Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

JAJA

Calabro serieuze `zomeroptie` voor ADO
ADO Den Haag-trainer André Wetzel is gecharmeerd van de kwaliteiten van Sandro Calabro. De oefenmeester is van mening dat de spits van VVV-Venlo een toekomstige versterking kan zijn.


Wetzel ziet Calabro in de winterstop nog niet naar de residentieclub trekken. "Ik vind Sandro een heel interessante speler, maar niet voor de korte termijn", zegt de ADO-trainer tegenover Voetbal International. "Voor volgend seizoen is hij een serieuze optie."

Of Calabro zelf oren heeft naar een transfer naar ADO, weet Wetzel niet. "Ik heb daarover wel eens informeel gesproken met Sandro. VVV-Venlo zal zijn contract straks misschien willen verlengen, maar ik hoop natuurlijk dat hij níét bijtekent."

ADO wil zich in elk geval versterken met een spits. Serhat Koç (FC Eindhoven) en Glynor Plet (Telstar) komen daar niet meer voor in aanmerking. "We zijn er niet van overtuigd dat die jongens ons direct versterken", aldus Wetzel.

0
Woensdag 3 december 2008 om 17:14 uur

Vincent

Didier Drogba maakt het seizoen af bij Chelsea. Algemeen directeur Peter Kenyon heeft speculaties over een aanstaand vertrek van de Ivoriaanse spits weggewuifd
0
Dinsdag 2 december 2008 om 00:34 uur

Marco

De afgedankte Delorge terughalen van de joden, deze heeft het zelfde loopvermogen als Immers, maar kan veel beter de spits bereiken, en heeft een betere techniek. Achterin is het geen must om te versterken. Voorin gaan de doelpunten vanzelf vallen, als de aanvoer vanaf het middenveld maar goed is. Met Rankovic, Knopper, Delorge en Cornelisse moet dit goedkomen.
Voorin Meric, Milic, Hoogendorp of Caracciolo, twee van de vier. 4-4-2 moet je met die elftal gaan spelers. Geen 4-3-3, want je hebt waardeloze buitenspelers (op Meric na, maar die mist helaas de snelheid, gewoon in een 2 spitsensysteem laten spelen)!

Delorge halen, 4-4-2 spelen, en het komt goed, hoop ik!
0
Dinsdag 2 december 2008 om 00:18 uur

hass

Jong ADO Den Haag verspeelt voorsprong
De ploeg van Henk Fräser, als nummer één, trad maandagavond aan tegen de nummer twee van de huidige competitie, FC Volendam. En beiden waren tot de tanden gewapend met een aantal potentiële eerste elftalspelers.

Verslag: Nathalie Nuiten, Lex Schoenmaker jr.

Het werd uiteindelijk een duel waarin veel gebeurde, beide ploegen twee keer wisten te scoren in één helft en beiden kansen op de overwinning lieten liggen. Bogdan Milic ging verder met de ingeslagen scorende weg van vorige week, hij maakte er tegen FC Volendam twee. En een mooie bijzaak: Mitchell Piqué speelde weer 86 minuten sinds hij met een voet uit het gips is.

De openingsgoal kopte Milic binnen uit een perfecte voorzet van Tim de Meersman. Deze laatste speelde eindelijk weer eens bijna een hele wedstrijd na een lange periode vol blessureleed. Na ruim een half uur diende de eerste kans voor de Volendammers zich aan. Dominique van Dijk kreeg de bal op links, maakte een actie en gaf de bal zo voor dat Hamit Yildiz alleen maar in hoefde te tikken. Hij raakte de bal met binnenkant voet, maar deze ging niet eens over de achterlijn, meer richting de zijlijn.

Amper een minuut later maakte de diepgaande Santy Hulst een actie waarna hij zijn tegenstander maar weer eens eruit liep. De instormende Milic had de bal voor het intikken, maar zag doelman Harm Kuperus op het laatste moment nog in de weg staan. Net voor de rust maakte de Serviër alsnog de 2-0. Uit een passje van Remco Klaasse ging Joel Tillema door en hij wist precies het hoofd van de lange Milic te vinden.

Bij een 2-0 ruststand is er maar één valkuil en dat is denken dat je er al bent. Dat straalde Jong ADO Den Haag in de tweede helft niet uit, maar FC Volendam wist toch de overhand te nemen. Voetballend was de ploeg dan ook erg sterk. Tien minuten na de rust tekende Dominique van Dijk met een schot vanaf links voor de aansluitingstreffer. Nog geen twee minuten later had Jong ADO Den Haag dan toch de voorsprong uit handen gegeven. Waar bijna een uur voor geknokt was, verdween binnen twee minuten. Samir El Moussaoui, ook terug van een blessure, speelde onder druk van de Volendamse aanval terug op keeper Coutinho. Deze dacht voldoende tijd te hebben om de spits die kwam storen met een actie te passeren, maar de bal werd hem ontfutseld. In de achtervolging die hij inzette beging de doelman een overtreding waardoor een penalty werd gegeven. Dat buitenkansje wist Arvid Smit wel te benutten.

