Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

fcdh sassem

Edwin schreef:

Meric wilde zelf weg en had dat aan het einde van het seizoen ook gedaan zonder dat het een cent opleverde. Nu heb je nog iets verdiend aan een speler, die best een leuke actie kon maken, maar die acties later in het seizoen teveel doorvoerde en constant vastliep. Misschien was het wel een aangever voor Powel geweest, maar ik denk, dat hij daar te egoistisch voor was. 

In de periode, dat Meric speelde hebben we ook 7 wedstrijden achter elkaar verloren....

roept ook iedereen Meric wilde zelf weg? Heb je enig idee waarom? Die jongen kreeg geen vertrouwen WEtzel had al veel eerder met een voorstel van contractsverlenging kunnen komen maar dat deed hij niet daarnaast stelde hij hem te weinig op. Zou jij dan blijven.
0
Donderdag 30 juli 2009 om 08:49 uur

Midden-Oost

JS schreef:

Meric zou sowieso een versterking zijn voor onze selectie. Hij is veel gevaarlijker dan Verhoek en Soltani, heeft een betere voorzet en een goede passeerbeweging. Ik snap niet dat iedereen het maar over het feit heeft dat Meric geen hele wedstrijd kon spelen. Zoals je zegt, daar valt op te trainen. Ik hoor hier nooit iemand over bijvoorbeeld Soltani, terwijl die NOOIT een actie maakt. Ok hij heeft een paar belangrijke goals gemaakt, maar Meric ook. Bovendien was Meric een voetballer waarvoor je naar het stadion komt. Lekker onbevangen.
Helemaal mee eens !

Boute uitspraak : zonder Meriç hadden we nu niet meer bestaan. Meriç was veruit de gevaarlijkste speler van ADO en aan hem heb je, voor een groot deel, de promotie te danken. Kan iemand mij uitleggen waarom we al jaren naar Verhoek zitten te kijken en Meriç voor een paar stuivers weg mag?

Voor Meriç kwam je echt naar het stadion, voor Verhoek blijf je thuis ! On-be-grijpe-lijk dat die niet is teruggehaald. Jammer, jammer.

Lichtpuntje: die Charlton Vicento wordt een 2e Elia. Hij lijkt sprekend op hem en je ziet dat hij een hele hoop in zijn mars heeft. Naar Ignacio ben ik ook reuze benieuwd. Je kan lullen wat je wilt maar dit zijn 2 prima aankopen van Wetzel.
0
Donderdag 30 juli 2009 om 08:42 uur

Leidschenveen

super fc denhaag schreef:

ja begrijp ik ook niet. en zeker omdat powel niet veel scoorde
En waarom kwam Powel ook alweer? Volgens mij omdat Caracciolo bijna niet scoorde en niet echt voldeed. Kijk voor de gein eens bij de cijfers die uitgedeeld zijn aan hem vorig seizoen. Regelmatig cijfers lager dan een 5. En die zijn toch echt uitgedeeld door ons, de CADD shouters.
0
Dinsdag 28 juli 2009 om 22:09 uur

Peter Hoek

..... schreef:

ze motte snel goeie spits er bij halen en eventuweel een goeie links of rechts back kom op wetsel haal is wat!!!!!!!!!
Sluit ik me bij aan En dringende een nieuwe TD die wel verstand van zaken heeft. 
@ beste Kojak
Nee ik voel ook niet de behoefte jou te kennen, geenszins kan ik je verzekeren. Je taalgebruik staat me niet aan. Jij en de echte Kojak zijn inderdaad allebei kaal, voor de rest gaat elke vergelijking mank.

