is beter voor ado en voor ricky.

 

enover het super negatieve uitstraling dat kan maar zo is hij niet hij is de gangmaker met grappen en iemand in de maling nemen en of je het geloofd of niet de spelers lopen met hem weg jammer genoeg de staf niet.

 

oordelen is makelijk maar informeer je eens beter voordat je iemand afbrand

 

 

0
Zondag 8 november 2009 om 22:32 uur

Advertentie

marcellino

kojak1 schreef:

je hebt gelijk kees,maar pas na de zoveelste herhaling kon je zien dat hij hem niet raakte.maar dat hoeft nl ook niet,de intentie en het inkomen waren te wild.die van ricky was gewoon terecht rood,meer niet,zijn zoveelste.dus zal marcellino wel weer snel reageren.trouwens wat immers allemaal riep toen hij er uit werd gestuurd slaat kant noch wal.heb het in studio sport en eredivisielive nog eens nageken en beluisterd,als ze dar horeb bij de knvb kan hij wel de rest van het jaar op zijn gewilde tribubune bij zijun vrienden gaan zitten.is toch geen gehoor wat hij allemaal durft te zeggen.die is rijp voor mn waar hij hoort.luinge was superslecht,maar ik kon het op de tribune niet zo goed zien als net op tv,kaarten waren gewoon terecht.kan de td wel weer door sommige worden aangevallen,maar die hoort het wel zo uit te leggen op tv anders ben je helemaal het haasje.en zo hoort het favorieten team van mij wat kan opkrassen wel lang te worden met die gek van vd berg voorop.en die spelers die salarisverhoging willen,hup,naar dordrecht.en ik denk nu nog steeds dat we met wetzel het vorig jaar ook gered zouden hebben,zijn we tenminste nooit zo vernederd als vanmiddag.tijd voor adraanse en weg met atteveld met zijn kut opstelling elke week.zo,sorry voor mijn taalgebruik,maar ben helemaal vertieft,zelfs in de rust naar huis gegaan,en dat is me nog nooit gebeurd.

nou kojak je wil dat ik reageer en dat doe ik dan ook maar.

 

 

ik zou van jou wel willen weten waarom v/d bergh gek is ik blijf erbij dat het geen rood was komt ook nog eens bij dat je hem niet moet gebruiken als het kalf al verdronken is.

 

precies dat je hem ook wil dressen en anders wil maken.

den haag wist wat voor een speler ze binnen haalde dan moeten ze nu niet zeuren.

 

ricky is met buijs,knopperd en dereijck de betere voetbalers van den haag als je hem dan niet aan het spelen krijgt moet je achter je oren krabbelen.

 

dat jij gaat dingen gaat roepen en ook niet weet wat er speeld.

maakt het des te kwalijker hoe jij over hem denkt.

 

nogmaals ricky is verantwoordelijk voor zijn eigen daden.

en als het aan mij ligt moet hij het liefst morgen nog vertrekken want met zo een bagger elftal als den haag is totaal geen eer te behalen,

 

jij vond het natuurlijk een taktische meester zet om soltani op het midden veld te zetten en ricky op de bank te houden.

je geeft wetzel alle eer maar tegelijker tijd schreeuw je over spelers die weg moeten maar beste kojak dat zijn allemaal spelers die door wetzel gehaald zijn en als klap op de vuurpijl wil hij soltani en verhoek een verhoging geven in salaris.

 

ricky is een slachtover die woet tussen wetzel en atteveld maar dat wist jij natuurlijk al.

 

kijk meer naar beelden wat wetzel zegt en atteveld,als wetzel positief is over ricky is atteveld negatief en zo ook andersom.

 

dit hele gedoe gaat helemaal niet meer om de persoon ricky.

en dat hij weer over de schreef gaat is niet goed te praten maar als de lamzakken die spelen gewoon meer passie tonen en vechtlust hoeft hij het voortouw ook niet te nemen en zich ook niet te hoeven bewijzen omdat een trainer en td er ruzie maken over hem.

