Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

wik

Voetballer Raily Ignacio van zondaghoofdklasser Westlandia is op proef bij ADO Haag.
Vorige week onderging de aanvaller van de Naaldwijkse ploeg een medische test bij de eredivisieclub die hij goed doorstond.

Vandaag maakt hij voor de eerste keer twee trainingssessie mee bij de selectie. Het is de bedoeling dat Ignacio éen keer per week met de selectie meetraint.

ADO Den Haag heeft zijn oog laten op vallen Ignacio, omdat de Haagse spits de revelatie is in de ploeg van trainer Wilfred van Leeuwen. Bij Westlandia, koploper in de hoofdklasse A, heeft al dertien keer gescoord. Hij is topscorer van alle hoofdklassen bij de amateurs.

Vorig seizoen kwam hij nog uit voor HMSH dat in de derde klasse uitkwam. Bij de roodwitten was Ignacio goed voor dertien goals. Bij Westlandia kampte hij onlangs met liesklachten, maar gisteren gaf de 21-jarige schutter te kennen dat hij fit is en zich vandaag bij de selectie vervoegt.

De club uit Forepark is niet de enige die belangstelling voor hem heeft getoond. Nottingham Forest heeft zich officieel bij Ignacio`s zaakwaarnemer, Duncan Smit, gemeld. Hij zou bij de club die uitkomt in de Championship (de Engelse eerste divisie) een stage kunnen volgen.
0
Dinsdag 25 november 2008 om 16:25 uur

Dennis

Haagsesjaak schreef:

Die is afgelopen zomer van deze site weggegaan door alle beledigingen aan zijn adres, weten jullie nog?
ADO haalt in de winterstop de spits van hoofdklasser Westlandia (is al vastgelegd)!!!!
0
Dinsdag 25 november 2008 om 15:31 uur

marcellino

Mitchel schreef:

Trouwes, kan het niet zo zijn dat er iets mis is met Carriciolo`s Noppen onder z`n schoen... bij feyenoord gleei hij eigenlijk ook een klein beetje uit zoals tegen Herenveen... kreeg hij ook wel een hele goeie mogelijkheid, maar hij glijd steeds uit... te gladde noppen misschien?
Caracciolo is een goede spits,alleen is het niveau op dit moment net iets te hoog voor hem,daar komt ook nog eens bij dat het systeem wat wij spelen niet geschrikt is voor hem.

Hij is geen counter voetbaler hij is een spits die in de 16 wentbaar is en uit alle hoeken schiet op het goal eigenlijk van nistelrooy in zijn begin jaren.

Nu moet hij veel te veel meters aflegen en moet hij via de counter proberen om iets te bereiken wat gewoon niet gaat omdat hij daar de snelheid niet voor heeft.

Dus het falen van carraciollo is niet de schuld van hem zelf maar van wetzel die hem verkeerd gebruikt.

Milic waar we het over hebben is een kop sterke spits die via de flanke aangespeeld diet te worden maar ook geen snelheid dus als je op de counter voetbald is verhoek of meric al bij de achterlijn en is milic nergens te vinden dat hij het goed doet bij het tweede elftal is ook niet gek ons tweede elftal staat niet voor niets boven in en dat betekent dat ze veel voor het goal te vinden zijn dan kan je milic goed gebruiken.

Als we zo blijven voetballen als hoe we de laatste wedstrijden doen dan heb je typetjes nodig als santi kolk en calabro die indivudueel een man voorbij kunnen en ook op snelheid hun tegenstander de baas zijn.

En dan heb je niks aan types zoals caracciolo,milic en demouge
0
Dinsdag 25 november 2008 om 13:33 uur

Taki

Het is tijd dat Frans zich even komt melden met wat geruchten over een mogelijk nieuwe spits.
0
Dinsdag 25 november 2008 om 12:28 uur

Nee

<FCDH> schreef:

Wetzel wil topschutter aantrekken
Dertien treffers maakte ADO Den Haag dit seizoen. Daar moeten er de tweede competitiehelft een hoop bij komen. De Haagse club hoopte met Fabio Caracciolo een echte doelpuntenmachine in huis te hebben gehaald, maar de Belg kan nog weinig indruk maken.

Trainer André Wetzel is op zoek naar een echte topschutter. "Het probleem bij ons ligt voorin", zegt hij in het AD.

Het probleem ligt bij Dr. Wetzel. Twee spitsen ipv 1.
Fabio speelde bij Eindhoven ook met twee spitsen en scoorde aan de lopende band. Nu moet hij ballen vasthouden, kaatsen en vervolgens naar de spits sprinten anders staat daar weer niemand. Die jongen is een echte goalgetter bij een 2-spitsensysteem!

                   Waterman

Ammi       Horvath    Kum   Pique

                  Rankovic
                                  Cornelisse
   Meric           Knopper

                Caracciolo   Milic
0
Dinsdag 25 november 2008 om 12:24 uur

<FCDH>

Milic maakt winnende bij Jong ADO DH
Op deze koude novemberavond wist coach Henk Fräser een wel heel aanvallend elftal op de been te brengen. En dat pakte, uit bij Haarlem, goed uit.
Verslag: Nathalie Nuiten, Lex Schoenmaker jr.

