Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

r ichard

Mitchel schreef:

A - ik blijf nog steeds vertrouwen in wetzel hebben, hij heeft gewoon een slechte aankoop gehad ( kwa aanval ) een spits gekocht die niet scoren kan, als ado spits had die scoren kan, had deze shoutbox er veel vrolijker uitgezien.
Verliezen OK, niet leuk maar wel op zijn haags...  Thuis moet je vol op de aanval spelen, wat inhoud dat je aanvallers in moet brengen die kunnen presteren en niet met Lex Immers in de spits gaan spelen. Geen slect woord over lex, maar hij komet tekort, net als vele andere...
0
Zondag 16 november 2008 om 14:41 uur

fcdh sassem

Mitchel schreef:

Enne nog iets, we hadden vooraf dit seizoen gehoopt dat, Carriciolo, Hoogendorp, of ( Milic ) die nog geen kans heb gehad eigenlijk maar waarschijnlijk ook niets presteert op trainingsveld, tog nog onze scoorder kon worden, dus dan kunnen jullie wetzel wel de schuld geven, maar tis gewoon de spelers KLAAR.
ik heb gesproken
ooh en wie heeft de spelers aangetrokken? en wie stelt de spelers op? En waarom laat hij liever middenvelder immers in de spits spelen als milic?
0
Zondag 16 november 2008 om 14:36 uur

Mitchel

Kees schreef:

Stel je eens voor dat je Van der Kallen bent en je hebt 10 miljoen in ADO gestopt en je hebt bijna alles voor het zeggen.

A - Je blijft vertrouwen in Wetzel hebben en investeert in de winterstop en hebt dan de rest van het seizoen nog steeds vertrouwen.

B- Er is op het moment geen technisch en algemeen directeur, de resultaten blijven slecht en de toeschouwersaantallen lopen weer terug. Je schuift Wetzel door en stelt een nieuwe trainer aan (De Mos?)

C - .........

Ik weet het niet maar probeer je eens in een (keiharde) zakenman als Van der Kallen te verplaatsen die er een vermogen in heeft zitten.
Ben benieuwd naar de reacties.
A - ik blijf nog steeds vertrouwen in wetzel hebben, hij heeft gewoon een slechte aankoop gehad ( kwa aanval ) een spits gekocht die niet scoren kan, als ado spits had die scoren kan, had deze shoutbox er veel vrolijker uitgezien.
0
Zondag 16 november 2008 om 13:56 uur

FRank

Na een verpeste avond heb ik voor mijzelf over onze ploeg toch even e.e.a. op een rijtje gezet.
Voordat ik alleen maar commentaar krijg ik probeer op een positieve manier kritiek te leveren.

1. Over de werklust is niet te klagen die was bij iedere spelers 100%, maar dat mag je ook verwachten.
2. We mogen blij zijn dat Cornelisse weer terug is, lijkt bij ons wel de enige speler die de bal in 1 kan/durft te spelen. Voor mij gisteren de beste ado-speler.
3. Waarom wordt er constant (dat het af en toe moet gebeuren begrijp ik ook wel) vanuit achteren zo traag opgebouwd. Een snelle voorhoede speler staat nooit op scherp dus verrassingen zijn uitgesloten. Vaak werden er door deze manier van spelen eigen spelers in moeilijkheden gebracht. Horvath kreeg op deze manier weer een onnnodige gele kaart.
4. Alle spelhervatting waren traag W2 kreeg hierdoor steeds de kans om zich te organiseren
5. Veel te veel onnodig balverlies op het middenveld weinig "driehoekjes" gezien en daar is echt op te trainen.
6. Waarom Knopperin de spits??? Hij komt juist het beste tot recht vlak achter de spits (en NIET alleen aan de rechterkant zoals de laatste weken). Hij werd nog vaak door de lucht aangespeeld en ik kan mij niet heugen dat hij ooit een kopduel heeft gewonnen.
7. Heel de lange zijde zag dat Verhoek geen bal raakte (kan gebeuren) waarom dan pas zolaat wisselen?
8. Tijdens de opbouw constant verkeerd opgesteld staan met rug naar tegenstander waardoor er steeds een extra balbehandeling (tijd) nodig is om verder te gaan of men moet WEER terugspelen.
9. Zijn alle aankopen voor breedte?? Milic, meersman nog niet gezien. Kaya Faber voegen in mijn ogen weinig toe en waarom gisteren niet gewisseld verhoek/soltani en Fabio in de spits en Knopper daar vlak achter.
10. Schelden vanaf de tribune is mijn ogen nog steeds te erg de meeste mensen willen dit ook niet. Dus ik zou zeggen: "corrigeer elkaar" want voor de rest stond het publiek er als 1 man achter. De volgende die verrot gescholden wordt zal N`kufo wel zijn, kan hij ook weer scoren.
11. Als ik ADO-denhaag.nl kijk zie ik maar een training per dag! Nu moet je volgens mij ook niet 5 uur op een dag trainen maar een paar extra trainingen zoals Traptechniek, corners, vrije trappen, snelle opbouw etc kunnen geen kwaad.
12. Leren een wedstrijd uitspelen nu 2x door dom balverlies op het middenveld een wedstrijd verloren.
13. Meric beviel mij zeer maar het is duidelijk dat ook hij nog moet groeien 90 minuten is voor hem op dit niveau nog ietsje teveel.
0
Zondag 16 november 2008 om 13:04 uur

