Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Ooievaar

Drama schreef:

Wissels zijn dramatisch van die wetzel
als je toch achter komt ga je toch een aanvaller brengen!!!!

Ik word zo droevig van die wedstrijden 


Ben het met je eens, al blijf ik van mening dat ik ADO helemaal niet zo beroerd vond spelen. Maar voorin wordt er hoegenaamd niets afgedwongen, we zijn totaal vleugellam. Af en toe komt er wat voor de pot van notabene back Ammi. En daar zit hem naar mijn smaak de kern van het probleem. Zeker als je van die merkwaardige wissels toepast, dat is een repeterende breuk.

Waarom Milic zelden of nooit speelt is me ook duister. Of het is een totale miskoop, of Wetzel ziet het gewoon niet. Al zou ik blij zijn als v.d. Kallen hem wegpromoveert tot t.d.

Wat de meerwaarde is van Powel ontgaat me ook volledig. De man is traag en heeft geen greintje techniek. Is dus absoluut geen eredivisie spits. Dit soort aankopen haal je om je veilig te spelen en niet om je te spiegelen aan allerlei vergezichten in de toekomst Milic? want daar heb je geen moer aan, als je je dient te handhaven.



0
Zondag 1 februari 2009 om 12:02 uur

Haagje

Knopper is geen spits, zet hem daar dus ook niet, hij komt elke keer ballen ophalen. En aangezien hij als vleugelspits bedoeld is door Wetzel is heel dat systeem weg als hij elke keer die ballen komt ophalen..

 

Als we geen vleugelspits erbij krijgen speel dan gewoon 442 met Knopper achter de spits..  En probeer het met Powel-Hoogendorp of Powel-Millic. Zo gebruik je Powel namenlijk ook niet optimaal, hij krijgt alleen maar kutballen als die gedekt staat door twee verdedigers..

0
Zondag 1 februari 2009 om 10:17 uur

rien1

Bert schreef:

Kees dit is balen. Zwinkels heeft niets fout gedaan goed gespeeld. Ammi derrijkck Kum ook. Ranko ook. Maar wanneer gaan we nou met 2 spitsen spelen. 

Goed gevoetbald maar weer o punten klotezooi.

Pwel krijgt geen bruikbare bal. Dat schiet niet op. Waarom niet ipv Soltani Immers erin die werkt hard. Is gewoon een irritant mannetje om tegen te voetballen. Hem in laten vallen heeft geen zin dat had je beter Hoogendorp kunnen laten invallen.

Hopelijk komt er nog wat bij Janmaat??? 

Uitwedstijd Pisvee wellicht weer undercover. Mijn zwager is daar supporter van. Effe kijken of die een kaartje kan regelen. 
Eigenlijk heeft iedereen het goed gedaan. En inderdaad jij zegt het al, er moet iemand bij in de spits! Powel en Fabio, of voor mij part Hoogendorp. 
Wat mij opvalt is dat het lijkt dat Wetzel bepaalde spelers (Hoogendorp, Swiebe) expres niet opstelt terwijl ze soms best van nut kunnen zijn. Dat persoonlijke gedoe gaat ons nog de kop kosten.  Want we hebben echt 2 spitsen nodig voorin
0
Zondag 1 februari 2009 om 00:15 uur

Haagse Roel

Aad schreef:

Ik denk dat het niet zozeer met Wetzel te maken heeft maar meer met de spelers zelf.
We kunnen allemaal kritiek hebben op de opstelling maar laten we eerlijk zijn: We hebben nauwelijks beter dan er vanavond in het veld stond.
Ze doen allemaal hun stinkende best maar het is het allemaal net niet.
Volgens mij is het evengoed mogelijk dat het ineens gaat lopen. Ik denk dat iedere shouter het met me eens is dat wanneer je de namen ziet er een goed elftal zou moeten kunnen staan.
En dat is nu juist het punt: Het zijn elf voetballers maar het is GEEN TEAM.
En ligt dat aan Wetzel? Ik weet het niet, jullie wel? 
De wil is er wel  Aad, in die zin is het volgens mij wel een team ,echter als je  4-3-3 wil spelen moet je daar ook de  ( buiten) spelers voor hebben. Met alle respect maar Soltani heeft wat leuke dingen gedaan dit seizoen maar een constante dreiging gaat van die jongen toch niet uit . Knopper als verkapte rechtsbuiten is natuurlijk een aanfluiting. Die jongen moet achter de spitsen spelen en de aanvoer verzorgen, daar is ie top in. Als je een rechter spits erbij haalt ben je al een stuk verder. Natuurlijk kan je achteraf stellen dat je Meric nooit weg had moeten doen. Als je een goeie vervanger had gehaald was er ook niets mis geweest. Blijkbaar vindt Wetzel het niet nodig. Volgens mij maakt die daar een behoorlijke fout.
0
Zaterdag 31 januari 2009 om 23:52 uur

rien1

Aad schreef:

Nou Rien, ik zit al een paar dagen op Frans te wachten.
Meestal zeggen ze: Geen nieuws = goed nieuws, maar ik ben toch bang dat we het hiermee moeten doen.

