Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Ben Leijh

Wat is concreet??Komt ie nou of niet?
Eindhoven wil Caracciolo nieuw contract aanbiedenDoor Bas Abresch
Donderdag, 21 augustus 2008, 09:47

FC Eindhoven en Fabio Caracciolo hebben donderdag uitgebreid met elkaar gesproken. Volgens het Eindhovens Dagblad wil de club de spits een nieuw en verbeterd contract aanbieden. ADO Den Haag bracht dinsdag een bod uit op de huidige topscorer van de Jupiler League.

"De intentie is om er met Fabio uit te komen, wij willen hem per se voor FC Eindhoven behouden", zegt technisch manager Hans Smulders in het ED. De uitkomst van het gesprek zal bepalen hoe de komende dagen gaan verlopen. Eindhoven gaat er vanuit dat Caracciolo vrijdag gewoon speelt tegen VVV-Venlo.

Het bod van ADO (100.000 euro) neemt de club in ieder geval niet serieus. "Het is gewoon te weinig. Of zich andere clubs melden, of dat ADO opnieuw komt, blijft afwachten", zegt Smulders. "Onze insteek blijft hetzelfde. Wij gaan er alles aan doen om hem voor de club te behouden."
0
Donderdag 21 augustus 2008 om 10:08 uur

JD

ADO legt Fabio Caracciolo vast

ADO Den Haag heeft woensdagavond overeenstemming bereikt met FC Eindhoven over de transfer van Fabio Caracciolo. De aanvaller zal een contact tekenen voor 2 jaar met een optie voor een derde jaar. ADO zal naar verluidt ongeveer 125.000 betalen voor de spits. 

Bron: gastenboek FC Eindhoven hedenmorgen
0
Donderdag 21 augustus 2008 om 09:27 uur

dirk

Trainer Andrè Wetzel heeft Sportsignaal Voetbalmagazine woensdagavond weten, dat er donderdag een gesprek zal plaatsvinden tussen spits Fabio Caracciolo, zijn zaakwaarnemer en Fc Eindhoven.

Tekst: Rob Blankenstein

Doelstelling is om tot een oplossing te komen inzake de overgang van de Belg, die ook in de belangstelling staat van NEC en Willem II, naar ADO Den Haag. Zoals bekend hebben de Hagenaars een bod van 100.000 euro gedaan op Caracciolo, voor welk bedrag - volgens Wetzel - de spits kan worden overgenomen.

afspraak

Andre Wetzel: ‘Een paar maanden geleden hebben wij een bod gedaan van 50.000 euro, dat toen van de hand werd gewezen. Er is toen afgesproken, dat Fabio bij een bod van 100.000 euro mocht vertrekken. Blijkbaar is men nu ineens tot een ander inzicht gekomen, mogelijk ook ingegeven door het feit dat Caracciolo in de laatste competitiewedstrijd tegen Haarlem driemaal heeft gescoord. Feit blijft, dat er een afspraak was over de vergoedingssom. Ik denk dat Eindhoven nu een ernstig probleem heeft met Caracciolo en zijn zaakwaarnemer.’

’wisselgeld’

Heeft de trainer nog – als extra wisselgeld - een speler van de vier die weg mogen (Hans van de Haar, Minoun el Kadi, Roel Stoffels en Guyon Fernandez) aangeboden aan FC Eindhoven? ‘Nee, dat niet’, reageert Wetzel ‘en daar heb ik ook zeker nog helemaal niet aan gedacht.’

© Sportsignaal Voetbal Magazine



0
Woensdag 20 augustus 2008 om 23:12 uur

<FCDH>

maar ff wat anders komt ie spits van eindhoven nou of moet wetzel op zoek naar een ander?
0
Woensdag 20 augustus 2008 om 22:11 uur

RTL?VOETBAL

Eindhoven en ADO ruziën over Caracciolo

Hoewel Fabio Caracciolo al overeenstemming heeft bereikt met ADO Den Haag, ligt zijn huidige club FC Eindhoven dwars. Voor een bedrag van honderdduizend euro laat de club uit de Jupiler League zijn spits niet gaan.
Technisch manager Hans Smulders in het Eindhovens Dagblad: "Wij hebben het bod afgeslagen, voor dat bedrag gaan we onze beste speler echt niet verkopen."

"De handelswijze van ADO om met Fabio te gaan praten zonder ons daarover in te lichten lijkt nergens op. ADO brengt eerst Fabio het hoofd op hol, doet dan een niet serieus te nemen bod en vervolgens wordt hun trainer André Wetzel nog eens kwaad op mij dat wij daar niet mee akkoord gaan."

Eind april toonde ADO ook al interesse in de spits. Een aanbod bleef toen uit volgens Smulders. "ADO hoopte waarschijnlijk dat FC Eindhoven opgeheven zou worden, zodat ze Fabio gratis konden overnemen. Nu zijn we drie maanden verder, heeft Den Haag allerlei spitsen bekeken en komen ze plots weer bij Fabio uit. We hebben met hem de afspraak dat we meewerken aan een transfer als hij zich sportief kan verbeteren, maar daar moet dan wel een fatsoenlijke transfersom tegenover staan. Geen idee of ADO nog met een nieuw bod komt, Wetzel wil niet meer met mij praten."
0
Woensdag 20 augustus 2008 om 15:27 uur

den haag

laten ze gewoon een 120.000 bieden + van der haar hebben ze gelijk een goeie spits voor de rest van het seizoen .. let jij nou maah op dat van der haar meer scoort voor eindhoven dan dat hij voor den haag heeft gedaan
0
Woensdag 20 augustus 2008 om 13:25 uur

<FCDH>

Caracciolo rond met ADO onze Telesportredactie
Twingly blog zoekenBlog over dit artikel
Als je een opmerking en een link naar dit artikel plaatst in jouw blog, zal jouw blogpost vanuit hier worden gelinkt.

