Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

<FCDH>

ik hoor wetzel maar steeds spreken over 1 spits?volgens mij hebben we er wel 3 nodig voorin zoveel komen we te kort daar?
0
Donderdag 4 december 2008 om 16:51 uur

fcdh sassem

comeonthehague schreef:

Beste vriend, als jij Immers en Schwiebbe met elkaar vergelijkt dan snap je het spelletje voetbal niet. Immers is een type Dirk Kuijt, die met trekken en sleuren en wedstrijd naar een voldoende speelt voor zichzelf. Daarbij komt dat hij redelijk kop sterk is en daarom best goed ballen kan afmaken of verlengen. Schwiebbe was vorig jaar de meest stabiele factor bij Den Haag. Ook bij Vloet stond hij de eerste 7 wedstrijden ofzo ernaast. De eerste punten werden toen pas gepakt toen hij op het middenveld verscheen. Ik weet dat hij geen opvallende speler is, maar ik weet ook dat er meerdere basisspelers van ADO behoefte hebben aan een Schwiebbe in het veld. Daarbij denk ik ook nog dat hij een stuk verder is dan vorig seizoen en het spel steeds meer naar zijn hand kan zetten.

Pique deed het inderdaad goed en kun je zeker gewoon weer opstellen, hoewel ik het Bosschaart over een heel seizoen gezien ook niet heel slecht vind doen op linksback. Je opmerking over Verhoek vind ik er één om in een plakboek te plakken. Geweldig. Ben ik helemaal met je eens! 

Mijn opstelling zou zijn:
Zwinkels,
Ammi, Horvath, Kum, Pique,
Knopper, Schwiebbe, De Meersman,
Meric, Immers, Cornelisse
mooie reactie. Over immers zullen we het niet eens worden maar dat geeft ook niet. zou graag die milic is in de spits zien om te kijken wat hij kan.
0
Donderdag 4 december 2008 om 15:10 uur

Den Haag For Life

ADO Den Haag ‘gaat’ voor ‘buitenlandse spits’
04 december 2008 om 01:15

ADO Den Haag maakt serieus werk van het aantrekken van een ‘scorende spits’ tijdens de transferperiode in januari. De Haagse club is zich momenteel al volop aan het oriënteren.

Tekst: Rob Blankenstein

Trainer en technisch directeur van ADO Den Haag, Andre Wetzel, heeft woensdag aan ‘Haaglanden Voetbal’ laten weten, dat er momenteel op verschillende fronten gewerkt wordt om een spits aan te trekken.

Een en ander houdt in, dat men meerdere opties bekijkt. Dit om meerdere ijzers in het vuur te hebben, mocht de eerste optie niet haalbaar, dan wel niet betaalbaar zijn. Het gaat om drie spitsen actief in een Europese competitie en één actief in Nederland.

Ling

Andre Wetzel liet verder weten, dat Tscheu La Ling (oud-ADO speler), die zoals bekend met name in Slowakije (eigenaar van AS Trencin), in Zuid-Europa en Zuid-Amerika over een breed netwerk beschikt, eind van deze week terugkeert uit Zuid-Amerika.

La Ling heeft inmiddels al laten weten een interessante optie aan het werk gezien te hebben voor de positie van spits. Of dit inderdaad een concrete en haalbare mogelijkheid is, liet Wetzel nog in het midden.

De spitsen Serhat Koç (FC Eindhoven) en Glynor Plet (Telstar) komen niet meer in aanmerking. `We zijn er niet van overtuigd dat die jongens ons direct versterken`, aldus Wetzel tegenover VI.

haaglandenvoetbal.nl
0
Donderdag 4 december 2008 om 13:14 uur

fcdh sassem

Comeonthehague schreef:

Schwiebbe opstellen. de Meersman opstellen. Bosschaart linksback. Verhoek eruit. Meric opstellen. En Immers gewoon in de spits planten met Knopper erachter.
meric ben ik met je eens. immers is een hardwerkende middenvelder die voetballend kwaliteit tekort komt voor de eredivisie en absoluut geen spits. pique deed het heel goed als linksback tot zijn blessure dus die moet gewoon weer spelen. bosschaart deed het goed he als linksback tegen vitesse. werd helemaal gek gespeeld door jenner het leek wel alsof hij er niet stond. bosschaart is te traag en staat vaak verkeerd opgesteld. knopper moet inderdaad achter de spitsen spelen. verhoek moet lekker bij haaglandia gaan voetballen al twijfel ik of hij daar in het eerste komt. schwiebbe is een zelfde type als immers alleen is wetzel helemaal geil van lex dus voorlopig geen schwiebbe. de meersman zou ik wel eens wat van willen zien al is het wel duidelijk dat onze andre geen vertrouwen in hem heeft
0
Donderdag 4 december 2008 om 11:04 uur

Comeonthehague

Schwiebbe opstellen. de Meersman opstellen. Bosschaart linksback. Verhoek eruit. Meric opstellen. En Immers gewoon in de spits planten met Knopper erachter.
0
Donderdag 4 december 2008 om 10:19 uur

Hans

Den Haag For Life schreef:

Geen spitsen halen maar spelers die spitsen kunnen bedienen. Daar heb je nu te weinig van. De buitenspelers gaan voor eigen succes. Verhoek, Meric enz.
Eindelijk iemand hier met een beetje kijk op voetbal. Elk elftal is net zo sterk als zijn middenveld. Waarheid als een koe die elke pupillentrainer je kan uitleggen. 
Maar ja, de meesten kijken alleen naar een spits en een centrumverdediger.
0
Donderdag 4 december 2008 om 09:04 uur

Henk

Volgend seizoen Remco Klaase
Is in potentie absoluut beste spits die we hebben.Mist nu nog  ervaring en kracht.
0
Donderdag 4 december 2008 om 00:12 uur

Advertentie

moes

powell is echt wel een spits voor ons  gewoon halen die jongen  en delorge en slory erbij,wie had je dan willen halen junker ???????dat is pas niks en die is nog duur ook
0
Woensdag 3 december 2008 om 21:42 uur

Den Haag For Life

Remco E schreef:

Lieve Sinterklaas van der Kallen,
Dit jaar wil ik graag maar 1 ding       Berry Powell!!!!! 
Is ook geen spits voor ons.
0
Woensdag 3 december 2008 om 21:12 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Calabro serieuze optie voor Wetzel
André Wetzel denkt er serieus aan om Sandro Calabro komende zomer terug naar Den Haag te halen. De VVV-spits is momenteel topscorer in de Jupiler League.

Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 3 december 2008 om 18:54 uur

Nu online

Brian, zuiderwijk, WestlandSupport, Ano-Niem, gouwenees, wiegah070, Erik070 en 245 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4