Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

rien1

Kees schreef:

Rien,

 

Je kunt het ook van de zonnige kant zien: twee seizoenen geleden in de bierliga gemiddeld een dikke 3000 en nu al gemiddeld een dikke 10.000.

 

We komen van heel ver weg. Wat ik al eerder schreef: het is gemakkelijker om van 10 naar 20 te sijgen dan van 3 naar 10.

Die positieve dingen houd ik ook maar in gedachte, Kees. Alleen vanmorgen stond er nogal een klote kop op een stukje over het supporters-aantallen bij ADO. Alleen ik weet niet meer precies wat er nou stond. Er stond wel in het stuk dat het een fikse tegenvaller was. Ik kan maar niet begrijpen dat er niet meer toeschouwers komen. Je kan op een gegeven moment alles wel de schuld geven over het "waarom".  De club leeft toch best wel in de stad?

0
Maandag 5 oktober 2009 om 21:29 uur

<FCDH>

Kees schreef:

Ik kan je volgen qua veiligheid want overal is het een schijnveiligheid. Echter helpt het soms best wel zonder dat het zichtbaar is.

 

Stel je voor dat er tegen Ajax en Utrecht geen cc verplichting was geweest. Het aantal Utrechtenaren en Amsterdammers was dan niet te tellen geweest in de vakken. Tsja, en dan .................

waarom moesten we dan zo nodig uit het zuiderpark?daar hadden we ook een clubcard maar ok dan stel ik voor om alleen tegen utrecht feyenoord en 020 een clubcard te doen maar niet bij de andere clubs want dat risico is al een stuk minder?

0
Maandag 5 oktober 2009 om 21:23 uur

rien1

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ik blijf van mening dat we nog steeds last hebben van imagoschade. Het duurt jaaaaren voordat we dat van ons af hebben geschud. Een simpel voorbeeld is de gemiddelde uitwedstrijd van ADO. Die worden bijna altijd op zondag gespeeld omdat nog steeds de gemiddelde burgervader in dit land ADO bestempeld als risicowedstrijd.

Wat kan er tegenwoordig nog gebeuren ? Je komt er alleen in met een CC of SCC, buscombi, je word via een ´sluis´ het stadion ingeleid waardoor er helemaal geen contact is met de supporters van de tegenpartij.

ADO heeft een bepaalde vaste groep van zo´n 5000 SCC´ers en misschien 10000 CC´ers en het is verdomd moeilijk om nieuwe supporters erbij te krijgen.

Daarom is het o zo belangrijk dat de vaste supporters af en toe proberen vrienden of kennissen mee te nemen om sfeer te proefen en aan te tonen dat het gewoon gezellig is om naar het stadion te gaan.

En Rien, ik sluit me helemaal aan bij jouw betoog over die spreekkoren. Als ik mijn pa ( 60+ ) zou meenemen naar het stadion en hij hoort die oerwoudgeluiden en liedjes waar de ernstigste ziektes in zitten, is het ook gelijk de laatste keer dat ie meegaat. Ik begrijp niet dat sommige ´supporters´ dat met hun botte harsens niet inzien.

Het kloterige hiervan is dat ook vaak juist die zelfde supporters de  "leukere" gezang scanderen, en vaak zijn zij het die de rest dan op sleeptouw nemen. Het is echt jammer dat ze (vind ik) soms te ver gaan. Maar waarom nou juist die ziekte weer. Vaak krijg je dan de tegenargument/dooddoener van:  "Dat is nu eenmaal Haags". Nou sorry, daar zakt me broek echt vanaf.  

0
Maandag 5 oktober 2009 om 20:15 uur

Vincent

northy schreef:

Vincent ie niet voor niets naar zeeland gegaan,is vol van zichzelf en zijn eigen shoutvriendjes met zijn toto geneuzel.

IK vindt dat jij gewoon gelijk hebt fransje,maar dan komt die zeeuwse babbelaar weer met een onderbouwt argument welke volwassen vent zich fransje noemt.

Laat hem,hij is al zo lang onderweg.

Klopt dat was zeker niet voor niets..

