Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

rien1

Bert schreef:

Nou als die sites elkaar tegen gaan spreken weet ik het ook niet meer. Zal wel niet voor ons v belang zijn. VD Kallen is denk ik uitgewinkeld.

Anders horen we het vanavond wel van die snor. 
En dan te bedenken dat een cluppie die de belastingdienst achter zich aan heeft, even  een spits van Chelsea (ben sahar)  en een middevelder van PSV (stijn wuytens) haalt. Datzelfde geldt voor Roda met een aantal spelers. Ook 4 spelers gehaald dacht ik! Overigens werd Delorge weer gewisseld in de rust afgelopen vrijdag. Die doet het volgens mij niet al te best  
0
Maandag 2 februari 2009 om 19:57 uur

rien1

Bert schreef:

Vandaag om 24.00 uur sluit de transfermarkt inderdaad Rien. 18.00 uur is onzin. Maar ik denk niet dat er nog wat bijkomt.

Lijkt mij ook. Nu zie ik dat Graafschap weer een PSVer (wuytens) heeft gehaald 
Ik lees op fcdh-forum ook iets over die Argentijnse spits (ben effe naam kwijt), zou die nog kunnen komen? Die is al een tijd op proef.
 Tja, Ricky komt nu dus ook (nog) niet

0
Maandag 2 februari 2009 om 19:22 uur

rien1

Kees schreef:

Ik vind dat er meer dan uitstekend is ingekocht en echt alle complimenten voor ADO.

Anderzijds vind ik het niet slim om van twee linkspoten afscheid te nemen als je er maar drie hebt die enkel op de linksachter plaats uit de voeten kunnen.
Daar heb je inderdaad gelijk in. Geen idee waarom Wetzel dit nu weer doet. Hij als (behoorlijk) doorgewinterde trainer zal dat toch ook wel gezien hebben. Toch heb ik het idee dat er nog wel wat valt te sleutelen aan het elftal, en hij zou dus voorin wat mankracht moeten zetten. Dat is ook 1 ding dat ik niet kan begrijpen. Na 20(!!!) wedstrijden staat de spits (en het maakt niet eens uit welke van de 4 of 5) nog steeds alleen voor een enorme overmacht aan verdedigers. Hoe gaan we nou eens goals maken. De wedstrijd tegen Groningen vond ik wat dat betreft heel pijnlijk, niks gecreerd Daar moet hij toch iets aan veranderen?
0
Maandag 2 februari 2009 om 19:08 uur

iiii

dirk schreef:

Raily Ignacio 2 jaar naar ADO Den Haag
maandag, 2 februari 2009
Raily Ignacio, spits van Westlandia gaat voor 2 jaar naar ADO Den Haag met ingang van volgend seizoen. De spits, die aan de lopende band scoort kwam van HMSH naar Westlandia. Ignacio kwam eerder uit in de A jeugd van Laakkwartier
Bron: www.hethaagsamateurvoetbal.com
Weer een spits? das de 5e ofzo, en geen van allen scoren. Het ligt niet aan de spitsen, dat wetzel dat nog niet heeft gezien:S
0
Maandag 2 februari 2009 om 16:13 uur

dirk

Raily Ignacio 2 jaar naar ADO Den Haag
maandag, 2 februari 2009
Raily Ignacio, spits van Westlandia gaat voor 2 jaar naar ADO Den Haag met ingang van volgend seizoen. De spits, die aan de lopende band scoort kwam van HMSH naar Westlandia. Ignacio kwam eerder uit in de A jeugd van Laakkwartier
Bron: www.hethaagsamateurvoetbal.com
0
Maandag 2 februari 2009 om 16:05 uur

DEHAAGSEHYENA00

inside schreef:

Houd de komende uren even de sites in de gaten mensen er komt nog wat.Een rechtsbuiten.
hoop je dat of weet je dat omdat je INSIDE van de club ben?
Jongens niet vergeten we hebben die argentijn nog op proef, een spits?
0
Zondag 1 februari 2009 om 20:48 uur

Rome

M schreef:

Verdedigers genoeg nu!
Van hese, piqué, horvath, kum,ammi(die ik liever zelf op rechtsmidden zie)

Er moeten gewoon nog wat meer aanvallendere mensen komen.. Van den Bergh zal perfect zijn..

Knopper, Powel, Cornelisse, Soltani, Caracciolo, Hoogendorp.. Genoeg aanvallende mensen denk ik..

 

Je ziet bij elke wedstrijd van ADO dat de spits op een eiland staat.. Ikzelf vind dat Powel het heel redelijk doet hij krijgt gewoon weinig ballen. Daarom pleit ik inderdaad ook voor Ammi of/en van Hese op het middenveld en een vervanger voor hun in de verdediging.

0
Zondag 1 februari 2009 om 16:05 uur

rien1

<FCDH> schreef:

ik denk dat er nu niks meer kom ?we moeten nu wachten tot het nieuwe seizoen haal ricky en de graaf en 2 goeie spitsen erbij en het zou stukken beter gaan
Het lijkt mij ook niet, want de deadline voor transfers is 2 februari. En vandaag is geloof ik al 1 feb. Dus tot vanacht 12 uur vannacht zou dat moeten gebeuren. Nee dus. Maar wel jammer dat de club daar niet eerder mee is gekomen. Tenminste, ik ga uit van Janusz dat ze aan het praten zijn met Ricky. Kijk, spitsen hebben we wel, maar ik denk/vind dat het verkeerd staat. Wetzel zal wel een rede hebben dat hij niet een 2e echte spits zoals Fabio of Ricky naast Powel zet. Powel en Milic naast elkaar als 2 boomlange sterke spitsen of naast die boom de kleine wendbare Caraciolo. Dat moet toch wat moois opleveren??  
0
Zondag 1 februari 2009 om 15:58 uur

Advertentie

dirk

Kees schreef:

Overigens is jouw shout ook van een bijzonder hoog niveau en dan met name de passage achter de komma.

