Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Peco

Immers en Verhoek zijn dynamisch Caracciolo moet eruit, twee goeie acties, tegen Sparta uit en tegen AZ thuis maar hij is de laatste wedstrijden net zo scherp als een bot vlindermes... gooi dan Meric in de spits voor mijn part die kan lekker kutten op de kleine ruimte.. .we moeten meer scoren

0
Maandag 3 november 2008 om 00:38 uur

fcdh sassem

gd schreef:

Ik zeg het niet snel, maar ik ben het tog wel eens met deze opstelling!

Resodihardjo komt nog te kort en Knopper is te sloom en laat ze kop snel hangen.
Zwinkels laatste paar wedstrijden niet erg sterk en Caracciolo maakt ook geen indruk meer op me.
Tegen Sparta en AZ enige goeie wedstrijden.

Ben het dus 100% eens met de opstelling zoals hij hier staat Jip!
caraciolo vond ik inderdaad tegen sparta en AZ goed spelen. In de wedstrijden daarna heeft hij ook niet veel ballen gehad waar hij wat mee kon doen. Hij werkt altijd keihard en spits is een moeilijke positie toch denk ik dat het met hem wel goed gaat komen. Ik heb meer vertrouwen in hem dan in wesley verhoek.
0
Zondag 2 november 2008 om 20:03 uur

Harry

pfff schreef:

Schaam jij je maar lekker hoor. Doe toch normaal. Nooit en te nimmer zal ik me schamen voor mijn ADO.

Waarom speelt de duurste spits (Milic) niet?? Verdient ruim 4 ton per jaar, en daar hoor je niemand over!Wat een bagger elftal

0
Zondag 2 november 2008 om 15:30 uur

dirk

Zonde dat ik het zeg na de geweldige, helaas ten onrechte verloren wedstrijd tegen PSV, maar de uitziekte had de ploeg weer volledig in de greep.
Bosschaart liet zich er niet alleen in de eerste minuut uitlopen door de veel snellere Jenner, hij beging voor een verdediger de doodzonde om Jenner aan de buitenkant te dekken i.p.v. aan de binnenkant. Leerde je vroeger al bij de pupillen.
Hoewel Vitesse beslist niet geweldig speelde, was vrijwel elke afvallende bal voor die gasten, omdat de balaanname en passing bij Den Haag nog minder dan onvoldoende was. Verhoek speelde na een voor zijn doen goede prestatie tegen PSV weer als een kip zonder kop. Knopper kon het niet belopen, was ongelukkig met de passing, corners en vrije schoppen. En Caracciolo stoorde veel, maar vooral zichzelf, hoewel hij wel een pingel had moeten krijgen.
Een lichtpunt was Cornelissen, al had hij voor rust wel moeten scoren. En al was ik blij dat Kum er weer bij was, het is natuurlijk dom om na een gele kaart het risico te lopen een tweede te krijgen.
Wat mij trouwens weer opviel was dat Wetzel het allemaal zo gelaten aan zat te kijken, terwijl die nette lul van een Westerhof staande voor zijn dug-out Vitesse constant aanwijzingen stond te geven. Wetzel moet trouwens uitkijken dat hij Meric niet aan het demotiveren is met die late wisselbeurten. Er wordt teveel met die jongen gesold. Alsof hij een marionet is.
Uitermate triest trouwens dat ADO Den Haag na rust geen moment de indruk wekte om iets te doen aan de 2-1 achterstand. Geen enkele vorm van bezieling. En wat ik mij ten slotte afvraag, is waarom er een dure spits uit Montenegro is gehaald voor een buiten-EU salaris. Toch niet om hem Nederlandse les te laten volgen en de bank week in week uit te laten warmen, mag ik hopen?
0
Zondag 2 november 2008 om 15:29 uur

marcellino

Aad schreef:

Ik zal wel weer verketterd worden, maar dit was niets en wanneer er niet gauw wat verandert blijft het ook niets.
Natuurlijk waren de blessures van invloed. Het maakte dat we niet konden wisselen want kon dat wel dan had de hele voorhoede moeten gaan. Over Carraciolo heb ik het niet eens maar ook Verhoek en vooral Knopper brachten niets.
De enige voldoendes: Zwinkels, Kum en Cornelisse.
De rest: Veel inzet maar weinig kunde. En dat heb je nodig om geen nacompetitie te spelen.
Het is te hopen dat er in december nog wat geld in de pot zit of komt anders zie ik het somber in.
sorry aad ik denk toch dat jij een andere wedstrijd hebt gezien de twee wissel hadden invloed ja zeker maar dan in positieve zin jenner wordt niet voor niks gewisseld en aan de rechterkant kwamen ze er ook niet meer doorheen..misschien had hij toen meric moeten brengen en niet swiebe dan had je in een later stadium nog milic kunnen brengen voor de onzichtbare spits.

dus ook hier heeft wetzel een fout gemaakt je moet scoren en zet er een verdedigende middevelder bij wie begrijpt het dan niet
0
Zondag 2 november 2008 om 14:45 uur

