Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

<FCDH>

Meriç: `Ik weet niets van gesprekken over nieuw contract`Door Carlo Willemsen
Vrijdag, 12 december 2008, 14:59

Na de fraaie 4-0 overwinning bij NAC, leeft ADO Den Haag met veel vertrouwen richting de competitiewedstrijd tegen Roda JC toe. Beide ploegen staan momenteel op dertien punten.

"Na die geweldige wedstrijd van vorige week, kunnen we ook zeker van Roda winnen", zegt Hursut Meriç in gesprek met ELF Voetbal. "We hebben de hele week keihard getraind en zijn er dus helemaal klaar voor."

Bij de start van het seizoen werd Meriç enkel als invaller gebruikt, maar inmiddels heeft de aanvaller zich verzekerd van een basisplaats. "Het gaat inderdaad de goede kant op", vertelt de spits. "Ik hoop dat ik dit kan volhouden. Of ik zaterdag speel? Voor mijn gevoel sta ik er weer in, maar zeker weten doe ik dat niet. Dat weet alleen de trainer."

Volgens diverse media gaan ADO Den Haag en Meriç volgende maand praten over een nieuwe verbintenis. "Daar weet ik dus helemaal niets vanaf", zegt de Turkse Amsterdammer verbaasd. "Ik heb in elk geval nog niets gehoord. Nee, ik weet niet hoe die verhalen in de media komen. In één artikel werd ik zelfs geciteerd, terwijl ik nooit wat heb gezegd."

Meriç geeft wel toe open te staan voor een langer verblijf. "Tuurlijk, als ze met me verder willen, dan wil ik graag met ze praten. Ik heb het namelijk hartstikke naar mijn zin bij deze club. Maar voorlopig wil ik me alleen bezighouden met voetballen. Met ADO in de Eredivisie blijven en zelf veel speelminuten maken. Dat zijn mijn enige doelen voor dit seizoen. Met randzaken houd ik mij niet bezig, daarvoor moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn."

0
Vrijdag 12 december 2008 om 17:42 uur

Mmm

Delorge is overbodig, want Meric staat al op zijn positie. Denneboom erg dreigend vanaf links en Powel in de spits komt wel goed uit.

                     Powel
 Denneboom                 Meric

                     Knopper
      Cornelisse           Rankovic

     Pique    Kum    Horvath    Ammi

                     Zwinkels
0
Vrijdag 12 december 2008 om 17:26 uur

Mitchel

TVT schreef:

http://www.voetbalprimeur.nl/site/nieuws/96359/Delorge_verlaat_Ajax_in_winterstop.html

Hij wil in Nederland blijven wonen, snel reageren en een goed contract aanbieden!
Zo`n speler kunnen we gebruiken!

Fijn , Wetzel! je weet wat je te doen staat  maare wat is powel precies? is hij een egte centrale spits of kan hij ook links of rechts voorin? want ik denk dat wetzel eerder powell neemt dan delorge helaas.

0
Vrijdag 12 december 2008 om 13:19 uur

emil rilke

In verdedigend opzicht beschikt Zilina over twee harde centrumverdedigers: Jozef Piacek en Benjamin Vomacka. Daardoor valt er door de lucht voor de Ajax-spits van dienst donderdag weinig eer te behalen. Het duo is bikkelhard, deelt uit en incasseert. Technisch zijn ze minder onderlegd en daar liggen dan ook zeker kansen voor de ploeg van Marco van Basten. Verder is doelman Dusan Pernis niet van een uitzonderlijke kwaliteit, net als linksback Lukas Tesak.

Het grootste gevaar loopt op de rechtervleugel. In de wedstrijd tegen Hamburger SV vormden vooral rechtsback Peter Pekarík en rechtermiddenvelder Admir Vladavic een voortdurende dreiging voor de Duitse defensie. Aanvoerder Zdeno Strba en de Braziliaan Adauto da Silva zijn op het middenveld het creatieve brein van de ploeg. Zij worden geassisteerd door de stofzuigers Ondrej Sourek en Mislav Karoglan.

Voorin speelt de ploeg eigenlijk met één spits. Dat is de onbehendige Peter Styvar of de balvaardige Emil Rilke. Tegen Hamburger SV viel laatstgenoemde als invaller het meest op. Hoewel hij vooral was ingebracht voor het slotoffensief, maakte hij een betere indruk dan zijn collega. Dankzij HSV-doelman Frank Rost gingen de punten echter onverdiend mee naar Hamburg.

0
Donderdag 11 december 2008 om 22:00 uur

Joost

Berry Powel heeft komende week een gesprek bij ADO Den Haag. Dat meldt Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen, donderdag aan het weekblad Sportweek. De aanvaller lijkt weinig toekomst meer te hebben onder trainer Ron Jans, die hem onlangs verweet niet genoeg motivatie op te kunnen brengen. Nijland ontkent dat Powel een half miljoen euro moet opbrengen. "Tegen clubs die denken dat ze met dat bedrag Powel op kunnen halen, zeg ik dat ze dan beter in de A1 of B1 kunnen kijken of er nog een speler voor hen rondloopt. Berry is een uitstekende spits. Niet voor niets zit de halve Eredivisie achter hem aan.”

