Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

rienie

Wetzel moet volgende week gewoon als verassing ineens Milic opstellen. Laat hij het maar proberen met deze grote, (niet onbelangrijk) sterke en boomlange spits. Zet hem naast Caraciolo. Milic is toch niet geblesseerd?? Komop Wetzel! Gewoon proberen. Het is nu toch ook weinig tot niks??  
En nog wat! Gooi voor roda thuis de kaarten in de vrije verkoop!! Met dik 12000 tot misschien wel meer toeschouwers zal het moeten lukken. Deze 3 punten zijn heel heel belangrijk!    
0
Zondag 30 november 2008 om 18:57 uur

Kees

Vincent schreef:

correct antwoord, maar wij weten wel beter he`
haha ondanks alles toch een prettige zondag
dank je. tsja, prettige zondag!!! die is er sinds de eerste zondag na volendam niet meer geweest.

misschien moet ik maar op de zondag naar de kerk gaan en enkele schietgebedjes doen voor een "schietende" spits.

0
Zondag 30 november 2008 om 15:31 uur

FRank

Na een nacht slapen heb ik voor mijzelf eens e.e.a. op een rijtje gezet.
1. Twente was voetballend veel beter dan ADO Den Haag. Bal ging veel makkelijker rond en duelkracht was over het algemeen beter.
2. Zwinkels is een goede lijnkeeper maar is niet de baas in zijn gebied wat toch wat onrust geeft in de verdediging. Zijn spelhervattingen zijn over het algemeen te traag en en vaak slecht/onzuiver/ongelukkig (verkeerde mensen aanspelen)
3. Knopper in spits klopt van geen kant, zijn duelkracht is onvoldoende (heeft geen shampoo nodig want koppen doet hij niet) hij hoort echt achter de spitsen. Zijn oplossingen gisteren duurde te lang en waren vaak erg omslachtig ipv direct spelen.
4. Amni en Bosschaart moeten echt eens hun chocoladebeen gaan trainen na een redelijke actie kan Amni de bal niet voor krijgen met zijn linkerbeen en Bosschaart abosluut niet met zijn rechter. Als je als prof de hele dag op het veld kan staan moet dit toch beter kunnen???
5. Naast Carraciolo en een sterke spits dan komt hij beter uit de verf (ben ik van overtuigd) als je ziet wat hij en wat de spitsen van bijv Twente lopen dan verdeelt hij zijn krachten verkeerd.
6. wat ik ook al meer gelezen heb als je dan eindelijk (onverdiend) gelijk komt: dan niet Hoogendorp maar Schwiebe erin als extra slot op het middenveld.
0
Zondag 30 november 2008 om 13:20 uur

dirk

RONTOM schreef:

het is allemaal bagger! we hadden zo veel groeibriljantjes in huis ELIA,JUNGSLAGER,SEAIJS,CALABRO,DE GRAAF,ZOEF,KOLK,V D GUN,BOUSABON,en ik vergeet er nog wel een paar,nee nu moeten we het doen met een paar volgescheten derderangs spelers die omniwold nog niet voorniks wil hebben,het is diep treurig met het aankoop beleid van de club,met dank aan onze pinda,god god wat kan die ze eigen straatje schoonpraten met milic is voor de toekomst me reet je koopt een speler om te voetballen en niet om te duurlopen,als die in het bedrijfsleven zulke fouten maaakt is het einde verhaal,dus hr, vd kallen optreden.
Even het geheugen opfrissen. Alle spelers hierboven opgesomd zijn ook verbaal afgebrand, toen ze bij ons speelden. In een ver verleden is zelfs Remco Boere soms stijf gescholden en in een nabijer verleden Geert den Ouden, die menigeen  -hoe hypocriet toch- nu graag zou willen terugzien.
Nu is Caracciolo het mikpunt, terwijl zelfs Messi of Luca Toni bij ons gedoemd zouden zijn te mislukken als spits. Er komt namelijk vanaf de flanken geen behoorlijke voorzet en vanaf het middenveld geen fatsoenlijke pass. Rankovic en Bosschaardt leken gisteravond te belazerd hun ene voet voor hun andere te zetten, Cornelissen loopt puur op zijn techniek te voetballen en gaat als een oud wijf de duels in en geen van deze routiné`s had de tegenwoordigheid van geest om voorafgaande aan de vrije schop van Theo Janssen een muurtje te formeren. En laat ik dan aan de zo geliefde Immers maar helemaal geen woord vuil maken. Gelukkig was Twente zo vriendelijk de ene na de andere kans te missen. En behoedde Zwinkels ons voor een heleboel narigheid.
Overigens begrijp ik niet dat Wetzel na afloop een zo positieve kijk op de prestaties van zijn spelers had.
0
Zondag 30 november 2008 om 12:31 uur

ADO voor altijd

                   DEGRADATIE

Helaas ben ik het niet eens met Wetzel dat we ons handhaven. Hijzelf denkt dat het met een scorende spits het probleem opgelost is, ik denk van niet, het probleem zit veel en veel dieper. N.m.l ook ben Wetzel zelf , hij heeft qua organisatie de boel goed op de rails gezet maar het opstellen en organisatie en spelstijl is het een puinhoop. We lopen steeds op onze eigen helft en voetballen steeds naar achteren ipv druk te geven en de tegenstander vast te zetten op hun helft. Dan krijg nml ook kansen en doelpunten, want met deze speelstijl die we nu hebbem zal ook een nieuwe spits niets kunnen doen, je kan niet scoren als je op je eigen helft loopt en af en toe een (slecht uitgevoerde) plaats. Dus een andere coach die de training en opstelling voorziet (denk eens enorme gedreven coach b.v Hans Kraaij jr.).
We staan nu op een nacompetitieplaats en de andere ploegen die daar staan voetballen beter dan wij, ik hoop wel dat het lukt om volendam onder ons te houden.
0
Zondag 30 november 2008 om 10:44 uur

jajoh

Mitchel schreef:

Inderdaad zielig. Een paar maanden geleden liep iedereen hier met een harde paal in de broek te zeggen dat die Wetzel top was.

