Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

RicoFCDH

Kees schreef:

Inderdaad. Maar wat is makkelijker?

 

Powel en Caraco terughalen en Milic heel snel verkopen of

 

Calabro vastleggen.

 

Ik neig naar het eerste maar anderzijds lijkt mij Milic (met een niet eu salaris) ook niet makkelijk verkoopbaar.

waarom powel? verkoop dan gwn powel en zet calabro en milic samen.

0
Dinsdag 27 oktober 2009 om 18:54 uur

Vincent

Kees schreef:

22.00 uur op de officiële site

hee waarom ben je niet in het stadion?

of woon je er zo dichtbij dat je gewoon met wifi kan internetter:_))

 

0
Maandag 26 oktober 2009 om 19:29 uur

<FCDH>

rien1 schreef:

Normaal gesproken hebben wij met Kum,Dereijck,Horvath en Ammi (als hij op de goede plek staat) een puike verdediging. Gisteren met Ammi op links en L.Pique op rechts was het gewoon slecht. Zo zal Atteveld ook waarschijnlijk niet meer gaan spelen. Kum zal ook wel weer terug zijn volgende week. Deze komende trainingsweek zullen de puntjes echt wel weer op de I gezet worden. Gisteren was het een gatenkaas die ik al heel lang niet gezien heb bij ons. 

waarom wij de laaste jaren thuis van sparta verliezen is mij een raadsel?

0
Zondag 25 oktober 2009 om 17:42 uur

rien1

supporter-noord schreef:

Inderdaad, wat ik al eerder zei. Thuis ga je elke keer door counters de mist in. Middenveld moet gewoon beter. AZ denkt al gauw dat ze met hun meerwaarde aan kwaliteit wel zullen winnen en daar konden wij van profiteren en mindere ploegen als Sparta gaan feller en meer op de counter spelen. Dat blijkt wel omdat je nog maar 1 thuiswedstrijd gewonnen hebt. Als je Ricky laat spelen moet je eigenlijk wel met 2 spitsen spelen anders gooi je je eigen glazen in. Word nog lastig als dalijk Rankovic en Knopper weer terug zijn. Ik droom al van

                  Zwinkels

Ammi  Derijck  Rankovic Pique

Knopper, Buys, vd Bergh, Immers

     Caracciolo       Milic

En als je het nog iets meer verdedigend wil hebben zet je gewoon Bosschaart erin voor vd Berg of Knopper

Daar heb je gelijk in. Door counters gaan we ( vooral thuis) de mist in. Het heeft waarschijnlijk ook te maken met het logische feit om het thuispubliek te vermaken met attractief voetbal. Niet erg natuurlijk, maar dat is nou juist waarom het maar niet lukt om eens een thuiswedstrijd normaal te winnen. En daar kom ik op hetzelfde punt als jij over het aanvallende AZ hier bij ons. Daarmee konden we onze "uit-tactiek" spelen zoals tegen Vitesse en RKC. Maar dat doen 13 van de 18 ploegen niet. Die gaan hetzelfde spel spelen als wij bij hun doen. 

 

Ik kan mij die laatste wedstrijd van vorig seizoen nog goed herrineren tegen Vitesse thuis. ADO liep toen gewoon niet in het mes van het tot dan toe in de competitie sterk spelende Vitesse. Atteveld zei toen dat hij de ploeg op het hart had gedrukt om voorzichtig te werk te gaan door de snel toeslaande aanvallers/spitsen van Vitesse. Het thuispubliek begon al aardig te fluiten na een tijdje maar de spelers hielden zich WEL aan die afspraak. Het geduld werd beloond met een prachtige 3-1 doordat Vitesse toch kwam. 

 

Gisteren zag ik precies het tegenovergestelde chaotische en onvoorzichtige spel met veel balverlies van ADO. Misschien bedoelde Atteveld dat wel met  "we waren oliedom bezig". Atteveld is trouwens niet gek en ik heb hem hoog zitten.

 

Inderdaad kon ADO beter deze wedstrijd maar op 2-2 afsluiten want het was te gevaarlijk. Helaas hadden ze zoveel haast om toch te gokken op die 3-2 dat we zelf de boot in gingen. 

 

Natuurlijk ben ik (gelukkig) geen coach maar misschien dat Atteveld eens een aantal andere nadrukken of ander (gevarieerder) spel moet proberen. We hebben over het algemeen een aardig elftal en een aantal individueel hele goede spelers lopen, waar best wel meer in zit.

 

Ik denk dat het volgende week tegen Heerenveen wel weer veel beter gaat.    

0
Zondag 25 oktober 2009 om 15:20 uur

Ooievaar

ADO supporter Leidschenveen schreef:

De actie van Soltani in de tweede helft langs de zijlijn was om te huilen, maar die actie was zoooo superslecht, dat ik gewoon stond te lachen. Zet twee kleppen op zijn ogen en doe het hek open, dan kan ie op Duindigt gaan draven. Zo onthutsend slecht, niet normaal. En mijnheer heeft zijn aanbieding van ADO geweigerd.....  Pfff, de stoom komt uit mijn oren !

Waarom wil men dan dat hij z'n contract verlengt. Met dit soort type spelers maak je alleen maar stappen achteruit. Gisteren ruim 14.000 verwachtingsvolle mensen op de tribunes, die weer met een kater het stadion verlieten. Die zie je voorlopig niet meer terug.

 

Laat de leiding zich eens bezighouden met het versterken van de selectie, dat betaalt zich dubbel en dwars uit. Knapen als Ceulenaer, Leonardo en zelfs Caraciolo heb je meer aan dan deze jupiler speler. Dus geen contractverlenging maar afscheid nemen van Soltani. Wil je omhoog dan moet je daar ook wel het materiaal voor hebben.

