Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Peco

We verliezen een keertje, we schieten 10 ballen op het doel van die rooie maaghond die alles eruit haalt en het ligt aan Wetzel.
Ik vind Wetzel de allerbeste TD van deze eeuw tot nu toe.
Hij legt Buys vast, zorgt dat Rankovic blijft, haalt torjager Powell binnen, haalt Milic binnen.... en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Hij heeft een groengeel hart, is geen passant maar blijft gelukkig nog vier jaar hier (kan die niet gewoon levenslang tekenen?).
Ook zijn correctheid en goede verbale vermogens hebben ertoe bijgedragen dat we goed liggen in de pers en bij de sponsors en niet te vergeten bij de gemeente Den Haag (oh ja, we waren bijna failliet anderhalf jaar geleden, nou ja, lekkar boeiend, wanneer gaan we Europa in?).
Even denken waarom ik Wetzel nog meer OK vind.
Hij let op de centen... ook geen onbelangrijke eigenschap als je bij Den Haag zit want de gemeente Den Haag of een grote sponsor heeft geen resetknop waarop je gezellig kan drukken als je weer is een keertje een paar miljoen euros verKK hebt.
Waarom dat ongeduld over een nieuwe speler die moet komen?
We zijn nog geen anderhalf jaar geleden ontslagen van de intensive care en we gaan gewoon weer geld over de balk smijten, waarom?
Om die spits voor 6 ton binnen te halen die er 20 inschiet en alleen `s ochtends een minuut of vijf op je netvlies staat als je net je ODOL terug je broek terug knakt?
We hebben 2 spitsen.
Namelijk Milic en Powell.
En een aanwinst zou zeker VD Gun zijn, al is die 10 wedstrijden geblesseerd dan nog speelt die er 23 waarin die levensgevaarlijk is.
Ik denk trouwens dat je in onze Mickey Mouse Eredivisie de meeste punten binnenhaalt op MENTALITEIT en INZET en dat zit onder Atteveld wel goed.
A.s. zondag VVV uit, ik verbaas me over dat het clubblaadje van die snor doet alsof NAC hier verdient 3 punten heeft gehaald, en hij laat zien na 40 jaar nog weinig verstand van voetbal te hebben want hij zet een 1 neer voor VVV-ADO.
Ik zet een 1 neer als rapportcijfer voor zijn voetbalverstand.
Den Haag gaat winnen in Venlo als spelen er naast Honda nog Suzuki, Sushi en Toyota.
0
Dinsdag 4 augustus 2009 om 04:52 uur

<FCDH>

FRancisco schreef:

Volgens mij verdient (krijgt) de TD ruim 2 ton dat heeft hij zelf gezegd tijdens een interview (ik dacht bij TV-WEST).
Ik zou het erg prettig vinden als het gekift tegen elkaar nu ens afgelopen zou zijn. Dat is nergens voor nodig. Graag inhoudelijke discussies en daar mag je over van mening verschillen!! Trouwens als alle spelers komen die hier genoemd worden en die iedereen wel wil hebben (logisch) zitten we met een selectie van boven de 50 man volgens mij. ;-))
250.000 per jaar verdiend ie zei ie zelf bij de nos ik vind als je praat over bezuinigingen en alles in het belang van de club wil hebben moet je zelf ook inleveren waarom andere wel en jij niet?
0
Maandag 3 augustus 2009 om 21:09 uur

Vincent

Bleek schreef:

Schitterend! Je doet me vorige shout wel eer aan. Probeer het maar weer belachelijk te maken.. Het enige wat belachelijk is, is hoe jij ringeling en jansen hier hebt zitten verdedigen! Zo`n plaat als jij voor je harsus hebt is echt heel erg zeldzaam..

@ Vincent
Je kan nu wel gaan zuigen met iedere keer vragen te stellen. Wat probeer je ermee te bereiken?Wil je zeggen dat als ik zijn exacte salaris niet weet de inhoud van mij anti wetzel mening niet juist is.. Kom op zeg je weet zelf wel beter!
Ik wil graag duidelijkheid, en dat doe je meestal door aanvullende vragen te stellen inderdaad.