Vanaf dat moment kon het duel eigenlijk alle kanten op, beide teams wisten steeds weer de energie te vinden om aan te zetten. Zo stuurde de ingevallen Mimoun El Kadi Klaasse weg en deze schoot hard voorlangs. Tien minuten voor tijd kon Coutinho een hard schot van Yildiz nog net uit de kruising halen. Een actie van de Volendamse doelman leidde nog even tot consternatie in de laatste minuten. Hij leek een overtreding te maken op Santy Hulst, net buiten de zestien. Milic kon nog wel doorgaan, maar echt voordeel had de ploeg er niet van want het echte verhaal was al geweken.

In de voorlaatste wedstrijd voor de winterstop lieten de nummer één en twee van de competitie zien dat ze terecht bovenaan staan. En ook werd duidelijk waarom de onderlinge verschillen niet heel groot zijn. Maandag 8 december gaat Jong ADO Den Haag nog naar FC Zwolle met als missie als nummer één de winter in te gaan.

Karakteristiek
Jong ADO Den Haag – Jong FC Volendam 2-2 (2-0)
16. Bogdan Milic 1-0, 43. Bogdan Milic 2-0, 55. Dominique van Dijk 2-1, 57. Arvid Smit 2-2 (pen)
Gele kaarten: Schwiebbe, Coutinho
Opstelling ADO Den Haag: Coutinho; Lauwers, De Geer, El Moussaoui, Piqué; Schwiebbe, De Meersman (86. Stoffels), Tillema, Hulst; Klaasse (73. El Kadi), Milic
0
Maandag 1 december 2008 om 23:01 uur

Ooievaar

haha schreef:

Oneliner? Beter dat dan onzinnige verhaaltjes zoals jij bijv. doet. Mazzel. Blijf jij maar lekker in je rattenriool waar je thuis hoort met je negatieve kutgezeik.

Als jij wordt tegengesproken dat schop je om je heen, en dat doe je op een uitermate ongenuanceerde en onbeschofte wijze. Jij bent blijkbaar pas tevreden als de club wederom in de jupiler speelt.

 

Het enigste wat jij kan is je medeshouters beledigen, als ze de `zegeningen` van het beleid van Wetzel niet zien. Het merendeel van de shouters hier spreekt zijn zorgen uit, en doet dat op een constructieve manier. 

Zeven nederlagen op rij, zeven! is geen gezeik maar realiteit. Evenals een spits aantrekken, die haast nooit stpeelt. Dus alle reden om daar commentaar op te hebben, like it or not.

0
Maandag 1 december 2008 om 18:31 uur

fan

Taki schreef:

Welnee. Die gast kan alleen maar terug spelen. Daar hebben we er al zat van.
laten we daar er nog 9 van hebben!
alleen de spits doet het omdat ie geen bal krijgt en als ie er één krijgt neemt ie hem niet goed aan!
en de keeper kan hem moeilijk terug spelen op zichzelf,
conclusie??????
0
Maandag 1 december 2008 om 18:08 uur

pol

Redder in nood! schreef:

Opstelling waarmee we europees halen:

 

-----------------zwinkels--------------------
ammi----kum----------horvath-----pique--
------------------------schwiebbe-----------
-----------rankovic--------------------------
knopper------------------------cornelisse--
---------------milic--Fabio------------------

 

Zwinkels, sterk op de lijn alleen hoge ballen komt die nooit en daar moet die veel beter in worden.

Achterhoede staat goed, hese als stand-in op de back positie.

Schwiebbe, verdedigende middenvelder die alles dichtloopt op het middenveld.

rankovic, meer aanvallend dan schwiebbe en is ook een werker die de gaten dicht kan lopen.

Knopper en cornellisse, van de zijkanten om de voorzet te geven of naar binnen te trekken, en mee kantelen naar de kant waar de bal is.

