Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Mitchel

ik heb net de eredivisie live commentaar van andré wetzel gezien, en tog vind ik hem nog steeds een wijze vent, hoe hij het over de televisie bracht, als ado gewoon die goals eerste helft 2 keer maaktde was er niets aan de hand, maarjah dan meoten we ze wel maken, of t`wel conclussie van iedereen denk ik tog wel, EEN SCORENDE SPITS ZAL HANDIG ZIJN , voor rest heeft ado wel goed gedaan.
0
Zondag 16 november 2008 om 00:56 uur

Gustav

moi schreef:

gaan we de trainer bedreigen?
moi volgens mij begrijp jij het woord ironie niet. wat een waardeloze speler Hoogendorp geen bal goed gespeeld. en loopt rond asl een echte held, ja blijf hem maar toezingen, de laatste echte goede spits Den Ouden is wegggepest...hadden die nog maar, want kansen zijn er wel.....
0
Zondag 16 november 2008 om 00:43 uur

mitchel

Kees schreef:

Voor het slapen gaan:

- Bijna iedereen had getekend voor 10 punten 
   uit 11.

- Het toeschouwersgemiddelde is veel hoger  
  dan verwacht.

- De begroting loopt in de pas en dit seizoen     
   is er wel tijdens de winterstop ruimte voor 
   versterkingen.

- Ondanks de laatste 5 nederlagen is het 
   toekomstperspectief beter dan vorig jaar.

- Stel je voor dat Bodde in de winterstop
   verkocht wordt dan is er eenkeer ruim 
   anderhalf miljoen in het mandje voor
   aankopen. En die kans is heel groot.

              
Slaap zacht allemaal zonder
                       nachtmerries
conclussie: geld voor winterseizoen, een hopelijk goede spits, voldoende puntne tot nu toe, enne je kan wetzel niet alles kwalijknemen, ado mist gewoon om zo te noemen gewoon talent in aanval, en trainen op minder slordigheidsfoutje, en gemotiveerder tijdens de uitwedstrijd!
dat was het wel zo`n beetje.

SLAAP ZACHT MENSEN
0
Zondag 16 november 2008 om 00:27 uur

kojak1

en dan nog voor iedereen effe die demouge voor homo uitmaakten,wou dat wij zo een spits hadden en al was die dan homo,houd wel de hele achterhoede bezig.
0
Zondag 16 november 2008 om 00:23 uur

Peco

Hopelijk dat tegen Feyenooit het kans-boem-goal scenario komt want daar ontbreekt het behalve normaal voetbal ook aan.
Het kan niet perfect zijn bij Den Haag maar erg werd wel veel te slordig gespeeld met ongelooflijk veel boutpasses.. als het voetballend niet wil lukken gooi dan die lange Milic erin dan kun je echt opportunistisch voetballen met ballen voor de pot... we hebben nu geen Luftwaffe voorin vind ik.
Dat het vanavond 0-1 werd nah ja... gewoon een wereldgoal nadat het middenveld helemaal open lag...als die Demouge 10x mag schieten vanaf die plek gaat die bal er 9x naast maar ja hoor tegen ons vliegt die erin, dat heet voetbal geloof ik.
In de 2e helft heeft de 12e man echt erachter gestaan en dat het dan niet wordt beloond dat is dan kut ja.
We hebben ff geen spits en maar 1 goeie buitenspeler... Milic is ook de wonderman niet maar met hem ben je met ballen voor het hok gooien gevaarlijker dan wat er nu staat denk ik.
...dit gezeik hebben we ook weer gehad, zo´n kutavond zit er altijd wel een keertje tussen Den Haag heeft gewoon een helft nodig waarin het kans-boem-pats-goal is dan gaat het weer lopen.
WE ARE STAYING UP!

0
Zaterdag 15 november 2008 om 22:18 uur

Advertentie

Doet er niet toe!

Kees schreef:

Dit is toch een veel genuanceerdere mening van je dan je vorige stukjes. Ieder zijn goed recht om zijn mening te verkondigen en persoonlijke aanvallen zijn nooit goed te praten.

Zoals ik al richting Robbie schreef: ook al heb je gelijk, ik `kan` je gewoon geen gelijk geven als het slecht nieuws is over mijn cluppie. Sorry.
Inderdaad kijk ik dan door een roze bril.
ADO zit te diep in mijn genen.
Idem dito! En je hoeft je niet te verontschuldigen
omdat je een eigen positieve mening hebt!
Ik bekijk de zaken meestal anders en ja ik zet graag de zaken op scherp anders kom je nergens!
Maar iedereen blijft maar roepen om een spits die scoort.

