Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

jezuschristus

wat een gezeik.... 

Wetzel ken niks,Verhoek ken niks,Powel ken niks,de jonge jongens kennen niks,de voorhoede  is niks,we kopen niks,waarom geven we die 2 miljoen niet gelijk uit(omdat we er nog maar 1 hebben, RED.).

Het wordt tijd dat er een ZEIKBOX komt hier.

Het is allemaal makkelijk lullen als je totaal geen inzicht hebt op de financieele situatie en totaal niet naar de toekomst kijkt.De club wordt beetje bij beetje opgebouwd,vandaar ook dat het 2e miljoen in de winterstop of het volgende seizoen aangesproken kan worden zodat je volgend seizoen ook waarschijnlijk weer een iets groter budget hebt.

0
Zondag 12 juli 2009 om 14:00 uur

Robin Straub

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Van der Gun niet terug naar oude nest
ADO Den Haag is niet van plan Cedric van der Gun (30) terug te halen naar de Hofstad. Van der Guns zaakwaarnemer, Karel Jansen, liet vrijdag aan ELF Voetbal weten dat de vermeende interesse \`onzin\` is.

Lees het nieuwsbericht
waarom kom de redactie van clubachterdeduinen altijd zo laat met dat soort berichten? ik wist het vannochten om 7 uur al..
0
Vrijdag 10 juli 2009 om 21:12 uur

FC Den Haag!

Waarom zetten zoveel mensen Rankovic in de verdediging? Die gast moet je op het middenveld of als verdedigende middenvelder neerzetten! Alleen in noodgevallen moet hij wat mij betreft centraal achterin.
0
Vrijdag 10 juli 2009 om 20:11 uur

adodannyado

hjfff schreef:

Na de oefenduels gezien te hebben vond ik Bosschaart opvallend degelijk en Immers opvallend slecht. Al speelde hij minder dan Bosschaart. 
Wat zal er gebeuren als je hem het vertrouwen geeft vanaf het begin?! Wellicht krijgt hij weer zijn Utrecht-vorm..
Powel in een 2-spitsen systeem zetten, en je "probleem" is opgelost. Speelde zo bij De Graafschap en legde ze er wekelijks in.
Niks Van Burgerking ernaast, Milic!


                     Waterman

              Horvath         Rankovic
 Ammi                                            Pique

                         Derijck

            Buijs                     Bosschaart

                         vd Bergh

                  Powel           Milic



De 7 wissels; Coutinho, Kum, L. Pique, Immers, Cornelisse, Soltani, Ignacio

Op naar plek 12 zo!

bosschaart op de plek van immers ben je niet goed en waarom zeg je dat hij dan zijnutrecgt vorm terug krijgt eerst zaaien dan oiogsten niet andesom
0
Donderdag 9 juli 2009 om 08:42 uur

Mouse

JB schreef:

Even gauw een rekensommetje:

alle scc houders kopen een shirt waar ADO 10 euro per shirt aan over houdt:

15.000 x 10 euro = 150.000 euro

Daar koop je dus hooguit een wisselspeler van Veendam voor.

Was het leven maar zo simpel als dat er hier af en toe geshout wordt.
Dat je er geen speler voor kan kopen snap ik, maar het ging even om een voorbeeld. De vraag was waarom er ieder jaar een nieuw shirt komt. Voor 150.000 euries kan je wel een een extra koffiezetapparaat kopen, of extra wc-rollen neerleggen. (was mijn shout, had ff geen zin om in te loggen)
0
Woensdag 8 juli 2009 om 21:58 uur

rien1

kojak1 schreef:

en het gekke is dat ik denk dat het een of hooguit twee personen zijn die het vergiepen.je hebt ook geregistreerden die commentaar hebben,maar daar is de shoutbox ook voor,behalve als ze dan commentaar krijgen loggen ze uit en posten dan anoniem.het is toch van de gekke om onze mooie site en club zo naar beneden te halen.
Dat is het ook. Hoe het precies zit is natuurlijk moeilijk te zeggen, maar vaak zie je dat als er 1 respectloze of andersoortige irritante reactie komt, dat er dan ineens een aantal van dat soort achter elkaar binnen korte tijd komen. Dat zou inderdaad duiden op weinig personen maar met veel namen.
En misschien komen ze van andere clubs soms de boel verpesten. 
Kortom, het waarom vergriepen van deze mooie site ontgaat mij ook. 
En nogmaals, als ik het mocht zeggen zou ik vaart zetten achter verplichte registratie.
0
Woensdag 8 juli 2009 om 20:04 uur