DH

Hans schreef:

Het probleem bij Wetzel is dat hij bang is voor de schreeuwers op de tribune en op deze site. Hij doet wat ze roepen en kiest daardoor steeds verkeerd. Voorbeelden? "Meric moet hele wedstrijden spelen,
Rocky erin, Lex is onze held, KumKumKum in Oranje,
Knopper is de top, ook Fabio is onze held, Resodihardjo, De Geer en Van Hese in het eerste," ik kan nog wel een uurtje doorgaan met onzinnige teksten hier en op de tribune. En maar schelden en de tegenstander motiveren. Kalou en Demouge prikten in de laatste minuut de winnende goal erin nadat ze op alle mogelijke manieren door idioten op Midden Noord waren uitgescholden. Ze reageerden na afloop beschaafd. Zij wel!
Mijn idee: Wetzel moet zich van al die halve garen NIKS aantrekken. Vaar je eigen koers, trainer, rechtuit, dat is de kortste weg. Laat je niet gek maken, doe niet als andere trainers die in de afgelopen jaren hun oren naar "de zuipporters" hebben laten hangen. Anders eindig je net als die 
twijfelaars (Lex, Vloet, Adelaar, Meppelink, Brard enz enz) op de tweede rang. 
Maak duidelijk dat er in de afgelopen 10 jaar een technisch wanbeleid is gevoerd en dat er zeker 5 jaar nodig is om de boel weer een klein beetje op de rails te krijgen.
Laat ik het even analyseren:
-Meric moet erin volgens velen. Wie wou je dan opstellen? Verhoek en/of Soltani? Als je niet met een ruit gaat spelen is Meric de enige keus. Die zorgt er tenminste wel voor dat zijn tegenstander na een half uur gewisseld wordt.
-Lex is onze held. Is dat zo? Lees meer negatiefs dan positiefs over hem hier. Lijkt me eerder dat sommige hem niet moeten omdat hij een ooievaar op zijn rug heeft. Veelste ordinair?
-Kumkumkum in oranje. Wie dan centraal achterin. Noem eens de speler die jij op die plek wil. El Moussaoui? Teixeira? Faber? Horvath wordt ook verafgood hier, is er ook iets mis met hem?
-Knopper is de top. Dat is toevallig wel onze topscorer, maar iedereen is het erover eens dat hij uit vorm is. Zorgt gisteren wel voor ons enige gevaar. En nogmaals, noem eens een alternatief? Immers?
-Fabio is onze held? Volgens wie?
-Resodihardjo, De Geer en Van Hese in het eerste. Volgens wie? Als Pique weer fit is, zal iedereen het erover eens zijn dat hij weer linksback komt te staan.
-Wetzel luistert naar het publiek? Waarom begint hij dan zonder spits, speelt hij eerst met Soltani en daarna met Verhoek?
0
Zondag 16 november 2008 om 12:11 uur