De middelen zijn er niet en het elftal is niet top. De `ervaren krachten` brengen te weinig rust in het spel en er wordt te weinig gevoetbald. Het eerste divisie spelletje moet eruit en dat lukt niet in een korte tijd. Heb geduld, blijf positief en stop met zaniken.
Zielig? Wetzel was een paar maanden geleden inderdaad goed bezig, dus logisch dat iedereen tevreden was!! Nu heeft hij echter zichzelf met de week ongeloofwaardiger gemaakt door het onzinverhaal over Milic (een spits voor 4 ton per jaar halen en dan beweren dat hij misschien over anderhalf jaar op niveau is!!??), door spelers op te stellen, Immers/Verhoek/Resodihardjo/Zwinkels, waar je nu al 7 wedstrijden op rij mee hebt verloren, Ons supporters openlijk af te vallen in de media en hierdoor de aandacht afleiden van de slechte resultaten en gisteren na de wedstrijd zakte m`n broek echt van m`n reet toen hij doodleuk beweerde dat het een goede wedstrijd was!! De eerste helft zouden we Twente uit hun spel gehaald hebben....Hij vergeet daarbij te zeggen dat we geen kans hebben gekregen/gecreeerd en dat het gewoon weer een baggerwedstrijd was met een taktiek die helemaal nergens over ging! De ervaren spelers waar jullie het over hebben kunnen niet opeens niet meer voetballen, maar worden kapot gemaakt door Wetzel zelf. Knopper speelt opeens niet meer op z`n eigen plek. Carraciolo staat al weken op een eiland en krijgt niet 1 normale bal aangespeeld, elke uittrap van Zwinkels is automatisch balverlies en hij keept en timed gewwon slecht, door Waterman geen kans te geven maak je die ook kapot en ga zo maar ff door.  geduld hebben en positief blijven is voor een heleboel geen probleem, maar word wel erg lastig als we zien dat de trainer zelf geen idee heeft waar hij mee bezig is!!!!
0
Zondag 30 november 2008 om 10:03 uur

Advertentie

Peco

Ik snap het niet zo slecht hebben we het niet gedaan, in plaats van dat het 1-7 wordt is het maar 1-2 geworden ... Uiteraard ligt het nu helemaal aan de trainer...die in het begin van het seizoen de big hero was, maar ja, zo werkt het ja.
2 kritische punten over Wetzel van mijn kant.
Ten eerste gooit die Meric er niet in, wat ik onbegrijpelijk vind.. en net zo onbegrijpelijk is dat is lees dat hij Hoogendorp zou negeren... niet genoeg kennelijk want hij stelt ´m gewoon op.
Ik noem even een spits op waar je wel wat aan hebt, in plaats van Caracciolo (niet explosief genoeg), Hoogendorp (niet explosief genoeg) of Immers (niet explosief genoeg): Emiel van Eykeren.  Het was geen toptalent maar hij konnen wel hard rennen, noem is 1 spits op bij Den Haag uit de huidige selectie die de 100 meter sneller aflegt dan Mr. FC Den Haag hier po het forum met z´n dikke buik hahaha

Oh schone drome... laat de punten maar komeee

0
Zondag 30 november 2008 om 07:11 uur

Joepie

Peco schreef:

***Signing in***

oooohoohooohohooooooo
ohooohooohooohohoooooooo

VOLIM TE RANKOOOOOO!

....zijn vanavond Serbia & Montenegro weer voor even verenigd in het geile geelgroen?????

ZIVOT RANKO I MILIC!
HADJEMO DRUGE SRCE ZELENE ZUTE!!!!!!

***FC DH FOR LIFE SINCE 1977***
Nee, natuurlijk niet..We spelen gewoon weer met Snoltani en Knopper in de spits yesssssssssssssss
0
Zaterdag 29 november 2008 om 10:50 uur

ADO voor altijd

Mijn opstelling voor vanavond:

                           Zwinkels

Ammi       Horvath        Kum     Pique

        Knopper       Rankovic      Cornelissen


   Meric                    Milic          Hoogendorp

Ik ben blij dat verhoek niet mee doet !!!

Wat betreft het halen van een nieuwe spits, ben ik na alle geruchten bang dat het weer een spits uit de 1ste divisie wordt en blijkt dan voor de eredivisie toch weer te kort te komen. En zeker GEEN Voskamp , dit is beslist geen versterking voor ons.

Hopenlijk succes vanavond !!!
0
Zaterdag 29 november 2008 om 10:05 uur

RONTOM

Den Haag For Life schreef:

Bogdan is toch pas na de promotie gehaald. Fabio kent de Nederlandse competitie. Bogdan niet.


Voor de top eerste divisie waren ze goed genoeg geweest. Het is niet zo moeilijk om het artikel goed te lezen.
dit slaat natuurlijk als een drol op een strontschuit,welke buitenlandse spits ken de nederlandse competitie ,als het een goeie spits is moet die overal scoren,voor de top eerste divisie waren ze goed genoeg! nu zijn ze met spitsen bezig van westlandia ja je leest het goed westlandia en telstar voor de eredivisie,schiet mij maar lek ja daag!!!!! 
0
Vrijdag 28 november 2008 om 21:27 uur

Nu online

Erik070, zuiderwijk, wiegah070, Ano-Niem, JB96 en 180 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4