Naast de Hofstedelingen zijn Roda JC, Sparta Rotterdam en Powels oude club De Graafschap geïnteresseerd in de aanvaller. “De beste oplossing is dat Berry vertrekt in de winterstop", geeft zaakwaarnemer Chiel Dekker aan. "Er is interesse genoeg. De Graafschap hoort daar ook bij, maar dat zie ik niet als een reële optie.”

Namens FC Utrecht ontkent technisch directeur Piet Buter interesse te hebben in Powel. "Powel is een speler die je niet voor de breedte haalt. Wij zijn op zoek naar een jonge, talentvolle spits die er staat bij blessures of schorsingen. Je moet dan denken aan Ben Sahar (Chelsea) of Jordy Brouwer (Liverpool). Zo overwegen we ook om Frank van der Zwan, die momenteel is verhuurd aan Haarlem, terug te halen.”
0
Donderdag 11 december 2008 om 21:52 uur

Advertentie

krat bier

Snarf schreef:

Wordt Emil Rilke, is geen engelsman maar een Tsjech.
2002/03 FK Teplice 8 1 Tsjechie
2003/04 SFC Opava 11 0 Tsjechie
2003/04 FK Teplice 5 0 Tsjechie
2004/05 FK Teplice 16 3 Tsjechie
2005/06 FK Teplice 28 1 Tsjechie
2006/07 FK Teplice 5 0 Tsjechie
2007/08 FK Jablonec 9 0 Tsjechie
2007/08 Siad Most 11 1
2008/09 MSK Zilina 9 4 Slowakije
Totalen: 102 10 


hmm dacht dat we een scorende spits zochten.
0
Donderdag 11 december 2008 om 21:08 uur

JAJA

Powel volgende week op gesprek bij ADO
Het vertrek van Berry Powel bij FC Groningen komt dichterbij. De spits, die in de clinch ligt met trainer Ron Jans, heeft volgende week een gesprek met het geïnteresseerde ADO Den Haag.

Dat meldt het tijdschrift Sportweek op zijn officiële website. Powel is gewild door een viertal Eredivisionisten. Naast ADO zouden dat Sparta Rotterdam, Roda JC en De Graafschap zijn.

Eerder deze week ging het gerucht dat Powel 500.000 euro moet kosten. Technisch directeur Hans Nijland van FC Groningen spreekt dat tegen: "Tegen clubs die denken dat ze met dat bedrag Powel op kunnen halen, zeg ik dat ze dan beter in de A1 of B1 kunnen kijken of er nog een speler voor hen rondloopt. Berry is een uitstekende spits. Niet voor niets zit de halve eredivisie achter hem aan."

Powels zaakwaarnemer Chiel Dekker laat doorschemeren dat zijn oude club De Graafschap af lijkt te vallen: "De beste oplossing is dat Berry vertrekt in de winterstop. Er is interesse genoeg. De Graafschap hoort daar ook bij, maar dat zie ik niet als een reële optie."

FC Utrecht zal eveneens niet de nieuwe club van Powel worden. De Domstedelingen werden gelinkt aan de spits, maar technisch directeur Piet Buter spreekt die berichtgeving tegen
0
Donderdag 11 december 2008 om 19:08 uur

<FCDH>

die honda is snel heeft inzicht een vechtertje bereid goals voor en schiet ze er zelf vaak in goed spelertje echt een goeie voor de toekomst?
net zo als die jack tuip of hoe heet ie is ook een aardige spits voor de toekomst zo goed zelfs dat ie binnenkort mogelijk naar 020 gaat?kijk naar koevermans ik zei jaren geleden al die moet den haag halen van sparta toen was ie nog goedkoop nu speelt ie bij psv echt goeie spits
0
Woensdag 10 december 2008 om 22:50 uur

ADO voor altijd

GEEN NIEUWE SPITS

Wat ik j.l. zondag tegen NAC zag, dan hoeft er voor mij GEEN nieuwe spits gehaald te worden, zeker niet met een uitstekende Hoogendorp en mijn inziens toch ook een goed voetballende Milic. Dus voor mij  1 spits: Ricky Hoogendorp 2e Milic en en derde Carcialogo. Het hele elftal stond als een klok in deze vorm em Powell (waar hier iedereen het over heeft )is voor mij geen versterking. Zonde van het geld.
0
Dinsdag 9 december 2008 om 10:35 uur

middenvelder dus

nieuwe spits schreef:

MAICOSUEL REGINALDO DE MATOS  van Palmeiras uit Brazilie komt op proef

bron. Neef van Ling goede vriend

volgens info een middenvelder, geen spits
1.78m is niet echt al te groot, heb je dus  niks aan bij corners.. (of hij moet ze nemen:-))
0
Dinsdag 9 december 2008 om 08:57 uur

Nu online

Ano-Niem, Superjantje, wiegah070 en 265 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4