Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Robin Straub

geweldig mooi huis, man! mooie slaapkamers. vooral de grootste slaapkamer met het 2 persoonsbed erin vond ik erg mooi. erg mooi en ik snap ook echtniet waarom het huis nog niet is verkocht.

maarja, heel erg veel succes met het verkopen van je huis! alsk genoeg geld had hadk ik het alvast gekocht voor over een paar jaar :P.

0
Zondag 11 oktober 2009 om 01:11 uur

rien1

kipc0rn schreef:

Gelukkig hebben de duitsers een mooie rode kaart te pakken !

Precies. Alleen maakt het helaas niks meer uit. Iedere keer heb ik het voornemen om niet meer naar een wedstrijd van Die Manschaft te kijken, vanwege dat ik daar een gigantische hekel aan heb.

Waarom? Nou gewoon, daarom! Zodra ik een wit (duits) shirt en een zwarte broek ziet gaan mijn stekels rechtop staan.

Echt jammer dat de Russen die figuren niet naar huis hebben gestuurd. Gelukkig hebben ze nog een mooie kans, 

0
Zaterdag 10 oktober 2009 om 19:16 uur

Ooievaar

Ik denk dat Ricky een hele bruikbare speler is voor ons. Het is een feit dat die jongen heel graag wil, in tegenstelling tot Marcellino ken ik Ricky niet persoonlijk. Maar ik denk dat Ricky een gevoelige inborst heeft, en het m.i. averechts werkt om die jongen in de pers af te branden zoals gedaan door 'het licht', natuurlijk was het dom dat hij die kaarten pakte, maar dat hoeft niet op z'on belachelijk wijze in de pers uitgemeten te worden door iemand die zelf als trainer hopeloos gefaald heeft. Waarschijnlijk zit er blijkbaar een stuk frustratie wat in dit geval op Ricky afgewenteld dient te worden.

 

De methode Aadje in dit geval uitgevoerd door Atteveld die werkt natuurlijk niet bij iedereen, Ricky lijkt me zoals gezegd iemand die wat gevoeliger is, en kan het me levendig voorstellen als je afgebrand wordt ten overstaan van je collega's dat je dat als kleinerend en vernederend ervaart. Met als resultaat dat elk plezier verdwijnt als sneeuw voor de zon.

 

Een knaap als Ricky moet je af en toe een aai over de bol geven, en laten blijken dat je het in hem ziet zitten, dan betaald zich dat echt wel terug, daar ben ik van overtuigd. Ondanks het feit dat ik Knopper waardevoller acht voor het team, zou ik het ontzettend jammer vinden als Ricky door deze toestanden zou verdwijnen, die jongen voegt toch wel degelijk iets toe. Of moeten we de protegé van ' het licht' dan opstellen Resodihardjo.

 

We hebben al z'on krappe selectie, dus op deze knullige wijze een creatieve middenvelder verliezen is doodzonde. Ik heb Atteveld hoog zitten, en hij heeft ballen, maar als ik Marcelino moet geloven - en waarom niet? - slaat Atteveld hier de plank behoorlijk mis.

 

Maar Atteveld zit opgescheept met een TD, die het moeilijk kan velen dat hij geen trainer meer is, maar zich wel als zodanig gedraagt wat dus tot spanningen leidt. Aanleiding voor de laatste uitbarsting was dat 'het licht' met alle geweld Kai van Hese wil laten spelen. Hoeft verder geen betoog dat dit weinig gelukkig heeft uitpakt(...)

 

Wellicht is het een optie als Buijs eens als aanvoerder met Atteveld gaat praten, en de zaak dan gesust kan worden. Heb zelf de indruk dat Ricky zich zelf te veel druk heeft opgelegd, plus het feit dat die jongen zich niet welkom voelt met alle narigheid vandien, dat is jammer, en niet nodig. 

 

0
Zaterdag 10 oktober 2009 om 00:32 uur

RicoFCDH

marcellino schreef:

weg moet!!!!!

 

hij heeft een contract voor drie jaar.

dus hij hoeft niet weg hij kan op de bank gaan zitten en zijn geld opstrijken.

 

Maar zo zit ricky niet in elkaar al praten wij wel op hem in.

Oke, maar het kan ook juist zijn dat atteveld hem scherp wilt. houden. ik denk overigens dat hij tegen nec weer in de basis staat. 2de helft tegen groningen was wel duidelijk waarom.

0
Vrijdag 9 oktober 2009 om 23:02 uur

marcellino

Kees schreef:

Vergeef me, maar de exacte tekst weet ik niet meer. Maar Wetzel was uitermate positief over Ricky en gaf ook aan dat hij in de basis hoort.

 

ps Normaal kijk ik ook nooit maar vanavond vanwege Calabro en Wetzel wel.

 

ps 2 Overigens presenteerde Wetzel zich meer dan uitstekend en zijn grootste criticasters kunnen volgens mij niet het tegendeel beweren.

en waarom denk je kees ,waarom praat hij zo.

Het zal toch dom zijn als hij gaat zeggen dat hij moeilijk is en eigenlijk een drama is voor elke club en niet brengt wat ze dachten.