Ik ben er van overtuigd dat van der Kallen zijn best doet maar spelers moeten ook zelf willen.
En laten we wel zijn: De spelers waar wij op wachten spelen niet graag degradatievoetbal.
Nee, dat is het nou juist. Toch denk ik als Powel een maatje in de spits krijgt, dat het voor hem makkelijker wordt. Dan is ie niet meer alleen met 3 man om hem heen van de tegenstander. Geen enkele spits red het hier omdat Wetzel het vertikt om er iemand precies naast te zetten.  En dan Knopper daar achter.
Tjonge, ik begin hem nu wel te knijpen hoor. Vooral doordat nogmaals de concurrenten ineens gaan winnen. Maar zelfs met na-competitie moeten we het toch zeker kunnen redden? 
Ja, ik weet het. Het is nog lang niet zover. Maar dit zou echt verschrikkelijk zijn, ook wat betreft de consequenties voor ons cluppie 
0
Zaterdag 31 januari 2009 om 23:44 uur

Advertentie

rien1

Aad schreef:

Nou ik heb hem ook gezien maar hij heeft dat niet uitdrukkelijk gezegd. Hij heeft eigenlijk behalve de standaardteksten NIETS gezegd.
Ik hoop eigenlijk dat Frans zich nog even laat horen.
We horen hem niet, dus dat zegt misschien genoeg.
We staan nog 14e en heel slecht (behalve dan zoals altijd de aanvoer naar de spits) gaat het ook weer niet. Maar het baart me zorgen dat concurrenten  allemaal 3 punten pakken na hun inkoop van nieuwe spelers. En we krijgen nu 2 zware tegenstanders
0
Zaterdag 31 januari 2009 om 23:29 uur

Haagse Roel

FC Den Haag! schreef:

Dat klopt want creatieve middenvelders hebben we niet! Knopper is dan nog de meest creatieve speler die we hebben.
Dat is helemaal waar, echter wordt Knopper als verkapte vleugelspeler gebruikt wat hij niet kan belopen, zet hem echt achter de spits en je hebt er veel meer aan. Maar ja , dan moet je wel een rechter vleugelspits halen ..........
0
Zaterdag 31 januari 2009 om 22:44 uur

Filosoof

Ik heb Soltani een poos het voordeel van de twijfel gegeven. Nu niet meer. Heeft overigens niet alleen met vanavond te maken. De aanvoer naar de spits komt niet op gang. Naar mijn smaak is dat voor een belangrijk deel te wijten aan de vleugels. Of liever het gebrek daaraan. Als vleugelspeler moet je een actie kunnen en durven maken. Soltani kan je daar niet of nauwelijks op betrappen. Zo blijft Powel dus verstoken van verwerkbare ballen. Want als we alle kaarten op het middenveld zetten... Knopper doet wel heel druk, maar of het allemaal wel zo effectief is? En Corneliise werkte wel vanavond, maar is niet voldoende creatief om Powel (of een ander) met een beweging vrij voor de keeper te zetten. Buijs heeft weer heel ander kwaliteiten. Maar is het ook niet als het gaat om inventiviteit. Kortom, komt er morgen nog iets uit de hoge hoed? Liefst iets waarmee we de vleugels versterken. 

0
Zaterdag 31 januari 2009 om 22:16 uur

A.

yo schreef:

Iedereen weer negatief.
Het is jammer, maar het komt goed. Dit team is nog nauwelijks op elkaar ingespeeld.
Geef Powel de tijd. Het is natuurlijk niet toevaliig dat geen elkele spits het waar kan maken bij ons. Het ligt ook aan de aanvoer van bruikbare ballen en speelwijze.
Het komt goed!

Powel kan naast Milic, Caracciolo, Hoogendorp en Klaasse op de tribune gaan zitten. Iemand die bij Groningen niet eens aan de bak komt, daar heb je natuurlijk niks aan.

Maar zolang de aanvoer zo kut is, zal het inderdaad nooit wat worden met welke spits dan ook. Maarja de enige de bal voor kon brengen was Meric, maar die was volgens bepaalde kenners niet eredivisiewaardig.

Ik vind Powel trouwens wel een dramatisch aanspeelpunt. Zet dan liever Caracciolo neer, die houdt tenminste nog een bal vast. Powel is een circusact op deze manier.
0
Zaterdag 31 januari 2009 om 21:21 uur

yo

Iedereen weer negatief.
Het is jammer, maar het komt goed. Dit team is nog nauwelijks op elkaar ingespeeld.
Geef Powel de tijd. Het is natuurlijk niet toevaliig dat geen elkele spits het waar kan maken bij ons. Het ligt ook aan de aanvoer van bruikbare ballen en speelwijze.
Het komt goed!

0
Zaterdag 31 januari 2009 om 21:16 uur

Nu online

Martgroen, MichelAdamsMatje en 293 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4