ADO voor altijd

Ik ben van mening dat Wetzel bij de inkoop van spelers helemaal verkeerd is bezig geweest, hij heeft er flink aantal gehaald en aan slechts 1 heb je wat (Horvath). Had liever voor al dat geld 1 scorende spits zien komen. Want met de rust hadden we tegen Willem 2 toch zeker met 2 a 3-0 moeten voorstaan.En blijft hij Verhoek de hand maar boven zijn hoofd houden , wat (wederom) en bagger speler is dat toch.
0
Zondag 16 november 2008 om 12:09 uur

Advertentie

jajoh

Mooi he, iedereen heeft z`n woordje weer klaar! Ik ook trouwens, want ik heb Wetzel zeer hoog zitten, maar waar hij nu mee bezig is, is voor mij ook een beetje onbegrijpelijk. het lijkt wel of hij opeens geen idee meer heeft hoe of wat voor tactiek hij moet hanteren. Immers in de spits? Verhoek nog steeds in de basis? En waarom wordt er geen duidelijkheid gegeven over Milic?? Leuk voor Ricky hoor, dat ie weer kan spelen, maar hij is duidelijk nog te zwaar en betwijfel het of hij ooit z`n oude niveau weer haalt. De ploeg heeft qua kwaliteit geen hoogvliegers, dus moeten ze vechten voor elke meter, maar ook wat voetbalintelligentie zou prettig zijn!! Het ziet er momenteel niet uit. Iedereen rent naar 1 kant van het veld omdat de bal daar dan is zonder na te denken. Het leek gisteren af en toe wel de F-ies. En de uitspraken van Wetzel gisteren meteen na de wedstrijd zijn ook erg misplaatst!! Wij staan altijd 100% achter de ploeg, maar de wisselwerking moet er wel zijn. Als er slecht gespeeld wordt, moet je ook tegen kritiek kunnen. En spreekkoren tegen of over de tegenstander zijn niet net ontstaan, die zijn er al jaren en jaren, dus niet ouwehoeren! GA WEER LEKKER VOETBALLEN MET DIE HAAGSE BLUF EN ER IS NIKS AAN DE HAND. tegen PSV werd dat wel gedaan en kregen de spelers nog tijdens de wedstrijd toen we 1-0 achter kwamen een mooi applaus als blijk van waardering. Heb ik niemand over gehoord, ook Wetzel niet!!
0
Zondag 16 november 2008 om 12:08 uur

one-five

de ploeg is deels door blessures geen schim v.d ploeg uit de beginfase v.d comp. vind wel dat als je een spits passeert er ook een SPITS moet worden teruggezet en geen  gemaakte, dit was tegen H`veen ook al het manco. Op eigen veld moet er vooruit gespeeld worden zo lang de wedstrijd dit vraagt en met overtuiging gejaagd worden. met het publiek als 12e man achter de ploeg gaan veel ploegen puntloos huiswaarts. fouten als van verhoek en resodihardjo worden in de ereleague gestraft evenals het gebrek aan scherpte voor de goal. anyway, tegen geen enkele ploeg ben je kansloos maar strijdlust en een "jagerige" speelstijl zijn een vereiste. op naar de kuip. 
0
Zondag 16 november 2008 om 12:06 uur

pol

pfff schreef:

Wat zijn Verhoek en Meric dan? Dat zijn toch aanvallers.


jaja de negatievelingen ooievaar en mr fcdenhaag zijn weer uit hun krot gekropen. Ze hadden beter daar in kunnen blijven.
meric is wel een aanvaller, alleen de 2e helft deed ie niet meer mee.......verhoek? deed ie mee dan? wat een flutvoetballer is dat zeg...
opstelling was een farce, knopper in de spits, hij werd amper bereikt door het geniale trio: immers, verhoek en meric. dit had elke supporter op de tribune van te voren kunnen vertellen aan wetzel.
wisselbeleid? hoogendorp voor knopper?? waarom immers en/of verhoek er niet uit?? resodinogwat er ook nog in, wat brengt hij dan extra?
waterman? stond een beetje te ver voor zijn goal niet?
jammer, maar met deze tactische kronkels gaan we niet ver komen.
0
Zondag 16 november 2008 om 11:16 uur

Ooievaar

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Huishuidelijk mededeling!

