Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Midden-Oost

<FCDH> schreef:

wie weet het moet dan wel een hele goeie zijn weet iemand wat over die speler?

Lijkt me voor ons een te groot risico. Die gasten zijn duur en je moet maar afwachten. Zou wel een stunt zijn, net weer 6 miljoen opgehaald uit het ijspaleis en 1 week later een peperdure, tandeloze Argentijnse spits presenteren. 

Ik zou die Powel nemen, geen communicatie/aanpassings-problemen en direct inzetbaar.

0
Maandag 22 december 2008 om 14:00 uur

Midden-Oost

<FCDH> schreef:

Saeijs is een goeie en zeer bekend met de club dus die mag van mij terug komen powel kan ook best want de graafschap en volendam en vitesse kunnen naar mijn inziens geen 6 ton betalen?overgens vind ik dat wel een hoop geld voor powel?

Misschien die Argentijnse spits van Ling ?

0
Maandag 22 december 2008 om 13:53 uur

Midden-Oost

<FCDH> schreef:

ik zou 2 spitsen halen 1 goeie middenvelder en 1 ervaren verdediger erbij weten jullie al namen?
Eén naam is igg Saeijs en Wetzel wil graag een spits dus ik gok op Powel. Ron Jans verteld dat hij nog een spits erbij wil dus Powel`s rol lijkt uitgespeeld. 

Ik vermoedt dat Wetzel het dus over deze 2 spelers heeft. Wie weet komt er ook nog een bonus-middenvelder. In elke linie hebben we dan 1 versterking. 

Hier moeten we het toch mee redden ? Volendam en De Graafschap worden 17 en 18. We moeten nu alleen nog Vitesse er ook onder houden ? 

                    Zwinkels
Ammi         Saeijs    Kum       Piqué

                      Ranko
Yuri                                   Boukhari ?
                     Knopper

                Powel       Soltani
0
Maandag 22 december 2008 om 13:42 uur

Scorebordjournalist

JP Saeijs als back-up voor een prima draaiende verdediging erbij, lijkt mij verstandig. Verdere versterking daar niet noodzakelijk, op basis van het aantal tegendoelpunten staat ADO op een negende! plek.

Versterking in de voorhoede met Delorge en Rilke als diepe spits lijkt mij noodzakelijk. Op basis van het aantal voordoelpunten staat ADO op een veertiende! plek.

Deze drie versterkingen en we eindigen bovenaan rechts of zelfs links!

 FORZA ADO DEN HAAG
0
Maandag 22 december 2008 om 12:42 uur

Haagse Roel

rien schreef:

Dat is nou juist de vraag Roel . Hoeveel miljoen
Alleen Elia wil nog in NL blijven, dus hopen dat 020 en de Tukkers dichter bij elkaar komen! Ik verwacht ook  dat Powel (ondanks dat veel clubs interesse hebben) naar Den Haag komt.
Powel moet volgens mij het toetje zijn. Versterking in de as is essentieel dus achterin Saeijs en op het middenveld Delorge voor aanvoer naar de spits(en).
Horvath is verdedigend niet verkeerd maar opbouwend zwak, heb je aan Saeijs meer. Delorge is opbouwend vanuit het middenveld sterk en is ook niet te beroerd om meters te maken...Al dat geneuzel dat ze DH ooit in de steek heb gelaten laat mij koud, die tijd van echte clubiconen ligt ver achter ons.
0
Maandag 22 december 2008 om 00:48 uur

Advertentie

Haagse Roel

Den Haag For Life schreef:

Powel en Meerdink gaan beiden naar Doetinchem terug.
Waar haal jij dan die info , met name over Powel , vandaan ??? Al dat geneuzel vandaag.....ik ben tevreden met dat punt tegen NEC  uit !!!!!!

Met Saeijs  achterin en Delorge op het middenveld ben je spekkoper, Powel als extra spits is mooi meegenomen........
0
Maandag 22 december 2008 om 00:10 uur

rien

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Volgens mij las ik ergens van de week dat hij persoonlijk al rond was, dat alleen de clubs er nog uit moesten komen.
Dat vind ik toch wel jammer, want na een tijdje bankzitten in 010, doet De Reijk het vanaf de wedstrijd toen tegen ons cluppie best aardig! 
Jammer, hij was (denk ik) een echte versterking geweest. En met Jean Paul weet ik het niet hoor. Ik moest gelijk aan Texeira denken voor wie na de degradatie de loper werd uitgelegd. Maar ja, dat doet hij ook niet expres natuurlijk. Saeijs is weer een andere speler, speelt toch maar bij Roda en dus wie weet doet hij het hier weer goed.  

Het is vanmiddag trouwens wel bewezen waar het weer aan lag volgens de uitgebreide analyse in het sportnieuws over NEC-ADO. Het gaat om de aanvoer vanaf het middenveld en het killersinstinct van een spits. Dan zie ik nog een leuke 2e seizoenshelft. 
Ik vond alleen de wedstrijdanalyse van Wetzel wel even schrikken . Ik kon helaas op geen enkele manier kijken of luisteren vandaag, maar WAS HET NOU ECHT ZO SLECHT ALS HOE WETZEL ZEGT??  
0
Zondag 21 december 2008 om 18:44 uur

<FCDH>

ADO Den Haag pakt punt in Zondag, 21 december 2008, 14:46

NIJMEGEN (SE) -- ADO Den Haag heeft zondagmiddag knap een punt meegenomen bij subtopper NEC Nijmegen. Beide ploegen wisten het net niet te vinden, waardoor het duel in een 0-0 eindstand uitmondde. ADO gaf een uur lang goed partij, maar kwam in de slotfase een aantal keer goed weg. Doelman Robert Zwinkels hield zijn ploeg met fraaie reddingen knap op de been.