Mijn vader was slecht ter been en we woonde 4 hoog (zonder lift). Meer dan 40 jaar werken bij de gemeente was blijkbaar niet genoeg om hem een benedenwoning aan te bieden en daarom zijn we verhuisd.

 

Heeft daar nog 2 jaar lang heerlijk door het zeeuwse land kunnen rijden op zijn zundappie..dus nee dat was zeker niet voor niks.

 

Simpele zielen als jij staan daar (misschien) een halve minuut bij stil om vervolgens weer iemand de meest verschrikkelijke ziektes toe te wensen (voorbeelden: minuut stilte voor de tank en de mch aktie..

 

Over een halve minuut vraag je je weer af waarom het stadion toch niet is uitverkocht... te simpel voor woorden 

 

 

0
Maandag 5 oktober 2009 om 19:59 uur

Vincent

Haguecityfirm schreef:

Vincent niet iedereen heeft tijd of kans gehad om door te studeren,jij valt over de spelling,ik vraag ook niet of jij het wil lezen,andere zullen ongetwijfeld wel begrijpen wat er met het stuk wordt bedoelt.

En jou vraag wanneer ik voor het laatst ben geweest,dat was de wedstrijd tegen utrecht thuis.

Mag ik jou vragen wat jij voor de kost doet ?

Dan weet je toch ook dat men in vak M-N-O voor 80% staat? (had in een eerdere shout per abuis N-O-P gezegd)

Ben van vak M naar O en nu P opgeschoven.. Gaat toch prima nu?

Waarom zouden de zitters nu naar de hoeken of achter de goal moeten verhuizen?

Mensen die voor het eerst een kaartje voor deze vakken kopen zouden wel beter kunnen worden geinformeerd dat dit (min of meer) stavakken zijn en dat je daar beter niet met je kleine kinderen kan gaan zitten.

 

 

Ik heb in eerdere shouts al eens gezegd dat ik chemisch analist ben (nee geen boekhouder:_)), maar ik snap de logica van de vraag niet in dit verband.

 

0
Maandag 5 oktober 2009 om 19:43 uur

Advertentie

Kees

NA HET WEEKEND, Pascal Bosschaart: ‘Voor deze trainer doe ik alles’
05 oktober 2009 om 12:30

Pascal Bosschaart begon tegen FC Groningen weer op het middenveld. Na de pauze belandde hij toch op de linksbackpositie. De gedreven prof maakte er geen probleem van. Hij heeft het vertrouwen van de trainer, dat is voor hem het belangrijkste.



tekst: Rob Blankenstein



Pascal, een 1-1 gelijkspel tegen Groningen, hebben jullie zaterdagavond twee punten laten liggen?



‘Dat sowieso, maar ik denk gezien het beeld van de wedstrijd dat we in de tweede helft er in ieder geval alles aan gedaan hebben om toch nog een punt te pakken en dat is gelukt. Qua punten hebben we misschien wel het maximale eruit gehaald wat we er uit konden halen, maar wij hebben toch wellicht twee punten te weinig gepakt.’



Waarom zat er wat ADO betreft zo’n groot verschil tussen de eerste en de tweede helft?



‘Dat klopt, ik denk dat we ons na de rust heel goed hersteld hebben en op basis daarvan dat je misschien nog wel meer had verdiend.’



Groningen manifesteerde zich toch wel als een ‘luizenploeg’, maar de manier waarop het de 0-1 maakt getuigt toch ook van klasse!



‘Het was een perfecte counter, die we zelf inleidden door balverlies hun zestien meter en binnen acht seconden lag de bal er bij ons in. Dat is natuurlijk niet goed, maar daar moeten we van leren.’



Dan wordt er in de rust ingegrepen en moet jij op je ‘favoriete’ linksbackpositie spelen, Wat denk je dan bij jezelf?



‘Ik moet zeggen, dat ik over deze trainer zeer te spreken ben en waar hij mij nodig heeft, zet hij mij neer en daar zal ik voor hem alles voor doen!’



Na de rust zetten jullie Groningen goed vast op hun helft en dan ontbeert op bepaalde momenten het geluk!



‘We hadden inderdaad na de rust meer verdiend, maar op basis van de gehele wedstrijd dan is denk ik 1-1 toch wel terecht.’



