Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

<FCDH>

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Er moet achterin absoluut versterking bij komen. Blessures, schorsingen, ze gaan er allemaal aankomen. Als een speler iets aan zijn hamstrings krijgt, ben je hem zo 6 weken kwijt. En het duo Kum/Horvath gaat nog wel een paar wedstrijdjes missen door schorsingen. 
Als zij niet meedoen, moet Ranko elke keer naar achter, en je hebt hem juist op het middenveld nodig voor de opbouw.

laten we eerlijk zijn nu powel straks jp en delorge als dat doorgaat?maar na mijn inziens worden we pas echt sterker met 7 spelers erbij ?dus na powel nog een spits 2 middenvelders en 2 verdedigers erbij en een ervaren keeper?

powel +denneboom
delorge+vd bergh of smeekes
jp+koenders
keeper dropny of de krul

en ja ik weet ook wel dat ze niet allemaal naar onze club komen

0
Maandag 29 december 2008 om 19:30 uur

Frod

Saeijs is niet in vorm  omdat ie niet werdtstrijdfit is maar heeft mooie dingen voor den haag gedaan zo als tegen ajax in 2006 2-2 hij maakt de 2-2 in de 94e minuut en hij mag erzjn die goei verdideger en over milic dat is ook een hele goeie spits aleen wetzel moiet hem een kan geven
0
Zondag 28 december 2008 om 22:12 uur

Spitszen

Mitchel schreef:

Terwijl carricolo de eerste 2 wedstrijden wel goed meedraaide, hij komt gewoon nog net iets te kort, wetzel verhuurt hem maar voor een half seizoentje, nog ff klein beetje ervaring opdoen... zal hem goed doen, want hij komt er nog wel...
Ik blijf er bij dat als je geen (goede) ballen als spits krijgt, je ook niks kunt maken.
Dat kan met Powell straks ook gebeuren.
0
Zondag 28 december 2008 om 16:41 uur

dirk

Hansepans schreef:

Klopt ik loop wat af te geven... Een sterke spits waar je op kunt rekenen die krijgt de ballen. Krijgt hij ze niet dan gaat de spits de bal halen. Caracciolo wordt niet aangespeeld, zwak middenveld of te weinig vertrouwen dat er wat zinnigs met de bal gebeurt? Maar dat het een arme jongen is.... yep
Geloof me,maar als straks Powel in de spits loopt gaat die het ook moeilijk krijgen met zo`n middenveld achter zich. Met name Cornelisse liep er vanmiddag bij als een mannequin op een catwalk.
0
Zondag 28 december 2008 om 15:21 uur

Hansepans

Klopt ik loop wat af te geven... Een sterke spits waar je op kunt rekenen die krijgt de ballen. Krijgt hij ze niet dan gaat de spits de bal halen. Caracciolo wordt niet aangespeeld, zwak middenveld of te weinig vertrouwen dat er wat zinnigs met de bal gebeurt? Maar dat het een arme jongen is.... yep
0
Zondag 28 december 2008 om 15:17 uur

Advertentie

Hansepans

Het was gewoon knullig... voetbal wil ik dit niet noemen. Dat er op het middenveld versterking mag komen? Helemaal waar. Powel is ook niet heiligmakend maar we krijgen dan weer een spits. Meric Powel en Soltani, dat kan. Caracciolo kan dan weer bij het recreantenteam.
0
Zondag 28 december 2008 om 15:10 uur

rien

Kees schreef:

Wat ook opvallend is dat als je ons aantal voor- en tegndoelpunten optelt alleen bij wedstrijden van Utrecht er minder doelpunten zijn gevallen. Bij ons 42 en bij Utrecht 40. Ok, een enkele club heeft er reeds een wedstrijd meer opzitten.