Hoeveel zou een TD bij ado moeten verdienen? wat moet hij daar voor doen? 
Wat denk je dat wetzel verdient en waarom staat dit volgens jou niet in verhouding met wat hij ervoor doet?

geen zuigen, gewoon vragen ter verheldering.

Ik vind dat een Td meer moet verdienen dan de trainer en de duurste speler.. Ton of 6-7 per jaar?
en natuurlijk ook een beloningssysteem als hij ruim zijn doelstellingen haalt.



0
Maandag 3 augustus 2009 om 19:58 uur

MikeDH

anti td schreef:

En aan wie ligt dat dan?
Of anders gesteld; wie is daarvoor verantwoordelijk en werd daarvoor ook dik betaald?

Je geeft zelf inmiddels al aan dat er dan iig niet goed geluisterd werd naar AW of dat hij het niet goed kon overbrengen. En lag dat dan aan de spelers of aan de daarvoor dikbetaalde AW?
Of werd het tactisch en motiverende vernuft van AW door de spelers al niet meer serieus genomen?
De spelers hebben zelf aangegeven aanvallender te willen voetballen dan iedere wedstrijd achteruit te moeten lopen in opdracht van AW. Maar dat zet jou niet aan het denken, toch?
Lekker kritiekloos achter AW staan en de mensen die zich er wel zorgen over maken proberen belachelijk te maken of uitschelden is niveau kleuterschool.

Als het je nou echt wat interesseert verdiep je er dan een beetje in en kom dan met gefundeerde tegen argumenten of discussieer er gewoon niet over.

Waarom telkens Wetzel als trainer er bij te halen? hij is nu TD en geen trainer meer., type oude koeien uit de sloot halen.

Trouwens jij laat duidelijk merken echt iets tegen Wetzel te hebben of hij het nou goed of slecht doet en je naam zeg al voldoende.

Even algemeen:

De meeste mensen vergeten waar we vandaan komen.
Wetzel kan je op dit moment totaal niet afrekenen op zijn werk als TD, net zoals zeggen dat het 100% geslaagd is met zijn aanpak.
Daarvoor is hij te kort 100% op deze positie.

Ik heb op dit moment vertrouwen in het beleid van, v.d Kallen,Wetzel en trainer Atteveld.
0
Maandag 3 augustus 2009 om 17:22 uur

Ooievaar

kojak1 schreef:

hallo koekiesmonster,ik heb peter hoek nooit een dodelijke ziekte toegewenst hoor,heb daar zelfs duidelijk afstand van genomen.denk dat je je daar in vergist bert,en dat valt me van jou dan weer tegen.

Oh Kojak dan heb je me verkeerd begrepen, daar bied ik je m´n oprechte excuses voor aan. Nee jij hebt daar juist uitdrukkelijk afstand van genomen van die anonieme shouter die de man dit toewenstte.

Nee waar ik van baal is dat jij enig verband legt tussen de shouts van Peter Hoek en die van mij, alsof er tussen ons enig verband bestaat, dat valt me tegen.

 

Wat een ieder vindt moet hij helemaal zelf weten, maar ik wens er niet met m´n haren te worden bijgesleept over zaken waar ik part nog deel aan heb. Ik kan me op m´n werk niet verweren als mijn naam wordt genoemd en dan meestal op een weinig vlijende wijze.

 

Dat vind ik erg vervelend. Dat jij en anderen het niet met mij eens zijn dat is je eigen zaak. Daar kan je over van mening verschillen. Dat ik niet tegen kritiek kan is een fabeltje, waar ik wel kwaad om wordt is dat ik wordt beledigd door die meneer uit Zeeland en zijn handlanger uit Limburg. Hij kan het blijkbaar niet alleen af.

