Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Brian

Jongens Wetzel Heeft gezegt we hebben een middenvelder nodig een spits en een verdediger maar dat zij die Toen Meric Nog niet weg was Misschien komt er nog een rechter of een linkerspits.
0
Donderdag 15 januari 2009 om 21:23 uur

Delft

Kees schreef:

HAHA, ik mis de laatste uren heel veel vaste shouters die helemaal gestoord zijn geworden van het surfen over alle sites voor het laatste nieuws gedurende de laatste dagen.

Rien 1, Vincent, RonTom, Kojak, Aad, Delft en ga zo maar door.

Liggen allemaal in een coma.

Moest vanavond overwerken Kees. Toen gisteren zowel Janusz als Frans aangaven dat de zaak rond was. Ben ik vanochtend met een blij en opgelucht gevoel naar het werk gegaan. 

Die voetbalsites melden allemaal hetzelfde nieuws daar was ik gauw uitgesurft.

Jij ook gefeliciteerd Kees dankzij onze geweldge Mark vd Kallen. Hij heeft het maar mooi geflikt.

Doet mij weer denken an wijlen Dé Stoop haalde voor ons ook John Linford toen we een spits nodig hadden
0
Donderdag 15 januari 2009 om 20:52 uur

Haagsesjaak

Excelsior legt met Fernandez tweede aanvaller vast
15/01/2009 14:52

Na woensdag Mohammed Faouzi vastgelegd te hebben, heeft Excelsior ook Guyon Fernandez aan zich gebonden. De aanvaller heeft net als Faouzi een contract voor 2,5 jaar getekend.

De spits komt over van ADO Den Haag, waar hij vorig jaar twaalf wedstrijden in het eerste elftal speelde en een keer scoorde. Dit seizoen speelde de 22-jarige Hagenaar alleen in het beloftenteam.

`Fernandez is op alle posities voorin inzetbaar. We zagen hem begin dit jaar met de beloften van ADO Den Haag tegen Jong Excelsior`, vertelt Excelsior-coach Ton Lokhoff op de site van de club. `Hij heeft hier eerder stage gelopen, maar had toen last van een blessure. Hij en Faouzi zijn beiden spelers die graag willen en wij hebben er alle vertrouwen in dat zij van waarde kunnen zijn voor Excelsior
0
Donderdag 15 januari 2009 om 15:16 uur

fcdh sassem

op papier goede aankopen gedaan als Buijs en Powel maar waar ik benieuwd naa ben is wie powel aan gaat spelen. zeker na het vertrek van meric hebben we denk ik toch ook 2 goede buitenspelers nodig. een groot probleem bij den haag is dat de spits vrijwel nooit goed wordt aangespeeld. verhoek heeft dt seizoen 0 goede voorzetten gegeven en soltani heeft 1 goede voorzet gegeven (tegen nac op hoogendorp). Meric was de enige die de bal af en toe goed voorgaf. Wetzel heeft al aangegeven dat Meric niet wordt vervangen. ik vrees het ergste.vrijwel iedereen liep te klagen over carraciolo maar die jongen heeft geen enkele fatsoenlijke voorzet gehad (1 keer tegn feyenoord) ik vrees dat met powel hetzelde gaat gebeuren

0
Donderdag 15 januari 2009 om 12:22 uur

jajoh

vanmorgen om 07.00 meteen computer en tv aangezet en dat was ff lekker wakker worden! Buys heb ik altijd al een speler gevonden die echt bij den haag past. Een tikkeltje gek en soms spelend tege het randje, maar daar houden wij wel van! Powel is ook een goeie, gisteren die goals gezien (ging wel erg makkelijk tegen die amateurs) maar hij maakt ze toch ff en voor m`n gevoel hebben we nu een ECHTE spits. Nu derijck nog en het is compleet.

Alle complimenten voor zowel Wetzel als vd Kallen, want ze laten zich niet gek maken door de speler en zaakwaarnemer. Als een speler echt bij ons wilt komen spelen, dan is er altijd een mouw aan te passen. Delorge wilde gewoon niet en is een vuile geldwolf met geen ruggegraat.

Het word een mooie tweede seizoenshelft!!!

WE LOVE U DEN HAAG WE DO, o DEN HAAG WE LOVE U
0
Donderdag 15 januari 2009 om 08:16 uur

Advertentie

Kees

iklulhaags schreef:

weet je waar ik blij mee ben,

dat bij laatste wedstrijden  die 3-0 tegen ajax nu weg is , en nu staat er nog een 8-2 overinning ook
Trouwens die quote links hier op de site is ook een mooie van Powel. Dat is echt een mannetje hoor. Als het publiek hem opjut word ie helemaal gek in de spits.
0
Woensdag 14 januari 2009 om 17:46 uur

AD

ADO ver met Derijck én Buijs ;DEBUUT Spits Berry Powel geeft met vier goals visitekaartje af.
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - ADO Den Haag is hard op weg zowel Timothy Derijck (21) als Danny Buijs (26) binnen te halen.
De onderhandelingen met het Feyenoord-duo zijn in een vergevorderd stadium, zo bevestigde ADO-trainer André Wetzel dinsdagavond na het gewonnen oefenduel met het Westlands elftal (2-8).

