Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

"Racisme in dit stadion: € 20.000,00 boete&qu

Pak die kneusjes nou gewoon is goed aan en wees is een keer baas in eigen huis in plaats van weer russian roulette te spelen met als inzet een mogelijke toekomst met een 2e ring en linkerrijtje spelen.
Gewoon boete uitdelen.
En waarom niet die apengeluidenroepers (die KKwaus die zegt dat het KumKum niet erg is moet lekker gas snuiven) vogelvrij verklaren op de tribune, of zitten er bekenden tussen die ook naar uitwedstrijden gaan?
volgens mijn zie je ze daar nooit
0
Donderdag 23 juli 2009 om 10:36 uur

Bleek

Edwin schreef:

Er waren in totaal 8000 man aanwezig, waarvan er misschien 100 van die idioten.... Ram ze gewoon een keer van de tribune af. Dat gebeurde in het Zuiderpark ook, dus waarom nu niet?
Omdat iedereen die dat zou kunnen doen nu een SV heeft. Dat zijn namelijk dezelfde mensen die door jullie als tuig werden neergezet na de veldbestorming tegen Vitesse.. Beetje hypocriet om nu de hulp van deze mensen in te roepen.. Waarom pak je ze zelf niet aan??

Altijd hetzelfde liedje hier achteraf janken over dingen die op de tribune zijn gebeurd. Iedereen zit er toch zelf bij DOE ER DAN WAT AAN!!
0
Donderdag 23 juli 2009 om 08:40 uur

Edwin

Rome schreef:

Je bent gek in je hoofd als je oeh oeh oeh gaat roepen.. Hopelijk krijg al deze 7500 man een stadioverbod!
Er waren in totaal 8000 man aanwezig, waarvan er misschien 100 van die idioten.... Ram ze gewoon een keer van de tribune af. Dat gebeurde in het Zuiderpark ook, dus waarom nu niet?
0
Donderdag 23 juli 2009 om 08:33 uur

marcellino

oh oh oh schreef:

stelletje zielepoten allemaal 
bij een club als den haag weet je dat er een hoop mafketels rondlopen de oerwoud geluide vind ik ook minder maarja wat doe je eraan ? inderdaad .. niks
en overal werde er dinge geroepe en geschreeuwd dus niet allemaal gelijk wijzen naar vak o en m ! 
nogmaals ik ben ook geen voorstander van de oerwoud geluiden maar wat willen jullie dan ? dat het net zo dood word als bij nec ofso .... iedereen houd zich rustig de laatste tijd , dus niet zo ouwehoere over wat een aantal mensen roepen ! wees een keer tevreden
denk nou eens een keer niet zo simpel.

van hoever komen we ???

en over het rustig houden ben ik het ook niet met je eens het gaat stukken beter maar oerwoud geluiden waren er vorig jaar ook en bijna in elke wedstrijd dus kom niet met verhalen dat het rustig is gebleven .het gaat beter en we maken stapjes alleen hebben we vandaag een grote stap terug gezet.

en waarom omdat wat ik in de vorige shout al heb gezegd er veel nieuwe gezichten waren op de tribune die jammer genoeg na het aan houdende ITO gedrag
het voor gezien hielden.

en over net zo dood worden als bij NEC.
kom is met nieuwe liedjes of wees eens creatief,want de geijkte liedjes wie niet springt is een jood en de oerwoud geluiden heb ik nou al genoeg gehoord.

zo ook als vele andere liedjes ga daar eens naar kijken en roep het gros wat oerwoud geluiden roept erbij misschien wordt het nog wat.
0
Woensdag 22 juli 2009 om 23:50 uur

Johannes

DeHaagseHyena schreef:

Lul niet 7.500 man roepen Oeh Oeh als die idioot zijn middelvinger opsteekt naar vak O....mensen ik geef toe..het deed me goed dat iedereen van tevoren wist dat we gingen verliezen en opeens iedereen tog erin ging geloven....beetje fanatieke aanmoediging kan geen kwaad....binnen het stadion verander je gewoon en buiten het stadion ben je weer anders...het is de werkelijkheid!
Slaap kindje slaap.

Wat was er eerst: de vinger of die achterlijke geluiden van de tribune? Flikker toch op met jet Kum Kum Kum, die speelde niet eens en dan nog is het wel heeeeel toevallig dat dat nou net steeds bij die ene speler gebeurde.
 
