Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Vlakko

Pique heeft al 3 wedstrijden meegespeeld met het tweede.

Dus als hij geen lastmeer heeft waarom niet!

 

Anders is Kum een waardige vervanger tegenover Holman.

0
Vrijdag 11 september 2009 om 21:23 uur

Johannes

Wie Atteveld een klein beetje kent weet dat het een eigenwijze klootzak is met ballen. Denk je nou echt dat hij het accepteert als iemand anders binnen de club de opstelling wil gaan bepalen? Zie o.a. situatie Roda JC.

Dus dan zal ADO best een brief aan Ricky gestuurd hebben. Maar verder is er geen sprake van een schorsing - dat hou je echt niet stil meer tegenwoordig, de spelersgroep kan ook massaal zeggen dat ze Coutinho terug willen en waarom blijft iedereen dan stil over die zogenaamde schorsing van Ricky. Oftewel: het is niet waar of het kan de rest van de groep niks schelen. Hoe dan ook pijnlijk. Het maakt de hetze van de clan Ricky des te treuriger. Ricky die net zoveel of meer verdient als de TD trouwens, wat de HCF vergeet te melden in dat jankverhaal.

Het is een prima voetballer met kwaliteiten die ADO een stapje omhoog kunnen helpen. Laten we hopen dat hij zichzelf onmisbaar gaat maken i.p.v. in het koffiehuis-circuit de huilende hoer uithangen. Ik juich net zo hard zo niet harder voor mooie acties hoor, ook van hem, dus ik hoop net als iedereen dat hij een keer zijn voeten laat spreken.

0
Vrijdag 11 september 2009 om 15:07 uur

Vincent

marcellino schreef:

ik weet niet hoor bert volgens mij geef je antwoorden die ik ook in de shout heb gezet

 

Bert schrijft:
Je gaat hier wel aan een aantal zaken voorbij:



We hebben inmiddels een subsponser Azivo;

Sponsor staan nog steeds niet te springen om sponsor te worden onder in de eredivisie mee draaien is gewoon niet intressant.

komt ook nog eens bij dat het risico met supporters groot is bij den haag.



Toeschouwersaantallen gaan toenemen. De vakantietijd is voorbij;
 

Ook dat heb ik aangegeven alleen hebben ze het begroot op 12000 en dat haal je gemiddeld niet ,begroten mag maar dat is anders dan dat het daad werkelijk gebeurd.kijk in de vi of internet en dan zal je zien dat vorig jaar het aantal onder de 10000 lag.


Er zijn weer meer buisiness seats verhuurd;

Ja klopt maar er zijn ook buisiness seats opgezegd.



Vakken voor verenigingen zijn tegen 010,020,AZ en Psv uitverkocht;

Ook dit heb ik aangegeven dat het tegen de groote ploegen gemiddeld wel drukker is,komt ook nog eens bij dat verenegingen maar 10,00 betalen om binnen te komen en vaak nog kaartjes gratis erbij krijgen,dus eigenlijk inkomsten derving en dan hebben we nog en eens over de sponsors en familie van spelers die gratis binnen komen.



Groot minpunt is dat we nog geen stadionsponser hebben. Als we die vinden kan Ado zwarte cijfers gaan schrijven.

Hier moet ik je gelijk in geven maar dat heeft natuurlijk ook zijn oorzaken uit het verleden sponsors stappen gewoon niet zo snel in.

 

je hebt gewoon veel tegen je draait onder in de eredivisie enje hebt nog steeds een slechte naam.

 

Het is toch belachelijk dat het al 2 jaar rustig is en we alleen maar positief in beeld zijn en toch weinig sponsors en ook supporters zich willen binden aan den haag.

We zijn al tevreden als er 10000 man komen,we zijn volgens mij de derde stad van nederland en we krijgen het stadion niet vol.

hoe zou dat komen!!!!
 

Ik weet niet hoe je aan die 12.000 toeschouwers gemiddeld komt, maar wil daar voor het moment wel in meegaan

 

Ik heb vanuit ado echter geen aanvullende acties gezien (kan eraan liggen dat ik iets uit de regio woon) om die 2000 man extra binnen te halen of is dit wel het geval geweest ?

 

als je namelijk niks doet gebeurt er niks en roepen dat een stad als den haag gewoon elke week een vol stadion moet hebben werkt blijkbaar ook al 20 jaar niet.

dus wat heeft ado gedaan om die extra mensen binnen te halen?

 

vrije verkoop is 1 die waarschijnlijk bijdraagt, maar waarom niet gewoon op elke sc kaart 1 introducee mee kunnen nemen?

0
Donderdag 10 september 2009 om 11:25 uur

anti td

slain schreef:

Nou,volgens mij wil het stukje doen geloven dat Ricky v/d Bergh niet opgesteld wordt omdat Wetzel strafmaatregelen heeft getroffen tegen Ricky en dat Atteveld hem dus niet niet op MAG stellen.

 

Dat geloof ie toch zeker zelf niet ,dat Wetzel aan Atteveld ff gaat vertellen dat ie 'm niet op mag stellen.

