Volgende pagina

Mike

Sjesus gasten, vanmiddag weer echt genoten.

Wat hebben we een middenveld zeg! Die Radosavljevic! Super!

Met zo'n sterk middenveld krijgen de andere linies ook meer rust, tijd en kansen

0
Zondag 21 november 2010 om 18:18 uur

Kees

Uhhh, zat ik wel in het goede stadion vanmiddag?

0
Zondag 21 november 2010 om 17:32 uur

ADO supporter Leidschenveen

super fc denhaag schreef:

we zijn gewoon een hele volwassen ploeg geworden, en dat samen met de nieuwe spelers pakt het gelukkig boven verwachting uit. dit kan nog wat gaan beloven na de winterstop haha.

Als je eens goed gaat terugdenken hoe we gespeeld hebben tot nu toe, dan vind ik dat we alleen in de eerste wedstrijd tegen Vitesse het finaal hebben laten liggen in de 2e helft. Voor de rest zijn we nooit weggespeeld, ook niet in de wedstrijden die we verloren hebben.

Wat we vanmiddag voorgeschoteld kregen in de 2 helft was niet normaal. Op een gegeven moment dook Kum zelfs op in de spits.

Alle toeschouwers van vandaag komen gegarandeerd terug tegen AZ, dat wordt weer een volle bak.

0
Zondag 21 november 2010 om 17:27 uur

Bert

DenHaagFC schreef:

ADO DEN HAAG - NAC UITVERKOCHT !

Alleen nog eretribunekaarten voor zondag!

De stadionkassa gaat zondagmorgen open, maar de vraag is hoe lang omdat er bijna geen kaarten meer beschikbaar zijn.
Zaterdag zijn de laatste kaarten voor de 'normale' tribunes verkocht.

Er zijn enkel nog wat Eretribunekaarten over, kaarten voor de businesstribune die niet geïnd zijn door zakenrelaties. Als deze op zijn, zijn we werkelijk tot op de laatste stoel uitverkocht. Deze businesskaarten zullen wel een stukje duurder zijn dan de normale kaarten.

Veronderstel dat we weer winnen dan is het de volgende thuiswedstrijd weer uitverkocht. En die VD Kallen zit maar centjes te tellen hahaha.

Maar het zal geen makkie worden dat is duidelijk.

Een motto vanmiddag:

0
Zondag 21 november 2010 om 12:07 uur

Bert

Rome schreef:

Als we 1 punt uit de komende 2 wedstrijden pakken doen we het al goed. Ik denk niet dat we uit bij Feyenoord gaan winnen en NAC is ook gewoon een zware tegenstander.

010 moet te pakken zijn maar vanmiddag wordt het zwaar.

ik denk 3 of vier punten. komende twee wedstrijden. Maar dat hangt dus van vandaag af.

0
Zondag 21 november 2010 om 10:40 uur

Slowakije vanmiddag om 17.00 uur thuis verloren met 2-3 van Bosnië

Herz. Kan niet zien of Kubik nog minuutjes heeft gemaakt, hij heeft zeker niet gescoord.

0
Woensdag 17 november 2010 om 20:19 uur

Jensen

Ik vond Jens Toornstra vanmiddag echt geweldig.

eet iemand of bulykin speelt vandaag

Zover ik begrepen heb staat hij vanmiddag gewoon naast jou.

ps In Nijmegen is het op het ogenblik heel slecht. Kreeg net een sms'je van Bert en zoon Carlo(die het veld op mag naast een ADO-speler).

0
Zondag 14 november 2010 om 13:53 uur

t e

Volgens de website van NEC gaat de wedstrijd zeker door vanmiddag, Scheidsrechter Winter heeft het veld in De Goffert vanochtend geïnspecteerd en geoordeeld dat het prima bespeelbaar is.

0
Zondag 14 november 2010 om 13:00 uur

Kees

Ik ben vanmiddag dik, heel dik,  tevreden met een gelijkspel maar verwacht een ruime overwinning van 2-5.