NEE.... FC/ADO Den Haag mist het meest een echte aanvoerder een leidersfiguur die zijn manschappen aanspoort om net dat ene stapje harde te lopen ook al staan ze 3-0 achter.
Ze naar de goede plaatsen te dirigeren en te corrigeren indien nodig.
Voor de jongere spelers een soort vaderfiguur een schouder om op uit te huilen en een straffe hand als het dreigt mis te gaan!
0
Zaterdag 15 november 2008 om 22:13 uur

marcellino

Delft schreef:

Ik ook Kees goed gezegd als je club op zo`n lullige manier verliest en je gaat dan niet meer ja dan laat je echt je club in de steek. Een keeperswissel zo vlak voor tijd is ook klote. Tuurlijk we scoren moelijk maar zelfs 0-0 was te weinig voor Ado geweest. Er moet dus echt een spits bij. Iedereen speelde goed op Hoogendorp (veel te veel balverlies) en Verhoek na dan. Waterman zag er ook ongelukkig uit bij dat doelpunt. Ik vind het ook niet leuk maar Hoogendorp kan denk ik beter stoppen. Maar goed ik mag graag ongelijk krijgen als het om hem gaat. 
tuurlijk voetbalen ze naar vermogen en moet je tevreden zijn met wat den haag brengt, ik hoor hier dat ze een spits missen maar als we eerlijk zijn missen ze meer. Ook ik blijf achter de club staan maar iedereen ziet wat er gebeurd als je wedstrijden wint dan zit toch het stadion vol. Met dit team spelen we voor de plaatsen 16,17 en 18 als jullie daar tevreden over zijn en dalijk weer met 4000 man op de tribune zit is dat jullie keus ik heb dat al 15 jaar gedaan en ben het zat.ik wil net als de eerste wedstrijden genieten en niet 5 of 6 wedstrijden achter elkaar verliezen die tijd is hoop ik nu toch wel voorbij.we missen gewoon kwaliteit en jammer genoeg hebben we ook niet echt het geld om versterking te kopen maar een gore raat koop een goede spits want dat missen we echt
0
Zaterdag 15 november 2008 om 21:55 uur

Mitchel

paar dingen dat ado beter kan doen, minder slordighiedsfoutjes, geen lange ballen, en een goeie spits die terug kan zakken! en ook mee naar diepte gaat, en niet al te veel meric zoeken, want hij kan niet alles.

0
Zaterdag 15 november 2008 om 21:53 uur

Bolle

Fransje schreef:

Ik ben iig blij dat ik niet door jouw bril hoef te kijken, tering wat een kut leven moet je dan hebben.

Ik zou ook gewoon gelijk supporter af zijn want een leven met zoveel negativisme zou ik echt niet willen.

Vanavond is er strijd en passie geleverd door alle spelers...dat is wat ik wil zien. Er zat alleen te weinig creativiteit in, maar dat betreft met name de technische staf.
Nee Fransje, we speelden met handtasjes. Willem II was feller en won daardoor bijna alle duels op het middenveld. En als je dan zonder spits speelt die terug kan zakken en als aanspeelpunt kan spelen, dan kom je het middenveld niet voorbij en krijgen we niet eens kansjes.
0
Zaterdag 15 november 2008 om 21:48 uur

tattoo bob

Fransje schreef:

Helemaal geen kk ploeg, je speelt zonder echte spits...wat wil je dan?
en als we een echte spits hadden,jij denkt dat we het dan even gaan maken,droom jij lekker verder,dit elftal kan gewoon niet beter en is rijp voor degradatie, hoe jammer ik dat ook vind maar je moet gewoon de feiten onder ogen zien in de winterstop moeten er zeker 6 spelers bij komen en niet van die kneuzen uit de bierliga,maar van die gasten uit de engelse tweede divisie die gaan als de brandweer, een type JOHN LINFORD, kijk met zo,n spits heb je recht van spreken,en immers heel leuke speler voor quik boys,leuk dat hij een tattoo heeft van de club, maar die heb ik ook .
0
Zaterdag 15 november 2008 om 21:45 uur

Nu online

Alle ballen op Jort, tjapi01, Kees en 263 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4