 

En ik ben ook geen "Wetzellover",want ik vind dat ie Milic al veel eerder , vaker had moeten laten spelen en dat Powel niks zou worden had ik ook al verwacht , maar dat stukkie over Ricky/Wetzel is gewoon bullshit.

Volgens mij staat er niet dat Atteveld Ricky niet op mag stellen maar wordt dat gevraagd.

 

De vraag is waarom Wetzel Ricky tot 4x toe afbrand in de media, en, met welke reden hij dat deed en welke strafmaatregelen getroffen zijn tegen Ricky. 

 

Kennelijk weten de schrijvers dat en zal daar binnenkort duidelijkheid over komen.

 

Verder is Wetzel zelf nooit mals in zijn commentaren over mensen dus kan je wachten op kritische stukken over Wetzel.

 

Verder is het gewoon zo dat hij vaak een loopje neemt met de waarheid, en altijd in zijn eigen voordeel. Je kan toch niet ontkennen dat hij toch wel erg vaak onnodig onrust creeert met zijn rare uitspraken.

0
Donderdag 10 september 2009 om 08:18 uur

anti td

Tendentieus stukje op de HCF:

 

Ricky of Wetzel? 100% ANTI WETZEL!

Waarom begint onze Haagse oogappel Ricky van de Bergh de laatste wedstrijden niet meer in de basis? Betreft het hier een strafmaatregel, betreft het hier een weloverwogen tactische keuze van de technische staf, die onze club geen windeieren heeft gelegd óf speelt er meer ? Dat we meer punten hebben gehaald - zonder Ricky in de basis - is uiteraard gewoon een feit.

De vraag of er meer speelt is gerechtvaardigd, omdat nu blijkt dat er door de technische staf verregaande maatregelen getroffen zijn tegen onze Haagse oogappel naar aanleiding van zijn rode kaart tegen VVV.

Veel supporters stoorden zich er op zijn zachtst gezegd aan dat Ricky tijdens en na de wedstrijd tegen VVV door Andre Wetzel (Technisch Directeur van ADO Den Haag) in diverse media meerdere malen tot de grond toe werd afgebrand voor de rode kaart die hij pakte in die wedstijd. En dat is vreemd omdat trainer Raymond Atteveld (Trainer van ADO Den Haag) na de eerste wedstrijd van dit seizoen tegen NAC, nog aangaf dat het soms nodig is om een schop uit te delen, wil je een wedstrijd winnen. Ricky gaf tegen VVV alles voor het team en liep schlemielig tegen een 2e gele kaart op en werd daarvoor tijdens de wedstrijd door de TD, die als gast bij Eredivisie Live commentaar gaf, en in de dagen daarna in andere media, volledig afgebrand.


Het is toch niet de taak van een Technisch Directeur, die als enige TD in NL op de elftalfoto staat, om een speler meerdere malen voor schut te zetten in de media terwijl deze juist alles had gegeven voor het team? Is dat uberhaupt handig?
Of zijn dat nou juist die people management skills waar deze TD het over had op TV West in het programma Vak W? Raymond Atteveld had het onder zijn leiding natuurlijk prima gedaan die laatste 4 wedstrijden van het vorige seizoen, zei hij daar. Raymond moest alleen nog wat stapjes maken op het gebied van people management vaardigheden. Alleen al door dat en plein public te zeggen, geef je aan dat je daar zelf dan weinig kaas van gegeten hebt.

En wat denkt onze people management goeroe te bereiken door de publiciteit te zoeken en Ricky van de Bergh keihard af te vallen? En niet 1 keer, maar 4 keer in 1 week(!!!). Het imago van ADO Den Haag is zooo belangrijk voor de TD dat hij lijkt te vergeten dat ADO Den Haag toch vooral een VOETBALclub is. Bovendien lijkt hij ook even te vergeten dat hijzelf in het vorige seizoen 2x van het veld is gestuurd.

In ieder geval worden de geruchten dat de TD echt verregaande strafmaatregelen heeft genomen tegen Ricky van de Bergh steeds sterker. Probeert de TD op deze manier willens en wetens een onwerkbare situatie te creëeren voor Ricky? Haalt hij zo zijn gram omdat Ricky eigenlijk nooit zijn keuze is geweest? Moet Ricky vrezen voor zijn baan?

En wat heeft de TD nadat hij was afgezet als trainer (volgens zichzelf heeft ie dat op eigen initiatief besloten, in het belang van ADO Den Haag... SURE!) tot nu toe zelf eigenlijk gepresteerd? De deal met Twente en Elia? Het betekende wederom negatieve publiciteit voor ADO Den Haag. De TD die tot op dat moment, ook volgens zichzelf, in zijn eentje het slechte imago van Den Haag had opgepoetst. De vraag is hoeveel steun deze fantast nog heeft binnen de BVO ADO Den Haag. Want dat de TD bij tijd en wijlen - in zijn eigen voordeel - zeer creatief met de waarheid weet om te gaan en hiermee onnodig onrust zaait, moet niet alleen bij een groot gedeelte van de Haagse achterban zijn opgevallen?!