Nogmaals het tot nu toe gevoerde beleid vind ik volkomen brandhout om de selectie niet te versterken. En dat je dan juist met een smalle selectie tegen nog meer blessureleed aanloopt dat komt voor mij alles behalve als een verrassing. Dat is vragen om moeilijkheden. 

Waarom ik vandaag wel reageer hier is dat ik deze week vrij ben.

0
Maandag 3 augustus 2009 om 16:39 uur

fcdh sassem

Ja ach schreef:

De Wetzelhaters onderbouwen het zeker niet. Zij blijven maar hetzelfde verkondigen terwijl de niet-Wetzelhaters al meer dan genoeg argumenten hebben opgeven wat hij gewoon echt goed gedaan heeft of aan het doen is. Niet meer lukraak spelers aantrekken waar je de oorlog niet mee kan winnen en ongeoorloofde uitgaven doen. Lekker belangrijk wat hij verdient. Jaloers? Jij zal het niet veel beter doen. Sterker nog, jij en je mede Wetzelhaters zouden ADO linea recta naar de onderbond van het voetbal gebracht hebben.
schei toch uit heb al vaak hier  uitgebreid met ,argumenten onderbouwd, aangegeven waarom ik geen hoge pet van de heer Wetzel op heb. En vele met mij bijvoorbeeld Ooievaar etc. Of je bent leesblind of je bent zo`n verschriikkelijke wetzellover dat je daadwerkelijk iedere kritische noot die over hem geschreven wordt gelijk weer vergeet.
0
Maandag 3 augustus 2009 om 15:29 uur

Advertentie

gaa

Het uitvak van PSV zat afgelopen zondag bomvol met aanhangers van VVV. Laten wij onze ploeg ook weer steunen in Venlo en massaal afreizen naar het Zuiden! Er zijn nog kaarten zat! Gezellig met de auto of met de bus.





De kaartverkoop voor de wedstrijd VVV-Venlo – ADO Den Haag (zondag 9 augustus, 14.30 uur) verloopt via alle TicketBox-verkooppunten. Voor dit duel is een verplichte buscombi of auto-buscombi van kracht.

Vanaf zaterdag 18 juli gaat de verkoop voor (Seizoen) Club Card-houders van start.

De kaartverkoop loopt van 18 juli 09.00 uur tot en met 6 augustus, 21.00 uur bij alle TicketBox-verkooppunten.

Kaarten voor de Buscombi VVV-Venlo – ADO Den Haag kosten € 32.- incl. administratiekosten TicketBox. Supporters die over een Auto-buscombikaart beschikken, zullen op het parkeerterrein bij Wuust, aan de A73, overstappen op de bus die hen naar het stadion van VVV-Venlo brengt.

Onderstaand kostenoverzicht verschaft een beeld van de prijsopbouw van een Auto(bus) Combikaart.

Buscombi vertrekkend bij het ADO Den Haag Stadion (250 kaarten in Ticketbox)

Kosten per bus € 640,-
Personen per bus 45
Kosten p.p. bus € 14,20
Prijs toegangskaart € 12,-
Organisatiekosten € 3,-. (incl. € 1,- supp.ver.)
Subtotaal € 29,20

Administratiekosten € 2,80
Totaal € 32,-

Uiteindelijke prijs € 32,-
(afgerond)

Auto-buscombi met omwisselpunt parkeerterrein Wuust gelegen aan de A73 (250 kaarten in Ticketbox)

Kosten per bus € 640,-
Personen per bus 45
Kosten p.p. bus € 14,20
Prijs toegangskaart € 12,-
Organisatiekosten € 3,-. (incl. € 1,- supp.ver.)
Subtotaal € 29,20

Administratiekosten € 2,80
Totaal € 32,-

Uiteindelijke prijs € 32,-
(afgerond)


NB: ADO Den Haag heeft met OAD een overeenkomst waarin is afgesproken dat supporters worden vervoerd voor een vaste prijs van €640,- per bus ongeacht de afstand. Dit is de reden waarom er geen prijsverschil zit tussen de buscombi en de auto-buscombi. Desalniettemin wil ADO Den Haag haar supporters de gelegenheid bieden om in de nabijheid van Venlo op een bus over te stappen.

