Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Brian

Van de Haar vindt in AGOVV nieuwe club
Gepost door alaindh op 2008-09-02 00:10:56



Hans van de Haar kreeg vorige week al te horen dat er geen toekomst meer is weggelegd voor hem bij ADO Den Haag. De 33-jarige spits moest zijn wedstrijden spelen voor Jong ADO, maar daar komt verandering in.

Volgens De Stentor verkast de aanvaller naar AGOVV, dat hem tot het einde van het seizoen op huurbasis overneemt. In Apeldoorn hoopt Van de Haar op meer speeltijd.



Bron:elfvoetbal

0
Dinsdag 2 september 2008 om 00:26 uur

michel

zoals Frans al bevestigd heeft hierbij;

Van de Haar op huurbasis naar AGOVV

Hans van de Haar verruilt ADO Den Haag per direct voor AGOVV Apeldoorn. De Apeldoornse club huurt de routinier voor een seizoen. In de Residentiestad was de aanvaller overbodig geworden.

Dat meldt het AD. Van de Haar (33) werd vorig jaar nog topscorer van ADO. Zijn contract werd door de promotie automatisch verlengd, maar de nieuwe coach André Wetzel ziet het niet in de spits zitten.

AGOVV wordt de negende club in de loopbaan van Van de Haar. Eerder speelde hij voor Haarlem, De Graafschap, KFC Uerdingen 05, SSV Ulm, SW Bregenz, FC Utrecht, RKC Waalwijk en dus ADO Den Haag.
0
Maandag 1 september 2008 om 23:15 uur

Delft

Mooie overwining. Gefeliciteerd allemaal!!!!!!!! Mooi ook dat onze nieuwe spits gelijk heeft gescoord. Dat geeft vertrouwen. Kan in ieder geval morgen met opgeheven hoofd weer aan mijn eerste werkdag beginnen zo na de vakantie. Jammer voor mijn collega`s van Feyennooit. 
0
Zondag 31 augustus 2008 om 18:38 uur

marcellino

de eik schreef:

weet je met die kut blom
dit is top

caracciolo is spits type van nistelrooy,trekken ,sleuren en een prachtige goal maken.

over de spelers waar hier over gek***kerd werd.

die hebben toch wel laten zien dat ze kunnen voetballen.

de eerste punten hebben we binnen.
hopen dat den haag voor een vol stadion speeld,als het nu niet vol komt weet ik het niet meer.toch een leuke wedstrijd tegen az.

even over het tweede doelpunt van sparta die was gewoon geldig de scheidsrechter hoeft niet te wachten dat de speler het veld uit is de wissel mag ook na de vrijetrap plaatsvinden.
0
Zondag 31 augustus 2008 om 16:38 uur

old firm

vrolijk schreef:

op een sparta site staat dat milic geblesseerd is klopt dit?????
De trainer gaf aan in het interview met sportsignaal,dat milic nog niet 100% (conditioneel)fit is en daarom waarschijnlijk niet in de basis begint,maar met Carraciolo in de spits...
0
Zaterdag 30 augustus 2008 om 13:34 uur

vrolijk

vrolijk schreef:

zwinkels een man zonder uitstraling niet waar je echt denk zo daar staat een vent in het goal. bij waterman heb je dat wel vind ik.
want de spits moet opgevreten worden en zwinkels is te lief gaat er nooit dwars doorheen
0
Vrijdag 29 augustus 2008 om 08:21 uur

Moi

BINNENLANDS NIEUWS

ADO en Van de Haar komen er nog niet uit
Door David Kuipers
Dinsdag, 26 augustus 2008, 23:38

Hans van de Haar heeft van ADO Den Haag te horen gekregen dat er geen toekomst meer voor hem is bij de club. Beide partijen proberen al weken tot een oplossing te komen, maar die is er nog altijd niet. Mocht daar geen verandering in komen, dan blijft de 33-jarige aanvaller spelen voor Jong ADO.