Wat is daarom nou eigenlijk de toegevoegde waarde van de huidige Technisch Directeur l??

250.000 euries per jaar verdient deze TD en dat is een koopje naar Nederlandse maatstaven vindt hij zelf. Maar goedkoop is duurkoop. En hoe langer de TD bij ADO Den Haag aanblijft, hoe meer dat ADO Den Haag uiteindelijk gaat kosten ...

Is het niet tijd dat deze Technische Directeur lekker opstapt?
Dan mag hij wat ons betreft in alle media gerust weer vertellen dat hij dat besluit zelf heeft genomen, in het gemeenschappelijk belang van ADO Den Haag.

En hebben wij het daarna nooit meer over Andre Wetzel!
 

0
Woensdag 9 september 2009 om 22:06 uur

Advertentie

<FCDH>

Max schreef:

Thanks!

 

Volgens mij heeft de gemeente niks kwijtgescholden, maar alleen de looptijd verlengd en de rente verlaagd.

en ook komen steeds de stroomkosten terug bij ons waarom zijn die bij ons altijd zo hoog dan?

0
Dinsdag 8 september 2009 om 12:32 uur

marcellino

<FCDH> schreef:

en waar willen ze in hemels naam het geld voor vd gun vandaan halen als ze 3,2 miljoen te kort komen?

nu is er eindelijk duidelijk waarom het geld er niet is.

 

iedereen doet er een beetje makelijk over maar goed nieuws is het niet te noemen.

Het is gewoon duidelijk dat je het met gemiddeld 9000 supporters en geen grote namen als sponsors niet gaat reden.

 

roepen dat je bepaalde spelers wil halen en roepen dat we allemaal verbaasd zullen zijn dat we die speler halen is leuk en sommige mensen trappen daarin maar vele weten beter.

 

Waarom wordt er niet gelijk toe gegeven waarom we de hand op de knip moeten houden.Ik denk dat je dan veel meer respect bij je achterban creerd dan dat je het voor je uit schruift en later het toch uit komt.

 

We zijn er nog lang niet en als het gemiddelde van de supporters niet omhoog gaat en er geen nieuwe sponsors komen moeten we zelfs vrezen dat we onze steun pilaren in ons elftal in de winterstop kwijt raken omdat ze het gat moeten dichten.

 

En over van der Gun,die kan drie keer zoveel verdienen bij een tweede divisie club in engeland,en hier maar mensen hopen dat hij club liefde heeft.

Dromen kunnen een keer uitkomen maar niet deze keer.

0
Zondag 6 september 2009 om 12:18 uur

rien1

Kees schreef:

Onze oudspitsen doen het goed: Powel voor De Graafschap, Caraco 2 x voor Den Bosch, Verhoek voor Dordrecht en Hoogendorp voor Scheveningen.

Er is er maar 1 uit het rijtje van wie ik het best jammer vindt dat hij weg is, al is hij dan verhuurd. Ik had graag Caraciolo nog een kans gegeven, evenals zijn landgenoot De Meersman, maar die laatste is natuurlijk echt weg. Ik had het onder Atteveld nog wel willen zien. 

Maar wie weet volgend seizoen. Powel liet gisteren zien waarom hij   hier niet slaagt.

0
Zaterdag 5 september 2009 om 20:20 uur

Kees

Bert schreef:

VD Gun is altijd positief over Ado. En heeft het goed gedaan bij ons. Begrijp dan ook niet waarom je zo over hem praat.

Powel is een zakkenvuller heeft 4 ton gekost en gaat vervolgens als een drol voetballen omdat hij het niet naar zijn zin heeft bij Ado. Ik heb wedstrijden gezien vooral in het begin waaruit bleek dat hij echt wel kan voetballen. Maar de laatste tijd gooide hij er maar een beetje met zijn pet naar.
Vier ton? Hoe weet je dat? Volgens mij wilde Atteveld van hem af. Anders laat je hem niet in de voorbereiding tot twee keer toe linkerspits spelen met Ignacio als centrumspits naast hem.

En waarom zat hij tegen RKC niet op de bank???????
0
Vrijdag 4 september 2009 om 19:05 uur

Bert

jajoh schreef:

vd gun is WEL een gemiddelde speler, dus laat `m maar lekker z`n zakken ergens anders gaan vullen ipv bij ons....
VD Gun is altijd positief over Ado. En heeft het goed gedaan bij ons. Begrijp dan ook niet waarom je zo over hem praat.

Powel is een zakkenvuller heeft 4 ton gekost en gaat vervolgens als een drol voetballen omdat hij het niet naar zijn zin heeft bij Ado. Ik heb wedstrijden gezien vooral in het begin waaruit bleek dat hij echt wel kan voetballen. Maar de laatste tijd gooide hij er maar een beetje met zijn pet naar.
0
Vrijdag 4 september 2009 om 18:57 uur

Nu online

Haraldberg1, Martgroen, Raoul88, FC Den Haag!, wiegah070, ton en 191 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4