Advertentie

jajoh

Zo, was weer een verschrikkelijke uitwedstrijd. Het lijkt wel alsof ze een stuk slomer etv zijn dan thuis. Waar ik ook moe van wordt zijn die klote passes van Immers! Neemt geen bal goed aan, schieten van z`n voet en z`n pass is te hard of verkeerd. Goed hij scoort een keer, maar wint daar geen wedstrijd mee. ook carriciolo mag mij mij naast Soltani gaan zitten. Laat die Milic eens een hele wedstrijd spelen is de spits en probeer het ook eens met Meric van minuut 1. Leuk gat Wetzel trouw is aan spelers, maar als het niet werkt, moet is ook zo bijdehand zijn om maatregelen te nemen. carriciolo heeft de laatste wedstrijden gewoon slecht gespeeld, dus moet je veranderingen aanbrengen! Wordt een zwaar seizoen zoals verwacht, maar na het goede begin had ik wel iets meer verwacht.......
0
Zondag 2 november 2008 om 14:32 uur

Robbie

Trots maakt plaats voor schaamte, dat zou de titel zijn van mijn collum!

Tegen De Graafschap en Vitesse worden we overlopen, dit zijn mindere ploegen in de eredivisie. Vandaag tegen Vitesse hebben we gewoon geen kans gehad. Een paar gelukjes, maar we hadden net zo makkelijk met 1-6 kunnen verliezen.

Een balletje overspelen is al te veel gevraagd, schandalig! En wat me nog het meeste pijn doet? Vijf minuten voor tijd met 1-2 achter staan en dan uitstralen dat ze het wel prima vinden. Waar is die wil om punten te pakken? Keepers die mee naar voren sprinten, puur om punten te willen pakken! Vechtlust, WAAR!? We spelen momenteel nog slechter dan Volendam, verdomme! Ik schaam me.... ik schaam me diep! We spelen voor spek en bonen mee tegen de zwakke broeders.

Mijn enige lichtpuntje is de verdediging die ik redelijk vind. Vandaag een pluim voor El Moussaoui die ERG sterk in viel op de linksback positie. Cornelisse is ook belangrijk, duidelijk. Maar Knopper... het leek heel wat, maar blijkbaar was het meer geluk dan wijsheid. Deze man trapt 1 op de 5 hoekschoppen redelijk, laat staan GOED!

En onze spits... wat doet die in de wedstrijd? Thee leuten met de tegenstander? Verdomme Milic, duurste aankoop ooit... en wordt uit de basis gespeeld door een broekie dat geen bal kan aannemen?

Ik SCHAAM me!
0
Zondag 2 november 2008 om 14:30 uur

fc

Die spits Caraciolo moet voorlopig niet meer spelen, ik denk nu dat we hem er echt uit moeten halen.
Hij raakt geen pepernoot, geen 1 kans 90 min voetbal!!
0
Zondag 2 november 2008 om 14:25 uur

marcellino

jongens het is lullig om te zeggen.

Maar ik denk dat we het team gewoon overschat hebben.
Aan alle kanten worden ze voorbij gelopen,achterin is er geen een met snelheid,in het midden lopen ze het ook niet aan en de spitsen komen hun man niet voorbij.

Verder vind ik dat we weer laf beginnen we kunnen Wetzel wel de hemel in blijven prijsen maar bosschaard tegen jenner dat is toch vragen om problemen na dat het 0-1 was zwg je dat den haag meer ging drukken en werden ook beter na de 1-1 zakte ze weer terug.wat tot gevolg had dat de snele spitsen van vitesse onze verdedigers voorbij liepen.
en weer scorde en dat we ook blij mogen zijn dat we de tweede helft met 11 mogen beginnen.

Nee ik vrees dat we onze ploeg te hoog hebben ingeschat en dat we langzaam naar de plaats gaan waar we horen te staan.

Wat mij wel irriteerd is dat ik geen wanklank hoor over wetzel en zijn opstelling,waarom begint meric niet al speeld hij slecht zorgt hij toch voor dreiging.
en onze spits waar ik in het begin zo goed over sprak is gedaald naar een bedenkelijk pijl.

We wilde toch passie en aanvallend voetbal nou dat mis ik heel erg en zeker de uit wedstrijden.en dat komt niet door de spelers maar door de taktiek van de trainer.

het gaat net zo goed twee keer volle bak het is weer typisch den haag die er voor zorgt dat er dalijk weer gewoon 6000 a 7000 man zitten jammer.
0
Zondag 2 november 2008 om 13:32 uur

hhaah

martin schreef:

ik vind dat die leroy eruit moet die jonge komt echt te kort in de jupiler zal hij een goeie zijn maar hij komt te kort ik zal tog gaan schuiven als cornellise weer fit is zal ik het zo doen

                             waterman


ammi                 horvath               kum          pique


                          ranko               cornellise

meric                       knopper                  verhoek

                              soltani

  
Soltani in de spits?! Hahahahahah
Soltani speelt? Hahahahah
0
Woensdag 29 oktober 2008 om 13:41 uur

Nu online

Alle ballen op Jort, James, Bhattoe 74, RemcoOnX en 298 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4