 

en jij denkt dat ze het met wetzel ook gered hadden met die zin kan ik totaal niets en zijn ook geen feiten,wat wel een feit is dat wetzel de hazepad heeft genomen en later niet moet roepen ja ik zag het aan komen en heb toen een goede beslissing genomen.

 

verder kan ik ook niet zo veel met de aantijging van immers dat was pure emotie VOETBAL IS EMOTIE.

 

ALS JE DAAR NIET TEGEN KAN WAT DOE JE DAN BIJ DEN HAAG GA DAN NAAR HEREVEEN OF HBS

 

of denk je dat het ooit veranderd bij den haag.

 

ik zal je het toverwoord geven :investeren,goede spelers kopen elk jaar in het linker rijtje europees voetbal dan kojak zal er niets meer gebeuren.

 

maar als jij als echte ado supporter althans dat zeg je geen moeite heb dat den haag al meer dan 20 jaar bagger brengt en dan weer eerste of ere speeld en niet verder is gekomen als plek 14 vraag ik mij toch wel af of je wel zo een supporter bent in hart en nieren.

 

want als het jou niks doet en je nog steeds hoopt op iets wat ons elk jaar word verteld en weer word afgenomen begrijp ik het echt niet meer.

 

mensen we worden over tien jaar kampioen

een mening is leuk dromen ook maar tot nu toe totaal geen feit en dat is misschien anders bij jou dan bij mij ik ga van feiten uit jij van dromen

0
Zondag 8 november 2009 om 22:21 uur

g

ado-kenner schreef:

de rode kaaart voor ricky was geel als je voor zo'n overtreding rood geeft had twente-ajax nu met allemaal bij elkaar 6 man gestaan

Ik weet niet welke wedstrijd jij hebt gezien, maar vdB had geen enkele intentie om de bal te spelen. Terecht rood, en wat mij betreft heeft hij zijn laatste wedstrijd voor FCDH gespeeld. Hij heeft weer laten zien waarom ik totaal geen fan van hem ben -en het nooiy zal worden ook.

 

Die rode kaart voor Immers was zwaar -hij ging in ieder geval nog voor de bal. Maar ook hij deed dat onbesuisd.

 

Al met al was er verkeerde agressie -bij de spelers, maar ook bij het oude vetrouwde deel van het publiek. Als dit sfeer maken is -dan maar niet.

0
Zondag 8 november 2009 om 21:41 uur

marcellino

GroenGeel schreef:

Ik ben helemaal met je eens hoor, maar misschien omdat F en A ook nog eens wat plezier teruggeven aan het nederlandse volk ivm winnen europacups enzo.

Wij zijn echt alleen maar een last voor heel Nederland denk ik

het word veel te veel uit vergoot en daarom zal het nooit lukken met den haag

 

en als je dan ook nog een wetzel op tv ziet die roept dat luinge in alle gevallen gelijk heeft.

en dat het aan de spelers en supporters ligt.

 

Een klein vraagje waarom is er altijd een goede sfeer als we een paar wedstrijden achter elkaar spelen,waarom is het dan ook druk,waarom zijn er dan geen spreekkoren.waarom zijn we dan allemaal positief.

en waarom zijn we na 6 wedstrijden en plek 15 weer negatief.

 

en ik denk dat als we allemaal op deze shout daar antwoord op geven gelijk weten wat het grootste probleem is

0
Zondag 8 november 2009 om 19:20 uur

marcellino

kan er hier geen enquete gemaakt worden.

 

wat wij als supporter vinden waar den haag hoort te staan.

 

Ik heb het er gewoon heel moeilijk mee dat we altijd maar strijden voor de plekken onder in terwijl we de derde stad van nederland zijn.

 

en dat er al 20 jaar wordt geroepen dat het beter word zo ook dit jaar we zouden wel even voor plek 12 gaan.

 

waarom kan den haag gewoon niet doorbreken.

en kom niet met de zelfde vooroordelen als de knvb,scheidsrechters en al het verdere bagger want daar kunnen we echt niets mee

0
Zondag 8 november 2009 om 18:49 uur

Nu online

Alle ballen op Jort, opper, zuiderwijk, grijze gek, wiegah070 en 309 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4