Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

ADO-Giant

De eerste training nadert en het elftal moet vaste vorm gaan krijgen. Volgens mij heeft een trainer het liefst zijn team zo snel mogelijk bijeen. Ik reken niet meer op serieuze versterkingen en met name in het doel vind ik dat een probleem. Italianen zijn meestal meesters in "de nul houden". Waarom gaat ADO niet scouten in de Italiaanse Serie B of C? Misschien lopen daar ook nog jonge, talentvolle en vooral redelijk betaalbare verdedigers rond. Intussen blijf ik dromen van goede versterkingen en een megasponsor. Is er geen rijke Rus die ons voor driehonderdmiljoen wil kopen en ons naar de top van Europa wil leiden? Hoor ik daar de hymne van de Champions League? Helaas zijn dromen vaak bedrog.
0
Dinsdag 16 juni 2009 om 18:18 uur

Max@@

Waarom maak je registratie gewoon nu al niet verplicht ?
0
Dinsdag 16 juni 2009 om 17:06 uur

marcellino

jErEmY schreef:

lens kan je dus ook al vergeten
waarom dan, denk je dat koeman niet op tijd tegen spelers zegt dat ze niet in de bassis staan zal dom van hem zijn en kapitaal vernieteging.

met dit elftal kan je gewoon de competitie beginnen en in augustus kunnen er spelers komen als ze weten dat ze niet voor komen in het plaatje van hun club.

wil je sommige spelers eerder halen zal je veel moeten betalen en dat doet den haag niet
0
Maandag 15 juni 2009 om 20:56 uur

gentenaar

janusz schreef:

Hallo beste mensen.

Ik ben een tijdje uit de running geweest.
Ik had idd gemeld dat Oper voor 2 jaar zou tekenen maar hij wil toch voor avontuur in Griekenland gaan, Gentenaar kiest liever voor VVV, verder is het zeer rustig op transfer gebied ik had ook gemeld dat er tijdens de eerste training meerdere versterkingen waren. Maar Atteveld gaat het hier voorlopig even mee doen en in de voorbereiding wordt bekeken wie er komt............................. Wel komt er een doelman op proef daarover later meer.
Gentenaar kiest liever voor vvv??? Dat lijkt me erg sterk waarom zou hij voor een promovendus kiezen ipv den haag. Ik denk eerder dat den haag hem er niet zo per se bij hoefde te hebben omdat hij al wat ouder is. En dh toch als doelstelling heeft verjonging en bouwen aan een team wat over drie jaar in linkerrijtje speelt.
0
Maandag 15 juni 2009 om 14:10 uur

Ja ach

<FCDH> schreef:

ricky is wel een versterking hij speelde in 020 de eerste helft dat hele 020 zooite weg
Oh, omdat hij in Amsterdam de eerste helft Ajax helemaal weg speelde is het voor ons een versterking? Waarom dan alleen bij degradatieclubs gespeeld en niet bij een FC Utrecht, Willem II of NEC? Blijkbaar toch niet zo goed dat hij daar niet onder contract heeft gestaan.
0
Maandag 15 juni 2009 om 13:39 uur

dobbelsteen

Mike schreef:

Je kunt argumenten aanvoeren wat je wilt, FEIT is dat we tot de laatste wedstrijd NIET veilig waren. 
Onder eredivisiewaardig versta ik dat je je moeiteloos in de eredivisie kunt handhaven. Dat was afgelopen seizoen allerminst het geval
Ik vind het prima dat jij als ADO fan alles door een rose bril wilt zien echter ik probeer dat als ADO fan wat kritischer.

Verder vind ik het knap van je dat je ruim een maand vóór het sluiten van de transfermarkt al kunt zeggen dat er 5 a 6 clubs slechter worden. Bovendien weet jij precies te vertellen wat ik bedoel en kom jij met een andere uitleg. Bravo! Familie van vd Hurk?

Het resultaat is niet gelijk aan de optelsom van de kwaliteit van de spelers. Daar komt een heleboel meer bij kijken. Wetzel zal, op een uitzondering na spelers halen voor het eerste en niet voor de breedte. We zulen immers STERKER moeten worden. En dus niet omdat we al sterk genoeg waren......

je ken lullen wat je wilt maar hij heb wel gelijk
je vergeet dat dit team alweer een jaar verder is met elkaar,  als we met dit elftal  heerenveen uit, fey thuis , willem2 uit,  sparta thuis , vitesse thuis allemaal inprincipe met gemak oprollen! Afgezien van het pech in de laatste minuten. Waarom zouden we ons dan zorgen maken over dit eftal?  Versterkingen die erbij komen zullen ons alleen maar sneller laten stijgen op de ranglijst ( als het goed is ).

