Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

martin

delorge 
koc
cahias
ramzi
toze

koc is een spits die voetbalt bij eindhoven is een bewegelijke spits snel en scoord makkelijk en is jong toze speelde vorig jaar bij zwolle ook een goaltjes diep ramzi is ook een goeie speler weet niet of hij terug wil naar nederland delorge die zal wel trug wille naar den haag en die cahias is een beer van een verdediger kunne we ook goed gebruiken
0
Dinsdag 11 november 2008 om 14:26 uur

<FCDH>

ik vind wel dat ze zich voorin goed moeten versterken met zeker 3 spitsen ?waarom omdat ze rekening moeten houden dat er als er 1 uitvalt je meteen een gelijkwaardige spits erin kan brengen

boukhari lijkt me ook wel een goeie voor ons ivn verhoek?
smeekes
vd bergh
de graaf
hebben jullie nog andere spelers op het oog?
0
Dinsdag 11 november 2008 om 12:52 uur

Midden-Oost

Wat ik ook raar vind is dat wij de 12e begroting hebben en clubs met een lagere begroting (heracles) of na genoeg gelijke begroting (nac) wel een eredivisieploeg hebben. 

Waarom kan een Heracles wel een Everton en Douglas betalen en hebben wij een spits van Eindhoven, Turkyemspor en linksvoor een pion staan ? 
0
Maandag 10 november 2008 om 20:46 uur

Midden-Oost

franko schreef:

precies, waarom denk j dat knopper niet aan voetbllen toe komt omdat hij achter zn tegenstander mot aanlopen..schwiebbe is degene die daar voor zorgt zodat knopper en een cornelisse aan aanvallen toekomen..zie nacompetitie vorig seizoen..echt jongens, hij is va zeer grote waarde..ranko is te aanvallend en teveel met zichzelf bezig

Knopper moet een vrije rol hebben en niet als rechtsbuiten maar als man achter de spitsen. Op rechts gewoon Meriç erin en Knopper op 10. 

We hebben helaas geen sterke linksbuiten(s) dus dan maar zonder linksbuiten maar met een sterke spits naast Meriç en Knopper er kort achter. Kom ik toch uit bij Miliç die een balletje kan koppen en vasthouden voor een sprintende Meriç. 

Schwiebbe is een speler die alleen een balletje achteruit speelt en daar hebben we niks aan.

        Miliç en Meriç
           Knopper

Immers Ranko Cornelisse

Als versterkingen raad ik Wetzel een rechtsback aan en een spits/linksbuiten. El Moussi gaf Pranjic steeds 5 meter ruimte en dat gaat een keer verkeerd. Hij deed me denken aan Zuidje bij ADS 6 na een witte kerst.

Doelstelling moet zijn om Volendam, De Graafschap en Sparta/Roda eronder te houden. Zaterdagavond 3 punten en we gaan weer Europa in. 

Trouwens die Hese was helemaal top, Piqué vind ik ook aardig, daarom Tex, Bosschaart, Kaya, Soltani, proberen te slijten om budget vrij te maken.

0
Maandag 10 november 2008 om 20:35 uur

fcdh sassem

vooruitziende blik schreef:

Jij wist natuurlijk al dat deze spelers tekort kwamen voor de eredivisie. Oh oh oh, wat waren we blij met deze spelers. Wetzel heeft zich nog helemaal niet uitgelaten over Milic dat hij tekort zou komen. Gewoon een fabel van FCDH.
soltani was een wisselspeler bij VVV (zoals je weet degradant eredivisie). Van Milic hebben we helaas erg weinig gezien maar omdat WEtzel hem niet op stelt en nauwelijks laat invallen en zelfs liever met middenvelder immers in de spits begint terwijl hij bij herhaling laat blijken niet tevreden te zijn over zijn spitsen mag je toch de conclusie trekken dat wetzel hem geen eredivisiewaardige spits vind. Caracciolo was de eerste twee wedstrijden erg goed en heeft de wedstrijden daarna weinig ballen gehad en speelde gisteren slecht. Ik ben geen td/trainer van den haag maar als je op die positie zit moet je er toch wat meer kijk op hebben lijkt me. Als je nu zegt dat je spitsen niet goed genoeg zijn heb je zelf dus de 3 verkeerde spelers aangetrokken.
0
Maandag 10 november 2008 om 17:08 uur

Advertentie

fcdh sassem

Ooievaar27 schreef:

Voor een groot gedeelte ben ik het met je eens maar vergeet niet dat ado al aardig wat blessuregevallen heeft gehad met Ammi, Bosschaart, Kum, Pique en Cornelisse daardoor speel je niet wekelijks met dezelfde opstelling en is het dus moeilijk om ingespeeld op elkaar te raken, automatismes maar aan de andere kant kan je ook kritisch naar de ploeg kijken en vallen er een aantal spelers naar mijn mening nu door de mand in de eredivisie. ( Soltani en Caraciolo). Het is zaak dat we wel met zn allen als belangrijke 12e man achter het elftal blijven staan en dat de technische staf toch gaat uitkijken voor wat versterkingen in de winterstop.
blessuregevallen daar heeft iedere bvo last van en daar moet je rekeining meehouden met het samenstellen van je selectie. Wij hebben echter een g aantal spelers die vlgs mij niet eredivisiewaardig zijn zoals inderdaad Soltani, Verhoek, El moussaoui, Kaya. Daarnaast krijgt bijv Milic die toch door wetzel (voor een flinksalaris als niet eu speler) is gehaald geen kans. Wellicht komt dat doordat hij vlgs Wetzel ook niet eredivisiewaardig is als dit zo is dan is dit dus de zoveelste miskoop van Wetzel. Hij moet echter wel heel erg slecht zijn als WEtzel liever met Immers in de spits begint als met Milic (bij gebrek in vertroouwen in carraciolo). Immers is een hardwerkende midddenvelder maar absoluut geen spits.Van de spelers die door Wetzel zijn gehaald presteert alleen Pique tot nu toe goed. Daarnaast verbaast Wetzel me iedere keer weer met zijn opstelling hij lijkt een gigantische hekel te hebben aan Meric omdat hij die nooit vanaf het begin opstelt. HIj kiest liever voor stuntelaars als Verhoek en voorheen Soltani.Is Wetzel wel een eredivisiewaardige trainer?
0
Maandag 10 november 2008 om 09:16 uur

pol

Realist schreef:

Iedereen hier moet eens de waarheid onder ogen zien en die groengele bril afzetten. Afgezien van het feit dat wij achterin twee belangrijke spelers ( Ammi en Pique) missen lijkt het al weken nergens op. Je kan natuurlijk blijven teren op die 10 pnt die je in het begin hebt gehaald maar dat snijdt ook geen hout. Er zit geen enkele verbetering in , voetballend gezien is DH zelfs dramatisch. De bal 1 minuut in de ploeg houden is al teveel gevraagd, laat staan dat er sprake is van een fatsoenlijke opbouw. Durf zelf te stellen dat Volendam " voetballend" een betere ploeg heeft. 
Goedkope reacties als : ga je lekker naar Adam en nepsupporter neem ik op de koop toe, denk even na en je weet dat ik eigenlijk gelijk heb. In de winterstop zullen wij v.d Kallen hard nodig hebben.
opstelling is gewoon niet goed: geen evenwicht en geen logica...
fabio passeren? gebaseerd op dat hij niet scoort? zelfs delpiero scoort niet bij ado hoor. onze spits staat totaal geisoleerd, moet alles alleen doen en wordt dan afgerekend op zijn doelpunten......zet eerst eens een evenwichtig middenveld neer! resodinogwat op 10? was echt een goede zet, ranko is al weken uit vorm en loopt zichzelf steeds voorbij en knopper heeft 2 goede potten gespeeld en loopt ook alleen maar uit positie....daar zit het probleem. waarom speelt de meersman niet??
0
Maandag 10 november 2008 om 09:07 uur

kojak1

we kunnen nu wel weer commentaar leveren,maar dat slaat nergens op.we moeten het van de onderste clubs hebben en die hebben ook allemaal punten verloren.het verschil vandaag was erg groot,niet op het veld maar op de bank.als je een speler als kalou op de bank kunt zetten plus nog een stuk of vijf die bij ons zo mee zouden kunnen spelen,dan heb je een sterke ploeg.dat kan je niet vergelijken met ons.wij komen zo uit de jupiler,ik zie nog steeds slechtere ploegen,en die staan onder ons,en hoop dat het ook zo blijft.blijf wel zo realistisch dat het een moeilijk seizoen word,maar we spelen er in ieder geval in.en ik denk ook dat we in de winterstop gaan versterken.ik ga onze eigen spelers niet uitmaken voor alles,ze kunnen niet beter,daarom in de winterstop spits en middenvelder er bij en daar gaan we.
0
Zondag 9 november 2008 om 20:34 uur

Fransje

Robbie schreef:

Tellen niet je sterkste punt, knul?

Een keeper
Verdediging met de viet spelers die er normaal staan en het goed doen
Middenveld met een ruit
Twee spitsen

Start - Alle programma`s - Bureau-accessoires - Rekenmachine



Sukkel
[Robbie}Waterman in de goal : minder hoge uittrappen en meer voetballend eruit komen. 

is 1

[Robbie]Verdediging is nog redelijk... al moet die Moussaoui ook opzouten, droevig! Hese of zo, petje af! Erg leuk gespeeld... Kum en Horvath een verademing! 

is 3 (4 minus 1 opzouten is 3)

[Robbie]Middenveld met een ruit... Punt naar achter Rankovic, punt naar voren Knopper en buitenkanten voetballende jongens als Cornelisse en Resodihardjo of iemand anders. 

is 4

[Robbie]Voorin TWEE spitsen, Caracciolo en MILIC! Die man is toch het aanspeelpunt die het spel moet verplaatsen... de duurste aankoop ooit en is momenteel 4e spits of zo? Bizarre ontwikkelingen..

is 2

1+3+4+2 = 10

Stakker.
0
Zondag 9 november 2008 om 20:28 uur

MILIC!

Misschien is tijd voor een andere formatie ipv de 4-2-3-1 met de spits op een eiland?!

                 Zwinkels
Ammi   Horvath  Kum  Pique
/v. Hese bij blessure.

              Bosschaart
     Rankovic       Cornelisse
                Knopper                               

           Meric    Milic



0
Zondag 9 november 2008 om 19:56 uur

Nu online

Alle ballen op Jort, zuiderwijk, Kees, rh_vakm, Aad en 165 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4