Van de Haar heeft nog een jaar contract bij ADO. De promovendus wil meewerken aan een ontbindingsregeling, "Maar vraag en aanbod liggen nog te ver uit elkaar," zegt Hakim Slimani, Van de Haars zaakwaarnemer, tegen het AD. "Als het niet anders kan dan blijft Hans bij Jong ADO. Hij heeft een goed contract en je weet nooit wat er gebeurt als er weer eens paniek uitbreekt bij ADO en André Wetzel ineens weer een spits nodig heeft."

Een andere club vinden is zo kort voor het begin van de competitie ook niet makkelijk, aldus Slimani. "De mededeling dat hij niet meer welkom is bij de A-selectie werd natuurlijk ook laat gedaan. Al denk ik dat een spits van zijn kaliber nog altijd van grote waarde kan zijn."
0
Woensdag 27 augustus 2008 om 01:28 uur

Advertentie

FRank

Yo schreef:

Wat vonden jullie eigenlijk van het dus Horvath en Ranco achterin? Ik vond het namelijk niet zo sterk.

Nog nieuws Frans?
Hoe zit het met de keeper?
Ik vond de achterhoede ronduit zwak. Men moet uitgaan van zijn eerste taak: verdedigen en dan pas trucjes (beide backs) en aanvallen. Horvath moet 1 taak krijgen: spits uitschakelen !! en verder sober spelen. Beide backs kunnen aardig ballen maar moeten ook hun eerste taak uitvoeren: verdedigen. Ranco moet voor meer rust zorgen (blijf maar lekker hangen in de verdediging net zoals Gruic dat deed). Als dit allemaal als eerste wordt uitgevoerd kan Zwinkels ook wat rustiger worden en rust " uitstralen"  want dat doet hij absoluut niet. Hij zal meer moeten doen aan zijn traptechniek, ook dat geeft dan meer rust en vertrouwen. Dit alles is niet negetief bedoeld maar volgens mij realistisch.
0
Maandag 25 augustus 2008 om 20:16 uur

jan v


25-8-2008 16:22
VOORUITBLIK: Nacompetitie hoogst haalbare voor ADO Den Haag
"Zonder versterkingen gaan we het zeker niet redden in de Eredivisie." Het zijn de pessimistische, maar alleszeggende woorden van de kersverse ADO-trainer André Wetzel. Niet zo`n probleem zou je zeggen, als deze woorden aan het begin van de voorbereiding over de tong van Wetzel waren gerold.
»Reacties Print artikel Stuur naar een vriend Neem contact met ons op! galleria zoom Het betrof echter 15 augustus 2008, twee weken voor het sluiten van de transfermarkt dus. De man, die vorig jaar met VVV-Venlo uit de Eredivisie degradeerde, ergert zich al de gehele zomer groen en geel aan het feit dat zijn selectie niet compleet is. "Met een keeper, een rechtsback en een snelle spits erbij durf ik voor de vijftiende plek te gaan," aldus Wetzel op diezelfde dag tegenover Voetbal International.

Gelukkig voor de ADO-fans zien de zaken er enkele dagen later al heel anders uit. Rechtsback Ahmed Ammi is overgekomen van NAC Breda en met de Montenegrijn Bogdan Milic en FC Eindhoven-topscorer Fabio Caracciolo heeft Wetzel niet één, maar twéé spitsen erbij.

Nu dus alleen die doelman nog. Als we de geruchten mogen geloven, was ADO een tijdje in de markt voor AZ-doelman Boy Waterman, maar de Europees kampioen onder 21 van 2007 bleek te duur. Gino Coutinho kwam over van FC Den Bosch, maar dat dit op amateurbasis gebeurde zegt ook genoeg.

De andere keeper in de selectie, Robert Zwinkels, heeft aardig wat wedstrijden voor ADO achter zijn naam en de vacature doelman hoeft dan ook niet het grote probleem in Den Haag te worden komend seizoen. Wat wordt dan wel het grote probleem?