En verdedigend stond het ook goed na de rust!



‘Dat klopt, we zijn heel veel in de aanval geweest en dat moest ook, want we wilden gewoon vooruit voetballen met overal druk zetten. Dat heeft dan wel geresulteerd in een goal, maar jammer genoeg was het er één te weinig.’



Het verschil voor jou persoonlijk met vorig seizoen is natuurlijk enorm. Dat speelt ook mee in het ‘koppie’ waarbij vertrouwen van een trainer heel belangrijk is. Dat zie je ook af aan je prestatie op de mat.



‘Dat is denk ik ook het belangrijkste. Als je het vertrouwen van een trainer krijgt - en als ik over mezelf praat - is dat vertrouwen nu absoluut aanwezig is dat heel belangrijk. Daar maak ik nu dankbaar gebruik van en ik speel nu mijn wedstrijden. Ik probeer het zo goed mogelijk in te vullen en volgens mij is de trainer wel redelijk tevreden.’



Zoiets moet toch ook wat met je doen als je je gedurende de week voorbereidt op de wedstrijd die volgt in de wetenschap dat je weer aan de bak mag?



‘Absoluut en dat is het leuke omdat je inderdaad de gehele week toeleeft naar die wedstrijd in de wetenschap dat je mag voetballen. En dat moment is in de huidige situatie iedere week het geval en dat is alleen maar lekker, dus ik probeer het vertrouwen dat de trainer mij geeft, terug te betalen met mijn prestatie op het veld.’



Waar staat dit ADO Den Haag op dit moment naar jouw mening?



‘Ik denk dat we qua voetbal gewoon heel goed spelen dit seizoen en ik denk ook dat we nog wel beter kunnen. Als we deze lijn kunnen voortzetten, dan denk ik wel dat we een heel goed seizoen kunnen gaan draaien.’



Wie tegen FC Groningen ook goed inviel, was Charlton Vicento en ditmal zonder Schwalbe.


ps Volgens mij liet Vicento zich na plus minus twintig minuten op de rand van de zestien zich weer opzichtig vallen. Of zag ik het verkeerd? Maar ja, hij is nog lang niet die lelijke balletdanseres van een  Suarez

0
Maandag 5 oktober 2009 om 18:42 uur

supporter-noord

Kees schreef:

Degene die een kaartje in de losse verkoop kopen zijn supporters die veel minder dan 10 keer komen en natuurlijk ook van harte welkom zijn. Graag zelfs.

 

Echter als je dan zo'n uitgave afzet tegen een bezoek aan een musical, concert en schouwburg valt onze toegangsprijs echt wel mee voor een incidenteel bezoek. Parkeerkosten en catering zijn bij dat soort evenementen ook stevig.

 

Weet je wat pas belachelijk is: mijn seizoenskaart die maar euro 150,00 kost voor vak T. Dat is maar 9 euro per wedstrijd. Volkomen absurd voor eredivisiebegrippen in een spiksplinternieuw stadion.

Allemaal leuk en aardig als je inderdaad een seizoenskaart hebt. Ik kom zelf tegenwoordig maar 3 a 4 keer per seizoen omdat ik in oost groningen woon en ook met mn werk vaak niet meer kan komen. Ik was er afgelopen zaterdag tegen grun ook. Mijn kosten : 1 tank benzine 60 EURO, 1 x vak P, 27 EURO, 1 parkeerkaart 10 EURO, 2 broodjes kroket en wat drinken 10 EURO, totaal 107 EURO. Had nog ergens in de omgeving gekeken voor gratis parkeren maar heb de auto toch maar op P4 gezet ivm de storm en eventueel regen, is anders ook niks. Het uitrijden van P4 moet toch sneller kunnen, waarom maken ze geen 2 of 3 uitgangen ? ,1 ingang is wel genoeg. Toen ik weer naar huis ging heb ik ff gekeken hoe lang het duurde eer alles eruit was, dat heeft ongeveer 25 minuten geduurd. Parkeerterrein was niet helemaal vol. Was weer een gezellig dagje uit. Maar ik kan me voorstellen dat supporters na een slechte wedstrijd kunnen gaan denken, zonde van die 107 EURO. Maar ik heb weer genoten. Heb trouwens nog steeds geen clubkaart en om nou 60 EURO voor benzine te gaan neerleggen om ff heen en weer te rijden.....nou nee, misschien komt er nog eens een gelegenheid en gelukkig is er vrije verkoop maar soms als ik hoor dat het waarschijnlijk uitverkocht is, tja, dan heb ik pech want die gok neem ik dan niet, stel je voor dat ik voor niks rij.

