Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

rien1

.. schreef:

ja fabio ja,,

ik wil hem wel eens zien naast of achter powel zodat hij niet met twee vededigers zit.

in de eerste divisie schoot die ze er uit alle hoeken en standen in..

dat kan je niet verleren

ik denk dat fabio het gewoon lastig had met het eredivisie niveau en als die dan ze man voorbij was dan stond nog de laatste man waar die steeds op stuite dus ik zou hem wle beetje in een vrije rol willen zien met een balvaste powel en immers sterk in de lucht.

Immers doet het daar wel goed bij Powel. Ik zou misschien toch Fabio eens naast Powel zetten. Het is wat je zegt, hij schoot ze van alle kanten en standen in de goal. Zelfs tot zijn laatste wedstrijd voor Eindhoven maakte hij dacht ik nog een hattrick of iets in die buurt. Natuurlijk is de eredivisie weer wat anders dan Eindhoven, maar de eerste competitiehelft stond ook Fabio op dat eiland waar Powel ook stond. Totdat Wetzel eindelijk hulp stuurde naast de eenzame spits voorin. En zie het resultaat. Het loopt gewoon beter. Trouwens ook de prachtige uittrappen van Waterman helpen eraan mee om oorlog te maken in de verdediging van de tegenstander.
Gewoon 4-4-2 dus.
0
Maandag 16 februari 2009 om 17:01 uur

Vakkie-G

Vakkie-G schreef:

Powel schiet er volgende week 2 in!
hoop ik
Wetzal moet ook is proberen
Powel en Milic in de spits of Caracciolo met Powel daar ben ik wel benieuwd naar en Soltani de laatste minuten laten spelen! als de verdedigers van de tegenstander moe zijn!
0
Zondag 15 februari 2009 om 21:05 uur

rien1

Vakkie-G schreef:

De Neuzen - Feyenoord 2-0

dat is gunstig voor ons 

Sparta moet gelijk spelen , 
en Heracles moet verliezen.
Zou niet slecht uitkomen, Vakkie G. Maar toch zoals iemand hier net al zei (ben effe vergeten wie dat was) zou het ook goed zijn als Sparta geen punten pakt. Ik zie Vitesse als een betere ploeg die nu echt de weg omhoog ingeslagen is. Vooral die nieuwe spits van hun (die met die witte haren die ook bij Heereveen gespeeld heeft) is echt een goeie. Heracles moet zeker verliezen, gunstig voor ons.

Toch mooi dat we nu weer effe omhoog kunnen kijken na gisteren zeg!!!! 
0
Zondag 15 februari 2009 om 14:45 uur

hjfff

Hey schreef:

mee eens, was vreselijk

de enige die gevoetbald heeft was De Graafschap, deze konden niet scoren, maar een kwalitatief iets beter team als bijv. NAC volgende week maakt je helemaal af als we spelen als in de tweede helft.

maar goed, die drie punten zijn binnen. Dat was het enige wat belangrijk was vanavond.
gek he met een man minder... Zeikerds! 

11 tegen 11 is wel wat anders dan met 1 spits tegen 3 verdedigers en onze verdediging stond 90min lang 1 tegen 1.



Hulde voor de strijd!
0
Zaterdag 14 februari 2009 om 23:14 uur

hjfff

purvis schreef:

zijn jullie wel goed bij je plaat ,het was een draak van een wedstijd alle afvalende ballen waren zo als zo vaak weer voor de tegenstander, ik ben als ras echte supporter natuurlijk blij met de overwinning,maar ik hou mijn hart vast voor de volgende wedstrijden.

gek he met een man minder... Zeikerd! 

11 tegen 11 is wel wat anders dan met 1 spits tegen 3 verdedigers en onze verdediging stond 90min lang 1 tegen 1.

 

Hulde voor de strijd!

0
Zaterdag 14 februari 2009 om 23:09 uur

yo

War lekker zeg! 3 heel belangrijke punten in een absiluut 6 punten wedstrijd!
Complimenten aan heel het team. Collectief gevochten. 
Ik moet wel zeggen dat IMMERS de derde wedstrijd op rij het heel goed gedaan heeft. Hij was zeer bruikbaar en nuttig!
Daarnaast petje af voor Waterman, zoveel druk en dan toch werelds keepen. Ondanks dat Powel weer op een eiland stond, netjes gedaan en laten zien een goede spits te zijn door zo`n mooi spitsendoelpunt te maken!
NAC 3 punten pakken en je stijgt weer een paar plaatsen!
0
Zaterdag 14 februari 2009 om 21:57 uur

<FCDH>

Tien man ADO langs De Graafschap
ADO Den Haag heeft zaterdagavond drie belangrijke punten gepakt in de strijd tegen degradatie. In eigen huis werd de nummer voorlaatst, De Graafschap, met 1-0 verslagen door een treffer van Berry Powel.