 

En als de trainer dan - met name in de thuiswedstrijden - dan ook nog met een logische opstelling en tactiek komt dan moet er toch meer in het vat zitten dan vier thuisnederlagen op zes beurten.

0
Zondag 25 oktober 2009 om 14:29 uur

Advertentie

Francisco

rien1 schreef:

Ik heb ook echt niet alle wijsheid in pacht.

Maar ik denk dat het komt omdat na die 3 gewonnen wedstrijden tegen Vitesse,RKC en zeker AZ, de tegenstander het (toen) verrassende spel van ADO zo zoetjesaan wel een keer doorheeft. Het spel wat normaal ADO speelt, werd gisteravond nog beter uitgevoerd door Sparta. Want echt bij elke ADO-aanval of ADO-corner hield ik me hart vast voor elke uitbraak/counter.

 

Dit  "afwachten en dan toeslaan-spel" is mooi voor uitwedstrijden, maar thuis wordt dat door publiek weggehoond en doen nu de tegenstanders het. Want het spel wat Sparta speelde kan je nu de resterende thuiswedstrijden van de rest verwachten.

 

Ik baalde gigantisch na gisteravond. Echt woest kan je beter zeggen. En nog steeds

Ik heb datzelfde gevoel. Waarom de wissel Amni / Pique pas in de rust??? dat kan toch ook tijdens de wedstrijd. Het is dit seizoen niet de eerste keer dat wij door slechte verdedigers op de vleugels verslagen worden. Ik had gisteren ook al geschreven dat het middenveld van Sparta gevaarlijk is waarom daar niet op ingespeeld met bijv SCHwiebe of Bosschaart als extra controleur.

Waarom werd Milic niet gewisseld voor Ignacio, een totaal andere speler misschien had hier wel meer uitgekomen. Ik ben bang na gisterenavond dat het een zelfde seizoen als vorig jaar gaat worden.  Volgende week de eerste schorsing: Buijs dan maar een middenveld met 2 controleurs en 1 aanvallende (vd bergh of Immers) en 2 zakkende buitenspelers.

0
Zondag 25 oktober 2009 om 11:15 uur

Bert

Kees schreef:

Veel geld om te investeren in de winterstop is er niet. Oke, kan ik me veel bij voorstellen.

 

Echter gooi nooit oude schoenen weg voor je nieuwe hebt. Dus met andere woorden: haal zowel Powel (ja Powel) als Caraco terug. Je hebt nu zo weinig alternatieven in het centrum en ik zie Knopper ook niet als de ideale centrumspits. En Ignacio verhuren om ervaring op te doen.

 

En daar komt nog bij, wat ik me eigenlijk niet kan voorstellen, dat als je aan die nacompetitie moet meedoen je Den Bosch en De Graafschap ook verzwakt.

Powel terug halen?????????????  Verkopen zal je bedoelen.

 

Waarom moet Ignacio verhuurd worden heeft nog geen serieuze kans gehad. Wegwezen met Powel. Soltani ook. Geen contractverlenging. Pique verhuren en dat witte schaap van Helmond Sport halen. Naam is Mampuya.

0
Zondag 25 oktober 2009 om 00:18 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Met alle respect maar volgens mij heeft Adelaar vandaag Atteveld taktisch afgetroefd.

Zekerlijk. Atteveld had eerder moeten ingrijpen, nutteloze vleugelspits moeten opofferen het middenveld moeten versterken(Schwiebe) en dan 4-4-2 moeten spelen. Ook Atteveld deelde vandaag in de malaise, absoluut. Adelaar had het goed staan, dat mag best gezegd worden.

 

Maar feit blijft dat de vleugelspitsen bijzonder matig zijn, waardoor je dus ook geen hol aan Milic hebt. Ik wacht met smart op de terugkeer van Knopper. Lijkt me duidelijk waarom.

 

0
Zaterdag 24 oktober 2009 om 22:21 uur

viarijn

Waarom niet een keer met 2 spitsen spelen en een versterkt middenveld tegen sparta.

Soltani Milic en eerste helft Vicento veel te weinig rendement.

Kijk is naar de buitenspelers van sparta 100x gevaarlijker.

Als je ziet dat je middenveld wordt overlopen middenvelder erbij en met 2 spitsen gaan voetballen, maar dat ziet atteveld niet en dan komt je verdediging ook meer onder druk te staan

0
Zaterdag 24 oktober 2009 om 21:49 uur

jajoh

Ongelovelijk allemaal. Wat een wedstrijd...... En weer tegen dat ...sparta! Ik weet niet wat er achterin gebeurde, maar het leek alsof ze voor het eerst samen speelde! Als je als trainer zoet dat Ammi niet uit de verf komt op de plek waar ie begon, moet je toch gvd na een minuut of 20 al ingrijpen!!!?? Waarom ziet iedereen vaak dit soort dingen en een trainer niet. Ook Immers liep vandaag voor jan lul in het veld en Milic zal best een aardige gozer zijn, maar als voetballer is het echt een drama. 2.01 meter zijn en niet kunnen koppen, alleen maar doelloos doorkoppen ipv van te voren kijken waar je medespeler staat, Soltani die ook de laatste paar weken niet presteert en Buijs die alleen maar op Ditewig staat te schelden terwijl hij je op de been heeft gehouden tot die laatste minuut. Rare wedstrijd, rare avond, rare spelers en trainer af en toe.

0
Zaterdag 24 oktober 2009 om 21:43 uur

Nu online

Marcie, Kees, Lellow, decubaan, Haago, Bhattoe 74 en 151 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4