@ meneer Leidschenveen,
Ik beledig jou ook niet, waarom zou ik? Ook jou ken ik niet en dat wilde ik graag zou houden. 
Blijf lekker kritiekloos achter de club staan wordt het vast nog wel wat. Of heeft het er misschien een heel klein beetje mee te maken dat de club nu bij jou in de buurt speelt?
0
Dinsdag 28 juli 2009 om 12:57 uur

<FCDH>

he rien waarom word de HTM geen hoofdsponsor van ado?ik las laast ergens dat ze weer 40 nieuwe trams hebben besteld voor 140 miljoen?geld zat dus daar
0
Maandag 27 juli 2009 om 22:29 uur

Advertentie

<FCDH>

RicoFCDH schreef:

Pfff wil ik net een kaartje halen met me seizoenskaart voor nac werkt me seizoenskaart nog niet.. Weet iemand hoe dat komt?!
waarom moet jij een kaartje kopen als je al een scc heb?
0
Maandag 27 juli 2009 om 15:24 uur

Me

hahah schreef:

die we nu ook hebben...........????????

hahaha ja misschien in jou ogen knuppel  maar in mijn ogen duidelijk niet
Kwam nog een berichtje tegen. Klopt dit misschien beter met alles wat minder is geworden sinds de verhuizing?


`En dan waarom was het Zuiderpark leuker? En waarom kan dat hier niet? Alleen omdat je hier minder makkelijk rotzooi kunt trappen? Omdat er hier wel op overtreding van de huisregels gecontroleerd wordt?`

0
Maandag 27 juli 2009 om 13:45 uur

RicoFCDH

Waarom allemaal negatief man.. we zien het wel na een paar wedstrijden. doe gewoon positief en niet alleen maar negatief. heb gewoon vertrouwen.. pfff altijd maar dt kk gezeik hierzo
0
Maandag 27 juli 2009 om 12:46 uur

Peter Hoek

;o) schreef:

Je bent niet goed, eindelijk een gezond beleid en hier wordt maar geroepen om spelers.Wees blij dat het finacieel goed gaat.En als we geen goede 1e seizoens helft spelen komen er opzeker spelers bij in  de winterstop.Je kan nu wel alles erin pompen,maar als het dan niet draait heb je ook geen klote en geen geld.......nee dat is slim omdat jij zo graag spelers wil zien.We moeten 15e worden en volgend jaar weer.dan hopen dat bijv. een kum, milic, of andere jeugd zich ontpoppen en geld gaan opleveren.Zo kan je bouwen...je kan toch niet verwachten dat je van bijna failliet binnen 2 a 3 jaar voor europees gaat.Dat willen we allemaal maar zo werkt dat helaas niet.
Met een 15e plek kan je zaakje beter opdoeken, daar komen de mensen echt niet voor hoor. Dat gaat snel vervelen al die nederlagen om te beginnen tegen NAC.

De club roept van alles maar doet helemaal niets. Oliedom om te bleren over linkerrijtje stappen maken, en een 2e ring. Ik kom pas 53 jaar maar jij zal het allemaal vast wel beter weten. Misschien kan jij me dan ook uitleggen waarom dat nieuwe stadion er moest komen, als je op de rand van de afgrond balanceert. Stappen maken we zeker met Wetzel aan het roer, maar wel 10 stappen achteruit.
0
Maandag 27 juli 2009 om 12:26 uur

Ing.

Blabla schreef:

ja en erg makkelijk roepen dat de rest tegen vierdeklassers speelt, als er ook hoger geklasseerden elftallen bij zaten. dus jij bent kennelijk ook geen rekenwonder he?? jammer he als je geen gelijk hebt?
mij interesseert het geen zak of ik gelijk heb of niet, ik wil gewoon een open discussie, maar das voor jou kennelijk erg lastig. Zelfde feit dat je iemand gaat afkraken die het zuiderpark leuker vond. So what? Vind je dat nou zo erg? Of wil je daar ook gelijk in hebben? dan heb ik nieuws voor je.... als iemand een andere mening heeft kan je geen gelijk krijgen. Daarom heet het ook een mening he pino
Stop maar met al die onzin.... Er komt geen zinnig woord uit al die niet geregistreerden.... (al zeg ik het zelf).

Mensen aanvallen op uitzonderingen om zelf gelijk te krijgen en dan roepen, dat je geen gelijk wilt hebben is een beetje vreemd.

En dan waarom was het Zuiderpark leuker? En waarom kan dat hier niet? Alleen omdat je hier minder makkelijk rotzooi kunt trappen? Omdat er hier wel op overtreding van de huisregels gecontroleerd wordt?
0
Maandag 27 juli 2009 om 12:19 uur

Nu online

Martgroen, MichelAdamsMatje en 294 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4