Pagina 137

pajam

Christian Supusepa: `Er knapte iets in mijn hoofd na wissel`

19-01-2014 | 15:49
DEN HAAG - Hij mocht in de 36e minuut invallen voor de geblesseerde Vito Wormgoor, maar moest in de zeventigste minuut het veld ruimen voor Mitchell Schet. Christian Supusepa is niet blij met zijn wissel tegen NEC.
De linksback van ADO Den Haag stormde na de wissel gelijk door naar kleedkamer. `Er knapte iets in mijn hoofd na de wissel. Dat was ook wel te merken in de kleedkamer`, aldus Supusepa. Hij heeft nog geen tekst en uitleg gekregen van trainer Maurice Steijn. `Ik hoef dat ook niet.`

`Die wissel vind ik heel kut. Ik speelde een goede wedstrijd en direct na de 3-1 word ik gewisseld. Daar baal ik heel erg van`, stelt Supusepa. De verdediger is op een dood spoor beland bij ADO Den Haag en wil in de winterstop vertrekken uit Den Haag.

................................ZUCHT!
0
Zondag 19 januari 2014 om 16:01 uur

Bert

Vandaag geen 100% geen 200% maar 1000% inzet.

Vechten voor iedere meter desnoods voor iedere grasspriet. Hoe ze winnen maakt mij niet uit. Desnoods een luizige 0-1 door een penalty in de 94 e minuut die Holla erin knalt.

Wegblijven van die laatste plaats!
0
Zondag 19 januari 2014 om 10:10 uur

opper

Meerdere eredivisieclubs willen Aké huren van Chelsea
Diverse clubs uit de Premier League, de Championship en ook meerdere eredivisieclubs hebben interesse om Nathan Aké per direct op huurbasis over te nemen van Chelsea.

Foto: ANP De achttienjarige jeugdinternational speelde dit seizoen nog geen minuut in de hoofdmacht van de Londenaren, waar hij vorig jaar tot drie Premier League-wedstrijden kwam en ook in de Europa League speelminuten kreeg.

Chelsea ziet in de geboren Hagenaar, die aanvoerder is van het tweede elftal, echter een potentiele speler om na de winterstop weer aan te sluiten bij het eerste elftal.

De `Blues` willen Aké daarom vooralsnog niet verhuren in de tweede seizoenshelft. Chelsea wacht eerst verdere ontwikkelingen op de transfermarkt af.

Je zou toch zeggen dat je er alles aan moet doen zo`n Haagse jongen binnen te halen.

Groningen-ADO 1-2 Goede teamprestatie. mooie uitoverwinning
ADO-Heerenveen 1-1 Laatste minuut tegentreffer. Overwinning was verdiend geweest
ADO-AJAX 0-4 Kansloos
Utrecht-ADO 3-0 We waren beter en hadden ongelofelijk veel pech.
ADO-Cambuur 3-0 Mooie overwinning
AZ-ADO 2-0 Kleine nederlaag tegen de toenmalige koploper.
ADO-Twente 3-2 Mooie overwinning tegen titelkandidaat
resultaat laatste 9 wedstrijden 9 gespeeld 10 punten. Met wat meer geluk hadden dit ook 18 punten kunnen zijn.
Zo gek vind ik het dus ook niet dat er vertrouwen wordt uitgesproken in de tweede seizoenshelft.
0
Vrijdag 27 december 2013 om 10:29 uur

<FCDH>

ADO-speler Gehrt breekt sleutelbeen en is weken uit roulatie

DEN HAAG - ADO-speler Mathias Gehrt heeft zondagmiddag in het duel met PSV zijn sleutelbeen gebroken en is weken uit de roulatie. Dat heeft een bezoek aan het ziekenhuis zondagavond uitgewezen.
De Deense middenvelder kwam in de wedstrijd tegen PSV in de eerste helft tijdens een duel met PSV-speler Karim Rekik lelijk ten val. In de 22e minuut moest hij zich noodgedwongen laten wisselen voor Roland Alberg.

Komende week wordt gekeken of Gehrt geopereerd moet worden. Het herstel zal tussen de vijf en zes weken gaan duren.
0
Maandag 23 december 2013 om 10:15 uur

Waht

Rob2002 schreef:

Leuke 2de helft......vre-se-lijk. We doen helemaal niks.
We doen een tegenstander helemaal geen pijn. Geen snelheid maar traagheid met Alberg.
Had voorspelt dat we in de 85 E minuut de eerste poging op goal zouden hebben maar zelfs dat lukt niet.
Heb in tijden niet zo!n lamlendig elftal gezien.
0
Zondag 22 december 2013 om 18:19 uur

wdr

ADODENHAAG schreef:

Was geen rood? Hij raakt hem toch.

Het is alweer 2-0
Nog een minuut of 50 en dan lekker winterstop...heerlijk!

Waht

Ik denk dat PSV volle bak gaat spelen in eerste 15 minuten en daarin ook scoort.
Iedereen weet als je 1x scoort tegen ADO dat het over is met ons.

Ik ben bang voor een afstraffing van ongeveer 7-0 met in de 85e minuut het eerste schotje op het doel van PSV.