Draaikontje

1 schreef:

wat een pannenkoek die wetzel wat een kk kneus en hij zei eerst dat heel den haag aan het wachten was op de verkoop van elia zodat we spelers kunnen kopen wat een kneus
Wetzel heeft een hoop goed gedaan voor ADO maar het blijft een beetje een draaikontje; waarom genoegen nemen met minder en dan ook nog eens in termijnen? Elia had heus wel verkocht geworden, misschien niet nu maar anders wel in de winterstop. Bij Twente hebben ze ADO gewoon genomen, niet leuk voor ons maar wel slim van ze. Die leepheid ontbreekt bij ons, net zoals Wetzel blijkbaar niet ziet dat er naast een spits een rechtsbuiten en een rechtsback nodig zijn. Hopen dat Bodde snel wordt verkocht (en dat we daar wel de volle 50% voor krijgen) zodat er wat meer mogelijk is.
0
Woensdag 8 juli 2009 om 16:32 uur

Advertentie

Teken van zwakte en beperktheid

Bleek schreef:

dit is nou precies wat ik bedoel.. Altijd maar van die suggestieve vragen, rare tonatie, dik gedrukte letters om je argumenten kracht bij te zetten. Echt een teken van zwakte en beperktheid. Wake up! Jij hebt niet het alleenrecht op de waarheid!
is dat jij nog steeds niet met sterke argumenten komt gegeven waarom je Wetzel zo aanvalt. Ik heb ze nog niet kunnen ontdekken behalve dan dat je de andere negatievelingen nalult en jezelf maar blijft herhalen met zinloos commentaar. Recht op de waarheid is ook niet wat jij zo graag predikt. Zoek alsjeblieft een andere club. Jij hebt geen groen geelhart maar meer een rood wit hart.
0
Woensdag 8 juli 2009 om 11:14 uur

Bleek

Jacco schreef:

misschien moet jij eens in de Dikke Van Dale het verschil tussen mening en feit opzoeken..

FEIT is dat we 1e stonden onder Wetzel (geluk of geen geluk), FEIT is dat we niet lager hebben gestaan dan 15e (hoger moeten is geen feit, das een mening cq wens) FEIT is dat er op de balans uiteindelijk €600000,00 meer is uitgegeven aan spelers dan er aan (verkoop) van spelers is binnen gekomen, FEIT is dat Wetzel wel degelijk heeft bijgedragen aan een beter imago, ik zeg niet dat hij daar alleen verantwoordelijk voor is geweest maar wel mede, FEIT is dat Van der Kallen Wetzel wilde en niemand anders (sterker nog Van der Kallen en consorten wilden ook liever dat hij het seizoen af zou maken). Dat jij zegt dat niemand anders dat kan weten dan VD Kallen zelf slaat natuurlijk nergens op....

VALT MIJ OP DAT DE TOON DIE TEGEN WETZEL GEHANTEERD WORDT STEEDS BIZARDERE WENDINGEN KRIJGEN, IPV DAT MENSEN BLIJ ZIJN OM WAAR WE NU STAAN ZOEKEN ZE LIEVER ELKE KEER EEN NIEUWE STOK OM WETZEL MEE TE SLAAN.
Jij komt met een opsomming van volgens jou feiten waarom wetzel wel voldoet maar vervolgens kom je met voorbeelden waar hij hooguit deels verantwoordelijk voor is of met indirecte argumenten. Beetje magertjes vind je niet.. Grappig dat de meeste shouters die wetzel geweldig vindeo, het oude o zo geweldige bestuur tot de laatste snik hebben verdedigd. Realiteitszin is hier ver te zoeken
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 23:32 uur

marcellino

miq72 schreef:

Ik denk dat we moeten beginnen met seaijs terug halen ,want ik vind hem niet minder dan Horvath en ook kan die als vervanger van ammi fungeren .

Daarnaast zou ik jonathan reis van psv huren of Bodul van Ajax voor in de Spits .

Meer als dat vind ik persoonlijk niet nodig .
je zegt het goed hij is niet minder als horvarth maar ook niet beter ben er net op maar ga er denk ik weer van af de tweede shout en we beginnen weer over seaijs jezus waarom is iedereen zo idolaat over hem het is gewoon een matige voetballer die niet mee kan in de plannen van den haag en wanneer gaan we dat eens begrijpen
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 22:26 uur

Nu online

wiegah070, Tante Wil, S.upporter, Bhattoe 74, Swaber en 301 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4