Maar liefst vijf potentiële basisspelers van het eerste stonden in de basis bij de beloften. Milic, Schwiebbe, Bosschaart, Teixeira en Hoogendorp waren van de partij. Guyon Fernandez ontbrak doordat hij uitgenodigd was voor een tweedaagse stage bij Excelsior. Op papier viel de opstelling misschien nog niet heel erg op, maar in het veld pakte het extreem aanvallend uit.

Niks mis mee natuurlijk, als iedereen scherp en vol geconcentreerd is. En dat was ADO Den Haag in de slotfase nog net even niet. Een aantal passjes waren wat slordig, bijvoorbeeld eentje van routinier Teixeira. Doordat hij inleverde kreeg oud-ADO speler Ferdi Sonmez een vrije doortocht richting Coutinho. De doelman had ’s middags om twee uur het groene licht gekregen weer te mogen keepen en stond ’s avonds dus direct weer onder de lat. En redde deze bal ook gelijk fantastisch terwijl iedereen het doelpunt eigenlijk al telde.

Vanaf dat moment begon Jong ADO Den Haag op gang te komen en ontstonden er steeds meer kansen. Zoals de moeilijk voorzet van Remco Klaasse, die ook af had kunnen spelen op Hoogendorp, die precies op het hoofd van Milic viel. De lange spits knikte in, maar zag zijn inzet gered.

Of Santy Hulst, die in een één tegen één op de keeper stuitte nadat hij een assist van Milic had gekregen. Of Hoogendorp, die met links heel kort inschoot na doorkoppen van diezelfde Milic, maar net naast schoot.

In de rust zag Fräser zich genoodzaakt om een tactische wissel uit te voeren. Klaasse speelde niet slecht, maar het team moest anders neer worden gezet omdat er nu te veel dezelfde type aanvallers door elkaar liepen. Hulst ging naar de zijkant, Jongeneelen kwam op links, Hoogendorp meer achter de spits en El Kadi ging iets meer controlerend spelen.

Dat bleek precies het juiste recept. Eerst was wederom Milic dichtbij met een schot van ruim twintig meter dat zeer verraderlijk bleek. Een vrije trap van Hoogendorp vanaf links ging net over Milic heen en kwam bij de tweede paal bij Hulst terecht. Die schoot, maar raakte buitenkant paal.

In de 73e minuut was het raak en de meest gevaarlijke man van de wedstrijd was de doelpuntenmaker: Bogdan Milic. De voorzet had eigenlijk dezelfde curve en lengte als de vrije trap die bij Hulst belandde. Nu kwam de bal precies op het hoofd van Milic terecht, die snoeihard inkopte via de binnenkant van de paal.

Haarlem zette er nog een extra spits bij en ging lange ballen naar voren pompen, maar dat had weinig effect meer. De verdediging stond ondertussen ook prima waardoor het hen niks opleverde. In de laatste seconde was een corner van de thuisploeg nog gevaarlijk door een kopbal van Mark Rutgers, maar hij kopte net voorlangs. Een kort moment van schrik, dat al snel over werd genomen door blijdschap om wederom drie punten voor de koploper.

Karakteristiek:
Jong Haarlem – Jong ADO Den Haag 0-1 (0-0)
73. Bogdan Milic 0-1
Opstelling ADO Den Haag: Gino Coutinho; Gino Lauwers, Mike de Geer, Virgilio Teixeira, Pascal Bosschaart; Levi Schwiebbe, Santy Hulst, Rick Hoogendorp, Mimoun El Kadi; Bogdan Milic, Remco Klaasse (46. Jeffrey Jongeneelen)


0
Dinsdag 25 november 2008 om 11:09 uur

Dhr Wetzel

angelo schreef:

hoi ik ben angelo en ben 5 jaar
ik speel nu bij de f jes
maar zou graag bij ado willen spelen
we kunnen wel een spits gebruiken
0
Dinsdag 25 november 2008 om 10:06 uur

Advertentie

FC Den Haag!

Leiden schreef:

en dan Verhoek op de bank?  Lijkt mij een fijn plan!
Dat lijkt me een meer dan fijn plan! En dan met Meric vanaf rechts. Knopper achter de dan ook nog te halen nieuwe spits (Caracciolo komt er denk ik ook nog wel maar we hebben nu snel iemand nodig die er meteen staat)!
0
Dinsdag 25 november 2008 om 08:34 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Wetzel op zoek naar spits
André Wetzel gaat in de winterstop proberen een nieuwe spits aan te trekken. De technische baas van ADO Den Haag vindt de voorhoede ondermaats presteren.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 24 november 2008 om 22:19 uur

Brian



Quote

Ik hoop dat mijn ploeg snel wakker wordt!

Aldus André Wetzel 




Jah André Maar Jij Ook want volgens Mij Had je nog twee aanvallers op de bank zitten tog ?
Meric en Milic Maar waarom Haal je dan een spits eruit uit en zet je een middenvelder als diepste spits kijk wij betalen godverdomme 35 € en wetzel neem met 3-1 genoegen ! en dan elke week zeggen van jah we speelde goed maar het probleem ligt voorin. Maar waarom zet je dan niet een keer milic voorin?
0
Maandag 24 november 2008 om 22:00 uur

Nu online

tjapi01, Alle ballen op Jort, GroenGeelHart070, Ado Vakkie S, Ano-Niem, Johan vakkie M, Renearmand56, supporter-noord, Ftuur, KvR en 175 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4