Je heb nu al een v/d bergh erbij die ik echt wel een versterking vindt , knopper er een tijdje uit maar die komt ook weer terug! We maken ons teveel druk, als we er nou gewoon voor zorgen dat onw stadion iedere thuiswedstrijd uitverkocht is dan staan wij al met 1-0 voor

0
Maandag 15 juni 2009 om 13:05 uur

Advertentie

<FCDH>

ff wat anders schreef:

iemand ook gehoord dat zwinkels geruild wordt met mulder + slory van feyenoord
als ie mulder nou zo goed is waarom wil feyenoord dan zwinkels?
0
Maandag 15 juni 2009 om 09:14 uur

Kaos

hmmmm schreef:

dus je verlaagt jezelf ook tot een puber van 16 met zulke geintjes

had jou wel wat hoger ingeschat eigenlijk
komt hij weer... of een van de vele alter ego`s die er achter die naam zitten...

Lees ff waarom hij en ook ik dat gedaan hebben dan..
Om juist de vervelende eruit te halen ..

Want waarom registreer je je niet dan, zoveel moeite is het niet
0
Zondag 14 juni 2009 om 23:29 uur

Robin Straub

fcdh sassem schreef:

Helaas registratie is toch noodzakelijk omdat er jokers zijn die het leuk vinden onzin berichten onder iemand anders zijn naam te posten. Ik weet in ieder geval niets over Koevermans en hoop nog steeds op een snelle beweeglijke spits met een goede individuele actie dus wat mij betreft geen koevermans
dat is waarom ik ook mijn twijfels heb bij koevermans... hij is niet snel en bewegelijk, maar alsie zou komen.. hoor je mij niet klagen, tenzij hij net zo gaat spelen als powel...

P.S. daarom heb ik me ook geregistreerd
0
Zondag 14 juni 2009 om 23:03 uur

Mike

marcellino schreef:

dus het betekend dat je eredivisie waardig bent je zegt het zelf al je acht heracles,roda,vvv en rkc zwakker als ons.

verder ben ik het niet met je eens over sparta en willem2 bijde clubs moeten terug in hun begroting.

over het ternauwernood reden valt na het opmaken van het seizoen wel mee we hebben altijd op de  vijftiende plek gestaan en zijn zelfs op plek 14 geeindigd.

zwinkels en kum matig,ik denk dat het juist de twee spelers zijn die nog veel potentie hebben en hebben zeker vorig jaar niet gefaald.tuurlijk kum heeft fouten gemaakt maar hij heeft ook goede dingen gedaan.

verder zeg ik nergens dat we geen spelers erbij moeten halen maar moeten we wel gericht kopen.

of zie jij liever oper,kolk en oost komen nou ik niet dan wacht ik liever dat spelers als koevermans,luycks,lens of romendahl komen of zelfs beter.

verder heb ik het niet echt over de verwachtingen maar over de mogelijke transfers en waarom er nog geen nieuws is en dat heeft totaal niks met een verwachting te maken,

verder zeggen wetzel en atteveld zelf dat de ploeg die er tot nu toe is eredivisie waardig is dus waarom zou ik en jij dat dan ook niet aannemen.

nogmaals ze zijn met spelers bezig maar de spelers moeten zelf op dit moment ook willen en daar ligt op dit moment het probleem den haag heeft nog niet de status van nac,heereveen,groningen en twente waar de spelers graag ja zeggen ,nu wachten ze gewoon af op een betere club en komt die niet dan komt den haag weer in beeld en geef ze geen gelijk.
Beste Marcellino, 
Vorig jaar hebben we ons op de laatste competitiedag uit de nacompetitie-sores gespeeld. Dat heet dus ternauwernood........  Als we de laatste wedstrijd verloren hadden waren we slechts op doelsaldo niet rechtstreeks gedegradeerd. Ben je dat nu alweer vergeten????? 
Waarom zou dat komend jaar niet weer kunnen gebeuren?
Het feit dat ik een aantal teams op dit moment zwakker vindt dan ADO zegt toch niets over onze eredivisiewardigheid?

Als je komend jaar hoger wilt eindigen zul je je moeten versterken, andere clubs zouden zwakker moeten worden of je moet een paar keer mazzel hebben. En geloof me, er zal nog heel wat gaan gebeuren op de transfermarkt. Ook ADO zal zorgvuldig moeten kijken.

Dat Wetzel en Atteveld vertrouwen uitspreken over de huidige selektie vind ik een goede zaak maar waarom zou Wetzel roepen dat er nog 2 a 3 spelers bij moeten komen als we nu al sterk genoeg zijn?
We beginnen al met schorsingen en blessures.

0
Zondag 14 juni 2009 om 22:31 uur

Nu online

Aad, Lellow, Alle ballen op Jort, Ano-Niem, wiegah070, zuiderwijk en 163 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4