Op papier heeft de ploeg aanvallend gezien niets te klagen. Namen als Yuri Cornelisse, Rick Hoogendorp, Lex Immers en Wesley Verhoek zijn niet de minste. Maar hoe kan het dan dat ADO tijdens de voorbereiding zo weinig kansen benutte? De weinige treffers werden gemaakt tegen amateurclub Laakkwartier en tegenstanders uit de Jupiler League.

Vanaf september moet diezelfde aanval plus de aankopen Milic en Caracciolo de doelpunten gaan maken tegen clubs als Willem II, Sparta Rotterdam en Vitesse. Bij ADO is de hoop dan ook volledig gevestigd op Fabio Caracciolo die vorig jaar maar liefst zeventien keer wist te scoren voor een club die voorlaatste eindigde in de Eerste Divisie.

Naast Milic en Caracciolo werd ook Karim Soltani (overgekomen van VVV) aan de selectie toegevoegd. De Fransman zal de concurrentie aan moeten gaan met Verhoek en Cornelisse.

Dan de verdediging. De belangrijkste man in deze linie was zonder enige twijfel Daryl Janmaat. Helaas voor de promovendus: hij vertrok naar SC Heerenveen. Aankoop Ammi is een aardig alternatief. Ook de Marokkaan is aanvallend sterk en bovendien een aantal jaartjes ouder en dus meer ervaren dan het supertalent dat naar Friesland vertrok.

Christian Kum en aankoop Csaba Horváth lijken het centrale duo te gaan vormen in de Haagse defensie. Kum (22) speelde al eens eerder namens ADO in de Eredivisie en de lange blonde Slowaak Horváth liet tijdens de voorbereiding een uitstekende indruk achter.

Mitchell Piqué, overgekomen van Excelsior, lijkt de belangrijkste gegadigde voor de linksbackpositie. De vierde defensieve aankoop heet Robin Faber. Over hem valt echter weinig te zeggen, gezien het feit hij rechtstreeks uit de jeugdopleiding van Vitesse komt.

Alle aangekochte middenvelders zullen naar verwachting op de bank plaats moeten nemen. De middenlinie zal namelijk hoogstwaarschijnlijk bestaan uit Aleksandar Rankovic, Richard Knopper en Pascal Bosschaart, die allemaal al een aantal jaren in Den Haag achtief zijn.

Het trio heeft een schat aan ervaring in de Eredivisie. Knopper en Bosschaart waren per slot van rekening ooit basisspeler bij respectievelijk Ajax en Feyenoord. Rankovic speelde 72 competitiewedstrijden in het geel-zwart van Vitesse.

Tim de Meersman (FC Eindhoven), Ekrem Kahya (VVV-Venlo), Mike de Geer, Kai van Hese, Remco Klaasse en Leroy Resodihardjo (het laatstgenoemde viertal is afkomstig uit de eigen jeugdopleiding) zullen allemaal moeten gaan knokken voor een plek bij de eerste elf.

Beoogde opstelling ADO Den Haag:

Zwinkels
Ammi Kum Horvath Piqué

Rankovic Knopper Bosschaart

Immers Caracciolo Verhoek


Prognose: Puur afgaand op de namen die de Haagse selectie herbergt zou je kunnen stellen dat de vijftiende plaats prima haalbaar is. Met de prestaties in de Jupiler League vorig seizoen echter in het achterhoofd, zal ADO de nacompetitie niet ontlopen.

De club heeft vorig jaar met de zojuist genoemde, ervaren krachten te weinig laten zien in de Jupiler League om zich nu al te kunnen meten met clubs als De Graafschap, Willem II en Sparta, die waarschijnlijk wél boven de streep zullen eindigen.
0
Maandag 25 augustus 2008 om 17:59 uur

<FCDH>

tis wat psv betaald 4 miljoen voor nijland die slechts 4 keer scoorde in 23 duels wat moet ie spits van ons straks dan niet gaan opbrengen straks? fabio gaat er meer scoren dan 4 let op
0
Maandag 25 augustus 2008 om 11:08 uur

Nu online

James, Alle ballen op Jort, Thehague070, Advocado en 213 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4