0
Maandag 3 augustus 2009 om 15:04 uur

jeroen b

geer schreef:

                           coutinho

         ammi          horvath         kum

                              derijck

         buijs             immers           bosschaart

                              
                              vd bergh

                soltani                       powel

Waarom speelde kum gister eigenlijk niet?? Is hij nog geblesseerd of hield atteveld hem gewoon aan de kant. 
Ik vind hem trouwens geen back. Het is een echte centrale verdediger. 

0
Maandag 3 augustus 2009 om 14:46 uur

?

Ooievaar schreef:

Daar had Wetzel wel op kunnen anticiperen hoor.

Registreren ??? Waarom !!!
0
Maandag 3 augustus 2009 om 06:24 uur

Vincent

Ooievaar schreef:

Die Wetzel, die kakineuze zakkenwasser is een flapdrol van de buitencategorie die zo snel mogelijk moet worden doorgetrokken. Het maakt inderdaad geen éne reet uit of die nou in het zwembad ligt met z`n telefoon uit of dat hij hier rondloopt want in beide gevallen is het resultaat nul komma nul. Evenals wat er doorkomt via de scouting waar z`n broer de scepter zwaait, die scout volgens mij in het pikke donker.

Ook nu is hij blijkbaar nog van mening -getuige de laatste vi- dat we 12e moeten worden. Toen meneer nog trainer was afgelopen winterstop was hij al blij dat hij zich zou handhaven. Dus waar zit het verschil dan?
De selectie is aantoonbaar zwakker geworen omdat Knopper niet te vervangen is. De vleugelspitsen zijn van 1e divisie niveau, de vleugelverdedigers- van vandaag- zijn absoluut ongeschikt, en Powel is een gigantische miskoop. 

Ricky v.d. Bergh vind ik een prima voetballer met een uitstekende traptechniek, maar hij haalt natuurlijk niet het rendement wat Knopper had. Het is dat Ricky zo ontzettend graag wilde, want `het licht` was niet zo gecharmeerd van hem, nee hij heeft inderdaad niet de kwaliteiten van Resodihardjo, gelukkig maar. Meric had natuurlijk ook geen rendement, die die moest ook maar weg. Zoals iedereen weg moet, die jou tegen spreekt. Dat is nog eens een persoonlijkheid hebben.André.

We hebben de 9e begroting, maar wat ze met dat geld uitvoeren is me een compleet raadsel. Het is in ieder geval niet in de selectie gaan zitten, en daar gaat het toch om? dat lcd project waar `het licht` mee bezig is - of is dat ook weer passé, want de man is tot weinig in staat - vind ik volstrekt oninteressant.

Er zal heel rapido een kwalteitsimpuls dienen plaats te vinden, anders spelen we volgend jaar in de juup. Ik hoor het `licht;  dan al zeggen: de doelstelling luid om zo snel mogelijk weer terug te keren.

Verliezen tegen een echt niet al te imponerend NAC dat is iets om je zorgen over te maken. Kan je hoog en laag springen dat is een gebrek aan kwaliteit. 
Wat die - would be - accountants hierop menen te moeten sneren interesseert me geen hol. 9e begroting en we mogen blij zijn als we ons handhaven, nou dat is nog eens stappen maken. 

Gegroet,

Ooievaar


7 man geblesseerd en gewoon onverdiend verloren toch?

Als je alles wat wetzel doet zo volkomen oninteressant vindt, waarom moet je dat dan overal en altijd te pas en te onpas noemen?

 

Heb je vakantie of moest je je weer indekken voor morgen op kantoor.. ? griezel!

0
Maandag 3 augustus 2009 om 00:17 uur

Nu online

Martgroen, MichelAdamsMatje en 239 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4