Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

PFFF

Waar gaat het weer over?! Klaasse voor Caracciolo. Hhahah mongolen. HBS-spits in de Eredivisie. Laat die pik lekker rijpen in het 2e. Milic komt er nnog eerder in dan die kraai. Als Caracciolo tegen Vitesse een keer scoort is het hek van de dam en komt hij pas echt los.
Wat tijd werd!
0
Woensdag 29 oktober 2008 om 09:28 uur

altijd langs de lijn

Caracciolo weer zwak .Gisteren Remco Klaassen gezien met jong ADO. In potentie zeker een betere spits.
Zie ook verslag Benschop/Schoenmaker op adodenhaag side
0
Dinsdag 28 oktober 2008 om 23:41 uur

<FCDH>

Rentree Hoogendorp en Cornelisse bij ADO Den HaagDoor Sander Berends
Dinsdag, 28 oktober 2008, 11:08

Rick Hoogendorp (foto) en Yuri Cornelisse hebben maandagavond hun rentree gemaakt op de grasmat. Beide spelers kwamen met Jong ADO Den Haag in actie tegen Jong sc-Cambuur Leeuwarden (2-2). Scoren deden ze nog niet.

Hoogendorp begon als basisspeler aan het duel en had na vijf minuten spelen direct een aandeel in de openingstreffer van de Hagenaars. Hoogendorp is lange tijd uit de roulatie geweest vanwege een rugblessure, waaraan hij ook geopereerd is. Na de promotie naar de Eredivisie kwam de 33-jarige spits nog niet in actie voor de geelgroenen. Na 58 minuten spelen haalde trainer Henk Fraser hem maandag naar de kant en bracht Yuri Cornelisse in.

De rechterspits stond enkele weken aan de kant na een operatie aan de knie.

0
Dinsdag 28 oktober 2008 om 11:42 uur

een supporter snik...

Heracles heeft geen kind aan ADO 
Almelo - Heracles Almelo heeft in eigen huis een eenvoudige overwinning geboekt op ADO Den Haag. In Almelo werd het 3-1. De Braziliaanse spits Everton zorgde met twee goals na twee assists van Ricky van den Bergh voor de 2-0 ruststand. In de tweede helft waren de rollen omgekeerd toen Van den Bergh voor de 3-0 zorgde. In de slotfase redde Csaba Horvath met een kopbal de eer voor ADO.
0
Zaterdag 25 oktober 2008 om 17:41 uur

Vincent

Fidok schreef:

De conclusie is duidelijk:

Uit: op sparta na alle wedstrijden zwaar kut

Thuis: halen we de punten.

Positief blijven dus!

aan tafel

Daar ben ik het wel mee eens.

Maar als je thuis de punten wil pakken verwacht je bij uitwedstrijden een andere opstelling 

Als je zowel uit als thuis met hetzelfde elftal speel mag je de zelfde speel-stijl verwachten toch?

Bij uitwedstrijden nog maar met 1 spits spelen en een man extra op middenveld en achterin. Onhaags misschien. maar wel verstandig.

 

 

0
Zaterdag 25 oktober 2008 om 10:46 uur

marcellino

Der Rudy schreef:

Soms is de realiteit confronterend. Keihard ook. We hebben gewoon geen betere ploeg. Als iedereen in goede doen is, geen geblesseerden en het is mooi weer, hebben we een kans. Dan moet het veld ook nog schuin aflopen richting doel van de tegenstander. Een tekort aan kwaliteit vindt ik acceptabel. Nog niet zo lang geleden bestond onze club bijna niet meer. Weet niet of de samenvatting representatief is, maar vooral in eerste helft zo doelloos rondhuppelen. Weinig inzet, die gelatenheid! Daar wordt ik gek van. Natuurlijk laat ik mijn cluppie niet vallen en ben er dinsdag tegen PSV bij. Met z`n allen zullen we de Brabantse club warm ontvangen en ADH flink aanmoedigen. Forza Den Haag!
dat je het gevoel hebt dat ze de eerste hellft er niets aan hebben gedaan is iet correct.

Het systeem waar wetzel mee begonnen is was niet goed de twee buitenspelers konden totaal geen vuist maken en de spits komt maar niet in zijn spel.
Als je dan geen enkel gevaar of druk kan zetten sta je gouw nder druk van de tegenstander.Dit was al bekend ook bij wetzel.de tweede helft zie je ondanks dat meric niet goed speelde dat er naar voren wordt gevoetbald en dat je de tweede helft de betere ploeg bent.
Ik vind dit dan ook een fout van wetzel dit zie je al een paar wedstrijden aan komen en iedereen roept om meric maar hij ziet het anders,heracles is echt niet beter als den haag maar als je ze laat voetballen met behendige spelers voorin vraag je om problemen daarom hadden we meer van ons goal af moeten voetballen.
Wetzel kan ook niet zeggen dat als je risico neemt je ook meer doelpunten tegen krijgt want de tweede helft speelde we naar voren scorde we een keer en kregen er een tegen dus beter als de eerte helft.