Er zijn een paar medeshouters die het nodig vinden om popi jopi te doen.
Welnu kritiek vind ik niet erg maar wel genuanceerd
dat geldt ook voor andere shouters laat iedereen toch eens in zijn waarde!!!
En als je dan toch moet bleren doe dat dan op de wei!

Waar zijn trouwens alle oudgediende....

Haagsche Roel, Ooievaar, Drama, Leidschenveen and ofcourse Lydia en iedereen die in vergeet!

Dank aan onze site beheerder Max natuurlijk, chapo!!!

Hoi Mr. FC Den Haag ik ben er nog, tijdje niet geweest maar dat had niets met deze box te maken of met voetbal in het algemeen.

Zal me niet populair maken met m`n bijdrage, het zei zo.

Na de zoveelste hopeloze wedstrijd heb ik m`n conclusie getrokken. En die luidt: Wetzel moet zo snel mogelijk van het 1e elftal worden afgehaald. Ik heb me sterk vergist in de man, dacht dat hij een visie had en een goed beleid zou uitstippelen wat erin zou resulteren dat ADO weer leuk voetbal zou gaan spelen, met redelijke resultaten. Met redelijk bedoel ik een 13e plek, wat natuurlijk nog een verschutting is voor een stad als Den Haag.

Ik begrijp werkelijk niet dat er een spits wordt aangetrokken - Milic - voor veel geld, en die - eigenlijk - nooit speelt. Wetzel haalt een stel brandhout aankopen zoals: Khaya, Soltani, De Meersman, Carraciolo, en laat jongens die het nivo overduidelijk gewoon niet aankunnen zoals Immers, en Verhoek opzichtig falen. Heb het in verleden al vaken aangegeven. Het ontbreekt aan een goed scoutingapparaat, en dat breekt je op, zeker als je niet al te veel te besteden hebt. En dan is het nog dommer dat je een dure spits haalt en vervolgens niet gebruikt, me dunkt pure kapitaalsvernietinging, en dat laatste is Wetzel natuurlijk wél aan te rekenen.

Dit elftal speelt hopeloos, ideeëloos, machteloos en zonder een greintje zelfvertrouwen. 

Voorts vind ik het buitengewoon zwak van Wetzel om z`n eigen opzichtig falen af te wentelen op de supporters. Hij presteert het om een opstelling te fabriceren zonder spits in een thuiswedstrijd notabene, dat is de supprters niet aan te rekenen. De toeschouwers aantallen zijn bovengemiddeld, dus daar kan het niet aanliggen. Kan je nagaan als we wél acceptabel voetbal hadden gezien met bijvolgende resultaten behaald, dan was die 2e ring er snel gekomen.

Die v.d. Kallen die lijkt me niet op z`n achterhoofd gevallen dus lijkt me toch sterk dat hij z`n miljoenen laat verdampen door Wetzel maar aan te laten klooien. Er komen nog steeds redelijk wat mensen naar het Forepark, maar dat zal op deze manier niet lang meer duren, dat zal een ieder natuurlijk wel begrijpen. Ja 99.9 % van de shouters hier blijven gaan,  maar die zijn helaas niet representatief voor het totaalplaatje.

Zondag Feyenoord uit, je hoeft natuurlijk geen Nostradamus te zijn om in te schatten dat dat ook een nederlaag wordt. Dus wat mij beteft wordt er héel snel héél krachtdadig ingegrepen, anders volgt er een kansloze degradatie, en dat zou wel eens het definitieve einde kunnen inluiden. En dan zal ook een mars op het ijspaleis - de temperatuur was er in ieder geval naar - niets meer aan verhelpen.

ADO heeft heel snel een trainer nodig die het kneist en geen lulverhalen verkoopt, een logische opstelling maakt, én in elke linie een echte versterking. En voor de zoveelst maal: de kost gaet voor de baet uit (...)

gegroet,

Ooievaar

0
Zondag 16 november 2008 om 02:28 uur

Nu online

Kees, Alle ballen op Jort, zuiderwijk en 264 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4