Mensen die dit OE OE OE roepen blijven doen (en de mensen die het gaan goedpraten trouwens) zijn SCHULDIG aan het moedwillig stukmaken van een mooie club waar vele mensen supporter van zijn en al heel erg lang ook. En waarom? Alleen maar voor je eigen pleziertje en om te scoren bij je vriendjes. Walgelijk!!

Een echte vent gaat naar de Haagse Markt en daar lekker OE OE OE roepen, maar helaas zat die echte vent niet op de tribune vandaag.
PS. Dankjewel voor jouw reactie Marcelino, dat deed mij weer goed.
0
Woensdag 22 juli 2009 om 23:41 uur

FC Den Haag!

Vandaag weer lekker gewerkt aan het afbreken van het goede imago! Zoals marcellino al schreef kunnnen we zo die 2e ring wel vergeten!

Het heeft denk ik ook geen zin om je af te vragen waarom die idioten dit roepen. Gewoon keihard aanpakken en levenlangs stadionverbod geven. 

Het moet nu gewoon een keer afgelopen zijn als we daadwerkelijk willen gaan bouwen aan een mooie toekomst! 

 
0
Woensdag 22 juli 2009 om 23:36 uur

Rick

Waarom haalt ado niet Dominique Van Dijk of Maceo Rigters? allebei waarschijnlijk transfervrij
0
Woensdag 22 juli 2009 om 15:43 uur

HJF

Uitshirt schreef:

is echt verschrikkelijk mooi. Zojuist mogen zien. Geen vlak aan de voorkant. In witte letters Fit for Free en op de achterkant de rugnummers in het wit. Uitshirt ga ik op zeker kopen.

Bij het thuisshirt hebben ze aan de gele achterkant witte rugnummers gedrukt. Hoe dom moet je zijn, om dat te doen. Doe dan groene letters. Wit zie je al bijna niet op geel. Laat staan als de zon er op schijnt.

Waarom heb je die shirt al mogen zien?

0
Woensdag 22 juli 2009 om 13:57 uur

Advertentie

Leidschenveen

Midden-Oost schreef:

Hans, wat doe jij op deze shoutbox ? Jij bent een Spartaan die waarschijnlijk in Leidschenveen woont en het niet kan hebben we dat we straks boven jou cluppie staan. Ga lekker op iwtm.nl kletsen met je maatjes maar vermoei ons niet elke keer met die vervelende shouts. Loop anders ff bij de KvK langs als je zo graag de begroting wilt inzien. Of log ff in bij kvk.nl en download het jaarverslag.
Hallo, waarom nou in Leidschenveen? Laat `m lekker in Kwintsheul wonen ofzo
0
Woensdag 22 juli 2009 om 12:41 uur

Janssen

Hans schreef:

Als het ze uitkomt roepen ze dat de club van de supporters is. "Dank zij onze f a n t a s t i s c h e supporters....enz enz." ADO bestaat nog dank zij onze belastingcenten, er is voor tientallen miljoenen ingestopt. Burgers hebben er recht op te weten wat met hun centjes gebeurt. Wie zijn de mensen die erover gaan? De ene dag is het nog Ringeling, de volgende dag Kallen, denk jij waarschijnlijk.
Maar het gaat ook om mijn belastingcentjes. Daarom: openbaar maken die begroting! Het is toch geen staatsgeheim! ADO had vroeger een beste naam vanwege de openheid. Nu lijkt het wel een geheim genootschap. De tijd van de regenten ligt al jaren achter ons.

Beste Hans,

Jij hebt totaal geen idee waarover je schrijft, maar wel dat je verontwaardigd bent, dat het een schande is, de regenten enz. In 2010 mag je weer volop Wilders stemmen (en genieten van het resultaat), maar laat je complottheorietjes lekker buiten het voetbal. Terug naar de inhoud: de jaarrekeningen van een NV kun je keurig netjes opvragen bij de Kamer van Koophandel; iedereen mag dat doen dus waarom doe jij het niet?

Groeten,

Jansen

PS. en ja: die twee vliegtuigen zijn echt de twintowers ingevlogen, daar is geen chromakey gebruikt hoor.
0
Woensdag 22 juli 2009 om 01:35 uur

Nu online

zuiderwijk, Martgroen en 187 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4