Milic, balvast kan de ballen vast houden voor aansluiting, en kan koppen voor de voorzetten

Fabio, om milic heen hij kan zelf niet de bal goed vasthouden daarom lijkt het tot nu toe niet veel maar met milic bij hem heeft die veel meer ruimte en hoeft niet te wachten voor aansluiting en dan wete ik zeker dat de doelpuntenmachine fabio loskomt!!!

wat zit iedereen hier toch die Milic op te hemelen! niemand heeft die gozer zien spelen maar het schijnt een nieuwe Pele te zijn van bijna 2 meter......

probleem momenteel is niet WIE er in de spits staat maar WIE de spitsen kan bedienen. inmiddels weten we dat Immers, Resodidrama, Verhoek en Schwiebe niet de spelers zijn die onze spits(en) kan/kunnen bedienen. Cornellise en Knopper kunnen dat wel maar worden inn het huidige systeem verkeerd gebruikt. we moeten dus op zoek naar een creatieve middenvelder (Delorge terughalen?). 

Huidig middenveld wordt overlopen, veelal door onervaren gedrag, waardoor de verdediging steeds onder druk staat. Afvallende ballen zijn NOOIT voor ons, moet je maar eens terugkijken op DVD.

Omschakelen van balbezit naar balverlies...je moet eens zien hoeveel spelers op ons middenveld steeds verkeerd staan of nog steeds de richting oplopen als bij balbezit, echt niet te geloven zoveel domheid.

Nee, ik heet geen Wetzel en ik vind zijn tactiek namelijk ook bagguh, opstelling wekelijks merkwaardig en wisselbeleid onbegrijpelijk
0
Maandag 1 december 2008 om 13:53 uur

Advertentie

doerak

Wetzel begint aan alzheimer te leiden. Hij zegt voor de teve dat twente de eerste 37 minuten geen kans heeft gehad. Heb ik zeker naar een andere wetstrijd zitten kijken. Het is dat swinkels in vorm was. En wat een gouwe wissel. wie zet bij een gelijkmaker nu een spits in. Lijdt die Wetzel aan hoogmoedswaanzin.
Het begint echt tijd te worden dat ie oprot. 
0
Maandag 1 december 2008 om 09:28 uur

Realist

Delft schreef:

Dat denk ik ook net als Aadje afkoopsom. Dicky wil naar pisvee dus zeg het maar.
Vast staat wel dat Wetzel het ook niet meer weet. Hij begint nu de boel te verdoezelen en probeert met zijn praatjes de boel rustig te houden, zou mij ook niet verbazen als er binnen de groep ook verzet ontstaat. Wat moeten jongens als Schwiebe en Milic wel niet denken, opzichtig falen van spelers wordt gewoon weer beloond ( Immers, Bosschaart Caricolo) met een basisplaats. Knopper die in de spits wordt neergezet en daardoor totaal niet tot zijn recht komt.
Gevolg armzalig voetbal met als resultaat dat je in de winterstop 17e  staat. Met dit team krijg je flink op je klote bij NAC ( hebben nu na die 4-0 tegen Sparta) thuis wat recht te zetten, Nec uit ( 6-1 tegen die palingen na een EC duel tegen de Spurs) en Ajakus uit. Doelsaldo zal dus ook  behoorlijk negatief worden.

Roda  ( ook klote) is dus de enige ploeg waar tegen je nog wat kan halen....nou ja
0
Maandag 1 december 2008 om 00:04 uur

fcdh sassem

haha schreef:

Leesblind??? Hij zegt toch dat hij voor de langere termijn is gehaald. Wetzel geeft hem tenminste de kans om te groeien en om te wennen aan het Nederlandse voetbalklimaat. Zoiets moet je alleen maar respecteren. Hij kan ook Milic voor de leeuwen gooien met als gevolg dat hij direkt door onze super geweldige supporters met de grond gelijk wordt gemaakt. Zulke supporters herbergt Den Haag momenteel. Successupporters zitten verkeerd bij ADO Den Haag en kunnen beter een team zoeken die 90% van de wedstrijden wint.
ooh langere termijn nee dat is lekker logisch met een salaris van € 400.000 per jaar. Wat is langere termijn stel dat hij over 3 jaar speelminuten krijgt dan heeft hij al € 1.2 miljoen aan salaris gekost zonder iets gepresteerd te hebben. heel slim om je geld aan dit soort spelers uit te geven. Wetzel laat wel kai van hese spelen die is ook 19 en dan zegt dhr wetzel als hij goed genoeg is dan is hij oud genoeg. De conclusie is dus dat Wetzel geen vertrouwen in Milic heeft anders had hij hem echt wel ipv knopper, immers of fabio in de spits gezet. Zou mij niet verbazen als hij nog eerder el moussaoui in de spits zet als milic met Wetzel weet je het nooit.
0
Zondag 30 november 2008 om 20:48 uur

Nu online

GroenGeelHart070, 070FCDH070, Marcelvld, wiegah070, zuiderwijk, Ano-Niem, ADOZoetermeer, WestlandSupport, Brian, gouwenees en 281 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4