Ik was gister weer zo teleurgesteld dat ik me wel met een melige opmerking moest afreageren.

De thuiswedstrijden zijn werkelijk geen pretje dit jaar en sinds Volendam thuis hebben we niet meer gewonnen in een thuiswedstrijd. Behoudens Fortuna voor de beker.
We zijn het eens. En helaas kan ik Wetzel, die ik op grond van zijn presentatie redelijk hoog had zitten, als coach steeds minder volgen. Na de 0-1 een kwartier voor tijd zou je toch verwachten dat hij achterin 1 op 1 ging spelen en een extra aanvaller erin gooide. Maar nee, hij brengt Immers in voor Buijs. Waarom niet de gok nemen om ook Milic op te laten draven als extra ondersteuning van Powel in de spits en daarvoor bijvoorbeeld Cornelisse of Soltani te offeren. Of je nu met 0-1 of met 0-2 verliest maakt weinig uit. De argumenten die hij aanvoert op de site Haaglanden om Milic niet in te zetten, vind ik gezwets in de ruimte.
Maar goed, ik beschik niet over het diploma coach betaald voetbal.
Los daarvan kan het zo langzamerhand ook bijna geen toeval meer zijn dat een wedstrijd telkens in het laatste kwartier de verkeerde kant op kantelt. Er zijn mensen die willen dat supporters voortaan geen Haags Kwartiertje meer roepen. Dat is onzin, verkondigd door bijgelovigen. Ik denk eerder dat het te maken heeft met ofwel concentratieverlies of onvoldoende conditie van sommige spelers. Met name Knopper, Cornelisse en Rankovic wekken vaak de indruk het moeilijk te kunnen bijsloffen gedurende een hele wedstrijd. Maar uiteraard geef ik mijn mening graag voor een betere.
0
Zondag 1 februari 2009 om 14:57 uur

<FCDH>

Er rust een vloek op het Haags kwartiertje
Geschreven door Elf Voetbal
Aan anderhalve kans had FC Groningen zaterdagavond genoeg voor een driepunter in Den Haag. Daar werd het tegen degradatie vechtende ADO Den Haag met 1-0 geklopt door de ploeg van Ron Jans. De Uruguayaan Gonzalo García promoveerde zichzelf met nog precies een kwartier te spelen tot matchwinner, door van dichtbij de bal in het doel van de thuisploeg te prikken.

De oud-speler van Real Madrid werd bediend door Koen van de Laak. Gezien het spelbeeld mag de Groningse zege onverdiend genoemd worden.



"Vijf, vier, drie, twee, één", telden de supporters van ADO Den Haag massaal af. Terwijl ze toeleefden naar de start van het Haags Kwartiertje, prikte García van FC Groningen de bal met de punt van zijn schoen in het doel, daarmee tekenend voor de enige goal van de wedstrijd: 0-1. In het restant van de partij zette ADO nog wel met man en macht aan, maar lukte het niet tot goed uitgespeelde kansen te komen. Het Groningse blok ,dat stond opgesteld ter hoogte van de rand van het eigen strafschopgebied, bleek stevig genoeg om de voorsprong vast te houden tot en met het laatste fluitsignaal.



Dankzij de tiende zege van het seizoen klimt FC Groningen op naar de vijfde plaats van de Eredivisie. Het team van trainer André Wetzel staat er een stuk minder florissant voor na twintig speeldagen. De geelgroenen bezetten de veertiende plek van `s lands hoogste voetbalcompetitie, met slechts drie punten meer dan nummer zestien Vitesse en nummer zeventien De Graafschap.



De beginfase van de wedstrijd ADO-Groningen was veelbelovend. Een goed schot van Danny Holla werd knap uit de korte hoek geronseld door ADO-keeper Robert Zwinkels en het publiek ging er eens goed voor zitten. Maar de koukleumende fans, bijna tienduizend, kregen tijdens de rest van de eerste helft weinig leuks meer te zien. Doelman Luciano van FC Groningen had niets te doen en ook aan de andere kant van het Haagse voetbalveld viel zelden iets te beleven. Zo nu en dan bokste Zwinkels een bal weg, maar verder had de defensie van ADO Den Haag alles onder controle. Ook na de pauze stond de Haagse achterhoede als een huis. Op dat ene moment na, waaruit de Uruguayaanse baltovenaar Garciá kon scoren.



De 21-jarige spits Nicklas Pedersen viel bij FC Groningen door de mand. De Deen, die voor het eerst in de basis mocht starten bij de Groningers, werd amper bij het spel betrokken en keerde na de pauze niet meer terug op het veld. De beoogde opvolger van topschutter Marcus Berg -- hij was er in verband met een schorsing niet bij in Den Haag -- werd vervangen door Paul Matthijs. Pedersen heeft te kampen met een gebrek aan wedstrijdritme. De van FC Midtjylland overgekomen aanvaller lijkt dan ook nog even nodig te hebben om zich aan te passen én om topfit te worden.

Bron:

ELF Voetbal


0
Zondag 1 februari 2009 om 13:12 uur

Nu online

Martgroen, MichelAdamsMatje en 280 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4