 

dat ricky thuis zit is toch niet zomaar of heeft atteveld gezegd dat hij op een andere stoel moet zitten!!!!!

 

de tijd zal het leren,maar ik denk dat je te goed gelovig bent

0
Vrijdag 9 oktober 2009 om 22:59 uur

anti td

Kees schreef:

Ooievaar heeft het licht gezien en dat geldt binnenkort ook voor jou!

 

Nee, alle gekheid op een stokske. Prima dat je geen voorstander bent van Wetzel. Tegengas is altijd goed voor een organisatie.

 

Maar hoe je ook over de kwaliteiten van Wetzel denkt: het blijft te allen tijde een prima gezicht/uithangbord van de club en hij komt absoluut betrouwbaar en fatsoenlijk over. Dat kun je toch niet ontkennen.

 

Dat een enkeling daar door heen prikt en in zijn/haar beleving een andere mening is toegedaan is zijn/haar goed recht.

Je zegt het allemaal goed. Hij komt betrouwbaar en fatsoenlijk over. Als je niet doet aan begrijpend luisteren, that is. Dan heb je hem nog noooit iemand horen afbranden op dat denigrerende toontje van hem.

 

Waarom denk je dat je momenteel zo weinig hoort van het gezicht van ADO DH? Zou dat vrijwillig zijn denk je?

 

En het is ineens wel erg rustig, vind je niet? Toeval?

0
Donderdag 8 oktober 2009 om 23:41 uur

Advertentie

Kees

Ooievaar schreef:

Excuses en een hele grote bos rozen zijn hier meer dan op z'n plaats.

 

Zou mooi zijn als de club hier het voortouw zou nemen, dit is een kans voor open goal. Dus Wetzel: het zou je sieren als je nu ook eens de publiciteit zocht. Zou je in elk geval bij mij een heleboel goodwill mee kweken.

Waarom Wetzel en geen Dick Vierling. Enne, scoren over de rug van een ander.

 

Nee, dat vind ik niet correct.

0
Woensdag 7 oktober 2009 om 18:45 uur

Midden-Oost

Aad schreef:

Gek dat ik bij alle argumenten die er worden gegeven waarom het stadion niet vol zou zitten niet de speeldag en aanvangstijdstip zie staan.

 

Met name de zaterdagavond is voor vele wat ouderen een vervelende dag. Bezoek van en aan familie, vrouwlief die het niet leuk vindt de zaterdagavond alleen door te brengen, etc.

 

Voor de vrijdag geldt bijna hetzelfde.

 

Ik weet het: Eredivisie live bepaalt maar de zondag om 12:30 zou ik prima vinden. Kan je die dag ook nog wat anders doen. En ik mensen die nu niet komen maar in dat geval graag en met SCC

Ik weet ook even niet meer waarom Den Haag op zaterdagavond voetbalt terwijl het toch altijd vroeger zondag 14:30 uur was. Persoonlijk vind ik de zaterdagavond 19:30 uur prima.  De kids gaan/liggen op bed en op zondag kan je nog wat leuks doen. Voor degene die zelf voetballen is zaterdagavond ook beter.

 

Ik weet zeker dat als je voor 15 à 20 euro's naar binnen kan, je voor 5 euro's parkeert, het stadion vol zit. Dit is qua sfeer beter, wellicht betere prestaties en sponsors komen liever af op een vol stadion dan een stadion met altijd lege (hoek) vakken.

0
Dinsdag 6 oktober 2009 om 13:00 uur

Aad

Gek dat ik bij alle argumenten die er worden gegeven waarom het stadion niet vol zou zitten niet de speeldag en aanvangstijdstip zie staan.

 

Met name de zaterdagavond is voor vele wat ouderen een vervelende dag. Bezoek van en aan familie, vrouwlief die het niet leuk vindt de zaterdagavond alleen door te brengen, etc.

 

Voor de vrijdag geldt bijna hetzelfde.

 

Ik weet het: Eredivisie live bepaalt maar de zondag om 12:30 zou ik prima vinden. Kan je die dag ook nog wat anders doen. En ik mensen die nu niet komen maar in dat geval graag en met SCC

0
Dinsdag 6 oktober 2009 om 12:24 uur

Edwin

northy schreef:

Je valt uit altijd correcte rol met je simpele zielen,toto-mannetje met je theekransvriendjes.

Als frans(je) met een tegenargument komt begin je op de persoon te spelen over de verkleining van zijn naam,goed onderbouwd en ge-analiseerd,of over mensen der spelling te spotten.

Een wonderkind als jij moet toch tussen de regels door kunnen begrijpen wat die simpele zielen bedoelen.

Maar als jij je verheven voelt boven de mensen die alleen maar LTS hebben gedaan,zegt het meer over jouw dan over hun.

Waarom voel jij je minderwaardig aan mensen, zoals Vincent, die blijkbaar meer opleiding hebben gehad? Waarom vind jij iemand met minder opleiding een 'simpele ziel' en iemand met een paar jaar meer school een 'wonderkind'?

 

Dat ligt dan echt aan de gedachtegang van die persoon zelf.

0
Dinsdag 6 oktober 2009 om 09:11 uur

Nu online

Martgroen, Haagse Haas, Marcie en 336 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4