ADO Den Haag en Feyenoord bereikten al overeenstemming met elkaar over het tweetal. "Ik hoop dat we één van de twee, maar het liefst allebei, voor de wedstrijd tegen Heracles kunnen aantrekken," stelde Wetzel.

ADO Den Haag hervat de competitie zaterdagavond met de thuiswedstrijd tegen de club uit Almelo. Derijck stond al langer op het lijstje van Wetzel, maar de Belg leek naar Club Brugge te gaan. Toen die transfer afketste, ging ADO met hem on de tafel. Vandaag volgen nieuwe besprekingen met zijn zaakwaarnemer Karel Jansen jr., die ook de belangen behartigt van Danny Buijs. Het contract van Buijs loopt na dit seizoen af. Overigens wil ADO Den Haag ook het Haagse talent Raily Ignacio vastleggen. De club gaat binnenkort om de tafel met de topscorer van de hoofdklasse die nu nog speelt voor Westlandia.

Gisteravond kwam de kersverse nieuweling Berry Powel voor het eerst in actie voor ADO Den Haag in de oefenpartij tegen Westlands sterkste (amateur)voetballers. De geboren Utrechter is koud een week in dienst van de Haagse club, maar was niet vergeten zijn visitekaartje mee te nemen naar Naaldwijk.

Zijn eerste balcontact leverde onmiddellijk een goal op (Knopper vond de goalgetter vanaf de rechterflank), waarna Powel het net nóg driemaal vond. "Altijd lekker om vier keer te scoren. Stel dat je helemaal geen goal maakt? Dan baal je wel even als je net binnenkomt," grijnsde de 28-jarige aanvaller die toegaf dat hij in sommige situaties voorzichtig was. "Wat dacht je? Die lompe boeren hier gooien je zo over de zijlijn. Ik kreeg een voorzet van Yuri, waar ik normaal gesproken vol in zou vliegen. Als ik dat gedaan, zou mijn been hebben opengelegen."

Voorzichtig was hij ook op skivakantie in het Zuid-Franse Tignes. "In sommige contracten laten clubs opnemen dat je niet mag skiën, ook ADO. Maar dit was al gepland. Bovendien vind ik het onzin . Ik ski al vanaf mijn tiende en zoek heus de zwarte pistes niet op. Geloof me, als Ajilore, mijn Nigeriaanse ploeggenoot van FC Groningen afgelopen jaar, op de fiets stapt, is de kans op een ongeluk groter dan als ik ga skiën."

De vakantie deed hem goed na het half jaar waarin hij eerst in ongenade viel bij FC Groningen-trainer Ron Jans en korte tijd later voor naar verluidt vier tong naar ADO Den Haag werd gehaald. "Even de zinnen verzetten met mijn familie," aldus Powel die met rugnummer zestien (`Veel keus had ik niet`) startte en zich nog niet wilde uitlaten over de hoeveelheid doelpunten. "In de eredivisie blijven, dát is het belangrijkste."

De komst van Powel betekent dat de concurrentiestrijd in de Haagse voorhoede losbarst. Fabio Caracciolo ontbrak vanwege privéomstandigheden, Rick Hoogendorp stond gisteren in zijn burgerkloffie langs de kant. "Ik wilde de spelers die begonnen aan deze wedstrijd lang laten staan. Ricky heeft het wat last van zijn enkel en dan hoeft hij van mij niet in de dug out kou gaan zitten vatten," legde Wetzel uit.

Aldus verscheen Bogdan Milic in het veld. De boomlange Montenegrijn maakte één goal, net als Knopper, De Geer en Soltani. De geblesseerde Csaba Horváth ontbrak en is er zaterdag tegen Heracles ook niet bij. ADO Den Haag neemt vanaf morgen afscheid van het kunstgras en zal twee dagen in het stadion trainen in de aanloop naar het duel met Heracles.
0
Woensdag 14 januari 2009 om 07:32 uur

Kees

Delft schreef:

Waar ben je nou Haagsche Roel 

Ja geen Kees Luicks of Hersi maar wij kunnen ook niet garanderen dat het beter uitpakt dan Buis.

Derijk is toch wel mooi Roel laten we eerlijk zijn.

We moeten echt tevreden zijn met drie goeie aanwinsten.

Een jaar geleden konden we nog niet de spits van de Efteling kopen.
0
Dinsdag 13 januari 2009 om 22:56 uur

yo

eindelijk een scorende spits.......
0
Dinsdag 13 januari 2009 om 21:50 uur

ADO voor altijd

Ben bang dat het degradatievoetbal wordt (of nacompetitie) alle staartclubs (behalve volendam) versterken zich en wij niets , behalve onze spits en verlies van Meric.
Wanneer eindigt de transferperiode, wie weet dat precies ??????
0
Dinsdag 13 januari 2009 om 13:28 uur

Nu online

DHFC070, carbayon, wiegah070, GGordeau en 260 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4