Wat betekent dat? Misschien dat we compacter spelen en het elftal aardig in evenwicht is. Wie het weet mag het zeggen.
Tja, dat wil wat zeggen. Denk dat je met dat compacte spel wel eens gelijk kan hebben.
Ik weet wel als je de concurrenten van Sparta t/m Volendam bekijkt, wij echt een zeer goed en stuk beter doelsaldo hebben. 
Eigenlijk zie ik het positief, want stel dat er een redelijk scorende spits (misschien Powel) in staat, dan kan je straks echt een liftje naar boven nemen naar de middenmoot. 
Kijk eens naar NAC, op plaats 5 of 6 met vrijwel hetzelfde aantal tegengoals. Je zou na (zeg maar) de helft van de wedstrijden kunnen zeggen dat de verdediging een middenmoter is, maar de doelpuntenproductie kan/moet beter. 
0
Zondag 28 december 2008 om 01:05 uur

;)

Powel: "Wetzel heeft de doorslag gegeven"

Na het duel met sc Heerenveen gaat het boek FC Groningen definitief dicht voor Berry Powel. Na de winterstop begint de spits aan een nieuw avontuur bij ADO Den Haag. Trainer André Wetzel wist de aanvaller uiteindelijk over de streep te trekken.

Powel had de keuze uit meerdere clubs, maar koos voor ADO Den Haag. En dat deed hij met een reden. "De club was de eerste en had afgelopen zomer ook al serieuze interesse. ADO heeft natuurlijk een geweldige historie, reputatie, stadion en achterban. Bovendien had de trainer een goed verhaal."

Dat goede verhaal van trainer Wetzel trok Powel over de streep om naar Den Haag te trekken. "ADO Den Haag is de weg naar boven ingeslagen. De club wil stappen maken. Nu handhaven, volgend jaar weer een paar plekken hoger eindigen. Er sprak veel vertrouwen uit zijn woorden, ook naar mij toe. Ik wil graag deel uit maken van die ambitie. Het gesprek met Wetzel heeft de doorslag gegeven."

Hoeveel doelpunten Powel gaat maken is volgens de spits niet echt van belang. "Het belangrijkste is: zijn ze van waarde. Je kunt er acht maken en degraderen, maar ook vier heel belangrijke doelpunten maken waardoor ADO Den Haag erin blijft. Uiteraard kies je dan voor het laatste. Maar het belangrijkste is ADO. Met die club wil ik omhoog", aldus Powel tegenover het AD/Haagsche Courant.
0
Donderdag 25 december 2008 om 10:59 uur

rien

<FCDH> schreef:

ik zou proberen denneboom erbij te halen is ook een type powel en ook snel
Ik heb voordat Powel in beeld kwam ook al gedacht aan Denneboom. Goeie voetballer hoor, die er ook wel een paar in schopt!
Alleen heb je nu natuurlijk al Powel,en daarnaast ook nog eens Hoogendorp,Caraciolo en Milic. Wordt een beetje dringen geblazen, maar dat zet de boel wel weer heel scherp 

Tja, als Denneboom hier zou spelen zou ik hem met Powel in de spits zetten. Maar dat is helaas niet aan de orde. Daarom Berry en Fabio. Ik vind dat Wetzel als de club nog een paar centen over heeft, maar moet kijken voor een goeie aanvallende middevelderLijkt mij niet onverstandig. Saeijs is toch al wat ouder, en veel meer een verdediger.
0
Woensdag 24 december 2008 om 14:59 uur

Kees

kojak1 schreef:

jongens,we hebben het hier wel constant over delorge,maar is er misschien iemand die hem heeft zien spelen de laatste 2 jaar.ik niet in ieder geval,dus weet eigenlijk niet hoe het met hem gaat.maar er zijn meer alternatieven.bankzitters bij andere clubs zijn oa hersie,weet niet of hij vrij is of weg wil,maar noem zo maar een voorbeeld.jp terug en ammi een linie doorschuiven wat hij bij nac ook deed.dan ziet het er alweer iets anders uit.kum of saes rechtsback,zijn maar een paar ideeen hoor niet dat ik er verstand van heb zoals de meeste hier wel hebben.of tenminste denken te hebben.
Hee Kojak,

Ik ben weer terug uit Duitsland. Op jouw verzoek daar gescout en twee spelers boden zichzelf aan. Ene Luca Toni en Lucas Podolski van Bayern M. Ze zeggen dat ze daar in de spits spelen. Nou, ik heb nooit van ze gehoord en heb lekker op de terugweg Powel meegenomen. Mooi toch?

Enne, ik heb de komende dagen dagen nog twee verrassingen. Wacht maar af.
0
Woensdag 24 december 2008 om 12:24 uur

Nu online

carbayon, wiegah070, DHFC070, GGordeau, Lellow en 259 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4