De bezoekers begonnen verrassend goed aan het duel in Nijmegen. De ploeg van trainer André Wetzel wist de thuisploeg ver op eigen helft terug te dringen. Het veldoverwicht leverde in de beginfase slechts één kans op. Na een kwartier voetballen schoot rechtsback Ahmed Ammi van verre afstand snoeihard op doel, maar NEC-doelman Gabor Babos wist de poging uit het doel te boksen.

Wellicht dat het UEFA Cup-duel van afgelopen woensdag tegen Udinese nog in de benen van de Nijmegenaren zat, want pas na 25 minuten voetballen kon de ploeg van trainer Mario Been het iniatief overnemen. Dit resulteerde al snel in een goede mogelijkheid. Mustafa El Kabir schoot vanuit een onmogelijke hoek op doel, maar zag zijn poging door ADO-doelman Zwinkels worden gepakt. Even later was het opnieuw El Kabir die gevaar wist te stichten. Jhon van Beukering kopte een voorzet van Youssef El-Akchaoui door, waarna El Kabir opnieuw de Haagsche goalie op zijn weg vond.

Luttele seconden later was het Rick Hoogendorp die aan de andere kant met een afstandschot dichtbij de openingstreffer was. Een prachtige redding van de Hongaarse sluitpost Babos voorkwam de 0-1. Het laatste wapenfeit voor de thee kwam op naam van Van Beukering. De bonkige spits zag zijn inzet worden gekeerd door de Haagse doelbewaker.

Ook na de doelwisseling kon geen van beide ploegen imponeren. ADO bleeft goed partij geven. Aanvoerder en gelegenheidsverdediger Aleksandar Rankovic en Christian Kum wisten de angel uit de Nijmeegse ploeg te halen. Aanspeelpunt Van Beukering werd afwisselend door één van de Haagsche centrale verdedigers aangepakt, waardoor de thuisploeg geen goede aansluiting kon verzorgen om gevaarlijk voor het Haagse doel te verschijnen.

Na dik een uur spelen stond invaller Collins John, koud in het veld, plotseling vrij voor het Haagse doel. Uitblinker Zwinkels wist de spits even uit balans te brengen, waardoor John te ver naar buiten werd gedreven en vervolgens naast schoot.

Vlak nadat het Haagse kwartiertje was ingegaan, kreeg NEC opnieuw een goede mogelijkheid. Lasse Schöne werd vrijgespeeld en kon een schot op doel lossen. Zwinkels wist met een formidabele redding zijn ploeg voor een achterstand te behoeden. Dit was voor ADO-trainer Wetzel het teken om verdediger Csaba Horvath in het veld te brengen voor spits Hoogendorp en met een punt genoegen te nemen.

De vervanging leverde niet de gewenste rust op in de Haagse defensie. Dominique Kivuvu en Saidi Ntibazonkiza, invallers aan Nijmeegse zijde, waren in de slotfase dichtbij de 1-0, maar `man of the match` Zwinkels bepaalde met knappe reflexen de eindstand op 0-0.

0
Zondag 21 december 2008 om 15:05 uur

Kees

kojak1 schreef:

dat was ik kees,die daar gespeeld heeft.trouwens,ga je scouten in buiteland?
Ik ga in de Bundesliga scouten. Die ligt op het ogenblik stil. Ik heb een paar miljoentjes meegekregen. Moet volgens mij genoeg zijn voor een aardige spits en creatieve middenvelder.

Veel succes morgen allemaal in NIjmegen en neem die punten mee als kerstcadeau.
0
Zaterdag 20 december 2008 om 20:57 uur

rien

8800insideoutside0088 schreef:

ik zie het anders, v/d Kallen blijft bewust in de media wat voorzichtiger met het noemen van transferbudgetten, anders ken je straks topbedragen gaan neertellen bij clubs, omdat ze weten dat je het geld hebt. Nee, als hij van 1-2 mio spreekt, worden het er opzeker 3-4!
Het is bekend dat zakenmensen (vind ik gewoon terecht en normaal) altijd iets terughoudend zijn. Ook vd Kallen zal 1 dag na de miljoenendonatie aan FCDH niet gelijk over 4 miljoen gaan roepen op deze manier:  (Wij halen effe 5 spelers)

Ik heb het gevoel dat de club gewoon terecht voorzichtig zal zijn met nieuwe versterkingen. Maar als er eventueel wat meer uitgegeven moet worden, zal dat waarschijnlijk wel gebeuren. 
We hebben allemaal kunnen horen dat FCDH niet moet of zal degraderen. Daarbij staan vandaag in de Haagse krant nogal wat meningen van Jansma die zegt: hand op de knip, we redden het zo ook wel)
en M. v.Vianen die zegt: absoluut een scorende spits halen en het middenrif versterken. Zelfs de boksbal van snor Derksen (Wilbert Genee) heeft een mening en zegt: Eigenlijk moet ADO in elke linie versterkingen halen.

Dus ja, laat het rustig over aan Wetzel, het gaat allemaal de goede kant op  
Het gaat nu heel goed met de club qua financien, nu nog effe op het veld (ook niet onbelangrijk, grappie).

Trouwens, vd Kallen is dan wel de redder van ADO, maar daarbuiten lijkt hij mij een aardige en zeer te vertrouwen man. En dat zeg ik dan als ik even de investeringen buiten beschouwing laat
0
Zaterdag 20 december 2008 om 13:29 uur

Nu online

wiegah070 en 282 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4