De thuisploeg speelde bijna de hele wedstrijd met een man minder. Stijn Wuytens leek na een kwartier te profiteren van een reeks Haagse fouten en stoomde op het doel af, maar werd afgestopt door Christian Kum. Onrechtmatig, zo oordeelde scheidsrechter Luinge, en de verdediger kreeg de rode kaart getoond.

Het slordige spel dat vooraf ging aan de uitsluiting stond niet op zich. Zowel voor als na het voorval tussen Kum en Wuytens grossierde ADO in onnodig balverlies. Het was in die fase juist Boy Waterman die de Hagenaren in de wedstrijd hield met enkele knappe reddingen. De keeper worstelt bij ADO de laatste tijd met zijn vorm, maar mocht door de schorsing van Robert Zwinkels alsnog in het doel plaatsnemen. Met het Haagse publiek achter zich zorgde Waterman dat zijn ploeg zonder tegendoelpunten de rust bereikte.

Zijn collega aan de overkant, Erik Heijblok, lukte dat niet. Hem trof echter geen blaam toen de thuisploeg een van de weinige kansen wél afrondde. ADO-spits Powel, voormalig topscorer van De Graafschap, nam vlak voor rust prachtig aan, ontdeed zich van twee verdedigers en rondde met een droge schuiver af: 1-0.

Verdiend was de voorsprong allerminst. De Doetinchemmers hadden het hele duel het beste van het spel, de meeste kansen en de grootste inzet. De Haagse verdediging kreeg daarnaast geen moment grip op het aanvalsspel van de bezoekers, die van scheidsrechter Luinge in veel twijfelgevallen het voordeel kregen.

Dat mocht allemaal niet baten voor degradatiekandidaat, die legio grote kansen onbenut liet. De Graafschap haalde uit de laatste vijf duels slechts één punt. Trainer Henk van Stee zag het gat met ADO Den Haag, dat net boven de degradatiestreep staat, bovendien oplopen tot vijf punten.

0
Zaterdag 14 februari 2009 om 21:53 uur

hjfff

                 Waterman
Ammi    Derijck   Kum   v. Hese
 
                 Rankovic
       Buijs                 Cornelisse
                  Knopper

            Immers     Powel


Dat word hem vanavond.
Al had ik liever Milic voorin gezien met Powel. Immers staat bekend om zijn vechtlust en het vele aantal meters wat hij maakt. Bij Jong DH en op trainingen heb ik Milic al vaak gezien en ook hij loopt veel meer dan gebruikelijk is voor een spits. Volgde een opkomende verdediger tot op eigen helft. Milic kan beter een bal vasthouden en afwerken dan Immers.
0
Zaterdag 14 februari 2009 om 16:21 uur

Advertentie

rien1

Nou vooruit. In de laatste 4 uitwedstrijden heeft De  Graafschap niet kunnen scoren, dat scheelt weer.
Dat zijn dus ook de wedstrijden met de nieuw aangetrokken spits Sahar. Laten we hopen dat dit nieuws volgende week herhaald wordt. En dan dat ze de laatste 5 uitwedstrijden niet gescoord hebben. 

0
Zaterdag 14 februari 2009 om 15:55 uur

henk

<FCDH> schreef:

Powel: "Ik zal gewoon juichen als ik scoor"
Voor Berry Powel is de wedstrijd tussen ADO Den Haag en De Graafschap een speciaal duel. De spits maakte ooit zijn doelpunten voor de Superboeren, maar speelt sinds het begin van dit jaar voor ADO.
»"Het is altijd leuk om tegen je oude club te spelen", blikt Powel met Goal.com vooruit op de wedstrijd van zaterdagavond. "Veel contact met spelers van de club heb ik echter niet meer. Ik spreek Donny de Groot en Lasse Schöne nog wel eens, maar die zijn inmiddels vertrokken."

Dat beide ploegen dichtbij elkaar staan in de stand, betekent dat het belang van de wedstrijd groot is. Dat weet ook Powel. "Natuurlijk willen we winnen, we kunnen een mooie slag slaan en afstand nemen."

"Voor mezelf is het duel minder speciaal dan toen ik met FC Groningen tegen De Graafschap speelde. Toen was het allemaal wat verser, nu niet meer zo."

Voor ADO heeft Powel nog niet gescoord, wat inhoudt dat hij zijn eerste doelpunt voor zijn nieuwe werkgever kan maken tegen zijn oude club. Een eventuele goal zou de spits gewoon uitbundig vieren.

"Toen ik met Groningen tegen De Graafschap speelde, was dat in hetzelfde seizoen. Nu zijn we echter een jaar verder en zal ik me niet inhouden wanneer ik scoor. Die treffer zal ik gewoon vieren met spelers en fans van ADO."

het is een spits die bij ons hoort doelpunten maken ze niet 
0
Zaterdag 14 februari 2009 om 13:46 uur

Nu online

fcdh-middennoord, Martgroen en 201 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4