Psv thuis op papier zijn zij de betere ploeg dus verlies is geen schande maar ik hoop dat wetzel nu wel aanvallend durft te voetballen want je kan wel roepen dat je het doet maar dat zie ik niet terug.
0
Zaterdag 25 oktober 2008 om 10:01 uur

marcellino

jezus christus.... schreef:

.... wat spelen ze slecht zeg.
toch blijft het competitie vervalsing dat kunstgras veld je zag gewoon dat den haag er moeite mee had.

verder vondt ik dat wetzel weer te behoudend begon de tweede helft was beter van den haag zijde en met een beetje geluk had de tweede ook gevallen.
waarom niet beginnen met hoek en meric toch meer dreigender dan die andere twee.

tegen twee concurrenten verloren dat baat mij toch zorgen voor in missen we gewoon een goede spits,in het begin was ik lyrisch op caracciolo maar hij kan het op dit moment niet waar maken wetzel heeft gelijk als er zeker twee bij moeten komen.

verder wordt het nu moeilijk je krijgt moeilijke wedstrijden nu en ik vrees dat we over drie weken staan waar we horen te staan al hoop ik het niet.
0
Vrijdag 24 oktober 2008 om 22:47 uur

Advertentie

KKH - kalekophagenees

<FCDH> schreef:

dag mols hij zou stoppen gaat ie nog 2 jaar door?
Dat is een keer een opmerking van hem geweest over afgelopen wedstrijd, je ziet vanaf de bank dat het niet gaat en toch wordt je pas laat ingebracht.

Vergeet niet dat Micheal Mols een technische spits is met spel overzicht van jewelste en eigenlijk voor Feyenoord een zeer belangrijke speler is. Heeft wat puntjes voor ze gemaakt al.

Maar ook bij feyenoord zie je vaak dat ie niet goed benut wordt en dat vind ik voor z`on jongen zonde.
0
Dinsdag 21 oktober 2008 om 02:14 uur

hans

Ron01 schreef:

Allemaal een sv.

Even iets anders, Mols heeft het niet naar zijn zin. Vind dat hij gepasseerd is omdat de echte spitsen gebleseerd zijn!! Wat vinden julie hier van??
alle respect voor michael, maar hij wilde toch stoppen met voetballen? nou da`s dan eindelijk gelukt

zonder gekheid, mols is de 1e stand-in bij geblesseerde spitsen en iedereen heeft kunnen zien dat die wijnaldum er echt geen pepernoot van bakte in de spits. met mols was er weer een aanspeelpunt (zoals wij bij fcdh allemaal al wisten) zodat de linies kunnen aansluiten. maar is het eigenlijk niet gewoon dieptriest dat een club als feyenoord afhankelijk zou moeten zijn van een 37 jarige voetballer??
0
Maandag 20 oktober 2008 om 17:53 uur

Den Haag For Life

Arme Mols schreef:

Zeg jongens, zullen we Michael Mols in de winterstop maar halen? Toch sneu als ie alsnog zijn carriere met dagradatie moet afsluiten. Even een spandoekje op 23 november dat hij van harte welkom is om zijn carriere op een waardige manier af te sluiten.
Mols `not amused` met keuze Verbeek
TILBURG - Feyenoord-spits Michael Mols was `not amused` toen hij van trainer Verbeek hoorde dat hij tegen Willem II op de bank begon. ,,Ik was wel verbaasd,’’ aldus de 37-jarige routinier.
afbeelding vergroten Mols in actie. FOTO PRO SHOTS
,,Als Makaay en Tomasson niet fit zijn en je bent een van de weinige spitsen, dan is het niet makkelijk te accepteren dat je niet speelt.’’

Verbeek hield Mols om taktische redenen buiten de ploeg. ,,Omdat ik een speler ben die naar de bal toe gaat en hij diepgang wilde hebben tegenover de centrale verdedigers van Willem II."

,,Ik heb die uitleg maar te accepteren. Maar je gaat op zo`n moment wel bij jezelf te rade. Als de trainer het niet in me ziet zitten, kan hij dat tegen me zeggen. Nee, ik heb hem daar niet naar gevraagd. Vlak voor een wedstrijd is het niet het moment om over dat soort zaken te beginnen. Dan stel je je boven de groep.’’
0
Zondag 19 oktober 2008 om 22:37 uur

Nu online

Alle ballen op Jort, James, Bhattoe 74, RemcoOnX en 273 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4