0
Maandag 5 oktober 2009 om 15:27 uur

Ron001

Even iets anders!!

 

Waarom is er nog steeds niemand op het idee gekomen om iemand met een rugzak met fris/koffie de tribune op te sturen??? Evenementen zie ik niets anders!! Scheeld een hoop wchttijd bij de loketten!! Hebben ze meer tijd om het eten op een goede tempratuur af te leveren.!!! Net als het open gooien van de twee rijbanen op uitrijden!! ( 1 helft vanaf het stdion naar de a4 en de andere naar de a12 !!Ervaring bij de f1 opgedaan, het werkt prima!! Bennen we op tijd thuis en geen wachtrijen!!! Hoop dat er eindelijk iemand wakker word!!! Nu de toeganpoorten nog!!

0
Maandag 5 oktober 2009 om 13:24 uur

Vincent

@Haguecityfirm,

 

Met een spellchecker eroverheen zou je verhaal iets beter over komen.

Een daar gaan we weer: waarom moeten mensen die willen zitten dit dan maar achter de goal doen? Waarom gaan mensen die willlen staan niet achter de goal?

Overigens is vak N-O-P al voor 80% staan.. weet niet wanneer je voor het laatst geweest bent?

 

Ik lust ook best wel een biertje, maar 1.5 uur zonder op een week moet toch wel kunnen?

0
Maandag 5 oktober 2009 om 13:09 uur

Haguecityfirm

Waarom het stadion niet raakt uitverkocht !!
Author: Verm'78 | Waarom het stadion niet uitverkocht raakt zullen velen mensen zich afvragen,ook op bestuurlijk nivo zal die vraag vaak spelen.Het is namelijk zeer vreemd dat dat we nog steeds (te) weinig toeschouwers trekken.



In een regio waar meer dan 1 miljoen mensen wonen en waar slechts 1 bvo speelt zou je toch vewachten dat het stadion met een capesiteit van 15000 twee wekelijks uit zijn voegen barst. Het tegengestelde is waar,te weinig mensen bezoekt de wedstrijden van onze plaatselijke FC.Hoe dat komt ? Daar zou eens een goed onderzoek naar moeten worden gedaan,waarom worden er bij de club zo weinig seizoenkaarten verkocht in vergelijking met de overige eredivisie clubs?

Een paar punten waarom ik denk dat er te weinig komen zal ik bij deze aangeven.Om een clubkaart te bemachtigen is natuurlijk al geen gemakkelijk weg,alleen op kantoor uren kan men een kaart bestellen aan het stadion.De seizoen kaarten voor het nieuwe seizoen moet men in het lopende seizoen al op eenvoudigen manier kunnen bestellen,ook zal hier al veel eerder recklame voor moeten worden gemaakt.

De vak indeling is naar mijn inziens ook totaal verkeerd,veel mensen moeten nu op de meeste vakken verplicht blijven staan,terwijl zij voor een zitplaats betalen,en waarschijnlijk ook liever willen zitten,ook dit scheelt toeschouwers,vele van deze mensen zullen (verlopig) niet meer terug komen.Maak bv van middenoord weer gewoon een staanvak en haal het sfeervak ook naar middenoord terug,dan kunnen de mensen die willen zitten, achter de goal plaatsnemen.

Over de catering in het stadion zullen we het hier maar even niet over hebben.Maar een glaasje bier tijdens de wedstrijden moet toch mogelijk zijn.

 

bron. www.haguecityfirm.nl en laat uw reactie achter
 

0
Maandag 5 oktober 2009 om 12:57 uur

Nu online

James, zuiderwijk, ADO73, Martgroen, Haago, J001 en 230 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4