Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Realist

rien schreef:

Caraciolo gebesseerd????? Of moet het er op lijken dat onze koppige en eigenwijze trainer zogenaamd nu ``niet anders kan`` dan Milic op te stellen. Of presteert Wetzel het straks ook nog om Hoogendorp erin te zetten?! Ik heb niks tegen Rickie, maar die keuze zou echt te gek voor woorden zijn! Dus Wetzel, komop nou en doe eens iets verassends tegen HARRIE NAK.  
En inderdaad, POWELL is eigenlijk op zoek naar een basisplaats. Deze goeie speler moeten ze gewoon snel mee zijn, anders voetbalt hij straks bij de concurrent.
Goed gezien Rien, Powel is een aardige spits, bij de Graafschap deed die het goed, Groningen is net iets te hoog gegrepen denk ik, bij ons zou die best kunnen presteren, Delorge halen lijkt mij ook een prioriteit, beetje creativiteit kan geen kwaad op het middenveld. Gewoon een heerlijke speler voor DH.
0
Zaterdag 6 december 2008 om 18:00 uur

Kees

Mitchel schreef:

Ik voel me niet aangesproken want ik hoefde niet eens naar die kamer toe te gaan
Pure voorzorg jongen. Echt pure voorzorg. Hij deed het wel maat ze durfden het risico niet te nemen.

Hopenlijk kopen we ook een heel lelijke spits zonder voortanden die als die je aankijkt je al bang maakt. Misschien met een Engels tuchthuis verleden en als taakstraf er een paar voor ons in moet schoppen.
0
Zaterdag 6 december 2008 om 16:30 uur

Brian

Amoah haakt af voor duel met ADO Den Haag
NAC Breda-coach Robert Maaskant zal moeten improviseren om tot een opstelling te komen voor het duel met ADO Den Haag. Zaterdag werd duidelijk dat spits Matthew Amoah nog in de overvolle ziekenboeg moet verblijven.

De clubtopscorer van NAC zal het duel met ADO daarom vanaf de tribune aanschouwen. Datzelfde geldt voor zijn ploeggenoten Rob Penders, Tim Gilissen, Kurt Elshot, Csaba Fehér, Martijn Reuser en Enric Vallès Prat. Fouad Idabdelhay is niet geheel fit, maar wordt wel op de bank geposteerd.

Opmerkelijk genoeg hebben drie blessuregevallen te maken met hamstringproblemen. De club uit Breda onderzoekt of er een structureel verband aan te brengen is, schrijft de Eredivisionist op zijn website.

0
Zaterdag 6 december 2008 om 15:59 uur

martin

BINNENLANDS NIEUWSPowel: `Wat doe ik hier dan?`Door Jeroen van den Kroonenberg
Zaterdag, 06 december 2008, 13:38

FC Groningen-spits Berry Powel is verontwaardigd over het feit dat trainer Ron Jans hem niet heeft opgenomen in de selectie voor het duel met PSV. Powel denkt zelfs aan een vertrek bij de club.

Powel en Jans hadden afgelopen woensdag een gesprek. De oefenmeester liet de aanvaller vervolgens buiten de selectie vanwege `motivatieproblemen`. Powel zou volgens Jans niet graag voor FC Groningen willen voetballen, maar de aanvaller is het daar niet mee eens. "Ik heb het hiernaar mijn zin en ik voetbal graag voor FC Groningen. Ik was in de veronderstelling dat ik bij de selectie zou zitten en woensdag tijdens het gesprek kwam ik er achter dat dat niet het geval is", aldus Powel tegenover RTV Noord. Volgens Powel is de vertrouwensband tussen hem en Jans er niet beter op geworden door het voorval.

De speler van FC Groningen verwacht dat er komende week nog wel een gesprek zal volgen. Het is nog maar de vraag of Powel ook na de winterstop nog aan spelen toekomt bij de club. FC Groningen heeft aangegeven zich te willen versterken in de voorhoede. "De trainer heeft aangegeven dat bij mij de negatieve aspecten zwaarder wegen den de positieve. Daardoor zal ik weinig aan spelen toekomen. Maar aan een vertrek wil de club ook niet meewerken. Dan vraag ik me af; `wat doe ik hier dan`?"

0
Zaterdag 6 december 2008 om 14:22 uur

JAJA

Idabdelhay baalt en denkt aan verhuur
Geschreven op zaterdag, 6 december om 08:04

Vorig seizoen dé revelatie van NAC Breda, dit seizoen hooguit stand-in van topschutter Matthew Amoah. Fouad Idabdelhay kampt bovendien met blessureleed en heeft alle reden om dit seizoen niet tevreden te zijn over zijn rol in de equipe van Robert Maaskant. "Ik denk wel eens aan een verhuur", zo geeft de spits openlijk toe. "Ik heb het er heel moeilijk mee dat ik niet speel. Voortdurend loop ik met een chagrijnig gevoel rond", bekent de aanvaller, die de vorige jaargang nog zes keer trefzeker was voor de Bredase club, zaterdag in BN/De Stem. "Ik praat er veel over met Wilfred Sip (fysiotherapeut en hersteltrainer, red). Hij zegt dat dit er bij hoort als voetballer. Vorig jaar ging alles vanzelf, nu zit het even tegen.“

"Ik ben een speler die vertrouwen nodig heeft. Dan voel ik me lekkerder", vervolgt de twintigjarige Idabdelhay, die afgelopen weekeinde tegen Sparta Rotterdam (4-0) zijn kans niet pakte. "Ik vermoed dat ik mezelf teveel druk op had gelegd, wilde me per se bewijzen. Het lukte niet. Balen, want ik had er veel zin in. Iets hield me tegen."