Ping je blog bij Twingly, zodat wij hem kunnen vinden.
Wat is Twingly? AMSTERDAM - FC Eindhoven heeft een bod van ADO Den Haag op spits Fabio Caracciolo (23) in beraad. De Belgische spits, die afgelopen vrijdag nog drie keer scoorde tegen FC Haarlem, heeft zelf al een mondeling akkoord met de club uit de residentie. De verwachting is dat beide partijen vandaag tot overeenstemming komen. Ahmed Ammi speelt de komende drie seizoenen voor de promovendus. NAC Breda ontvangt vierhonderdduizend euro voor de rechtsback.
0
Woensdag 20 augustus 2008 om 11:01 uur

<FCDH>

`Fabio Caracciolo maakt zijn goals voortaan voor ADO` Tell-a-Friend print nieuwsartikel


--------------------------------------------------------------------------------
Home > Nieuws > Voetbalnieuws - Datum: 20-aug-2008 09:45

Het lijkt erop dat Fabio Caracciolo FC Eindhoven nog voor het eind van de transferperiode verruilt voor ADO Den Haag. De 23-jarige spits is zelf al rond met de Residentieclub. Hoewel FC Eindhoven nog wat tegenstrubbelt, is de verwachting dat de overgang van de Belg spoedig rondkomt. Vorig seizoen maakte Caracciolo zeventien goals in 36 wedstrijden, wat de interesse van ADO-trainer André Wetzel wekte. (KVN)

0
Woensdag 20 augustus 2008 om 10:59 uur

Advertentie

FC Den Haag!

En een bericht op voetbalzone:

FC Eindhoven heeft ontstemd gereageerd op het bod van ADO Den Haag om topschutter Fabio Caracciolo voor 100.000 euro over te nemen. De spits zelf bereikte weliswaar maandag al wel een akkoord met de Haagse club, maar de Eindhovenaren liggen vooralsnog dwars. "Wij hebben het bod afgeslagen, voor dat bedrag gaan we onze beste speler echt niet verkopen", aldus technisch directeur Hans Smulders.

"De handelswijze van ADO om met Fabio te gaan praten zonder ons daarover in te lichten lijkt nergens op", vervolgt Smulders woensdag zijn relaas in het Eindhovens Dagblad. "ADO brengt eerst Fabio het hoofd op hol, doet dan een niet serieus te nemen bod en vervolgens wordt hun trainer André Wetzel nog eens kwaad op mij dat wij daar niet mee akkoord gaan."

Het is niet de eerste maal dat de Hofstedelingen interesse tonen in de spits, die een aflopend contract heeft. Eind april toonde ADO ook interesse, maar een aanbod bleef toen uit volgens Smulders. "ADO hoopte waarschijnlijk dat FC Eindhoven opgeheven zou worden, zodat ze Fabio gratis konden overnemen. Nu zijn we drie maanden verder, heeft Den Haag allerlei spitsen bekeken en komen ze plots weer bij Fabio uit."

"We hebben met hem de afspraak dat we meewerken aan een transfer als hij zich sportief kan verbeteren, maar daar moet dan wel een fatsoenlijke transfersom tegenover staan. Geen idee of ADO nog met een nieuw bod komt, Wetzel wil niet meer met mij praten." Smulders verwacht overigens dat de interesse in Caracciolo zal toenemen. "Als hij vrijdag nog meespeelt tegen VVV en weer goed presteert, kan hij wellicht het dubbele opleveren van wat ADO nu voor hem wil betalen."

Een optie om de verbintenis te verlengen kon FC Eindhoven in de zomerstop door de financiële problemen niet lichten. Mocht de club alsnog gebruik willen maken van de optie, dan kan de 23-jarige Caracciolo dat blokkeren. "Beide partijen moeten instemmen met het lichten van de optie en Fabio zal door de interesse van ADO nu andere bedragen in zijn hoofd hebben. Om hem te behouden moeten we bekijken of we zijn contract kunnen openbreken en opwaarderen."

0
Woensdag 20 augustus 2008 om 09:09 uur

DenHaaggg Vakkie G

Caracciolo eist transfer naar ADO Den Haag 

Fabio Caracciolo is kwaad op zijn club FC Eindhoven. De Brabantse formatie wil de Belgische spits niet zomaar naar ADO Den Haag laten gaan. Dit terwijl de eredivisionist wel de gevraagde transfersom heeft geboden.

FC Eindhoven liet eerder aan ADO weten honderdduizend euro te willen ontvangen voor de 23-jarige spits. Trainer André Wetzel van de residentieclub laat in AD Sportwereld weten Caracciolo voor twee seizoenen vast te willen leggen.

"De speler en zijn zaakwaarnemer hebben een afspraak met het bestuur van Eindhoven dat hij voor honderdduizend euro weg mag. Een afspraak is een afspraak. Dan moet Eindhoven nu niet ineens gaan draaien. Fabio is woedend."

Voordat Caracciolo naar Eindhoven overstapte speelde hij zes seizoenen bij MVV en één campagne bij het Belgische KVSK United. Vorig jaar zette de Belg de doelpuntenmachine pas echt aan. Bij FC
Eindhoven was hij goed voor zeventien treffers. Dit jaar staat de teller al op drie.


Bron: Voetbalprimeur.nl

0
Woensdag 20 augustus 2008 om 08:27 uur

Nu online

Superjantje, FC Jeff, zuiderwijk, Grimm, tjapi01, lulijzer, Tuurke63, KvR, den haag en 234 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4