Idabdelhay heeft zijn onvrede nog niet met de leiding besproken, maar is dat wel van plan. "Ik wil weten wat NAC met me van plan is", besluit de aanvaller. "Van voetballen in het tweede elftal word je niet beter. Wanneer we tegen pakweg Jong TOP Oss spelen, waan ik me weer in de A-jeugd. Ik denk wel eens aan een verhuur. Bij een club als Sparta of ADO Den Haag kom ik misschien wel wekelijks aan spelen toe. Want minuten pakken is voor een speler van mijn leeftijd wel noodzakelijk.”

0
Zaterdag 6 december 2008 om 13:08 uur

Delft

Sinterklaas kapoentje geef ons een spits met een scorend schoentje.
Dank u sinterklaasje
0
Vrijdag 5 december 2008 om 17:38 uur

Advertentie

iiii

Leidschenveen schreef:

Ik realiseer me dat ik waarschijnlijk een aantal lacherige reacties zal krijgen en dat een heel aantal me niet zal geloven, maar er zijn 2 eredivisie clubs die interesse hebben in Immers. Als het goed is gaat Lex binnenkort met ADO om de tafel voor een verbeterd contract. Dat moet ook wel, want wat ie nu verdient is een lachertje.
Meen je dat? Nou verkopen zou ik zeggen! Krijgen we misschien nog wat geld en daar kopen we dan een spits voor
0
Vrijdag 5 december 2008 om 17:16 uur

den haag

super fc denhaag schreef:

ja ik vind immers een hele hardwerkende voetballer. kijk het is geen ronaldino.maar ik ik denk dat ie voor ons hele belangrijke doelpunten gemaakt heeft. vorig jaar en dit jaar trouwens ook. en ik vind ook dat ials iedereen zijn werklust had dan hadden we nu zeker in het linker rijtje gestaan.

helemaal mee eens.... immers die werkt kei hard en dat kan je van sommige in dit elftal niet zeggen.. immers blijft lopen tot die erbij neervalt.

en zoals super fc denhaag al zegt dan hadden we misschien in het linker rijtje gestaan ..en laat het maar een dure spits zijn die onze goal maakt... jammer dan maar of je nou in je jupiler speelt of eredivisie.. dat scheelt nog al wat qua inkomen.

anders heb je volgend jaar weer dat je failliet raakt.. laat er maar 2-3 van die zuid-europeanen komen of zuid-amirikanen.. kost wel wat maar daar krijg je ook wat voor trug..

0
Vrijdag 5 december 2008 om 11:28 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO kijkt uit naar Ling
André Wetzel is nog steeds hard op zoek naar een nieuwe spits. ADO De Haag oriënteert zich nu op het buitenland en hoopt dat Tscheu La Ling wat in zijn portefeuille heeft.
Lees het nieuwsbericht
0
Donderdag 4 december 2008 om 22:52 uur

rien

@Steve, je reactie is misschien lang maar zeker niet storend lang. Trouwens, ook ik begrijp niet waarom hij Tim de Meersman niet een keer opstelt. Echt, hij scoorde voor zijn positie nog veel doelpunten en stond in de topscorerslijst vorig jaar of het jaar ervoor vlak achter zijn teamgenoot en ``spits`` Caraciolo. Ik begrijp helemaal niks van de bedoelingen van Wetzel met zijn opstellingen. Daarin moet ik OOievaar groot gelijk geven dat als we degraderen dat dit de schuld is van deze incapabele trainer. Volgens mij is Wetzel daarbij ook nog vreselijk koppig door naar niemand te luisteren. 
Stel nou bv eens Milic op! 
Op ADOFANS staat nu trouwens een stuk onder de kop ""Hebben Jol of Advocaat niks voor ons`````. Iets dat ik vorige week ook al een keer aangaf. In ieder geval is het hopen op een eredivisiewaardige en scorende goaltjesdief. Alleen nu gaat de club zichzelf in de vinger snijden door geen vrije verkoop of introducee (voor halve prijs) toe te staan. Ik begrijp hier echt helemaal niets van. Ook ik maak mij grote zorgen voor degradatie. Het zou echt verschrikkelijk zijn. Die hel met dat (half) lege en ijskoude stadion tegen bv Top Oss is mijn schrikbeeld geworden. Alsjeblieft nooit meer!!! Laat vd Kallen er dan nog maar 2 miljoen versterkingen bij doen bij die 10 of 11 miljoen die er nu in zitten. Dan is er grote kans om omhoog te klimmen.
0
Donderdag 4 december 2008 om 22:13 uur

Nu online

Superjantje, Ano-Niem, wiegah070 en 261 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4